Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ταύρος (21 Απριλίου – 21 Μαΐου) Αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα 21 Απριλίου 2019 - 21 Μαΐου 2020






ΠΛΑΝΗΤΗΣ: ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: 2ος Οίκος
ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΓΗ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ: ΣΤΑΘΕΡΟ
ΦΥΣΗ: ΑΡΝΗΤΙΚΗ (ΘΗΛΥΚΗ)
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ: ΣΕΛΗΝΗ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ: ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - ΑΡΗΣ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ: ΟΥΡΑΝΟΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ : ΦΑΡΥΓΓΑΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ, ΛΕΜΦΙΚΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ ΑΔΕΝΑΣ, ΣΥΚΩΤΙ, ΛΑΙΜΟΣ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΧΡΩΜΑ: ΠΡΑΣΙΝΟ, ΜΠΛΕ, ΡΟΖ, ΣΜΑΡΑΓΔΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΠΕΙΣΜΑ
ΕΛΑΤTΩΜΑ: ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΥΝΑΜΗ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ: ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ , ΟΨΙΔΙΑΝΟΣ , ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ , ΝΕΦΡΙΤΗΣ , ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΧΑΤΗΣ , ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΣ
ΜΕΤΑΛΛΟ: ΧΑΛΚΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ:     ΟΥΡΙΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ:     ΚΡΙΝΟΣ, ΠΑΣΧΑΛΙΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ: ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ



Χαρακτηριστικά :

Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, με κυβερνήτη το πλανήτη Αφροδίτη, που του προσδίδει σταθερότητα, αποφασιστικότητα, πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη. Ευγενικοί και πρόσχαροι, πάντα να βοηθήσουν τους δικούς τους ανθρώπους, πιστοί στο θέμα της φιλίας. Δύσκολα όμως μπορείς να τους αλλάξεις γνώμη, καθώς θέλουν πολλά επιχειρήματα για να πεισθούν. 
Οι Ταύροι είναι τα πιο αποφασιστικά και το πιο σταθερά άτομα του ζωδιακού κύκλου. Ήρεμοι, πράοι και ειλικρινής, αλλά μερικές φορές ισχυρογνώμονες, με ξαφνικές εκρήξεις στο χαρακτήρα τους, συνήθως όταν πιεστούν πολύ. Λάτρεις της καλής ποιότητας ζωής, του καλού φαγητού, της ψυχαγωγίας. Μεγάλη σημασία δίνουν στα υλικά αγαθά και στις αξίες. Τρέμουν στη σκέψη ότι μπορεί να μείνουν χωρίς χρήματα, γι αυτό είναι και το χρήμα είναι ο πρωτεύων στόχος τους. Οι Ταύροι για να νιώσουν  ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή τους πρέπει να έχουν εξασφαλιστεί πρώτα οικονομικά. 
Στην ερωτική τους ζωή είναι σταθεροί, θέλουν αποδείξεις πρώτα για να αφήσουν ελεύθερα την καρδιά τους  να αγαπήσει. Οι Ταύροι είναι ονειροπόλοι και ξετρελαίνονται με το ξεκίνημα ενός νέου ειδυλλίου. Το πάθος τους αυξάνεται αργά και σταθερά, αλλά όταν τα συναισθήματα ξυπνήσουν, γίνονται από τα πιο παθιασμένα ζώδια. Ο έρωτας είναι βαθύς και αντέχει στις ταλαιπωρίες ή στα εμπόδια οποιουδήποτε  τύπου. Η ευαισθησία του Ταύρου είναι κάτι περισσότερο από σεξουαλική επιθυμία. Η αγάπη είναι τρυφερή και μπορεί να διαρκέσει για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Όταν ερωτευτούν εξιδανικεύουν το ταίρι τους και τότε βιώνουν μια κόλαση από ζήλια, φτάνοντας στα άκρα που μπορεί να οδηγήσει στα όρια της κατάθλιψης, της λαιμαργίας και του αλκοολισμού, άλλα αυτό είναι σπάνιο.

