Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Κριός - Το ζώδιο του Μήνα (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου) αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα 21 Μαρτίου 2019-20 Απριλίου 2020






  
ΠΛΑΝΗΤΗΣ:
ΑΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ:
1ος Οίκος
ΣΤΟΙΧΕΙΟ:
ΦΩΤΙΑ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ:
ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚO
ΦΥΣΗ:
ΘΕΤΙΚΗ-ΑΡΣΕΝΙΚΗ
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ:
ΗΛΙΟΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ:
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ:
ΚΡΟΝΟΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ :
ΚΕΦΑΛΙ –ΜΥΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΠΡΟΣΩΠΟ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:
ΤΡΙΤΗ
ΧΡΩΜΑ:
ΚΟΚΚΙΝΟ    & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ:
ΔΡΑΣΗ
ΕΛΑΤTΩΜΑ:
Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ 
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ:
ΔΥΝΑΜΗ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ:
ΔΙΑΜΑΝΤΙ-ΓΡΑΝΑΤΗΣ -ΡΟΥΜΠΙΝΙ
ΜΕΤΑΛΛΟ:
ΣΙΔΗΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ:
ΜΙΧΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ:
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ- ΤΟΥΛΙΠΑ 


Χαρακτηριστικά

Κριός, η αρχή του ζωδιακού κύκλου. Ως ζώδιο της Φωτιάς, το χαρακτηρίζει  ο ενθουσιασμός, η αυτοθυσία, η πρωτοπορία, αλλά συγχρόνως η επιπολαιότητα, η εγωπάθεια και  η επιθετικότητα. Επιφυλάσσει για τον εαυτό του πάντα το ρόλο του αρχηγού και δεν αλλάζει εύκολα γνώμη, νευριάζει και πεισμώνει. Δύσκολα να συγκρατήσει τα λόγια του όταν θυμώσει και δεν σκέφτεται, με αποτέλεσμα  να μετανιώνει αργότερα για αυτά που έχει πει. Είναι ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί να στηριχτεί κάποιος, αφού αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής χωρίς να φοβάται, πολεμά τις αντίξοες συνθήκες και ό,τι βάζει στο μυαλό του το πετυχαίνει. Έχει τεράστια αποθέματα ενέργειας, εξαιτίας του κυβερνήτη του, που είναι ο πλανήτης Άρης,  ο οποίος του προσδίδει μαχητικότητα, αψηφώντας τον κίνδυνο και τις συνέπειες του. Προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του αλλά ζητά την αναγνώριση του από τους άλλους.
Στον επαγγελματικό του τομέα, αναζητά πάντα την πρώτη θέση και καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να φτάσει στην κορυφή και να κατέχει σημαντική θέση στην επιχείρηση που είναι, ώστε να δίνει εντολές και να υποδεικνύει σε όλους πώς να κινηθούν. Στον οικονομικό του τομέα, είναι σπάταλος και του αρέσει η καλοπέραση. Δεν χειρίζεται με σύνεση τα χρήματα του, αγαπά πολύ τους δικούς του ανθρώπους και ξοδεύει χρήματα γι αυτούς.  Είναι εξαιρετικά φιλικός και γοητευτικός, έλκεται από το αντίθετο φύλο και το αντίθετο φύλο τους βρίσκει συναρπαστικούς, λόγω του δυναμισμού,  του περιπετειώδη χαρακτήρα και της γοητείας τους. Οι Κριοί προτιμούν έξυπνους και ευέλικτους ανθρώπους για συντρόφους, γιατί βαριούνται εύκολα. 
Στον ερωτικό τομέα, δύσκολα μένει πιστός σε μια σχέση και δεν του αρέσει η καταπίεση και η στέρηση της ελευθερίας του. Αν αγαπήσει πραγματικά, το ταίρι του κατέχει εξέχουσα θέση στην καρδιά του και αν ανακαλύψει ότι δεν του είναι πιστό πληγώνεται πάρα πολύ αλλά δεν το δείχνει.
Επαγγέλματα που του ταιριάζουν: Μηχανικές κατασκευές, μεταλλουργός, γυμναστής, κρεοπώλης, αθλητής, αξιωματικός στρατού ή αστυνομίας, κτηνίατρος, οδοντίατρος, χειρουργός, γλυπτικής, σχεδιαστής , πολιτικός, συγγραφέας , δικηγόρος, αεροπόρος, ναύτης, ηθοποιός και οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα που απαιτεί ηγετικά προσόντα.

