Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 1/7 έως και 7/7 /2019 από την Αλίντα Κανάκη !


Η εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινά με την  ολική ηλιακή έκλειψη της 2 Ιουλίου θα είναι ορατή στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, κυρίως στην Χιλή και την Αργεντινή, ενώ σε άλλες χώρες της περιοχής θα είναι ορατή σαν μερική. Επηρεάζονται περισσότερο από την ολική ηλιακή έκλειψη της 2 Ιουλίου τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) ή όσους έχουν στο γενέθλιο χάρτη τους πλανήτες στα ζώδια αυτά, μεταξύ 5ης και 15ης μοίρας, καθώς και κάποιο Δίδυμοι και Τοξότες.

Συντελείται σε ζώδιο του νερού και αναμένεται να φέρει στην επιφάνεια βαθιά θαμμένα συναισθήματα, να προκαλέσει μια σύγχυση στις σκέψεις και ανυπόμονη δράση. Θα επηρεαστούν τομείς όπως η πατρότητα, η μητρότητα, οι σχέσεις με τους απογόνους αλλά και η οικογενειακή ζωή! Σηματοδοτεί μια ευνοϊκή στιγμή στην ζωή μας με το κλείσιμο παλαιών κεφαλαίων και εκκρεμών ζητημάτων, προκειμένου να ανοίξουν νέοι κύκλοι ζωής. Για να μπορέσει να γίνει όμως αυτό, ίσως προηγηθούν δύσκολες στιγμές και γεγονότα που θα μας αναγκάσουν να δράσουμε, αφού ξεκαθαρίσουμε μέσα μας τα συναισθήματα, τα «θέλω» και τις προτεραιότητες μας.

Πρόκειται για μια σχετικά φιλική από πολλές απόψεις έκλειψη, καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, φέροντας τον έρωτα αλλά και την έμπνευση στην ζωή μας. Είναι όμως και απέναντι από τον ανάδρομο Κρόνο, που προϊδεάζει για πιέσεις, με ελάχιστα περιθώρια ελιγμών αλλά και λανθασμένων χειρισμών. Οι ευκαιρίες που έρχονται θα πρέπει να αξιοποιηθούν στο έπακρο και με τον κατάλληλο τρόπο! Και ο ασφαλής τρόπος για να το καταφέρετε, είναι να εμπιστευτείτε άτομα που εκτιμάτε την άποψη και την ορθότητα της κρίσης τους, είτε πρόκειται για ζητήματα επαγγελματικής, είτε συναισθηματικής φύσης.

Υπάρχει όμως και μια σύνοδος Ερμή-Άρη στις πρώτες μοίρες του Λέοντα, σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 5ο του Ταύρου! Με την όψη αυτή είναι προς όφελος μας να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό, αν και θα έχουμε την παρόρμηση να τα σπάσουμε όλα. Γιατί ότι και να μας συμβαίνει, σίγουρα θα το βιώσουμε μέσα από μεγεθυντικό φακό και θα υπερβάλουμε στις αντιδράσεις μας.
 
Καθώς πρόκειται για μια έκλειψη που πραγματοποιείται στο δεύτερο δεκανό του Καρκίνου, αναμένεται να μας απασχολήσουν πολλά προβλήματα ανάμεσα στα δύο φύλα, ενδεχομένως να υπάρξει και μια δυσαρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Με έναν ισχυρό Κρόνο στο ωροσκόπιο της έκλειψης,  σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης, θα πρέπει να υπολογίζουμε ότι θα υποστούμε απώλειες, μικρότερες ή μεγαλύτερες κατά περίπτωση. Θα παραμείνει ή θα επιβιώσει ότι είναι απαραίτητο και αναγκαίο και θα απομακρυνθεί κάθε τι περιττό και ιδίως βλαβερό. Το τετράγωνο δε με τον Ουρανό θα φέρει ξαφνικές ανατροπές, γεγονότα απρόβλεπτα και εκτός ελέγχου, καθώς και οριστικές ή τελεσίδικες αποφάσεις που θα αφορούν κατοικία, οικογένεια ή καριέρα.

