Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Eβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 22/4 έως και 28/4/2019 από την Αλίντα Κανάκη !




Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού μεταξύ 22  και 24 Απριλίου θα ξυπνήσει την ανάγκη μας για πειραματισμό και νεωτερισμούς, χωρίς όμως να ρισκάρουμε την ασφάλεια και τα κεκτημένα μας. Ο Πλούτωνας από  (24/4 – 3/10) στο ζώδιο του Αιγόκερου και ο Δίας ο Πλανήτης της ευμάρειας κινούνται σε ανάδρομη πορεία ! Αποτέλεσμα αυτών των ανάδρομων κινήσεων θα είναι η αίσθηση ότι τίποτε δεν θα μπορεί να τελειώσει στην ώρα του. Όλα θα καθυστερούν, όλα θα σέρνονται, σαν να έχει τραβήξει το σύμπαν χειρόφρενο, ενώ εμείς θα προσπαθούμε να κινηθούμε προς τα μπρος. Παλιές καταστάσεις θα επανέλθουν στο προσκήνιο, μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να δοθεί οριστική λύση, ίσως με πιο ριζοσπαστικές πρακτικές και μεθόδους! Πρόκειται για  μια πλούσια σε πλανητικές όψεις και μετακινήσεις εβδομάδα , που θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στην πλοήγηση της ! Κινηθείτε προσεκτικά, για να μην κάνετε τα λάθη του αιώνα, κυρίως μετά τις 27 Απριλίου με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ή μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας, μέχρι τουλάχιστον να περάσει η βαριά επιρροή του Ποσειδώνα!



Κριός :

Η θέση του Κρόνου από τον Αιγόκερω και τον 10ο οίκο σας δημιουργεί έντονο άγχος και πολλές ευθύνες, με συνέπεια να εργάζεστε περισσότερες ώρες για να μπορέσετε να διευθετήσετε σωστά τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει. Θα κουραστείτε πολύ και λόγω του πλανητικού συστήματος που επικρατεί θα πρέπει να ελέγχετε τα νεύρα σας και τα λόγια σας, όμως να ξέρετε ότι η ανταμοιβή που θα πάρετε θα σας ικανοποιήσει. Ρυθμίστε όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και προσπαθήστε να αποταμιεύσετε κάποιο ποσό για τις δύσκολες μέρες. Προς το τέλος της εβδομάδας στις 28.4 η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Δία ευνοεί τον επαγγελματικό σας τομέα ! Ο Ήλιος από τον Ταύρο και τον 2ο οίκο σας σε συνδυασμό με τον Ερμή από τον 12ο οίκο σας ευνοεί επικοινωνίες και κοινωνικές επαφές. Τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα πρέπει να πάρετε τώρα δραστικές πρωτοβουλίες και να μην αφήσετε το χρόνο να κυλάει για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στην σχέση σας και να βάλετε καινούργιες βάσεις για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά-σιγά. Οι singles  του ζωδίου θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας για να δείτε τι λάθη έχετε κάνει στην ερωτική σας ζωή και πως μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σας. Μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνετε μέσα από το φιλικό σας κύκλο θα σας γοητεύσει και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον...O Πλούτωνας από τον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 24.4 με αποτέλεσμα να δημιουργεί καθυστερήσεις σε θέματα γάμου και συνεργασιών.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ταύρος :