Μια γυναίκα Ταύρος λαχταρά τον θαυμασμό και αποδείξεις αγάπης από το ταίρι της. Όταν βεβαιωθεί ότι η αγάπη είναι πραγματική,  γίνεται ήρεμη, τρυφερή και συνήθως ξέρει να κρατήσει έναν άντρα.

Ένας άντρας  Ταύρος συνήθως είναι θερμός, στοχαστικός, πιστός αλλά κτητικός από τη φύση του. Του αρέσει να ικανοποιεί τις ανάγκες της ερωτικής του συντρόφου και να της χαρίζει πολυτελή δώρα. Δεν είναι πρόθυμος να ανταγωνίζεται με άλλους άνδρες, δεν συμβιβάζετε και δεν συγχωρεί την απιστία ή την προδοσία. Ένα ειδύλλιο Ταύρου συχνά είναι πολύπλοκο και μπορεί να μετατραπεί σε δύσκολη κατάσταση. Ο γάμος τους είναι αρμονικός και σπάνια καταλήγουν σε ένα διαζύγιο.

Οι Ταυρίνες μητέρες φροντίζουν τα παιδιά τους με αγάπη και μεγάλη ευχαρίστηση. Στους Ταύρους μπαμπάδες αρέσει να είναι κοντά στα παιδιά τους, φροντίζοντας για τη σωστή εκπαίδευσή τους.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Τα επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Ταύρους είναι: 


Μεσίτες, τραπεζικοί, χρηματιστές, λογιστές, οικονομολόγοι, ταμίες, μάγειρες, ιδιοκτήτες  ξενοδοχείων, υπάλληλοι ή ιδιοκτήτες επιχείρησης υπηρεσιών ψυχαγωγίας, διατροφολόγοι, τραγουδιστές, μουσικοί, διακοσμητές, έμποροι, δασολόγοι, κηπουροί, βιοτέχνες, έμποροι αντικών, κλωστοϋφαντουργοί, στιλίστες, σχεδιαστές μόδας.


Ερωτική συναστρία

Η ερωτική συναστρία Ταύρου και Σκορπιού είναι τα δυο αντίθετα που ταιριάζουν. Σε ένα ερωτικό ωροσκόπιο πολύ καλή συναστρία είναι με  Παρθένο και Αιγόκερω, ενώ συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και πολλές αμφιβολίες με τον Υδροχόο.


Διάσημες  Ταύροι  
Queen Elizabeth of England, Evita Peron, Martha Graham, Audrey Hepburn, Barbara Streisand, Cher, Bianca Jagger, Grace Jones, Jessica Lange, Debra Winger, Michelle Pfeiffer, Andie MacDowell, Uma Thurman, Renee Zellweger, Linda Evangelista, Tori Spelling, Penelope Cruise, Μιμή Ντενίση, Ντόρα Μπακογιάννη, Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, Ανίτα Πάνια, Τάνια Τρύπη, Ρέα Τουτουνζή

Διάσημοι  Ταύροι  
Adolf Hitler, Karl Marx, Joseph Lenin, Sigmund Freud, William Shakespeare, Salvador Dali, Tony Blair, Saddam Hussein, Jack Nicholson, Al Pacino, Pierce Brosnan, George Clooney, Daniel Day-Lewis, Bono, Iggy Pop, David Byrne, Dennis Rodman, David Beckham, Enrique Iglesias, Κωνσταντίνος Καζάκος (υιός), Λάκης Λαζόπουλος, Σταύρος Ζαλμάς, Νίκος Αλιάγας, Κώστας Σόμερ


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Αστρολογικές προβλέψεις  για τα γενέθλια του Ταύρου