Σε κοσμικό επίπεδο, η έκλειψη αυτή προβάλει με επίφαση τις αλλαγές και αναπροσαρμογές που πρέπει να γίνουν σε εθνικό και υπερεθνικό επίπεδο, για να τονωθεί η οικονομία και το εμπόριο, ώστε να επιλυθούν μακροχρόνια προβλήματα και να εκλείψουν οι στρεβλώσεις του συστήματος. Θα μας απασχολήσουν επίσης ζητήματα που έχουν να κάνουν με την φύση, ιδίως με το υδάτινο στοιχείο (μόλυνση υδάτων, ξηρασία, πλημμύρες, τσουνάμι, κλπ).

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Κριός :


Επαγγελματικά – καριέρα :



Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν εκπλήξεις με την ολική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο να υπόσχεται νέες ευκαιρίες. Και οι πιθανότητες είναι να έχουν ευτυχή κατάληξη! Οικονομικά, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους και τον 3ο οίκο, συζητήσεις ουσίας θα συμβάλουν στη μελλοντική σας επαγγελματική άνοδο. Μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο, την επίτευξη μιας συμφωνίας σε μια διαπραγμάτευση, ή να αγοράσετε κάτι ακριβό. Συγκρούσεις μεταξύ του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος και της επαγγελματικής σας ζωής δεν αποκλείονται. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να λύσετε το θέματα και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Θα ασχοληθείτε επίσης με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία ή το σπίτι, για τα οποίαν θα κληθείτε ή θα έχετε την παρόρμηση να πάρετε άμεσα αποφάσεις. Μην το κάνετε όμως εν θερμώ γιατί μπορεί να κάνετε σοβαρά λάθη.


Αισθηματικά – κοινωνικά :

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και η ολική έκλειψη, θα κάνει το κλίμα ιδιαίτερα ρομαντικό και μια πολύ διαφορετική επίδραση θα αρχίσει να διαμορφώνετε στον ουράνιο πλανητικό σύστημα. Αυτό σημαίνει νέες γνωριμίες και καινούργια φλερτ γα τους singles του ζωδίου. Τα άστρα προβλέπουν, για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, ότι δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφο σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Εσείς που είστε μόνοι ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα τραβήξει την προσοχή σας !!! Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Βέβαια απαιτείται διακριτικότητα, μια και δεν θα σας άρεσε να δημιουργηθούν σχόλια στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσέξτε να μην παραμελούν την υγεία σας επίσης και δώσετε την απαραίτητη βαρύτητα στις μικρές ασθένειες που θα σας ενοχλήσουν και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Ταύρος :

Επαγγελματικά – καριέρα :


Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή αγαπητοί μου Ταύροι για να αποκτήσετε ωριμότητα και να κάνετε σωστές επιλογές αν εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Το επταήμερο  θα είναι ευνοϊκό για κάθε είδους δράση στον τομέα της σταδιοδρομίας. Το θερμόμετρο ανεβαίνει και το «θερμόμετρο» θα αρχίσει να ανεβαίνει περισσότερο από το κανονικό! O Ερμής από τον Λέοντα και τον 4ο οίκο σας ευνοεί! Ξεκινά η ανοδική πορεία για τα οικονομικά σας, που θα δουν μια μεταβολή προς το καλύτερο, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Στην εργασία σας προβλέπεται μικρή ένταση που πιθανότατα να οφείλεται στις διαφορές που μπορεί να έχετε για λόγους οικονομικούς. Τοποθετήσεις χρημάτων, σημαντικές αγορές και πωλήσεις καλό είναι να μην πραγματοποιηθούν, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αισθηματικά – κοινωνικά :

