Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις απo 6/5 έως και 12/5/2019 από την Αλίντα Κανάκη !





Ο Ερμής θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 6 Μαΐου και η Αφροδίτη μέχρι τις 15, εμπνέοντας μας να εκφράσουμε τις ιδέες και απόψεις μας ανοιχτά, ίσως και επιθετικά, εάν πρόκειται να προκαλέσουμε με τον τρόπο αυτό την προσοχή που χρειάζεται, με συνέπεια όμως κάποιες φορές να προκαλούμε δυσαρέσκεια ή ακόμη και έντονες αντιδράσεις. Εάν αισθάνεστε περιορισμένοι ως προς την δυνατότητα σας να ακουστεί η γνώμη σας, οι προσωπικές σας αξίες ή τα συναισθήματα σας, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αντισταθείτε και να ακουστείτε, καθώς οι Ερμής και Αφροδίτη σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Με το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα συναντήσουν τον Ήλιο και τον Ουρανό τα πράγματα θα ηρεμήσουν κάπως, όπως και ο ψυχικός και πνευματικός σας κόσμος. Δεν θα κυνηγάμε πια λαμπρές ιδέες, αλλά αλλαγές, αναπροσαρμογές και την ανάγκη μας για ελεύθερη αυτοέκφραση, μέσα όμως από πιο ρεαλιστικές προσεγγίσεις. Οι πλανήτες από τον Ταύρο σχηματίζουν ευεργετικές όψεις με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια πλανητική συγκυρία που στηρίζει τα λεγόμενα μας, τα επιχειρήματα και δίνει έρεισμα στις αντιδράσεις σας. Επειδή όμως οι Πλούτωνας και Κρόνος είναι ανάδρομοι στην παρούσα φάση, θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά μας για να καταφέρουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις ή εμπόδια, δεν αποκλείεται να συναντήσουμε αντιδράσεις από οπισθοδρομικές απόψεις συνομιλητών ή απαρχαιωμένες πρακτικές που θα τις βρούμε εμπόδια στο δρόμο μας κατά την διάρκεια της εβδομάδας !


Κριός :

Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου 7.5  οι πλανήτες  σκηνοθετούν οικονομικά προβλήματα και εντάσεις θα χρειαστεί να δείτε τα πράγματα με σοβαρότητα και ψυχραιμία. Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Λόγω του σκληρού ανταγωνισμού θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές των συνεργατών που θα εμπιστευτείτε τα σχέδια σας. Να είστε αισιόδοξοι και μην απογοητεύεστε εξαιτίας των αποτυχιών της προηγούμενης περιόδου. Κάντε κοινωνικές συναναστροφές για  να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες. Πράγματα και σχέσεις από το παρελθόν σας δυσκολεύουν και σας πιέζουν ψυχολογικά, ενώ πολλοί από εσάς αναπολείτε  σε μια παλιά σχέση με την ανάδρομη πορεία Κρόνου - Δία - Πλούτωνα . Άλλοι πάλι ζητάτε χρόνο από τον σύντροφο τους να νιώσετε λίγο ελεύθεροι. Με τον Ήλιο από τον Ταύρο στον 2ο οίκο σας, είστε γεμάτοι ενέργεια έτοιμοι να καταπλήξετε τους πάντες και τα πάντα. Οι singles  του ζωδίου θα απολαύσετε νέες γνωριμίες και θα πειραματιστείτε πολύ με το αντίθετο φίλο. Ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα εισπράξετε ανταπόκριση και θα νιώσετε πολύ όμορφα απολαμβάνοντας πάθη και έντονες ερωτικές στιγμές !!! Προς το τέλος της εβδομάδος με το τρίγωνο Αφροδίτης –Δία  9.5 θα γοητεύσετε τον περίγυρο σας και η ανανεωμένη σας εμφάνιση θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Ταύρος :



Με το ξεκίνημα του εβδομάδας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι πάτε να κάνετε. Το παρασκήνιο θα είναι έντονο και εσείς θα πρέπει να προσέξετε το κάθε σας βήμα, γιατί το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί  κλίμα  ουτοπίας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου! Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και τον 9ο οίκο ευνοεί κάποια νέα ξεκινήματα μέσα από δικαστήρια και μακρινά ταξίδια ! Ακολουθήστε  το ένστικτο σας στον επαγγελματικό τομέα, κινηθείτε με  μεθοδικότητα και πραγματισμό  για να αποφύγετε λάθη και κακοτοπιές με αντίκτυπο τον οικονομικό τομέα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας μέχρι τέλος της εβδομάδος. Ξεπεράσετε το άγχος που σας προκαλεί η δουλειά σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε μετά την στασιμότητα του προηγούμενου μηνός Η σύνοδος του Ερμή – Ουρανού 8.5 στο ζώδιο σας τονίζει τις προσπάθειες σας, την επικοινωνία και την σκέψη !  Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα έστω και σιωπηλοί να πείσετε το αντίθετο φίλο… αν είστε single !  Είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί στον ερωτικό τομέα ενώ εμπόδια θα παρουσιαστούν στα σχέδια σας ως προς το αντίθετο φύλο και αφορούν το παρελθόν με το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου 7.5 .Γι’ αυτό, δώστε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν και προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας με ήρεμο τρόπο αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο σας 7.5 και σας ευνοεί ! Προς το τέλος της εβδομάδος θα γοητεύσετε τον περίγυρο σας και θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