από 21 Απριλίου  2019 - 21 Μαΐου 2020


6 Μαΐου 2019: Διέλευση Άρη από τον 3ο οίκο

Προσέξτε το επόμενο διάστημα, επειδή η μαχητικότητα, η ανυπομονησία και ο εκνευρισμός σας μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με ανθρώπους που συναλλάσσεσθε ή με συγγενείς και γείτονες. Η πολυπραγμοσύνη των ημερών, η συνεχής αναζήτηση και αλλαγή, η στενοκεφαλιά σε κάποια ζητήματά, τελικά μάλλον περιπλέκουν παρά επιλύουν τα προβλήματά σας. Κάποια πνευματική εργασία θα βοηθούσε στην εκτόνωση σας, ώστε όλα να έρθουν πιο εύκολα.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



21 Μαΐου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 2ο οίκο

Στο διάστημα που ακολουθεί και για ένα περίπου μήνα θα ασχοληθείτε με ότι θεωρείτε αξία στη ζωή σας. Ίσως πρόκειται για τα υλικά αγαθά ή ίσως πνευματικές αξίες που κερδίζονται με κόπο και προσπάθεια. Το πιθανότερο όμως είναι, όλη σας η προσοχή να επικεντρωθεί στα οικονομικά σας ζητήματα, και ναι μεν υπάρχει η ελπίδα αυτά να καλυτερεύσουν, όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν αρνητική μεταβολή στην περίπτωση που οι οικονομική σας πόροι χρησιμοποιηθούν για επίδειξη και προσωπική σας προβολή.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



9 Ιουνίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 2ο οίκο

Το διάστημα που θα ακολουθήσει θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα οικονομικά σας, αλλά θα έχετε και κάποια ροπή στη σπατάλη, ιδιαίτερα όσο αφορά την απόκτηση αντικειμένων αξίας. Η βελτίωση λοιπόν των οικονομικών σας είναι θέμα καλής διαχείρισης. Ο καιρός είναι ωστόσο κατάλληλος για κάποιες ακριβές «επενδύσεις», από πίνακες ή είδη διακόσμησης του σπιτιού σας, μέχρι κάποια νέα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, που θα ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους. Προσοχή όμως σ αυτές τις αγορές, καθώς δεν θα πρέπει να θέτουν σε κίνδυνο την οικονομική σας ευχέρεια.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




21 Ιουνίου 2019: Διέλευση Ηλίου από  τον 3ο οίκο

Στο διάστημα που ακολουθεί και για ένα περίπου μήνα θα ασχοληθείτε με γνωστά σας πρόσωπα, συγγενείς και φίλους ή γείτονες. Θα σας απασχολήσουν τα τρέχοντα θέματα και θα είναι τέτοια η πολυπραγμοσύνη σας, που θα σας φαίνονται λίγες οι 24 ώρες της ημέρας. Προσοχή όμως! Αν και είναι από τα καλά διαστήματα, φανείτε επιφυλακτικοί και μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας, επειδή οι γύρω σας δεν έχουν πάντα τις πιο αγνές προθέσεις απέναντι σας. Πολύ πιθανά κάποια σύντομα και ενδιαφέροντα ταξιδάκια!



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


1 Ιουλίου 2019: Διέλευση Άρη από τον 4ο οίκο

Το επόμενο διάστημα χαρακτηρίζεται σαν δύσκολο, καθώς το πέρασμα του Άρη από τον τέταρτο οίκο σας θα σημάνει κάποια αναμόχλευση περασμένων καταστάσεων, που δεν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθούν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μόνο η σκληρή εργασία στο σπίτι ή στο γραφείο θα σας δώσει κάποια διέξοδο από τα προβλήματα, αλλά αποφύγετε να τακτοποιήσετε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα. Δεν είναι ευνοϊκό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Προσπαθήσετε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας για την περίοδο αυτή, αποφύγετε τσακωμούς και μικροπρέπειες, γιατί οι γύρω σας δεν θα έχουν καμία διάθεση να ανεχτούν μια τέτοια συμπεριφορά σας.


  Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



3 Ιουλίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 3ο οίκο


Η περίοδος που ακολουθεί θα σας κάνει πιο ευχάριστους στις καθημερινές σας σχέσεις. Η επικοινωνία με τους γύρω σας γίνεται πιο όμορφη και ίσως αποκτήσετε νέους φίλους. Θα έχετε ανταλλαγές μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων ή αλληλογραφίας. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια ή τους γείτονες γίνονται πιο θερμές, ενώ μπορεί να κάνετε κάποια ευχάριστα ταξιδάκια ή περιπάτους, να επισκεφθείτε ή να οργανώσετε κάποια έκθεση. Είναι καιρός να ζήσετε πιο ευχάριστα. Τα δύσκολα και δυσάρεστα μπορούν να περιμένουν…



  Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



23 Ιουλίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 4ο οίκο


Στο διάστημα που ακολουθεί θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Τώρα θα μείνετε πιο πολύ στο σπίτι, θα εκδηλώσετε κάποιες δραστηριότητες μέσα σ’ αυτό, κάποιες σχετικές εκκρεμότητες είναι τώρα καιρός να επιλυθούν. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε και σε βαθύτερο επίπεδο με το σπίτι σας, μια πιθανή επιστροφή στις ρίζες σας για παράδειγμα. Ίσως μετά από αυτό το διάστημα να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που θα έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, μετά από κάποιο διάστημα αυτογνωσίας και αυτοανάλυσης.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



28 Ιουλίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 4ο οίκο

Το επόμενο διάστημα θα έχετε τη διάθεση να μείνετε πιο πολύ στο σπίτι, να ασχοληθείτε μ’ αυτό ή να περάσετε περισσότερες ώρες σε οικογενειακή ατμόσφαιρα. Θα ενδιαφερθείτε για τη διακόσμηση του, για τη διαρρύθμιση των επίπλων, αλλά μην παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές που έχουν σχέση με τον εξωραϊσμό του χώρου. Οι σχέσεις με τους γονείς σας γίνονται πιο στενές και μπορείτε να ελπίζετε στη συμπαράστασή τους. Προσοχή στη διατροφή σας, καθώς τα περιττά κιλά παραμονεύουν…


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




18 Αυγούστου 2019: Διέλευση Άρη από τον 5ο οίκο


Το χρονικό διάστημα που ακολουθεί το χαρακτηρίζει η αυτοπεποίθηση και η επιθυμία να επιβάλλετε την προσωπικότητά σας. Νοιώθετε να είσαστε εσείς το κέντρο του κόσμου και αποβάλετε κάθε φόβο ή αναστολή. Αν ασχολείστε με τον αθλητισμό, η περίοδος αυτή είναι άριστη για μεγάλες επιδόσεις! Δεν είναι ωστόσο κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε νέες εμπορικές δραστηριότητες, επειδή η βιασύνη και ο ενθουσιασμός ίσως δεν σας αφήσουν να διακρίνετε τους πιθανούς κινδύνους. Αποφύγετε επίσης τα τυχερά παιχνίδια! Μπορείτε όμως να διασκεδάσετε, να εκδηλώσετε τα ταλέντα σας και να απολαύσετε τον έρωτα, που τώρα αποκτά μεγαλύτερη σπουδαιότητα για σας. Ίσως μέσα στο διάστημα αυτό προκύψει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας με τα παιδιά, γι’ αυτό προσέξτε πολύ τη συμπεριφορά σας απέναντί τους.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