Η ολική ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου, ενδεχομένως να σας επιφέρει έντονο εκνευρισμό. Θα είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που απασχολούσαν την σχέση σας εδώ και καιρό και να βρείτε από κοινού λύσεις, εκμεταλλευόμενοι την θετική επιρροή των άστρων. Το πλανητικό σκηνικό που έρχεται, θα επηρεάσει τον ερωτικό σας τομέα προς το καλύτερο. Η θέση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον 9ο οίκο θα φέρει ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων. Ωστόσο, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ίσως να αρχίστε να νοιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σας και έχετε αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Καλό θα είναι, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας και όχι με τους φίλους σας, όπως συνηθίζετε, γιατί δεν πρόκειται να σας συμβουλέψουν σωστά και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Οι singles του ζωδίου διαχωρίστε την φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας. Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να μην παραμελείστε τις οικογένειές σας εξαιτίας του έντονου φόρτου εργασίας.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Δίδυμοι :

Επαγγελματικά – καριέρα :


Με υπερβολικό άγχος θα ξεκινήσει ο μήνας Ιούλιος εξαιτίας της έκλειψης στο διπλανό ζώδιο του Καρκίνου που θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους περισσότερους από εσάς, με προσεκτικές και μεθοδευμένες κινήσεις θα καταφέρετε να ξεπεράσετε και αυτόν τον σκόπελο και να επαναφέρετε την κατάσταση σε ισορροπία. Θα βρεθούν λύσεις για θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, ενώ τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σταδιακή άνοδο και ένας αέρας ανακούφισης θα ανεβάσει την διάθεση και την ψυχολογία σας από τα μέσα της εβδομάδας και μετά.

Αισθηματικά – κοινωνικά :


Έχετε πάρα πολύ άγχος και θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσετε την ηρεμία και γαλήνη. Δεν συνιστάται βιασύνη, οι ριζοσπαστικές λύσεις δεν είναι οι κατάλληλες την εποχή αυτή. Τα λάθη δεν συγχωρούνται και δύσκολα θα μπορέσετε να κάνετε πίσω, εάν διαπιστώσετε ότι πήρατε τον λάθος δρόμο. Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Μην πάρετε όμως αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και κινηθείτε με προσοχή. Ευνοείστε αστρολογικά αυτό το δεκαήμερο, μιας και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Μην αμελήσετε όμως τον σύντροφος σας, γιατί σας έχει ανάγκη, καθώς θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε. Ενδέχεται να βιώσει έντονα προβλήματα με την δουλειά του και τα οικονομικά του, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να χαρακτηρίζεται από έντονη εσωστρέφεια. Πλησιάστε τον και δώστε του να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχθεί σε σας. Εσείς που είστε single, να είστε προετοιμασμένοι, γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, από κεραυνοβόλους έρωτες έως και παράνομες και εφήμερες σχέσεις όλα είναι δυνατόν να συμβούν με την σύνοδο της Αφροδίτης να σας ευνοεί. Θα πρέπει όμως να κινηθείτε με προσοχή, εξαιτίας του πλανητικού συστήματος.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





Καρκίνος :


Επαγγελματικά – καριέρα :


Ανακαλύψτε ξανά την αξία της παλιάς φιλίας και μη χάνετε την επαφή σας με πιθανές εκπλήξεις που ενδεχομένως να συμβούν στον επαγγελματικό σας περίγυρο. Είναι η περίοδος που θα αναγκαστείτε να δουλεύετε ακόμη περισσότερες ώρες για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με τις νέες αρμοδιότητες και υποχρεώσεις που θα σας ανατεθούν. Η ανάδρομη πορεία τού Κρόνου δημιουργεί εμπόδια που οδηγούν σε επανεξέταση θεμάτων και διόρθωση τυχών λαθών. Καλό θα ήταν να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, φροντίζοντας να μη επενδύσετε, χωρίς να δείτε και να συζητήσετε κάποια θέματα με τους συνεργάτες σας. Οργανώσετε ένα ταξίδι με συναδέλφους και κάνετε μια προσπάθεια να μειώσετε το άγχος από τη ζωή σας, διότι θα πρέπει να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα για να πετύχετε τους στόχους σας.