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και τον 7ο οίκο σας ευνοεί τις συνεργασίες. Αποφύγετε υπερβολές και βιασύνες, διώξτε ότι σας έχει κουράσει και αφού κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε τα λάθη του παρελθόντος. Έχετε ικανότητες και πρέπει να τις πιστέψετε. Επιδιώξτε να προβάλλετε καλύτερα τα προσόντα σας και θα βρείτε πολλούς ανθρώπους που θα σας εκτιμήσουν και θα θελήσουν να σας βοηθήσουν. Αν κινηθείτε έξυπνα θα έχετε επιτυχίες στα εργασιακά σας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, τις οποίες αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα έχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας. Αποφύγετε να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο από 27.4 και μετά με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία γιατί θα έχετε δυσκολίες και αναποδιές. Με το ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής από τον Κριό και τον 12 οίκο τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και ευνοεί τον ερωτικό τομέα. Από τα μέσα της εβδομάδας θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που τώρα υπάρχουν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και θα ευνοηθούν φλερτ και καινούργιες γνωριμίες στον αισθηματικό τομέα. O Πλούτωνας από τον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 24.4 και δημιουργεί καθυστερήσεις στον αισθηματικό τομέα.Στην προσωπική σας ζωή όσοι έχετε μόνιμο δεσμό  θα πρέπει να δώσετε περισσότερη βάση στις επιθυμίες του συντρόφου σας και να φροντίστε να εξοικονομήσετε ελεύθερο χρόνο για να τον περνάτε μαζί, γιατί νιώθει πολύ παραμελημένος το τελευταίο καιρό. Δεχθείτε τις προσκλήσεις του συντρόφου σας για να κάνετε πράγματα έξω από τα συνηθισμένα και να κινηθείτε από κοινού, έτσι ώστε να διευρύνετε τον κύκλο των κοινωνικών σας συναναστροφών. Οι singles  του ζωδίου με το τρίγωνο της Σελήνης και την θέση της Αφροδίτης θα πρέπει να γίνετε πιο εξωστρεφείς, πιο κοινωνικοί για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για σας.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Δίδυμοι :
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό 22.4 ευνοεί τον οικονομικό τομέα. Έχετε αρκετή δύναμη μέσα σας να αντιμετωπίσετε τα αναπάντεχα γεγονότα που θα προκύψουν. Θα αισθανθείτε την ώθηση να πάρετε αποφάσεις για το πως θα κινηθείτε στο μέλλον και θα γίνετε πιο δυναμικοί, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν μέσα στις σχέσεις σας, είτε φιλικές είναι είτε επαγγελματικές, ξεκινώντας έναν αγώνα για να υπερασπίσετε τα συμφέροντα σας, μια και νιώθετε ότι ήρθε η ώρα για να δικαιωθείτε. Έχετε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και ανταγωνιστικά παιχνίδια στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά να ξέρετε ότι στο τέλος θα βγείτε νικητές από όλα αυτά και θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Η Αφροδίτη από τον Κριό σε πτώση δημιουργεί προβλήματα με τον τομέα των σχέσεων και των παιδιών. Το πλανητικό σκηνικό θα σας δημιουργήσει εσωτερική πίεση και θα νιώσετε καταπιεσμένοι συναισθηματικά. Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ότι οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς βιώνετε μια δύσκολη περίοδο, η οποία θα αποδειχθεί στο τέλος σταθμός ριζικών αλλαγών για σας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Προσπαθήστε από κοινού με το ταίρι σας να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν και μην τα αφήνετε να σας ταλαιπωρούν και να διαιωνίζονται, γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνοι χωρίς να το καταλάβετε... Οι singles του ζωδίου με τον Δία σε ανάδρομη πορεία  στραφείτε στον εαυτό σας και αποτινάξετε κάθε κακή σας συνήθεια, παραδεχτείτε τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθήστε να κάνετε ένα καινούργιο, εποικοδομητικό ξεκίνημα στη ζωή σας, αν θέλετε να νιώσετε ευτυχισμένοι και καλυμμένοι συναισθηματικά.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Καρκίνος :


Το πλανητικό σύστημα της εβδομάδας και η σύνοδος του  Ήλιου-Ουρανού 22.4  θα ταράξει λίγο τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Έτσι, θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα, για να μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή παλιά σας σχέδια, αφού τα συζητήσετε πρώτα με τους συνεργάτες ή τους προϊστάμενους σας και γίνουν αποδεκτά. Φροντίστε να ξεκουράζεστε, γιατί αν εξαντληθείτε τώρα, δεν θα καταφέρετε τίποτα από όλα αυτά που θέλετε. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και ξοδέψετε άσκοπα χρήματα, ιδίως με τις γιορτές του Πάσχα  που έρχονται. Ο Ερμής σε σύνοδο ευνοεί στην ερωτική σας ζωή! Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα περάσετε μια κρίση με τον σύντροφο σας και θα βγουν αδυναμίες και απωθημένα στην επιφάνεια. Θα εκφράσετε ανοιχτά τα θέλω και τα πιστεύω σας με σκοπό να ξεκαθαρίσετε το αρνητικό τοπίο που υπάρχει στη σχέση σας. Ο Πλούτωνας κυβερνήτης του έρωτα και της ζωής ευνοεί τον τομέα των παιδιών. Οι singles  του ζωδίου θα οδηγηθούν σε φλερτ, παράλληλες σχέσεις αλλά και παλιές αγάπες που θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο για να σας αναστατώσουν και θα μπερδευτείτε, μην ξέροντας τι να κάνετε. Το παρελθόν σας είναι δίκοπο μαχαίρι, για αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε καλά την εκδοχή ότι μπορεί να πληγωθείτε ξανά. Μην βιαστείτε λοιπόν να πάρετε αποφάσεις με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα 27.4 και να βιώσετε πάλι κακές στιγμές...


