Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Αύγουστος 2019: Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Από την Αλίντα Κανάκη !




Ποιοί είναι οι ευνοημένοι του ζωδιακού κύκλου που θα λάβουν τα δώρα της θεάς τύχης και θα πραγματοποιήσουν οι επιθυμίες τους;

Ο Αύγουστος του 2019, σε αντίθεση με τον εξαιρετικά βαρύ και δυσοίωνο Ιούλιο που προηγήθηκε, φιλοξενεί αρκετές ευνοϊκές όψεις, που μπορούν να αλλάξουν την ζωή μας προς το καλύτερο. Μια από τις πιο σημαντικές είναι το τρίγωνο Ηλίου – Αφροδίτης και του Δία, που πραγματοποιείται μεταξύ 5-9 Αυγούστου και υπόσχεται γενναιοδωρία! Οι τρείς αυτοί θετικοί πλανήτες σχετίζονται με τα χρήματα, την αγάπη και την μεγάλη τύχη. Από την όψη ευνοούνται περισσότερο οι Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Ταύροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου.


Κριός
Καλή τύχη σας περιμένει με τη δημοσιοποίηση των δημιουργικών σας έργων, που θα φέρει επιτυχία και αναγνώρισή σε μεγάλη κλίμακα, ιδιαίτερα για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό! Χαρούμενα ταξίδια, ξεκούραση και εκδρομές στο εξωτερικό, έσοδα από ακίνητα και επιχειρηματικές επαφές με αλλοδαπούς είναι τα πιθανά σενάρια της όψης. Η συντροφικότητα, οι φιλικές παρέες και οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια, ενθουσιασμό και θα φέρουν έναν έντονο ρομαντισμό στη ζωή σας.

Ταύρος
Καλή τύχη στην οικιακή και οικογενειακή ζωή σας περιμένει με την όψη αυτή! Θα απολαύσετε ευτυχισμένες στιγμές στο σπίτι, σε γάμους, βαπτίσεις ή αρραβώνες που θα παραστείτε ή θα οργανώσετε ή θα χαρείτε με την επιτυχία από ένα από τα μέλη της οικογένειας σας. Πολλοί από εσάς θα λάβετε χρήματα από κληρονομιές ή θα λάβετε οικονομική βοήθεια για την επισκευή ή την αγορά κατοικίας.Επιτέλους ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε μεγάλα προβλήματα.

Δίδυμοι
Την επιτυχή ολοκλήρωση μια επαγγελματικής σύμβασης, την εγγραφή μιας σημαντικής συναλλαγής ή την υπογραφή εγγράφων, μια σημαντική γνωριμία  με τον μελλοντικό επιχειρηματικό εταίρο ή σύντροφο ζωής φέρνει για το ζώδιο σας η όψη αυτή! Ένας γάμος, μια ευνοϊκή συμφωνία, μια μεγάλη επαγγελματική άνοδος ή ίσως και καλά νέα, με τη μεταφορά χρημάτων με πρωτοβουλία άλλου προσώπου στον τραπεζικό σας λογαριασμό είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια.

Καρκίνος
Αύξηση στο εισόδημα σας από την εργασία σας, από την υπηρεσίες που θα προσφέρετε σε κάποιον, από μισθωτή εργασία ή από κατοικίδια ζώα προβλέπεται για το ζώδιο σας! Η απόκτηση ακριβών εργαλείων για τη δουλειά σας μπορεί να πραγματοποιηθεί το διάστημα αυτό. Επίσης, είναι πιθανή η  εμφάνιση μιας νέας πηγή εισοδήματος ή η απόκτηση ακριβών τιμαλφών, πιθανότατα ως δώρο από τους συναδέλφους ή τους υφισταμένους.

Λέων
Θα έχετε επιτυχία, καλή τύχη, σπουδαίες προοπτικές αυτοπραγμάτωσης, δημόσιας προβολής και αναγνώρισης των ταλέντων σας. Θα υπάρξει μια θαυμάσια ευκαιρία να βελτιώσετε την εμφάνιση σας ή να αλλάξετε ριζικά την εικόνα του εαυτού σας. Θα είστε το διάστημα οι πιο δημοφιλείς του ζωδιακού κύκλου, καθώς η όψη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας!

Παρθένος
Ένα μυστικό δώρο για σας, μια μυστική ή μια εικονική αγάπη, μεγάλη τύχη στο διαδίκτυο, νίκη επί κρυφών εχθρών, η εμφάνιση ενός κρυφού προστάτη ή υπόγειων μοχλών επιρροής, η δημόσιας αποδοχή του τι προετοιμάσατε κάτω από απόλυτη μυστικότητα ή η επιτυχημένη μετανάστευση, είναι τα πιθανά σενάρια του τι σας περιμένει με την όψη αυτή του Αυγούστου.