Αισθηματικά – κοινωνικά :


Οι singles του ζωδίου, ενδέχεται να κάνετε μια απροσδόκητη γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον που θα σας γοητεύσει και ίσως σκεφτείτε σοβαρά να ξεκινήσετε μια σχέση. Όσο για τους δεσμευμένους, καλό θα ήταν να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας, ώστε να γίνει ανθεκτικότερη σε βάθος χρόνου με τον Πλούτωνα από τον 7ο οίκο να φέρνει στο προσκήνιο ξεκαθαρίσματα . Με το ξεκίνημα της εβδομάδας  από την επιρροή της ολικής ηλιακής έκλειψης στο ζώδιο σας, οι ενέργειες σας θα εκπλήξουν τους πάντες, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να κρατήσετε ισορροπίες με την σχέση σας και να μην τα θέλετε όλα δικά σας! Αποφασίστε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε για τη προσωπική σας ζωή και μην πληγώνετε τον σύντροφο σας χωρίς λόγο, γιατί πιθανότατα δεν του αξίζει κάτι τέτοιο. Η κοινωνικότητα σας θα είναι ανεβασμένη, θα είστε αρκετά δημοφιλείς, θα πηγαίνετε σε πάρτι, θα διασκεδάζετε με τους φίλους σας και θα ασκείτε έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο. Η φυσική φροντίδα και προσοχή Της εξωτερικής σας εμφάνισης θα ανεβάσει το ηθικό σας πάρα πολύ.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





Λέων :

Επαγγελματικά – καριέρα :

Ο Ερμής κινείται στον 1ο οίκο  στο ζώδιο σας και ευνοεί νέα ξεκινήματα. Η ηλιακή έκλειψη 2.7 δημιουργεί αντιπαλότητες και εξοργιστικές καταστάσεις με συνεταίρους και συνεργάτες, που θα παρουσιαστούν κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Μπορείτε να ταξιδέψετε ξαφνικά και απρογραμμάτιστα ή να συναντηθείτε με πρόσωπα εξουσίας, όπως διευθυντές Πανεπιστήμιου ή με κάποιους που εργάζονται σε κυβερνητικά πόστα, όπως πρεσβευτές, διπλωμάτες, κλπ. Μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε συντάκτης περιοδικού στο εξωτερικό ή να πάρετε μέρος σε τηλεοπτική παραγωγή στο εξωτερικό. Μπορείτε να αποκαλύψετε έναν δικτυακό τόπο ή να ξεκινήσετε κάτι τέτοιο. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Με σωστό προγραμματισμό όμως και οργάνωση τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να προχωρούν τα πράγματα με σταθερό ρυθμό, εφ όσον μάλιστα το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρηθήκατε με στασιμότητα και υπερβολική πίεση, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Κρόνου.


Αισθηματικά – κοινωνικά :



Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας χαλαρώστε και μην πιέζετε τον εαυτό σας υπερβολικά. Οι singles του ζωδίου, μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα με όλη την προσοχή στραμμένη επάνω σας. Περάστε καλά, διασκεδάστε, χαρείτε τις πρόσκαιρες ερωτικές σας περιπέτειες, εάν αποφασίσετε να κάνετε όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσετε μια νέα σταθερή σχέση, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τα μυαλά στην θέση τους, τουλάχιστον μέχρι τις 5 Ιουλίου. Τα άστρα σας κάνουν πιο ανάλαφρους στην ψυχολογία και όσοι από εσάς έχετε απομακρυνθεί με τον σύντροφό σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, θα επιχειρήσετε με λογική και ηρεμία να επαναφέρετε τις ισορροπίες με το εξάγωνο του Ήλιου να ευνοεί το ωροσκόπιο σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν, ότι όσοι έχετε μια σταθερή και μόνιμη σχέση, ξαφνικά γεγονότα θα σας αναστατώσουν και αν δεν ελέγξετε την κτητικότητα σας και θελήσετε τον έλεγχο και την επιβολή στην σχέση, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε το παιχνίδι και να έχετε απρόσμενες αρνητικές εξελίξεις.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Παρθένος :