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Λέων :


Η Αφροδίτη από τον Κριό σε πτώση επηρεάζει τον 9ο οίκο σας, σε συνδυασμό με το τετράγωνο Σελήνης - Ηλίου – Ποσειδώνα 26.4 προκαλεί εντάσεις και βγάζει στην επιφάνεια τον Λέοντα που κρύβετε μέσα σας, αλλά μην εκνευρίζεστε λόγω των καθυστερήσεων που θα δημιουργήσει το πλανητικό σκηνικό. Κοιτάξτε πως θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να βελτιώσετε ή να αλλάξετε κάποια πράγματα που θέλετε πολύ και μέχρι στιγμής δεν μπορούσατε να τα κατακτήσετε. Μην διστάσετε να προχωρήσετε, αν συναντήσετε εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια σας. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα… Στο εργασιακό σας περιβάλλον μπορεί να φορτωθείτε με πολλές ευθύνες, οι οποίες θα σας φέρουν αρκετή κούραση, αλλά η ανταμοιβή που θα πάρετε θα σας ικανοποιήσει.
Ο Δίας από τον Τοξότη και το 5ο οίκο σας σε ανάδρομη πορεία  την εβδομάδα αυτή κάνει το κλίμα ιδιαίτερα βαρύ. Θα ταλαιπωρηθείτε και θα αισθανθείτε πληγωμένοι από τον σύντροφο σας, καθώς και από το φιλικό σας περιβάλλον. Προσοχή στις εντάσεις που θα προκύψουν με τον σύντροφο σας. Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μόνιμη σχέση, ότι θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να απολαύσετε τις εκδηλωτικές και ευεργετικές φροντίδες του συντρόφου σας, που θα τις συνδυάσει με τρυφερότητα και στοργή, με σκοπό να συμβάλλει στο να γίνει η σχέση σας πιο ενδιαφέρουσα και πιο ζωντανή. Εσείς που είστε singles θα θελήσετε να οδηγήσετε την συναισθηματική σας ζωή σε υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, αφού πια δεν σας αρκεί μόνο η έλξη του σώματος. Η σύνοδος Ηλίου - Ουρανού ευνοεί νέες γνωριμίες. Οι προσδοκίες σας για την ανάπτυξη ενός δεσμού σας στρέφουν στην αναζήτηση φιλικής επικοινωνίας, στις κοινές πεποιθήσεις και αντιλήψεις που μπορούν να φέρουν αποτελέσματα μιας ουσιαστικής συνύπαρξης.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Παρθένος  :


Η ανάδρομη πορεία του Δία σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα 27.4  προκαλεί μικροεμπόδια. Πολλά τα απρόοπτα στην δουλειά σας λόγω του έντονου πλανητικού σκηνικού που επικρατεί στον ουρανό, το οποίο μόνο δυσκολίες σας δημιουργεί τελευταία. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα ανακαλύψετε ότι κρύβετε μεγάλα αποθέματα δύναμης που δεν γνωρίζατε. Αναζητήστε νέους τρόπους για να μπορέσετε να πετύχετε τους υψηλούς στόχους που έχετε βάλει και να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σας, για να μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα και να επεκταθείτε. Τακτοποιήστε παλιές σας οφειλές, για να μην τις βρείτε μπροστά σας, και μην προχωρήσετε σε καινούργιες επενδύσεις ή οικονομικά ρίσκα, γιατί δεν πρόκειται να έχετε τα οφέλη που επιθυμείτε. Διατηρείστε μια στάση αναμονής αυτή την περίοδο και μην υπερεκτιμήσετε κάποιες καταστάσεις και βάλετε καινούργιους μπελάδες στο κεφάλι σας. Η σύνοδος  Ηλίου – Ουρανού σε συνδυασμό με την θέση της Αφροδίτης και του Πλούτωνα  κάνει το κλίμα ιδιαίτερα ερωτικό. Η επιρροή των άστρων θα προκαλέσει εντάσεις και περίεργο κλίμα στη σχέση σας. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα πρέπει να μετριάσετε τις εκρήξεις ζήλιας απέναντι στο ταίρι σας, αν θέλετε να μην το χάσετε, γιατί το τελευταίο καιρό σας έχει πιάσει μια μανία και πλάθεται σενάρια με την φαντασία σας... με την αντίθεση του Άρη στο ωροσκόπιο σας. Να ξέρετε ότι ο σύντροφος σας δεν θα αντέξει για πολύ την ψυχολογική πίεση που του ασκείτε και θα αρχίσει να απομακρύνεται ... Οι singles  του ζωδίου, αυτές τις μέρες θα απολαύσετε το φλερτ, τα ερωτικά παιχνίδια και γενικότερα θα κάνετε πράγματα που θα σας αναζωογονήσουν.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Ζυγός :


