Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο (έως 4 Οκτωβρίου 2019 ) από την Αλίντα Κανάκη !




Ο Άρης, ο κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών, εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου στις 18.8, όπου και θα παραμείνει έως 4 Οκτωβρίου 2019. Η τελειομανία, η πρωτοβουλία, το αναλυτικό και κριτικό πνεύμα απαιτεί ακρίβεια στις καθημερινές καταστάσεις. Ο Άρης στην θέση αυτή δεν επικροτεί την απερισκεψία και τον κίνδυνο. Οι περισσότεροι του ζωδιακού κύκλου, χρειάζεται να δώσετε προσοχή στην λεπτομέρεια, να είστε επιμελείς και εργατικοί. Στα επαγγελματικά θέματα, την καριέρα, την επικοινωνία  και τις συνεργασίες θα δραστηριοποιηθείτε. Στον τομέα του γάμου και τον σχέσεων θα εκδηλώσετε πρωτοβουλίες, διοχετεύοντας δημιουργικά τον ένστικτο σας. Η ακρίβεια, η σχολαστικότητα, λεπτομέρεια, ο ρομαντισμός, ο ιδεαλισμός, οι συναισθηματικοί δεσμοί, η απόλαυση το σεξ και δράση έχουν τον πρώτο λόγο.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι: Θα πρέπει να είστε λίγο πιο επικεντρωμένοι στη δουλειά σας και έτοιμοι να δώσετε αρκετή προσοχή στη λεπτομέρεια. Τότε θα διαπιστώσετε πόσο γρήγορα θα βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση. Η ακρίβεια και η σχολαστικότητα θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι σας καθ όλη την διάρκεια της όψης. Κύριος στόχος σας πρέπει να είναι η εξασφάλιση των τρεχουσών αναγκών σας, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο. Δελεαστικές προοπτικές μπορεί να εμφανιστούν στην καριέρα σας, στον οικονομικό τομέα ή την προσωπική σας ζωή. Εάν είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, θα πρέπει να πάρετε αυτή την ευκαιρία στα σοβαρά και να κάνετε κάποιες απαραίτητες κινήσεις.  Οποιεσδήποτε ενέργειες ή συμφωνίες,  που βασίζονται στην βοήθεια ή συνδρομή παλιών γνωστών, θα αποδειχθούν αποτελεσματικές! Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα ζητήματα που έχουν σχέση με το χρήμα. Ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στα οικονομικά σας, μήπως και χρειάζονται κάποιες κινήσεις, που τώρα είναι η κατάλληλη  ευκαιρία να πραγματοποιηθούν.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύς: Η εκνευριστική ψυχραιμία σας μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σας, αν δεν μπορείτε να τη χειριστείτε σωστά.  Παρ 'όλα αυτά, η περίοδος θα είναι επιτυχής, εάν παραμείνετε πιστοί και προσηλωμένοι στο στόχο σας. Ίσως όμως να πρέπει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας. Οι προσδοκίες σας μπορεί να είναι λίγο-πολύ παράλογες αυτή τη περίοδο και οι επιθυμίες σας να μην σας αφήνουν να εκτιμήσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις. Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο, είναι η ορμητικότητα, οι εντάσεις και οι λογομαχίες στις πράξεις σας! Στον οικονομικό τομέα αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν σε μακροχρόνια βάση τα εισοδήματα σας. 

Κριός
Με την διέλευση του Άρη από τον 6ο οίκο σας, θα παρουσιάζεται ιδιαίτερα τονισμένο τον τομέας της εργασίας. Είναι καιρός για εργασιοθεραπεία! Το πρόβλημα είναι ,πως θα ήταν καλύτερα η εργασία που προσφέρετε να μην γίνεται για κάποιον άλλον, επειδή αυτό κατά βάθος σας ενοχλεί. Θα ήταν καλύτερα, αν δεν είσαστε αυτοαπασχολούμενοι, να αναλάβετε κάποια εργασία κατ’ αποκοπή, ώστε να νοιώθετε ότι εργάζεσθε για σας και μόνο. Επίσης, προσέξτε πολύ την υπερκόπωση που καραδοκεί και μπορεί να κλονίσει την υγεία σας.

Ευνοούνται :Εργασία, μερική απασχόληση, καθημερινά καθήκοντα

Ταύρος
Το χρονικό διάστημα που ακολουθεί, με την διέλευση του Άρη από τον 5ο οίκο σας, το χαρακτηρίζει η αυτοπεποίθηση και η επιθυμία να επιβάλλετε την προσωπικότητά σας. Νοιώθετε να είσαστε εσείς το κέντρο του κόσμου και αποβάλετε κάθε φόβο ή αναστολή. Αν ασχολείστε με τον αθλητισμό, η περίοδος αυτή είναι η καλύτερη για μεγάλες επιδόσεις. Δεν είναι ωστόσο κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε νέες εμπορικές δραστηριότητες, επειδή η βιασύνη και ο ενθουσιασμός ίσως δεν σας αφήσουν να διακρίνετε τους πιθανούς κινδύνους. Αποφύγετε επίσης τα τυχερά παιχνίδια! Μπορείτε όμως να διασκεδάσετε, να εκδηλώσετε τα ταλέντα σας και να απολαύσετε τον έρωτα, που τώρα αποκτά μεγαλύτερη σπουδαιότητα για σας. Ίσως στο διάστημα αυτό προκύψει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας με τα παιδιά, γι’ αυτό προσέξτε πολύ τη συμπεριφορά σας απέναντί τους.