Δίδυμοι :


Οι πλανήτες και το τετράγωνο του Άρη  δεν ευνοούν κοινωνικές  επαφές και γνωριμίες  από τον επαγγελματικό σας τομέα για να μην μπλέξετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά γιατί αργότερα θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα ταράξουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις εξαιτίας της αναγνώρισης σας από υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 7.5. Πολλοί από σας τις τελευταίες εβδομάδες αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί, πρέπει να διώξετε τις ανασφάλειες και εσωστρέφειες, αρπάζοντας τις ευκαιρίες που έρχονται πριν σας τις πάρουν άλλοι. Καινούργιοι δρόμοι και δραστηριότητες θα ανοιχτούν σύντομα για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι με την σύνοδο Ερμή – Ουρανού να σας ευνοεί από 8.5 και μετά .Τα  άστρα θα σας βοηθήσουν να δώσετε τέρμα στις αναστατώσεις της ερωτικής σας ζωής, και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες εξαιτίας  του   φορτισμένου  πλανητικού  σκηνικού και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα 9.5. Οι singles  του ζωδίου θα απολαύσετε το φλερτ και τα ανεξέλικτα ερωτικά παιχνίδια με το αντίθετο φίλο. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθος που θα σας αναζωογονήσουν. Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο όμορφη και οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν θα είναι θαυμαστές.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!







Καρκίνος :


Οι πλανήτες η θέση του Άρη από τους Διδύμους στον 12ο οίκο σε συνδυασμό με την αντίθεση του Δία ανεβάζουν  τους  τόνους  και δημιουργούνται  προστριβές  με συνεργάτες και φιλικό περίγυρο. Κινηθείτε αυτόνομα, διότι κάποιες υποσχέσεις που σας δόθηκαν στον παρελθόν για περεταίρω βοήθεια, είναι δύσκολο να τηρηθούν.
Πλανητικά δεν ευνοούνται  οι νέες συνεργασίες και τα κλεισίματα εκκρεμοτήτων που σας έχουν γεμίσει με άγχος το τελευταίο διάστημα με το τετράγωνο του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σας. Προσπαθήστε να διώξετε παλιές οφειλές και κάνετε σωστό χειρισμό των χρημάτων σας αποφεύγοντας περιττά έξοδα και αγορές. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα  στις 9 .5 και την θέση του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω οι σχέσεις στον τομέα του γάμου προβλέπετε να κλονιστούν! Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά αλλάζοντας το τοπίο, έστω και μόνοι σας… Οι singles  του ζωδίου θα αποζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσετε ξέγνοιαστοι περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε. Μια επίσκεψη στο ινστιτούτο για την ανανέωση της εμφάνιση σας θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση ενώ το ανανεωμένο σας στυλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία χαρίζοντας σας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν της μπαταρίες σας.



Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Λέων :


Η θέση του Ουρανού στον 9ο οίκο σας προαναγγέλλει αλλαγές ! Δώστε ώθηση στα νέα σας σχέδια άφοβα, πριν χαθούν οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν αύξηση προς το τέλος της εβδομάδος. Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις και ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα έχετε γρήγορη άνοδο στα επαγγελματικά σας. Ο δρόμος τις επιτυχίας θα ανοίξει διάπλατα και σύντομα θα καταφέρετε να αλλάξετε προς όφελος σας την επαγγελματική σας ζωή και καριέρα με την σύνοδο Ερμή – Ουρανού 8.5. Απολαύστε άφοβα κοινωνικές  συναναστροφές και φιλίες που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στην εκπλήρωση των στόχων σας. Αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας αυτή την εβδομάδα καλά μου Λιονταράκια με το τρίγωνο του Ερμή στο ωροσκόπιο σας να διευκολύνει την επικοινωνία και την σκέψη .Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώσετε ότι έχετε απομακρυνθεί με τον σύντροφο σας λόγω των αυξημένων επαγγελτικών υποχρεώσεων. Οι επιθυμίες σας συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και θα αναθερμάνετε τη σχέση σας με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία από 9.5 και μετά . Οι singles του ζωδίου θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Προσπαθήστε να αναδιοργανώσετε τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση ανανεώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Παρθένος :