Ο Δίας ανάδρομος στον Τοξότη προκαλεί μικροεμπόδια και καθυστερήσεις. Τα άστρα σας συμβουλεύουν ότι μπορείτε να συνεχίσετε  αυτά που ήδη κάνετε στη δουλειά σας και να προσπαθήσετε να τα σταθεροποιήσετε, ξεπερνώντας τα εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά σας. Μην αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις, γιατί δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας έχετε μάθει να ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας, τώρα όμως θα πρέπει να μαζευτείτε και να μάθετε να σκέφτεστε πιο λογικά πριν από κάθε επένδυση ή αγορά. Μην παρασυρθείτε από λόγια τρίτων που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να επενδύσετε τα χρήματα σας με ασφάλεια και κέρδος, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος και δεν θα σας δώσουν τις αποδόσεις που θέλετε Η θέση του Άρη από τους Διδύμους στον 9ο οίκο σας προκαλεί αστάθεια .Η αντίθεση του Άρη στο ωροσκόπιο σας δυσκολεύει τα πράγματα στον ερωτικό τομέα. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, αφού θα βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας και θα επιβεβαιωθείτε για τα αληθινά συναισθήματα που τρέφει για σας. Οι επιθυμίες σας θα συνδυάζονται αρμονικά με αυτές του συντρόφου σας και αυτό το κλίμα βοηθάει να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή. Η σύνοδος Ηλίου – Ουρανού  ευνοεί νέες γνωριμίες . Οι singles  του ζωδίου θα αισθανθείτε, ότι πολλοί από τον περίγυρο σας θα αποζητούν την παρέα σας, αφού τους κάνετε να νοιώθουν ανέμελοι και ξέγνοιαστοι, τους φτιάχνετε τη διάθεση με το έξυπνο χιούμορ σας και γενικότερα είστε η ψυχή της παρέας. 


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Σκορπιός : 


Η Ήλιος από τον Ταύρο και τον 7ο οίκο ευνοεί θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος. Το σύμπαν προειδοποιεί: μην αφήνετε τίποτα μισοτελειωμένο, γιατί αν δεν ξεκαθαρίσετε δεν μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά.  Πάρτε πρωτοβουλίες και τακτοποιήστε διάφορα θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Η όρεξη σας για δουλειά αυξάνεται κατακόρυφα, γιατί παράλληλα σας βοηθάει να ξεχαστείτε από τα προβλήματα που έχετε σε άλλους τομείς της ζωής σας. Προσοχή μην ξεπεράσετε τα όρια σας, γιατί καλή η εργασιοθεραπεία, αλλά πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε με μέτρο σε όλα, αν θέλετε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας, προσέξτε μην ξοδέψετε πολλά χρήματα ενόψει του Πάσχα, γιατί θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα μετά. Η ανάδρομη πορεία του Δία και το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα 27.4 προκαλεί κλίμα ασυνεννοησίας! Θα δημιουργηθούν εντάσεις από συγγενικά πρόσωπα, με παρασκηνιακά γεγονότα στην σχέση σας. Στον ερωτικό τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αρχίσετε να επανεξετάζετε την ποιότητα των σχέσεων σας. Θα τηρήσετε μια αυστηρή στάση απέναντι τους και πολλές σχέσεις θα απομυθοποιηθούν τις επόμενες μέρες. Κρατήστε μια στάση αναμονής και να έχετε υπομονή, γιατί σύντομα κάποια πράγματα θα αποκαλυφθούν και θα μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Οι singles  του ζωδίου, θα θελήσετε να ψυχαγωγηθείτε και να κάνετε δραστηριότητες που σας γεμίζουν. Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό και θα φέρουν νέο αέρα στη ζωή σας, αλλά δεν θα υπόσχονται σταθερότητα με την θέση του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς να επηρεάζει τον 5ο οίκο σας με κάποια έλλειψη πραγματικότητας . Γι' αυτό μην αρχίσουν και παίρνουν τα μυαλά σας αέρα και ανοιχτείτε συναισθηματικά, γιατί θα πληγωθείτε στο τέλος.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Τοξότης :


