Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Αφροδίτη στον Καρκίνο (από 3 μέχρι 28 Ιουλίου 2019)




Στις 3 Ιουλίου η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο των Διδύμων και περνάει σ αυτό του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 του μήνα. Είναι η στιγμή που η αποπλάνηση και ο αισθησιασμός συναντά την ανάγκη για βαθιά αγάπη και ασφάλεια! Το διάστημα της διέλευσης αυτής αισθανόμαστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά από ποτέ άλλοτε, γι αυτό κρατάμε πολλές φορές αποστάσεις για να μην πληγωθούμε.

Κάτω από το σκληρό, πολλές φορές ατσάλινο περίβλημα, κρύβεται μια ευαίσθητη ψυχή, που από τη μια θέλει να βιώσει το συναίσθημα στα άκρα, από την άλλη όμως η ανάγκη για αυτοπροστασία και ασφάλεια την κρατάει πίσω. Ο πόνος της απόρριψης είναι μεγάλος αυτή την περίοδο και η σκέψη και μόνο είναι ικανή να φέρει πανικό. Η ευαισθησία μας αυτή είναι και η προστασία σας, μια και εάν πληγωθούμε, θα χρειαστεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να σταθούμε και πάλι στα πόδια μας και να συνέλθουμε.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Σε μια καινούργια συναισθηματικής φύσης γνωριμία κινούμαστε με μικρά και αργά βήματα, ώστε να γνωρίσουμε όσο γίνεται καλύτερα το άτομο που έχουμε απέναντι μας. Μια μια θα ξεκλειδώσουμε τις πόρτες που οδηγούν στην καρδιά μας, εάν αισθανθούμε στην πορεία αρκετά ασφαλείς να το κάνουμε. Απομακρυνόμαστε από άτομα που είναι ορμητικά και ανυπόμονα στο φλερτ, και ενώ φαινόμαστε ψυχροί και απόμακροι, ουσιαστικά παρακολουθούμε και καταγράφουμε προσεκτικά την κάθε κίνηση και κάθε λέξη, προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε το πρόσωπου που μας ενδιαφέρει. Διαισθητικά αντιλαμβανόμαστε το ψέμα και τα λόγια τα απατηλά και απομακρυνόμαστε στο λεπτό. Μας ενδιαφέρουν άτομα που μπορούν να μας προσφέρουν ασφάλεια, τόσο συναισθηματική, όσο και οικονομική!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Η διέλευση αυτή επηρεάζει κυρίως τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους), καθώς και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς) ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Γι αυτούς η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική, ειδικά εάν είναι δεσμευμένοι, καθώς έχουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να βελτιώσουν τις συνθήκες μέσα στη σχέση τους. Προβλήματα μπορούν να επιλυθούν και αντιθέσεις να αμβλυνθούν, προκειμένου να έρθει η πολυπόθητη αρμονία στην σχέση. Οι ελεύθεροι είναι αρκετά συγκρατημένοι στο φλερτ και χρειάζονται πολλές και απτές αποδείξεις για να ενδώσουν στον πειρασμό. Είναι ωστόσο αισθησιακοί, με μια γλυκύτητα που προσελκύει τους άλλους γύρω τους, και με έντονο συναισθηματισμό.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Το φλετ αυτό το διάστημα είναι ένας χορός για δύο, αργός, κομψός, μεθυστικός, συγκρατημένα αισθησιακός, με βλέμματα που υπόσχονται πολλά, αλλά δεν βιάζονται να καούν στο πάθος…  

Αλίντα Κανάκη
Mήτρας Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.