Το πλανητικό σύστημα της εβδομάδας με την αντίθεση Άρη – Δία 6.5 δεν ευνοεί , επαγγελματικές μετακινήσεις, συμφωνίες και  συναλλαγές. Σύντομα θα επανέρθει η ισορροπία στα οικονομικά σας. Οι πλανήτες θα ευνοήσουν μετά την σύνοδο Ερμή – Ουρανού 8.5 τις νέες επαγγελματικές σας δραστηριότητες και προσδοκίες. Κρατήστε όμως επιφυλάξεις και μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας σε τρίτους, διότι περίγυρος και εξωτερικοί παράγοντες θα προσπαθήσουν να σας υπονομεύσουν επεμβαίνοντας αρνητικά στα σχέδια. Το πλανητικό σκηνικό σας προτρέπει σε προκαλέσει πισωγυρίσματα σε σχέσεις του παρελθόντος με την σύνοδο του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία. Περιορίστε λίγο την επικριτική σας διάθεση, γιατί είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε παρεξηγήσεις από το πουθενά. Προσέξτε επίσης καταχρήσεις και ενδιαφερθείτε για τη σωστή διατροφή και την εξωτερική σας εμφάνιση. Αν ανήκετε στις singles του ζωδιακού η ακτινοβολίας σας στο αντίθετο φίλο θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία 9.5 και αυτό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ζυγός :

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό δίνει κάποιες ευκαιρίες, Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά εγγυώνται γρήγορη άνοδο και απρόβλεπτες εξελίξεις προς όφελος σας. Ίσως καταφέρετε μια προαγωγή ή αύξηση. Οι εκκρεμότητες του προηγούμενου μηνός μπαίνουν σε μια σειρά και τα κλεισίματα τους θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Δημιουργήστε νέες φιλίες και κάνετε κοινωνικές εξορμήσεις και επαφές με την θέση του Ήλιου από τον Ταύρο και τον 7ο οίκο να σας ευνοεί. Με την διάθεση σας πολύ ανεβασμένη θα κάνετε κοινωνικές επαφές και θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτα τους. Κάνετε νέες γνωριμίες με προσοχή και εξετάστε καλά τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου με τον Ουρανό στον 7ο γενέθλιο οίκο σας  θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα σε κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό με το σύντροφο σας. Ένα ταξιδάκι και λίγες μέρες ξεκούρασης είναι ότι το καλύτερο αγαπητοί μου αν είστε singles. Φροντίστε το εαυτό σας γιατί ο οργανισμό σας έχει και τα όρια του.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!






Σκορπιός :


Η αντίθεση Άρη – Δία 6.5 και το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου 7.5 σας πιέζει υπερβολικά ! Θα υπάρξει προσωρινά μια δυσαρμονία στις επαγγελματικές σας σχέσεις, καθυστερήσεις και δυσκολίες  στα οικονομικά σας. Τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα θα παρουσιάσουν μεγάλη άνοδο και ένας αέρας αναδιοργάνωσης και ανανέωσης θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Η ενεργητικότητα σας παράλληλα είναι αυξημένη, ώστε με υπομονή και καρτερικότητα να χειριστείτε τις υποθέσεις σας.
Ίσως δοκιμαστεί ο γάμος σας ή μια σχέση με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα 9.5. Ισχυρή αμφισβήτηση γύρω από το τι νιώθετε ή τι ζητάτε από τον σύντροφο σας. Δεν είναι καλό διάστημα για αποφάσεις. Εκφράστε με λόγια τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας και επιτέλους βάλτε ένα φρένο στην υπερβολική σας φαντασία. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στον Τοξότη προς το τέλος της εβδομάδας ευνοεί νέες γνωριμίες αν ανήκετε στους singles του ζωδιακού ! Φροντίστε όμως περισσότερο το εαυτό σας αφιερώνοντας χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της διατροφής.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!