Ο Ερμής  κυβερνήτης των επαγγελματικών από τον 5ο οίκο ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα ! Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, εξοικονομήστε χρόνο και να φτιάξτε ένα καλό υπόβαθρο, πάνω στο οποίο θα στηριχτείτε για να φτιάξετε αυτά που θέλετε, υλοποιώντας τα όνειρα σας. Είναι καλή περίοδος για να συνεχίσετε στο υπάρχον κλίμα  στη δουλειά σας, παρά να αλλάξετε τώρα χώρο εργασίας και φροντίστε μαζί με τους συνεργάτες σας να βρείτε τρόπους να γίνετε πιο παραγωγικοί και να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Όσο αφορά τον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβετε.
Η αντίθεση της Σελήνης σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη –Πλούτωνα 27.4 στο ωροσκόπιο σας προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για τον ερωτικό σας τομέα ότι, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν με το ταίρι σας και θα πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον. Οι singles θα επιζητήσετε απεγνωσμένα την τέλεια αρμονία στη προσωπική σας ζωή και θα κάνετε τις ανάλογες κινήσεις, ώστε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες ευκαιρίες για διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά και για αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου. Κρατήστε επιφυλακτική στάση στις καινούργιες γνωριμίες και μην προχωρήσετε αμέσως, γιατί θα πρέπει να δείτε αν το άτομο που θα σας γοητεύσει έχει ίδιες πεποιθήσεις με σας, γιατί δεν πρέπει να κάνετε ξανά τα ίδια λάθη με τον Δία και τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία .

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Αιγόκερως :



Ο Δίας  ανάδρομος στον Τοξότη και η αντίθεση της Σελήνης με τον Ήλιο Ουρανό  προκαλεί  ξαφνικές παρεξηγήσεις. Το μήνυμα των άστρων για το επταήμερο ήμερο αυτό είναι να προσέξετε τις επιλογές που κάνετε να είναι από εδώ και στο εξής πιο ισορροπημένες, έτσι ώστε να αποφύγετε λάθη που είχατε κάνει παλιά. Στον επαγγελματικό τομέα προσέξτε να μην μπείτε στο πειρασμό και ξεκινήσετε νέες συνεργασίες ή να κλείσετε συμφωνίες, γιατί δεν θα πετύχετε αυτά που θέλετε. Θα έχετε πολλές καινούργιες ιδέες και δεν θα ξέρετε ποια να πρωτοβάλετε σε εφαρμογή, για αυτό καλό θα είναι να τελειώσετε πρώτα με όλα αυτά που έχετε αναλάβει, και μετά να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα. Στα οικονομικά σας, κόψτε τις περιττές δαπάνες και καλό θα είναι να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα, τα οποία αργότερα θα μπορέσετε να τα επενδύσετε στη δουλειά σας.Η Αφροδίτη από τον Κριό και τον 5ο οίκο σας σε πτώση δημιουργεί μικροεμπόδια στον τομέα των σχέσεων .Το πέρασμα του Ουρανού από τον 5ο οίκο σας θα φέρει αλλαγές  στον αισθηματικό τομέα !Οι σχέσεις σας θα ξεκαθαρίσουν και η κατάληξη μιας σχέσης θα αλλάξει την διάθεση σας και θα σας γεμίσει με τύψεις και ενοχές για δύσκολες καταστάσεις που περάσατε με τον σύντροφο σας το τελευταίο διάστημα. Εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, διατηρήστε μακριά από τα μάτια των φίλων σας την προσωπική σας ζωή, αν θέλετε να διαφυλάξετε την συναισθηματική σας ισορροπία και τον εσωτερικό σας κόσμο, γιατί οι αντιθέσεις και οι διαξιφισμοί που θα δημιουργηθούν θα σας διχάσουν και θα σας προβληματίσουν έντονα. Οι singles ,του ζωδίου με την σύνοδο του Ερμή  καινούργιοι έρωτες θα χτυπήσουν την πόρτα σας και θα σας προσφέρουν άγνωστες συγκινήσεις, με αποτέλεσμα να νιώσετε ευτυχισμένοι και να μπλεχτείτε στα δίχτυα της αγάπης χωρίς να το καταλάβετε...