Επαγγελματικά – καριέρα :

Η ολική ηλιακή έκλειψη στον καρκίνο σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο προσκήνιο λάθη και καταστάσεις από το παρελθόν .Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σας. Η καριέρα σας προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει μελλοντικά με το εξάγωνο του Κρόνου να σας ευνοεί. Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει όμως να τις αντιληφθείτε για να τις εκμεταλλευτείτε, κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό για να ξεπεράσετε εύκολα εργασιακά θέματα που σας δυσκόλεψαν και σας προβλημάτισαν τους τελευταίους μήνες.


Αισθηματικά – κοινωνικά :

Τα συναισθήματα σας θα είναι ιδιαίτερα μπερδεμένα και το κλίμα έντονα ερωτικό έως και 6 Ιουλίου. Μπορεί να παραπλανηθείτε από ανθρώπους και να πληγωθείτε. Με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου επουλώνονται τα τραύματα του παρελθόντος και ξεκινάτε κάτι καινούργιο, ουσιαστικό και με διάρκεια. Θα πρέπει να μάθετε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να αποφύγετε να μπλέξετε συναισθηματικά με άτομα που είναι μπερδεμένα στην προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείτε. Αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να βιώσετε και άλλες δύσκολες καταστάσεις που θα σας φθείρουν ψυχολογικά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές με την σύνοδο του Πλούτωνα να ευνοεί νέα ξεκινήματα. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να αφήστε τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα μέσα στη σχέση σας και να αποκαταστήσετε την κακή μεταξύ σας επικοινωνία.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Ζυγός :

Επαγγελματικά – καριέρα :


Οι άνθρωποι γύρω σας εκτιμούν τις προσπάθειες σας στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να επιδείξετε μεγαλύτερο ρεαλισμό και να αναπροσαρμόσετε τα ουτοπικά σας σχέδια σε νέα βάση. Αποφύγετε επίσης να εμπλακείτε επαγγελματικά με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, γιατί τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περιμένατε και κινδυνεύετε να χαλάσετε και μια φιλική σχέση με την θέση του Άρη από τον Καρκίνο στον 11ο οίκο σε πτώση. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τα επαγγελματικά σας σχέδια σε τρίτους. Το παρασκήνιο είναι έντονο, και μάλιστα εις βάρους σας! Οι πλανητικές συγκυρίες θα σας φέρουν προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Απελευθερωθείτε από ότι σας καταπίεζε μέχρι στιγμής και δείτε τη ζωή κατάματα χωρίς φόβους και ανασφάλειες.


Αισθηματικά – κοινωνικά :


Πάρτε αποφάσεις και μην αναβάλετε πράγματα που σκέφτεστε από καιρό για να ισορροπήσετε στον αισθηματικό τομέα με το εξάγωνο του Ήλιου να τονίζει την έκφραση σας. Οι singles  του ζωδίου σας θα έχουν μια ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή τον μήνα Ιούλιο. Νέες γνωριμίες σας αναγεννούν και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πρόσωπα και καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν. Είστε στα επάνω σας και δεν αφήνετε ευκαιρία να πάει χαμένη! Είστε αποφασισμένοι να πυρπολήσετε ερωτικά τον κόσμο, με τους Πλανήτες να ανεβάζουν θερμοκρασίες σε σημείο βρασμού. Η θέση των πλανητών ευνοεί την οικογενειακή σας κατάσταση. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σας με το τετράγωνο του Ερμή και του Άρη να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιο σας. Προσπαθήστε να τον πλησιάσετε και να τον κάνετε να ανοιχτεί και να σας πει τι τον απασχολεί. Οι ελεύθεροι, νέα άτομα θα σας πλησιάσουν και ο ερωτισμός σας θα ανέβει κατακόρυφα !!!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Σκορπιός :

