Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Πλανητικές όψεις Ιουλίου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !



Τα σημαντικότερα γεγονότα από αστρολογικής άποψης κατά τον Ιούλιο είναι οι εκλείψεις, η ολική ηλιακή στις 2 του μήνα που λαμβάνει χώρα στον αστερισμό του Καρκίνου και η μερική σεληνιακή στις 17 στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είναι δύσκολες οι εκλείψεις αυτές, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι χρειάζονται και τα δύσκολα γεγονότα, για να μας εξωθούν σε αλλαγές αλλά και να μας θυμίζουν ότι υπάρχουν τόσα άλλα θετικά πράγματα στην ζωή μας. Θα πρέπει να έχουμε επίσης κατά νου, ότι η επιρροή των εκλείψεων διαρκεί πάντοτε περί τους έξι μήνες. Ο μήνας αυτός λοιπόν θα είναι ένας μήνας συναισθηματικά φορτισμένος! Ζητήματα όμως η ασφάλεια, η οικογένεια, η κατοικία και οι ρίζες μας θα διαδραματίσουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Η ηλιακή έκλειψη σηματοδοτεί στιγμές ανανέωσης και αναγέννησης, με νέες ευκαιρίες να μας παρουσιάζονται, ενώ η σεληνιακή μας δίνει την απαραίτητη ενέργεια να ξεφορτωθούμε ότι περιττό ή μη ωφέλιμο από την ζωή μας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Η παρούσα ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου ανήκει σε μια ακολουθία εκλείψεων που φέρνουν ισχυρές και βαθιές αλλαγές, που είναι σχεδόν τραυματικές… Συναισθηματικές σχέσεις, κοινωνικές επαφές, συνεργασίες και συνεταιρισμοί μπορεί να τερματιστούν απότομα, αλλά θα ανοίξουν νέοι δρόμοι και θα παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες αμέσως μετά. Ειδήσεις, πληροφορίες και δεδομένα που θα φτάσουν στα χέρια μας μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας και θα πυροδοτήσουν γεγονότα που θα χαραχθούν στην μνήμη μας για καιρό. Σημαντικά γεγονότα ίσως συμβούν σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Ίσως να υπάρξουν κοινωνικά κινήματα με ζητήματα που θα αφορούν την νέα γενιά και τα αδιέξοδα της.