Ζυγός
Θα είστε τυχεροί σε ομαδικές δραστηριότητες και συλλογικές εκδηλώσεις. Με την όψη αυτή θα εμφανιστούν στη ζωή σας φίλοι με σημαντική επιρροή και χρήσιμοι σύνδεσμοι. Μπορεί να πραγματοποιήσετε ένα επιτυχημένο ταξίδι, να έχετε μια πολύ καλή παρουσίαση ή συμμετοχή σε ένα σεμινάριο, να απολαύσετε την βοήθεια ενός προστάτη ή την εμφάνιση μιας ομάδας ομοϊδεατών στην ζωή σας και να εκπληρώσετε ένα όνειρο ή ένα κρυφό σας πόθο!  

Σκορπιός
Θα βρείτε επιτυχία στην καριέρα σας, θα βιώσετε την άνθηση των επιχειρήσεων σας ή την επιτυχία στην απασχόληση σας, με την προώθηση σας. Ανάλογα με την απασχόληση σας, θα βρείτε ξαφνικά τα χρήματα που σας έλειπαν για την έναρξη μιας επιχείρησης, την αναγνώριση και την εκτίμηση του κοινού, την προώθηση σας σε μια ανώτερη επιστημονική ή στρατιωτική βαθμίδα ή θα τιμηθείτε με τη συμμετοχή σας σε ένα σημαντικό επίσημο γεγονός. Η ιδιωτική ή ιδιωτική σας ζωή θα προσελκύσει την προσοχή του ευρύτερου κοινού!

Τοξότης
Θα μπορέσετε να επεκτείνετε τα όρια επιρροής σας με την όψη αυτή! Τα πιθανά σενάρια που μπορεί αυτό να γίνει πραγματικότητα αφορούν ένα επιτυχημένο ταξίδι στο εξωτερικό, χρήματα ή αγάπη στο εξωτερικό, διακοπές στο εξωτερικό, δημοσίευση των έργων σας, επιτυχία σε δημόσιες και πολιτικές δραστηριότητες, κατάκτηση διεθνούς φήμης, νίκη σε δικαστικές υποθέσεις ή μια επιτυχημένη συμμετοχή σε μια διεθνή διάσκεψη.

Αιγόκερως 
Θα απολαύσετε μια μεγάλη οικονομική επιτυχία! Αυτή θα έρθει όμως μέσα από τρίτους, με πιθανά σενάρια, την νόμιμη και ελεύθερη πρόσβαση σας σε χρήματα άλλων, από ένα γενναιόδωρο δώρο, μια κληρονομιά ή από μια χορηγία από χρήματα μιας επιχείρησης. Ένας μυστικός προστάτης ή μυστικοί μοχλοί επιρροής διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στα υλικά οφέλη που θα αποκομίσετε.

Υδροχόος
Η ευτυχία σας περιμένει σε επαφές με άλλους ανθρώπους. Αυτή μπορεί να έρθει μέσα από μια σημαντική γνωριμία, μια επιτυχημένη συναλλαγή, μια προσοδοφόρα σύμβαση, από την αρχή μιας σημαντικής προσωπικής σχέσης, από ένα γάμο ή τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με οργανισμούς ή με μια ομάδα που έχει σημαντική επιρροή στα πράγματα.

Ιχθείς
Θα είστε τυχεροί στην εργασία και θα απολαύσετε την βοήθεια και την στήριξη  των ανωτέρων σας. Με την όψη αυτή είναι δυνατή η προώθηση των συμφερόντων σας στην εταιρία που εργάζεστε, η βελτίωση των συνθηκών εργασίας σας, μια προαγωγή που δεν περιμένατε ή η ανάληψη διοικητικών καθηκόντων μιας ομάδας υφισταμένων. Μπορεί επίσης να λάβετε ένα δώρο από την εργοδοσία ως αναγνώριση των προσπαθειών σας ή μια τιμητική διάκριση ή άδεια.

Ότι και αν είναι φίλοι μου, αυτό που σας επιφυλάσσει η όψη τριγώνου Ήλιου-Αφροδίτης-Δία, χαρείτε το, καθώς τα δώρα του Σύμπαντος στις μέρες μας είναι μετρημένα, και άρα πολύτιμα! Να απολαύσετε έναν μοναδικό Αύγουστο!


Αλίντα Κανάκη 

Δημοφιλή άρθρα :


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.