Επαγγελματικά – καριέρα :

Μην προχωράτε σε δεσμευτικές συμφωνίες το πρώτο επταήμερο του μήνα με την θέση του Άρη από τον 11ο οίκο σε πτώση και την ανάδρομη πορεία Δία - Κρόνου. Στον επαγγελματικό τομέα, φίλοι μου Σκορπιοί, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο τους και εκκρεμότητες να τακτοποιούνται, απαλλάσσοντας σας από ένα άγχος. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσετε σωστά για να μπορέσουν να αποφέρουν τα προσδοκώμενα κέρδη. Μην κοινολογείτε πάντως τα σχέδια σας, γιατί το παρασκήνιο είναι έντονο και οι ανατροπές καθόλου απίθανες! Ομολογουμένως χρειάζεται προσοχή εξ αιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σας. Η καριέρα σας προς το τέλος της εβδομάδας  θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και θετική αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει μελλοντικά.

Αισθηματικά – κοινωνικά :

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην ξεσπάτε σε λογομαχίες με το σύντροφο σας με την επιρροή της έκλειψης και την θέση του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στον 5ο οίκο σας. Είστε παθιασμένοι, αν και με υπερτονισμένο «εγώ», παρόλα αυτά όμως αξιαγάπητοι. Όσοι είστε single, η ερωτική σας ζωή θα πάρει μια νέα, πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Στις αρχές της εβδομάδας ενδέχεται να αναπολείτε μια προηγούμενη ερωτική σας σχέση. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τα σφάλματα σας και να κλείσετε οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής σας. Προς το τέλος του επταημέρου η ρομαντική και ερωτική σας διάθεση θα είναι στα ύψη. Έντονες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες και καινούργια ενδιαφέροντα τραβάνε την προσοχή σας και δεν αποκλείεται να θελήσετε να εμπλακείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σας ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Έχετε πάρει ήδη τις αποφάσεις σας και βάζετε τέλος σε μια σχέση που σας έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθετε θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δείτε σύντομα ότι είχατε δίκιο και έπρεπε να το κάνετε. Στους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Τοξότης :

Επαγγελματικά – καριέρα :

Αποφύγετε ρίσκα και οικονομικές δεσμεύσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου επταημέρου. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να κινείστε συντηρητικά, για να μην βγείτε από τα πλάνα σας. Δεν είναι καλή περίοδος να δανείσετε χρήματα, τουλάχιστον έως τις 6 Ιουλίου. Ίσως να έχετε την τάση να πάρετε ένα οικονομικό  ρίσκο αυτή την περίοδο, να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί οι καιροί είναι πονηροί και η κερδοφορία κάθε άλλο παρά σίγουρη με την θέση του Κρόνου από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία να σας επιβάλει την πειθαρχία . Οι αστρολογικές προβλέψεις του επταημέρου δείχνουν ότι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, πριν εξετάσετε τα θέματα διεξοδικά. Θα βγουν στην επιφάνεια παλιές διαφωνίες με τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά προσπαθήστε να τα λύσετε όλα και να κερδίσετε το στοίχημα επιτυγχάνοντας νέες ισορροπίες.

Αισθηματικά – κοινωνικά :

Χαλαρώστε και χαρίστε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση. Οι singles του ζωδίου θα έχετε πεδίο δόξης λαμπρό στον ερωτικό τομέα! Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο  θα φέρει οριστικά ξεκαθαρίσματα στη σχέση σας. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σας ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Έχετε πάρει ήδη τις οριστικές σας αποφάσεις και είστε και ψυχολογικά έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα στην ζωή σας . Δεν πρέπει να νιώθετε θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δείτε σύντομα ότι είχατε δίκιο και ότι ήταν κάτι που έπρεπε να το είχατε κάνει ίσως νωρίτερα. Στους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον με τον Ερμή από τον Λέοντα και τον 9ο οίκο να σας ευνοεί. Φροντίστε λοιπόν να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα. Αν και η αισθηματική σας ζωή σας ταλαιπώρησε, θα πρέπει να μάθετε να είστε πιο εξωστρεφείς, ακόμη και με τις νέες γνωριμίες σας. Απολαύστε έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές γιατί θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Αιγόκερως :

