Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Τετράγωνο Άρη –Πλούτωνα- Παγκόσμια αστρολογία






Με το ξεκίνημα του μήνα, στις 1 Φεβρουαρίου, σχηματίζεται ένα τετράγωνο των Άρη και Πλούτωνα, μια όψη που δεν προδιαθέτει πολλά θετικά. Ο Άρης, ο πλανήτης της επανάστασης, της επίθεσης και των βίαιων ξεσπασμάτων θα συναντήσει τις δυνάμεις του Πλούτωνα, του Πλανήτη που είναι υπεύθυνος για το κλείσιμο των κύκλων, για τον θάνατο, φυσικό ή μεταφορικό, προτού φέρει την αναγέννηση!

Η συνάντηση αυτή θα φέρει στην επιφάνεια ή θα πυροδοτήσει σειρά γεγονότων. Θα υπάρξουν ζητήματα σε πολιτικό επίπεδο σε πολλές χώρες της υφηλίου, γεγονότα που αφορούν το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, που πιθανόν να υποστεί κάποιους κλυδωνισμούς, γεωφυσικά φαινόμενα σε κλιμακούμενη ένταση, αλλά και γεγονότα σημαντικά στον χώρο του πολιτισμού και των τεχνών!

Οι επιρροές θα διαρκέσουν καθ όλη την διάρκεια του Φεβρουαρίου και θα έχουν ευρεία διασπορά, καλύπτοντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σε κάποιον ή κάποιους από τους τομείς που αναφέρθηκαν, όλη την υφήλιο, τις κυβερνήσεις των κρατών καθώς και τους γενικούς πληθυσμούς. Το μόνο που έχουμε να ελπίζουμε, εμείς που δεν έχουμε τις τύχες των εθνών στα χέρια μας, είναι, να πρυτανεύσει η σύνεση και η σοβαρότητα, για το καλό της ανθρωπότητας.


Αλίντα Κανάκη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.