Ευνοϊκές ημέρες: Τρίτη, Κυριακή.

Δυσμενής ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 9, 11.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Αστρολογικές προβλέψεις  για τα γενέθλια του Κριού

από  21 Μαρτίου 2019 έως 20 Απριλίου 2020

21 Μαρτίου 2019: Διέλευση Ηλίου από  τον 11ο οίκο.

Μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων και να καθιερωθείτε μεταξύ αυτών, να διαδώσετε τις ιδέες σας, οι οποίες θα τύχουν τώρα μεγαλύτερης αποδοχής.Συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας και κάτω από αυτό το πρίσμα θα γίνουν όλες σας οι προσπάθειες, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα.

26 Μαρτίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον  12ο οίκο.


Ο τομέας των επαγγελματικών θα είναι ο πλέον ευνοημένος την περίοδο αυτή και για περίπου ένα μήνα.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

16 Μαΐου 2019: Διέλευση Άρη από τον  8ο οίκο.

Το κλίμα κάτω από αυτή την όψη προβλέπεται να είναι εκρηκτικό ! Μπορεί να έλθετε σε αντίθεση με ανθρώπους, που θα έχει επίπτωση κυρίως στα οικονομικά σας. Προσέξτε την υγεία σας, καθώς η πιθανή άσχημη ψυχολογική σας κατάσταση να προδιαθέσει μολύνσεις.

9 Ιουνίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 9ο οίκο.

Ευνοούνται τα ταξίδια και οι νέες γνωριμίες στον αισθηματικό τομέα ! Ίσως να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι και να γνωρίσετε νέους τόπους, να αλλάξετε παραστάσεις. Ίσως είναι κατάλληλη εποχή για διακοπές που συνδυάζουν την ξεκούραση και τον έρωτα. Πολύ πιθανόν επίσης να έχετε νέες γνωριμίες, με άτομα άλλης εθνικότητας ή πολυταξιδεμένα.

21 Ιουνίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 8ο οίκο.
Είναι καιρός για νέα ξεκινήματα, για κάποια αναγέννηση. Το οικονομικά που σχετίζονται με κληροδοτήματα, δωρεές, κάποια ευεργετήματα που μπορείτε να διεκδικήσετε, θα έχουν επίσης τον πρώτο λόγο.

1 Ιουλίου 2019: Διέλευση Άρη από τον 7ο οίκο.
Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες ! Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η δική σας εριστική διάθεση, να μην σας οδηγήσει σε ρήξεις με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας. Δείξτε κάποια συμβιβαστική διάθεση και πάντα υπάρχει λύση.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

23 Ιουλίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 7ο οίκο.
Κατάλληλη περίοδος για να διευρύνετε τον τομέα των σχέσεων ! Η περίοδος είναι επίσης ευνοϊκή  για να επανεξετάσετε το γάμο σας ή κάποια μόνιμη ερωτική σχέση.

28 Ιουλίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 7ο οίκο.
Από 28 Ιουλίου και μετά θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές. 

18 Αυγούστου 2019: Διέλευση Άρη από τον  6ο οίκο.
Στο διάστημα που ξεκινάει σήμερα, θα παρουσιάζεται ιδιαίτερα τονισμένος ο τομέας της εργασίας. Είναι καιρός για εργασιοθεραπεία!