Η ενέργεια του Καρκίνου θα είναι πολύ έντονη μέσα στον Ιούλιο, καθώς ο Ήλιος διέρχεται μέχρι τις 23 του μήνα το ζώδιο αυτό. Διελεύσεις στον Καρκίνο πραγματοποιούν και η Αφροδίτη μεταξύ 3 και 28 Ιουλίου, καθώς και ο Ερμής μετά τις 19 του μήνα, όντας ανάδρομος από τις 8/7. Η παρουσία και του Νότιου Δεσμού στο ζώδιο του Καρκίνου έχει επίσης τη δική του βαρύτητα.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Στις 13 Ιουλίου Ήλιος και Αφροδίτη θα βρίσκονται σε αντίθεση με πλανήτες που διέρχονται το ζώδιο του Αιγόκερου και είναι σε ανάδρομη κίνηση, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Θα πρέπει να καταπιαστούμε επιτέλους με μια σειρά ζητημάτων που έχουμε αφήσει άλυτα, αυτά που πολλές φορές αποφεύγουμε να τα πιάσουμε. Επίσης, τραυματικά γεγονότα από το παρελθόν θα επιστρέψουν στην μνήμη μας, ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε οριστικά τις πληγές μας και να προχωρήσουμε. Η «ανάρρωση» αυτή μπορεί να μας αφορά σε ατομικό επίπεδο, μπορεί όμως να συμβεί και σε εθνικό. Γεγονότα ή ζητήματα που θα αφορούν το γυναικείο κίνημα, την προστασία των γυναικών και των παιδιών, τις κοινωνικές πολιτικές αλλά και θέματα της κτηματικής αγοράς μπορεί να ενσκήψουν και να απαιτήσουν ρύθμιση.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Με την σεληνιακή έκλειψη θα έχουμε ισχυρή επιρροή του Πλούτωνα που θα πολλαπλασιάσει την ισχύ των γεγονότων, θα ισχυροποιήσει όμως και τις αποφάσεις και τις δράσεις μας. Μία μερίδα ατόμων θα προσπαθήσουν να κρατηθούν στα γνωστά και τετριμμένα με νύχια και με δόντια, προσπαθώντας να εμποδίσουν τις αλλαγές, αλλά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μεγεθύνουν τις απώλειες τους μέσα από την άσκοπη μάχη που θα δώσουν.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Στις 2 Ιουλίου ξεκινάει η διέλευση του Άρη μέσα από τον Λέοντα, άπου και θα συναντήσει τον Ερμή. Στις 23 περνάει και ο Ήλιος στον Λέοντα και θα ακολουθήσει και η Αφροδίτη στις 28/7. Οι διελεύσεις αυτές μας δίνουν αρκετή δημιουργικότητα, θέληση και κίνητρα να καταπιαστούμε με τα προβλήματα και τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε. Το σημαντικό είναι να ακολουθούμε αυτό που μας λέει η καρδιά μας να κάνουμε, και όχι το «εγώ» μας. Κάτω από την επιρροή των πλανητών που θα διέρχονται από τον Λέοντα θα μπορέσουμε να παλέψουμε την καθημερινότητα μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Θα μπορέσουμε να βρούμε χρόνο για τον εαυτό μας, να ξεκουραστούμε και να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κερδίσουμε την καρδιά κάποιου ή να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη ή την αγάπη που χάσαμε.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ο Ερμής ξεκινάει την δεύτερη ανάδρομη πορεία του για φέτος στο ζώδιο του Λέοντα στις 8 του μήνα. Θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι τις 19 και θα περάσεις ακολούθως στον Καρκίνο, όπου θα ολοκληρώσει στις 1 Αυγούστου την ανάδρομη πορεία του στις 23ο περίπου του Καρκίνου. Η επικοινωνία θα είναι δύσκολη έως προβληματική την περίοδο αυτή, όπως γνωρίζουμε ήδη και οι αντιπαραθέσεις πολλές και συχνές, το ίδιο και τα λάθη και οι παραλήψεις. Αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, όπως επίσης και να ανακυκλώσετε ειδήσεις ή φήμες, καθώς πολλά από αυτά που θα ακουστούν μπορεί να μην ευσταθούν.

Η ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα μπορεί να φέρει μια απατηλή αυτοπεποίθηση που θα την πληρώσετε πικρά! Είναι πολύ πιθανές επίσης διενέξεις και αντιπαραθέσεις, που στο μόνο που θα αποσκοπούν είναι ποιός θα επιβληθεί σε ποιόν. Και όταν περάσει ανάδρομος στον Καρκίνο είναι πολύ πιθανό να φέρει αντιπαραθέσεις με γονείς που θα οφείλονται σε παρανοήσεις. Αποφύγετε ιδίως μέσα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή να κάνετε μεταβιβάσεις ακινήτων.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Θα πρέπει να έχουμε γενικά κατά νου ότι μέσα στον Ιούλιο θα είναι πολύ δύσκολο να σημειώσουμε πρόοδο στα σχέδια μας, κυρίως λόγω των πολλών ανάδρομων πλανητών που επιβραδύνουν τις εξελίξεις. Ας θυμηθούμε ότι πέρα από τον Ερμή έχουμε ήδη σε ανάδρομη κίνηση τους Δία, Κρόνο, Ποσειδώνα και Πλούτωνα! Προς στιγμήν είναι καλύτερα να επανεξετάσουμε την πορεία μας, να αναθεωρήσουμε, εάν χρειάζεται, τα μελλοντικά μας σχέδια και να είμαστε πανέτοιμοι για δράση όταν οι εποχές θα είναι πιο ευνοϊκές, τουλάχιστον από αστρολογικής άποψης. Και μια που δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά αυτή τη χρονική στιγμή, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να χαρούμε τον ευλογημένο ήλιο και την θάλασσα μας!



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Καλό καλοκαίρι λοιπόν και καλή ξεκούραση!

Αλίντα Κανάκη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.