Επαγγελματικά – καριέρα :

Νωθρότητα και αίσθηση κούρασης θα έχετε κάτω από την επιρροή της ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας βρίσκονται σε καλό δρόμο τον τελευταίο καιρό, φίλοι Αιγόκεροι, και μπορείτε τώρα να υπολογίζετε στην υποστήριξή τους. Ο επαγγελματικός σας τομέας φαίνεται να εξελίσσεται καλά, μια και ρίξατε όλο το βάρος σας εκεί τον τελευταίο καιρό. Μην παίρνουν τα μυαλά σας όμως αέρα! Για τις αλλαγές ή τα νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε δεν έχουν ωριμάσει ακόμη οι συνθήκες. Οικονομικά δεν θα είστε στα καλύτερα σας, κάτι που το βιώνετε ήδη το τελευταίο διάστημα. Θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις έως τις 6  Ιουλίου και θα σας κυριεύσει το άγχος για το πώς θα καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε να κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας πόρων, αποφεύγοντας τις σπατάλες, για να μην εκτεθείτε. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σας.. με το τετράγωνο του Ουρανού να επηρεάζει το ωροσκόπιο σας.


Αισθηματικά – κοινωνικά :

Αμφιβολίες για τον σύντροφο σας θα χαλάσουν το κέφι και τη διάθεση σας Μετά τις 6 Ιουλίου θα αντιμετωπίσετε κάποιες μικροεντάσεις στην σχέση σας, κυρίως λόγω των πειρασμών που σας ξεμυαλίζουν! Δεν ευνοούνται οι παράλληλες σχέσεις, δεν συγχωρούνται οι περιστασιακές ερωτικές επαφές, γιατί αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα εκτεθείτε. Αν σας ενδιαφέρει η μόνιμη σχέση σας, φροντίστε να μην τον πληγώσετε. Το πλανητικό σκηνικό θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στη σχέση σας με το πέρασμα του Ουρανού στον 5ο οίκο σας να κλονίζει τις σχέσεις σας.Τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα υπάρχουν διακυμάνσεις στα συναισθηματικά που θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες που έχετε για την πορεία του δεσμού σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από το χαλαρό πρόγραμμα σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας, συζητώντας μαζί του όλες σας τις ανησυχίες. Οι singles του ζωδίου  να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας για να αποφύγετε να πληγωθείτε ξανά!!! Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα συμβουλεύουν να γίνεται πιο ρεαλιστές, ξεπερνώντας ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Υδροχόος :

Επαγγελματικά – καριέρα :

Προσπαθήστε να αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και αμφιβάλλετε για τους συνεργάτες σας. Καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα  και σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Είστε σε μεταβατικό στάδιο με τις μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσατε να πλησιάζουν με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον 12ο οίκο σας. Πρέπει απλά να είστε έτοιμοι να τις αναγνωρίσετε και να τις αδράξετε έγκαιρα. Το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα 2.7 και η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου ενδεχομένως να σας επιφέρει αναστάτωση με περίσσιες δαπάνες και έξοδα στην οικογένεια, που θα σας επιβαρύνουν, δημιουργώντας κλίμα εντάσεων και διαπληκτισμούς. Τα πλανητικά, αγαπητοί μου Υδροχόοι, σας κάνουν να ασχολείστε με θέματα καριέρας και επιλογών. Επαγγελματικά λάθη του παρελθόντος σας προβληματίζουν επιπροσθέτως. Κάντε μια ανασκόπηση και προχωρήστε σε νέες βάσεις, καθώς θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας και τους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνετε.