21 Αυγούστου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 6ο οίκο.
Θα αισθανθείτε κουρασμένοι το διάστημα αυτό. Ασχοληθείτε λίγο με την υγεία σας, τη δίαιτά σας, αλλά και με την εργασία σας, που ίσως την παραμελήσατε. 


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

14 Σεπτεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 5ο οίκο.
Νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο!  Οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ομορφιά και έλλειψη υποκρισίας. Ίσως κάποιες παλιές αναθερμανθούν ή να προκύψουν κάποιες νέες. 


23 Σεπτεμβρίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον  5ο οίκο.
Αν έχετε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα έχετε αυξημένη παραγωγικότητα, ενώ τα παιδιά θα λάβουν μεγάλο μέρος της φροντίδας σας. Αν ανήκετε στους ελευθέρους/ες του ζωδιακού, θα νοιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να ερωτευθείτε, να γευθείτε τη ζωή στο έπακρο! Καιρός κατάλληλος θα έλεγα για διακοπές…
4 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Άρη από 5ο τον οίκο.
Δεν είναι κατάλληλη η περίοδος να ξεκινήσετε νέες εμπορικές δραστηριότητες, επειδή η βιασύνη και ο ενθουσιασμός ίσως δεν σας αφήσουν να δείτε τους πιθανούς κινδύνους. Αποφύγετε επίσης τα τυχερά παιχνίδια… Μπορείτε όμως να διασκεδάσετε, να εκδηλώσετε τα ταλέντα σας και να απολαύσετε τον έρωτα, που τώρα αποκτά μεγαλύτερη σπουδαιότητα για σας.

8 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον  4ο οίκο
Οι σχέσεις σας με τους γονείς γίνονται πιο στενές και μπορείτε να ελπίζετε στη συμπαράστασή τους. Προσοχή στη διατροφή σας! Τα περιττά κιλά παραμονεύουν... 

23 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 4ο οίκο.
Είναι ώρα να παραμένετε λίγο περισσότερο στο σπίτι, να απορροφηθείτε από κάποιες δραστηριότητες στο χώρο σας, ενώ εκκρεμότητες που σχετίζονται με την κατοικίας σας είναι καιρός να επιλυθούν. 


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

1 Νοεμβρίου 2019 Διέλευση Αφροδίτης από τον 3ο οίκο.
Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια ή τους γείτονες γίνονται πιο θερμές, ενώ μπορεί να κάνετε κάποια ευχάριστα ταξιδάκια ή περιπάτους, να επισκεφθείτε ή να οργανώσετε κάποια έκθεση.

19 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Άρη από τον 4ο οίκο.
Μόνο η σκληρή εργασία στο σπίτι ή στο γραφείο θα σας προσφέρει κάποια διέξοδο, αλλά μην επιχειρήσετε να τακτοποιήσετε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα. Δεν είναι ευνοϊκό το διάστημα αυτό. 
22 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον  3ο οίκο.
Αν και είναι από τα καλά χρονικά διαστήματα αυτή η περίοδος, φανείτε λίγο επιφυλακτικοί και αποφύγετε να αποκαλύπτετε τα μυστικά σας, επειδή οι γύρω σας δεν θα έχουν πάντα τις πιο αγνές προθέσεις απέναντι σας. Επίσης, πολύ πιθανά κάποια σύντομα και ενδιαφέροντα ταξιδάκια.
20 Δεκεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον  1ο οίκο.
Η αρμονία που θα επικρατεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είναι έντονη και θα σας καταλάβει την ανάγκη να εκφράσετε τα θετικά σας συναισθήματα στους γύρω σας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

22 Δεκεμβρίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 2ο οίκο.
Από 22 Δεκεμβρίου και περίπου για ένα μήνα, θα ασχοληθείτε με ότι θεωρείτε αξία στη ζωή σας. Ίσως είναι τα υλικά αγαθά ή ίσως οι πνευματικές αξίες που αποκτώνται με ατομική εργασία και προσπάθεια. Το πιθανότερο όμως είναι, όλη σας η προσοχή να επικεντρωθεί στα οικονομικά θέματα, και ναι μεν υπάρχει  ελπίδα αυτά να καλυτερεύσουν, όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν αντίστροφη πορεία, αν χρησιμοποιηθούν για εγωιστικούς λόγους, όπως η προσωπική σας επίδειξη και προβολή. 