21 Αυγούστου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 5ο οίκο

Το επόμενο διάστημα θα αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα στη ζωή σας! Βάλτε κατά μέρος τις σκοτούρες και τις φροντίδες και εμπρός για διασκέδαση, ψυχαγωγία και έρωτα! Οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ομορφιά, ισορροπία και έλλειψη υποκρισίας. Ίσως κάποιες παλιές σχέσεις αναθερμανθούν ή να προκύψουν κάποιες νέες. Αφεθείτε να ζήσετε τις μέρες, χωρίς να φθάσετε βέβαια και στην ασυδοσία. Αυτό το διάστημα ακόμη και οι σχέσεις με τα παιδιά σας γίνονται πιο θερμές, καθώς αναμένεται να τους αφιερώσετε πολύ χρόνο και να εκπληρώσετε στις επιθυμίες τους. Τέλος, μπορεί να εκφράσετε τώρα κάποιο καλλιτεχνικό σας ταλέντο μέσα από μια έκρηξη δημιουργικότητας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



23 Αυγούστου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 5ο οίκο


Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα και να νοιώσετε ευδιάθετοι και ανέμελοι! Τον μήνα που ακολουθεί ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό ή με τη διασκέδαση. Αν έχετε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα έχετε αυξημένη παραγωγικότητα, ενώ τα παιδιά θα διεκδικήσουν επίσης μεγάλο μέρος της φροντίδας σας. Θα νοιώσετε επίσης την ανάγκη να φλερτάρετε, να ερωτευθείτε, να γευθείτε τη ζωή. Ο καιρός είναι όχι απλά κατάλληλος, αλλά ιδανικός για διακοπές!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




14 Σεπτεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 6ο οίκο

Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο διευκολύνει τις σχέσεις σας στον τομέα της εργασίας. Αν και κυριαρχεί η πρακτική πλευρά και λείπει ο ρομαντισμός, κάτι που κυριάρχησε το αμέσως προηγούμενο διάστημα, εντούτοις αυτό βοηθά στην καλύτερη απόδοση και στην επίλυση των διαφόρων θεμάτων που έχουν σχέση με τη δουλειά. Κάποια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το χώρο της δουλειάς σας ή με κάποιο άτομο που θα σας συνδέει εργασιακή σχέση. Προσοχή στην υγεία σας και προπαντός τη δίαιτά σας!



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



23 Σεπτεμβρίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 6ο οίκο


Και τώρα είναι καιρός, μετά τη διασκέδαση και τη ραστώνη του καλοκαιριού, να ασχοληθείτε λίγο με την υγεία σας, τη δίαιτά σας, αλλά και με την εργασία σας, που ίσως την παραμελήσατε. Ίσως είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος  να κάνετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις, να αρχίσετε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, ή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τη διατροφή σας. Χαρακτηριστικό των ημερών επίσης θα είναι η εξυπηρέτηση των τρίτων, είτε αυτοί είναι συνεργάτες, πελάτες, είτε οι του στενού σας περιβάλλοντος.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



4 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Άρη από τον 6ο οίκο


Στο διάστημα που ξεκινάει σήμερα παρουσιάζεται ιδιαίτερα τονισμένος ο τομέας της εργασίας. Θα ήταν ωστόσο καλύτερα η εργασία που προσφέρετε να μην γίνεται για κάποιον άλλο, επειδή αυτό κατά βάθος σας ενοχλεί. Θα ήταν καλύτερα, αν δεν είσαστε αυτοαπασχολούμενοι, να αναλάβετε κάποια εργασία κατ’ αποκοπή, ώστε να νοιώθετε ότι εργάζεσθε για τον εαυτό σας. Επίσης, προσέξτε πολύ το ενδεχόμενο υπερκόπωσης, που μπορεί να κλονίσει την υγεία σας.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



8 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 7ο οίκο


Το επόμενο διάστημα και για ένα περίπου μήνα θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις, τόσο οι ερωτικές, όσο και οι επαγγελματικές. Στις ερωτικές ίσως προκύψει κάποια νέα γνωριμία ή ίσως αναθερμανθεί κάποια κλονισμένη σχέση. Στις επαγγελματικές θα σας διακρίνει διάθεση συνεργασίας και υποχωρητικότητας, προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε πιθανή ρήξη. Προσέξτε αυτή σας την υποχωρητικότητα να μην την εκλάβουν οι συνομιλητές σας σαν αδυναμία.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



