Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Αστρολογικές όψεις – Φεβρουαρίου 2019






Ο δεύτερος μήνας του χρόνου ξεκινάει με μια εκρηκτική όψη Άρη-Πλούτωνα, η οποία όμως με την πάροδο των ημερών ηρεμεί και οι δύο ταραχοποιοί πλανήτες αλληλεπιδρούν αρκετά πιο φιλικά. Καθ όλη την διάρκεια του μήνα  ασκεί επιρροές ένα εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, με μεγαλύτερη δύναμη κρούσης κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου. Η όψη αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας, όσο απίθανα και να φαίνονται, αλλά σε αρνητική έκφανση μπορεί να φέρει αυταρχικές συμπεριφορές.

Ταυτόχρονα με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Νότιο Δεσμό, εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 4 Φεβρουαρίου και η Αφροδίτη! Θα φέρει την ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα και σταθερές δομές. Βλέπουμε πια τα πράγματα με μια μακροπρόθεσμη προοπτική, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα. Η ενέργεια του Άρη από  το ζώδιο του Κριού, σε όψη με τον Ουρανό μεταξύ 11 και 14 Φεβρουαρίου θα φέρει αυθορμητισμό, ενδεχομένως και επιθετικότητα. Μεμονωμένα άτομα ή ομάδες θα ωθηθούν στην δράση και θα θελήσουν να εκτονώσουν την συσσωρευμένη τους επιθετικότητα, που θα οδηγήσει σε ανούσιες ενέργειες στις περισσότερες περιπτώσεις. Η αλληλεπίδραση της όψης Άρη-Ουρανού με τον Δια από τον Τοξότη θα δώσει στις δράσεις ένα μανδύα σταυροφορίας, που όμως η επίδραση της μόνο θετική ή ουσιαστική δεν θα είναι, καθώς θα αναστατώσει τις ζωές μας.

Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο τα πράγματα μπορεί να γίνουν αρκετά περίπλοκα και αγχωτικά! Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να καταγραφούν αντιπαραθέσεις, επιθετικές ενέργειες μεγάλης κλίμακας, σοβαρά ατυχήματα, ανεξέλεγκτες εκρήξεις θυμού και κοινωνική αναρχία ή ακυβερνησία! Σε προσωπικό επίπεδο θα αισθανθούν πολλοί από μας την εσωτερική πίεση να περισσεύει και να γίνεται όλο και πιο δύσκολα διαχειρήσιμη, κάτι όμως που μπορεί να μας ωθήσει στην δράση και την αποτίναξη των δεσμών που μας καθηλώνουν και μας ταλαιπωρούν. Θα βρούμε το κουράγιο να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή μας, ίσως δε με ένα έξυπνο ή νεωτεριστικό τρόπο.

Στις 14 Φεβρουαρίου ξεκινάει το πέρασμα του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, μια θέση που δεν την χαρακτηρίζει η αρμονία… Είναι ωστόσο μια εξαιρετική περίοδος να ολοκληρώσουμε ενέργειες και δράσεις που ξεκίνησαν, όσο ο Άρης βρισκόταν στο ζώδιο του Κριού. Ιδανικό είναι το πέρασμα αυτό και για ένα γενικό ξεκαθάρισμα στόχων, δράσεων και σχέσεων, με γνώμονα την πραγματική τους αξία για την ζωή μας, επαγγελματική ή κοινωνική. Με τον τρόπο αυτό θα αποβάλλουμε κάθε τι περιττό και θα μπορέσουμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε ότι αξίζει πραγματικά να διατηρηθεί.

Με τον Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων μετά τις 18 Φεβρουαρίου, που θα τον ακολουθήσει και ο Ήλιος στις 19, δεν θα μας  λείψει η έμπνευση, η φαντασία, η ρομαντική διάθεση και ο ιδεαλισμός! Η προαίσθηση μας θα είναι οξυμένη, χρειάζεται όμως προσοχή κατά τις 18 και 19 Φεβρουαρίου, που ο Ερμής σχηματίζει όψη με τον Ποσειδώνα, να μην αποπροσανατολιστούμε ή να εξαπατηθούμε. Όσοι όμως έχουν καλλιτεχνικά ταλέντα, με αφορμή την όψη αυτή μπορεί να βρουν την μούσα τους και να μεγαλουργήσουν!

Τέλος, το τετράγωνο Ερμή-Δία στις 22-23 Φεβρουαρίου θα φέρει δογματισμό, ένταση στην επικοινωνία και άκαρπες επαφές ή συνομιλίες, καθώς η κάθε πλευρά θα βιώνει την δική της πραγματικότητα σαν την απόλυτη αλήθεια… Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, λόγω ακριβώς της επιρροής του τετραγώνου αυτού, θα ήταν σοφό να αποφύγετε σημαντικές επενδύσεις, αγορές ή εξαγορές, υπογραφές συμβολαίων, νομικές διαπραγματεύσεις, ακόμη και άσκηση ποινικών διώξεων, γιατί τα λάθη που μπορεί να κάνετε θα είναι τραγικά.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!


Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.