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Υδροχόος :


Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και τον 5ο οίκο ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα με μελλοντικές εξελίξεις. Βάλτε τάξη στις ιδέες σας, διότι είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να τις αξιολογήσετε σωστά για να αποφύγετε τα οποιαδήποτε λάθη με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα 27.4. Θα προκύψουν προτάσεις για συνεργασίες που θα σας φαίνονται μοναδικές, μην παρασυρθείτε όμως από ενθουσιασμό και συμφωνήσετε, πριν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις παραμέτρους για να δείτε αν πραγματικά σας ικανοποιούν οι όροι που υπάρχουν. Χρειάζεται όμως σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή για να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλλει, Οργανωθείτε λοιπόν καλύτερα, μεθοδεύοντας τις επόμενες σας κινήσεις.Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα 24.4 δημιουργεί καθυστερήσεις . Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στη σχέση σας και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, ώστε να φέρεται τις βελτιώσεις που θέλετε και να βάλλεται καινούργιες βάσεις για να αντέξει στο μέλλον με τη θετική όψη του Ήλιου από τον Ταύρο στον 4ο οίκο σας. Μάθετε να μοιράζεστε τα προβλήματα με το σύντροφο σας και να ακούτε τις πολύτιμες συμβουλές του. Οι singes του ζωδίου, προσπαθήστε να μην μπλέξετε την φιλία με τον έρωτα και πληγώσετε άδικα έναν άνθρωπο που τρέφει έντονα συναισθήματα για σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Ιχθείς :


Η θέση του Ουρανού και του Ήλιου στο ωροσκόπιο σας ευνοεί κοινωνικές επαφές. Θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές αλλά δεν νιώθετε την ασφάλεια για να το τολμήσετε. Για να νιώσετε σιγουριά, εξετάστε όλα τα ενδεχόμενα πριν προχωρήσετε σε οποιοδήποτε καινούργιο ξεκίνημα. Ότι έχετε προγραμματίσει αυτή την περίοδο που έχει να κάνει με επενδύσεις ή αγορές, θα πρέπει να τις εξετάσετε διπλά για να καταφέρετε να πετύχετε τις αποδόσεις που επιθυμείτε. Νέες οικονομικές συμφωνίες δεν ευνοούνται, για αυτό κάντε υπομονή και σε καμιά περίπτωση μην αρχίσετε κάτι τώρα με το τετράγωνο Άρη  – Ποσειδώνα 27.4 Η Σελήνη από τον Τοξότη και τον 10 ο οίκο σας ευνοεί οικογενειακά θέματα. Τα πράγματα είναι ήρεμα αυτή την εβδομάδα. Προσέξτε μόνο τον τομέα της υγείας σας, καθώς το πλανητικό σκηνικό  θα σας γεμίσει με άγχος και ανασφάλεια, ως αναφορά την σχέση με τον σύντροφο σας. Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, θα νιώσετε πολύ πίεση, λόγω αλλαγών που θα συμβούν στον εργασιακό σας χώρο και θα ξεσπάσετε άδικα πάνω στον σύντροφο σας και θα τον πληγώσετε πολύ. Οι υπερβολές που έχετε κατά καιρούς στην συναισθηματική σας έκφραση έχουν αρχίσει και κουράζουν τον άνθρωπο σας... Όσοι είστε singles η σύνοδος Ηλίου – Ουρανού 22.4 ευνοεί τα αισθηματικά σας  και αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, δύσκολα θα είναι να ξεφύγετε από το παρελθόν σας, καθώς οι αναμνήσεις θα σας στοιχειώνουν, με αποτέλεσμα να έχετε αρνητική ψυχολογία. Πριν το τέλος της εβδομάδας όμως μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνετε, θα σας αναστατώσει και θα βάλετε τέρμα στις σκοτούρες και τις αρνητικές σκέψεις που κάνετε.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Από την Αλίντα Κανάκη στο www.tlife.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.