23 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 7ο οίκο


Στο διάστημα που ακολουθεί μπορείτε να επανεξετάσετε τις κάθε είδους συνεργασίες σας, είτε είναι επαγγελματικού, είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Μπορείτε να σταθμίσετε ακριβοδίκαια τις ανάγκες που αυτές ικανοποιούν και τα κενά που αφήνουν. Εσείς κυριαρχείστε από πνεύμα δικαιοσύνης και ευσυνειδησίας την περίοδο αυτή, οπότε με το ίδιο πνεύμα θα εξετάσετε κάθε σας σχέση. Στην προσπάθειά σας αυτή θα χρειασθείτε και τη άποψη κάποιου φίλου ή συνεργάτη, η οποία και θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη για να επανεξετάσετε την πορεία του γάμο σας ή κάποιας μόνιμης ερωτικής σχέσης.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




1 Νοεμβρίου  2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον  8ο οίκο


Το επόμενο χρονικό διάστημα θα τονιστεί ο ερωτικός τομέας, όπου θα κυριαρχήσει το πάθος, η σφοδρότητα των ερωτικών επιθυμιών, πολλές φορές ακραίων σε ένταση, αλλά και η ζήλια και η κτητικότητα απέναντι στο σύντροφό σας. Ίσως μάθετε κάποια πράγματα για το σύντροφό σας που θα επιδράσουν ανάλογα με το περιεχόμενο τους στη ψυχική σας διάθεση. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να σας δοθεί κάποιο δάνειο ή κάποιο ακριβό δώρο ή ακόμη η οικονομική σας ευχέρεια να βελτιωθεί χάρη στο σύντροφό σας ή σε κάποιο συνεργάτη σας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


19 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Άρη από τον 7ο οίκο

Σ’ όλο αυτό το διάστημα που ξεκινάει τώρα, η ένταση θα κυριαρχήσει στη ζωή σας, που θα γίνει αντιληπτή τόσο στις συνεργασίες σας, όσο και στις σχέσεις σας με το σύντροφό σας. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η δική εριστική διάθεση να μην σας παρασύρει και σας οδηγήσει σε ρήξεις με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας. Δείξτε κάποια συμβιβαστική διάθεση και πάντα υπάρχουν οι κατάλληλες λύσεις. Μέσα ωστόσο από τις συγκρούσεις αυτές ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, που είναι καλύτερα να επιλυθούν τώρα, παρά να χρονίζουν. Το παν είναι να δείξτε πνεύμα συνεργασίας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



22 Νοεμβρίου 2019! Διέλευση Ηλίου από τον  8ο οίκο

Το διάστημα αυτό, αντί να αναλωθείτε με την καθημερινότητα, στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο και κάνετε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις απόψεων ή αξίες ζωής. Είναι καιρός για νέα ξεκινήματα, για κάποια αναγέννηση! Τα οικονομικά που σχετίζονται με κληροδοτήματα, δωρεές, ευεργετήματα που μπορείτε να διεκδικήσετε, θα έχουν επίσης τον πρώτο λόγο.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




26 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 9ο οίκο


Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον ένατο οίκο σας, στρέφει το ενδιαφέρον σας στους τομείς της τέχνης και του πνεύματος. Ίσως να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι και να γνωρίσετε νέους τόπους. Ίσως είναι κατάλληλη εποχή για διακοπές, που συνδυάζουν την ξεκούραση και τον έρωτα. Πολύ πιθανόν επίσης να κάνετε νέες γνωριμίες, με άτομα άλλης εθνότητας ή πολυταξιδεμένα.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