1 Ιανουαρίου 2020: Διέλευση Ουρανού από τον 2ο οίκο.

Το πέρασμα του Ουρανού από το δεύτερο οίκο σας, θα σημάνει αλλαγές στον οικονομικό κυρίως τομέα, αλλά και σε ό,τι θεωρείται σαν αξία στη ζωή σας. Οι αλλαγές στα οικονομικά σας, μπορεί να σημαίνουν κέρδη για σας, μπορεί όμως και ζημίες. Η φύση του Ουρανού είναι τέτοια που δεν μπορεί να καθοριστεί ακριβώς η επίδρασή του. Το μήνυμα είναι να μην αντισταθείτε σ' αυτές τις αλλαγές. Αν αλλάξετε δουλειά, μπορεί η νέα σας εργασία να έχει σχέση με ηλεκτρονική, υπολογιστές, αστρολογία, κλπ. Μπορεί όμως και μέσα στα πλαίσια της ίδιας της δουλειάς σας να γίνουν αυτές οι αλλαγές, που το χαρακτηριστικό τους θα είναι το ξαφνικό και το απρόβλεπτο.


1 Ιανουαρίου 2020: Διέλευση Δία  από τον 10ο οίκο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ευνοϊκό για την επαγγελματική σας ανέλιξη. Εμπιστευθείτε τα προσόντα σας και επιδιώξετε την επαγγελματική σας εξέλιξη ανάλογα με αυτά. Τώρα φαίνεται πως θα έχετε μεγαλύτερη αναγνώριση στο χώρο σας και είναι πολύ πιθανή η προαγωγή σας. Μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχετε μένοντας στην ίδια δουλειά, αλλά αν αλλάξετε εργασία τώρα, μπορεί να μην φανεί άμεσα η επιτυχία, μπαίνουν όμως οι βάσεις, ώστε αυτή να έρθει μελλοντικά.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

1 Ιανουαρίου 2020: Διέλευση Κρόνου από τον 10ο οίκο.

Το πέρασμα του Κρόνου από το δέκατο οίκο σας, θα σημάνει την ανταμοιβή σας στο πεδίο των επαγγελματικών, αν αγωνισθήκατε γι αυτό το σκοπό ενσυνείδητα τα προηγούμενα χρόνια. Αν συνέβη το αντίθετο, θα λάβετε ότι προσφέρατε. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να δυσανασχετείτε. Αναλάβετε υπευθυνότητες, αν θέλετε την επαγγελματική σας προβολή και καταξίωση!. Αν συνεχίσετε τα λάθη του παρελθόντος, η τιμωρία θα είναι ανάλογη.

21 Μαρτίου 2020: Διέλευση Κρόνου από τον 11ο οίκο.

Μετά τη δοκιμασία των επαγγελματικών σας τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια, τώρα θα αναζητήσετε διεξόδους και θα προσφέρετε για την πραγματοποίηση των ιδανικών σας μέσα από ομάδες, σωματεία και οργανώσεις. Βέβαια θα πρέπει να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας, για να μην υπάρξει ψεγάδι στη συμπεριφορά σας. Έλξη θα νοιώσετε από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, και θα αποκομίσετε πολλές και πολύτιμες εμπειρίες από αυτά. Επίσης, οι καλοί φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν στις αναζητήσεις σας, ενώ οι φιλίες που δεν έχουν στερεές βάσεις, πολύ πιθανόν να διαλυθούν.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Διάβασε εδώ την συναστρία του Κριού με άλλα ζώδια : Σχέσεις Κριού με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου από την Αλίντα Κανάκη !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.