Αισθηματικά – κοινωνικά :

Κοινωνικές επαφές και διασκέδαση θα σας κάνουν να απολαύσετε υπέροχες βραδιές .Όσο για τους singles του ζωδίου, φαίνεται ότι τα ποτά, τα ξενύχτια και οι έντονη ερωτική ζωή να σας έχουν κουράσει λιγάκι. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και σας απασχολούν πρόσωπα του παρελθόντος. Μην βιαστείτε να κάνετε οτιδήποτε. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Μην παρασύρεστε επίσης από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους. Δεν θα σας βγει σε καλό σε βάθος χρόνου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για το πρώτο επταήμερο του μήνα δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σας, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσείς θα τις προκαλέσετε, επηρεαζόμενοι από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σας περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν τον σύντροφο σας με την αντίθεση του Άρη στο ωροσκόπιο σας να δημιουργεί εντάσεις. Προσέξτε τι θα πείτε και τι θα κάνετε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου είναι κατάλληλη εποχή για να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά με το εξάγωνο του Ουρανού να υπόσχεται αλλαγές! Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες με νέες γνωριμίες σωστά, χωρίς να αδιαφορείτε όμως και για τα συναισθήματα των άλλων.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Ιχθύς :


Επαγγελματικά – καριέρα :


Οι αλλαγές στον ορίζοντα στον τομέα της εργασίας με το ξεκίνημα του μήνα θα είναι αρκετές με την θέση του Δία από τον Τοξότη στον 10ο οίκο σας. Οι μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσατε απεγνωσμένα όλο αυτό το διάστημα πλησιάζουν. Βρίσκεστε και εσείς σε ένα μεταβατικό στάδια και σας απασχολούν πολλά και σημαντικά θέματα σε όλους τους κύριους τομείς της ζωής σας. Το πλανητικό σκηνικό θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να γυρίσετε την πλάτη στα προβλήματα. Μην τα αγνοήσετε όμως τελείως. Αλλάξετε την καθημερινότητα σας και ρίξτε το έξω, διότι το τελευταίο διάστημα έχετε πέσει πολύ ψυχολογικά. Κάντε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τους συνεργάτες σας και μην επιμένετε στις απόψεις σας, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και λογομαχίες. Επεξεργαστείτε καλά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην κάντε μαύρες σκέψεις εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθετε.


Αισθηματικά – κοινωνικά :

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας  τα άστρα και η επιρροή της ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο, οι ερωτικές ευκαιρίες φαίνεται πως θα είναι αρκετές. Για τους singles του ζωδίου, φαίνεται ότι σας έχουν κουράσει τα ποτά, τα ξενύχτια και οι έντονη ερωτική ζωή. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και σας απασχολούν πρόσωπα από το παρελθόν. Μην βιαστείτε όμως να κάνετε την ολική επαναφορά. Ο χρόνος θα σας δείξει ποίο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε. Μην παρασύρεστε επίσης από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους που μόλις γνωρίσατε, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό σε βάθος χρόνου. Το πλανητικό σκηνικό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση το επταήμερο αυτό. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ότι θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις από το φιλικό σας περιβάλλον και θα χαρείτε ιδιαίτερα, αφού θα δείτε ότι ο σύντροφος σας ανταποκρίνεται περίφημα και η συμπεριφορά του είναι άριστη με του δικούς σας ανθρώπους, πράγμα που σας ανεβάζει την ψυχολογία. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και ορθής σκέψης να κάνετε άδικα σκηνές ζήλιας στο έτερο ήμισυ σας και θα προσπαθήσετε να αρχίσετε να του ελέγχετε τη ζωή. Προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας αυτή γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα και πολύ γρήγορα θα οδηγηθείτε στο χωρισμό με την αντίθεση του Δία να δημιουργεί ένταση! Δεν πρέπει να αφήνετε τρίτους να σας επηρεάζουν με τα λόγια τους γιατί το κάνουν από ζήλια και μόνο.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





By Astrologer Alinda Kanaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.