20 Δεκεμβρίου 2019 Διέλευση Αφροδίτης από τον  10ο οίκο


Την περίοδο που θα ακολουθήσει ευνοούνται τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι συνεργασίες σας γίνονται πιο αρμονικές και οι σχέσεις σας με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή από ανώτερη κοινωνική τάξη βοηθούν στην εξέλιξή σας. Ίσως να έχετε ιδιαίτερη εύνοια από κάποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Καθώς χαλαρώνουν και πέφτουν κάποιοι φραγμοί, ίσως δημιουργηθεί ερωτικός δεσμός με άτομο ανώτερο στην ιεραρχία ή μεγαλύτερης ηλικίας, που θα διαδραματίσει το ρόλο του δασκάλου απέναντι σας. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, είναι πολύ πιθανές κάποιες αξιόλογες γνωριμίες.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



22 Δεκεμβρίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 9ο οίκο

Στις επόμενες μέρες μπορείτε να ασχοληθείτε με ανώτερες σπουδές, με την απόκτηση κάποιου πτυχίου, με την πολιτική ή τη θρησκεία. Καθόλου παράξενο να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι ή να παραμείνετε για λίγο στο εξωτερικό, όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να έλθετε σε επαφή με πολύ κόσμο. Πάντως, ξεφεύγετε για λίγο από την καθημερινή ρουτίνα και ασχολείστε με κάποιες νέες πνευματικές δραστηριότητες.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



1 Ιανουαρίου 2020 : Διέλευση Ουρανού από 1ο οίκο.


Το πέρασμα του Ουρανού από τον Ωροσκόπο σας, θα σημάνει μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά σας. Είναι ο καιρός της δικής σας επανάστασης! Θα απελευθερωθείτε από περιορισμούς και συμβατικότητες, είτε αυτοί προέρχονται από την οικογένεια, είτε από την κοινωνία. Μην σας τρομάζει αυτή η αλλαγή. Απλά πρέπει να βρείτε ποία είναι εκείνα τα στοιχεία της ζωής σας που είναι αληθινά, τα οποία και θα κρατήσετε και ποια αυτά, από τα οποία πρέπει να απαγκιστρωθείτε. Ίσως σ' αυτή την αναζήτηση καταφύγετε και στην αστρολογία, το διαλογισμό, τη γιόγκα, κλπ., ή όποιο άλλο τρόπο μπορεί να σας φέρει κοντά στην αληθινή γνώση, το μόνο όπλο για τη μελλοντική σας πορεία.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




1 Ιανουαρίου 2020: Διέλευση Δία  από 9ο οίκο


Το χρονικό διάστημα που ακολουθεί, είναι το πλέον κατάλληλο για την επέκταση των γνώσεών σας, για έναρξη σπουδών σε φιλοσοφικά ή θρησκευτικά θέματα, καθώς και για μακρινά ταξίδια. Για τους εκδότες, δημοσιογράφους, συγγραφείς, κλπ. σημαίνει επιτυχία και φήμη, αλλά και για τους υπόλοιπους σημαίνει βελτίωση μέσω της γνώσης και της πίστης, που θα αντικαταστήσει προλήψεις και προκαταλήψεις. Επίσης είναι κατάλληλος καιρός να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους εξ αγχιστείας συγγενείς σας.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



1 Ιανουαρίου 2020 : Διέλευση Κρόνου από 9ο οίκο


Το πέρασμα του Κρόνου από τον ένατο οίκο σας σημαίνει κάποια καθυστέρηση, δυσκολία ή εμπόδια σε μακρινά ταξίδια ή κάποια νομικά προβλήματα. Επίσης κάποια στενότητα σε πνευματικό επίπεδο σας δημιουργεί κάποια στενοκεφαλιά. Αν μπορέσετε να ξεφύγετε από τα δικά σας κλισέ και να δείτε τα πράγματα από ευρύτερη οπτική γωνία, πιο φιλοσοφικά, θα έχετε κερδίσει τις μισές τουλάχιστον εμπειρίες, από όσες θα σας χρειαστούν σε δύο χρόνια, που ο Κρόνος θα δοκιμάσει την καριέρα σας.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