Τοξότης :

Αν ετοιμάζεστε να κάνετε κάποια επένδυση δώστε ιδιαίτερη σημασία στα «ψηλά γράμματα» ώστε να μην έχετε οικονομικό χάσιμο με το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο 9.5. Μην ανοίγεστε πολύ και συζητάτε τα πάντα με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει πολύ ζήλια στο χώρο σας και θα προσπαθήσουν να σας μπλοκάρουν τα σχέδια. Στα οικονομικά σας, θα αρχίσετε να βλέπετε ορισμένα σχέδια σας να υλοποιούνται και θα πετύχετε σιγά – σιγά να αυξήσετε το εισόδημα σας και να κινηθείτε πιο άνετα από εδώ και πέρα με την σύνοδο του Ουρανού να σας ευνοεί .
Τα πλανητικά του επταημέρου σας δημιουργούν δισταγμό και εσωστρέφεια.
Δυσκολεύεστε να εκφραστείτε απέναντι στον σύντροφο σας ή να κρατήσετε μια παράλληλη σχέση μυστική. Με την διάθεση σας αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσετε τους πάντες με το εξάγωνο της Αφροδίτης να σας ευνοεί προς το τέλος της εβδομάδας, ενώ μέσα στο  περιβάλλον σας θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο αν είστε singles. Προσέξτε…  Δώστε επίσης αρκετή προσοχή στην παραμελημένη υγεία σας, γιατί οι ιώσεις καραδοκούν.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Αιγόκερως :

Εμπόδια και ακυρώσεις θα συναντήσετε στον δρόμος σας αυτή την εβδομάδα με τρείς ανάδρομους πλανήτες Δία – Κρόνο – Πλούτωνα να επηρεάζουν το ωροσκόπιο σας . Όλα όμως έχουν την ρίζα τους σε δικές σας παρελθοντικές ενέργειες. Οτιδήποτε αποφασίσετε για τα επαγγελματικά σας να κάνετε, θα πρέπει να το μελετήσετε και να το οργανώσετε σωστά αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και θα δημιουργήσετε καινούργια δισεπίλυτα προβλήματα.
Οι παρούσες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας με την Σελήνη να ευνοεί τον 6ο οίκο σας. Οι singles  μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός αγαπητοί μου Αιγόκεροι να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταπλήξετε τους πάντες.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Υδροχόος :


Το επταήμερο αυτό σας θυμίζει έντονα εκκρεμότητες καριέρας, με έντονες καθυστερήσεις και εντάσεις που θα σας γεμίσουν με άγχος με την αντίθεση Άρη – Δία 6.5 και το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου 7.5.Προσέξτε τον λόγο σας ώστε να μην δημιουργήσετε παρεξηγήσεις. Το πλανητικό σύστημα σας δημιουργεί περισσότερη αυτοπεποίθηση, αφού θα συνειδητοποιήσετε το τι αξίζετε και τι μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας για ένα καλύτερο και πιο πετυχημένο μέλλον. Διεκδικήστε με διπλωματία τις απαιτήσεις σας προβάλλοντας ακράδαντες αποδείξεις στους ανώτερους σας για να μπορέσετε να κερδίσετε την προαγωγή που θέλετε ή την αύξηση που επιθυμείτε τόσο καιρό.Τα άστρα σας κάνουν και νιώθετε ανασφαλείς για τις επιλογές σας. Οτιδήποτε νέο στη ζωή σας θα ευνοηθεί ιδιαίτερα μετά το τέλος της εβδομάδας με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία 9.5  και ίσως έχει τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας γεμάτοι πάθος και έρωτα διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις αν είστε singles. Η υγεία σας είναι καλή χρειάζεται όμως προσπάθεια και οργάνωση για να συνεχίσετε με καλή διατροφή και άσκηση.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Ιχθύς :

Αυτό την εβδομάδα με τον Δία από τον Τοξότη στον 10 οίκο σας ,θα εργάζεστε πολλές ώρες για να τελειώσετε με τις εκκρεμότητες που έχετε αλλά και για να διεκπεραιώσετε ζητήματα που επείγουν και θα φτάσετε σε ένα σημείο όπου θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Προσέξτε με την μαχητικότητα που θα σας διακρίνει να μην έρθετε σε διαξιφισμούς με τους  συνεργάτες σας επειδή θα νομίζετε ότι κινούνται σε αργούς ρυθμούς σε σύγκριση με τους δικούς σας και δημιουργήσετε αντιπαλότητες στο χώρο σας. Περίεργες συναισθηματικές εμπλοκές θα δημιουργήσει για εσάς η το πλανητικό σκηνικό και τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα . Πάθος, έρωτας και αισιοδοξία δεν θα λείψουν προς το τέλος της εβδομάδος. Μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει αν είστε singles με το πέρασμα της Σελήνης στους Διδύμους να ευνοεί τον 4ο οίκο σας. θα ήταν  φρόνιμο να περιμένετε να περάσει η το πλανητικό σύστημα των ημερών πριν ξεκινήσετε μια σχέση. Ο οργανισμός σας τελευταία είναι εξαντλημένος και χρειάζεστε επειγόντως φρούτα και λαχανικά. Προσπαθήστε να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση για να μπορέσετε να βγάλετε εις πέρας τις αυξημένες υποχρεώσεις.
                                         
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Από την Αλίντα Κανάκη στο www.tlife.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.