21 Μαρτίου  2020 Διέλευση Κρόνου από 11ο οίκο


Μετά τη δοκιμασία των επαγγελματικών σας τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια, τώρα θα αναζητήσετε και θα εργασθείτε για την πραγματοποίηση των ιδανικών σας μέσα από ομάδες, σωματεία και οργανώσεις. Βέβαια θα πρέπει να κάνετε αυστηρή αυτοκριτική για να μην βρεθεί ψεγάδι στη συμπεριφορά σας. Έλξη θα νοιώσετε από μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, αλλά και πολλές εμπειρίες θα αποκομίσετε από αυτά. Επίσης οι καλοί φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν στις αναζητήσεις σας, ενώ οι φιλίες που δεν έχουν στερεές βάσεις, πολύ πιθανόν να χαθούν.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




19 Απριλίου 2020 : Διέλευση Ηλίου από 2ο οίκο

Στο διάστημα που ακολουθεί και για ένα μήνα περίπου, θα ασχοληθείτε με ό,τι πιστεύετε σαν αξία στη ζωή σας. Ίσως είναι υλικά αγαθά ή ίσως πνευματικές κτήσεις που κερδίζονται με την ατομική σας εργασία και προσπάθεια. Το πιθανότερο όμως είναι, όλη σας η προσοχή να επικεντρωθεί στα οικονομικά θέματα, και ναι μεν υπάρχει η ελπίδα αυτά να καλυτερεύσουν, όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να χειροτερεύσουν, αν χρησιμοποιηθούν για προσωπική σας επίδειξη (εντυπωσιακές αγορές, διοργάνωση εκδηλώσεων κλπ.).



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



13 Μαΐου 2020 : Διέλευση Άρη από τον 12ο οίκο


Το διάστημα που ακολουθεί θα πρέπει να είσαστε σε ετοιμότητα για να αποφύγετε δολοπλοκίες, μηχανορραφίες και συκοφαντίες εις βάρος σας από κάποιους καλοθελητές. Θα είναι ένα διάστημα έντασης και ψυχικής αναταραχής, αλλά καλύτερα να ασχοληθείτε με κάποιο ψυχοβελτιωτικό βιβλίο, παρά να παρασυρθείτε σε διενέξεις και μικροπρεπείς καταστάσεις. Μην ξεχνάτε ότι μετά από ένα δίμηνο ο Άρης μπαίνει στον ωροσκόπο σας, οπότε αλλάξει ριζικά το κλίμα. Υπομονή λοιπόν…



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



20 Μαΐου 2020 : Διέλευση Ηλίου από 3ο οίκο


Στο διάστημα που ακολουθεί και για ένα περίπου μήνα, θα ασχοληθείτε με γνωστά σας άτομα, συγγενείς και φίλους ή γείτονες. Θα σας απασχολήσουν τα τρέχοντα θέματα και θα είναι τέτοια η πολυπραγμοσύνη σας που θα σας φαίνονται λίγες οι 24 ώρες της ημέρας για να τα προλάβετε όλα. Προσοχή όμως! Αν και είναι από τα καλά διαστήματα αυτό εδώ, φανείτε λίγο επιφυλακτική και μην αποκαλύπτετε όλα σας τα μυστικά, επειδή οι άλλοι δεν θα έχουν πάντα τις πιο αγνές προθέσεις. Πολύ πιθανά κάποια σύντομα και ενδιαφέροντα ταξιδάκια!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Αλίντα Κανάκη


Διάβασε εδώ την συναστρία του Ταύρου με άλλα ζώδια 
Σχέσεις Ταύρου με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου από την Αλίντα Κανάκη !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.