Ευνοούνται: Προσωπική ζωή, εργασία, ταλέντα, χόμπι

Δίδυμοι  
Με την διέλευση του Άρη από 4ο οίκο σας , θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Τώρα θα μείνετε πιο πολύ στο σπίτι, θα εκδηλώσετε κάποιες δραστηριότητες μέσα σ’ αυτό και κάποιες σχετικές εκκρεμότητες είναι τώρα καιρός να επιλυθούν. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε και σε βαθύτερο επίπεδο με το σπίτι σας, καθώς κάποια επιστροφή στις ρίζες σας είναι πιθανή. Ίσως μετά από αυτό το διάστημα να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που θα έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, μετά από κάποια περίοδο περισυλλογής  και αυτοκριτικής.

Ευνοούνται: Σπίτι, κήπος, οικιακές επισκευές, οικογένεια.

Καρκίνος  
Με την διέλευση του Άρη από τον 3ο οίκο και για ένα περίπου μήνα, θα ασχοληθείτε με γνωστά σας άτομα, συγγενείς και φίλους ή γείτονες. Θα σας απασχολήσουν τα τρέχοντα θέματα και θα είναι τέτοια η πολυπραγμοσύνη σας που θα σας φαίνονται λίγες οι 24 ώρες της ημέρας για να τα προλάβετε όλα. Προσοχή όμως! Αν και πρόκειται για ένα από τα καλά διαστήματα, φανείτε λίγο επιφυλακτικοί και μην αποκαλύπτετε όλα σας τα μυστικά και τα μελλοντικά σας σχέδια, επειδή οι γύρω σας δεν θα έχουν πάντα τις πιο αγαθές προθέσεις. Πολύ πιθανά κάποια σύντομα και ενδιαφέροντα ταξιδάκια.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, συγγενείς, κοινωνική ζωή, ταξίδια.

Λέων
Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε σύντομα. Με την διέλευση του Άρη στον 2ο οίκο σας, τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν. Αιφνιδιάστε ευχάριστα το ταίρι σας με ένα ρομαντικό δείπνο! Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα. Το κλίμα θα είναι εξαιρετικό και θα συμβάλει κατά πολύ στην θετική ατμόσφαιρα στη σχέση. Στον οικονομικό τομέα, αν προσαρμοστείτε και μειώσετε περιττά έξοδα, δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Από επαγγελματικής άποψης, η προώθηση των στόχων σας θα αποδώσει. Επειδή κινδυνεύετε να πέσετε όμως θύμα υπονόμευσης, κρατήστε τα  μυστικά για τον εαυτό σας.

Ευνοούνται: Εισόδημα, εργασία, σπίτι, οικονομικά – λογιστικά  θέματα.

Παρθένος

Η ψυχική κούραση που αισθάνεστε θα πρέπει να εκτονωθεί, για να μην σας δημιουργήσει άλλου είδους προβλήματα. Δείτε τα πράγματα με άλλη ματιά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κοστίσει σε χρόνο και ενέργεια! Κοινωνικοποιηθείτε και χαρείτε ανάλαφρες στιγμές με αγαπημένα φιλικά πρόσωπα.Τα άστρα και η διέλευση του Άρη στον 1ο ηλιακό σας οίκο στο ζώδιο σας, θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις, που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας. Προαγωγές ή συμφωνίες με θετικές προοπτικές θα έρθουν πολύ σύντομα. Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας οι αδέσμευτοι! Το νέο πλανητικό σκηνικό στο ωροσκόπιο σας θα φέρει σύντομα καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες.

Ευνοούνται: Εξωτερική εμφάνιση, ομορφιά, εργασία, προσωπική ζωή, έρωτας.

Ζυγός
Το διάστημα που ακολουθεί, με την διέλευση του Άρη από τον 12ο οίκο σας, θα πρέπει να είσαστε σε ετοιμότητα για να αποφύγετε δολοπλοκίες, μηχανορραφίες και συκοφαντίες εις βάρος σας από κάποιους καλοθελητές. Θα είναι ένα διάστημα έντασης και ψυχικής αναστάτωσης. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε διενέξεις, αντιπαραθέσεις και ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μην ξεχνάτε ότι μετά από ένα δίμηνο ο Άρης μπαίνει στον ωροσκόπο σας, οπότε το κλίμα θα αλλάξει ριζικά. Υπομονή λοιπόν…

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, αποδελτίωση, εργασία, χειρουργικές επεμβάσεις, θεραπείες.

Σκορπιός  

Με την διέλευση του Άρη από τον 11ο οίκο σας, το διάστημα που ακολουθεί σας ωθεί να ασχοληθείτε με την πολιτική, τα συνδικαλιστικά ή για το καλό του ευρύτερου συνόλου, όχι όμως μεμονωμένα, αλλά σε συνεργασία με φίλους ή στα πλαίσια κάποιας ομάδας. Η υποστήριξη των άλλων θα σας φανεί πολλαπλά χρήσιμη, και μάλιστα ανθρώπων που έχουν κοινά με σας ενδιαφέροντα. Αντιδράσεις μπορεί να αντιμετωπίσετε από εκείνους που δεν κατανοούν τα οράματα και τους στόχους σας και τι προσπαθείτε να πετύχετε με την δράση σας.

Ευνοούνται: Εργασία, επαγγελματική άνοδος, ομάδες, κοινότητες

Τοξότης
Το διάστημα που ξεκινάει σήμερα, με την διέλευση του Άρη από τον 10ο ηλιακό σας οίκο, σας δίνει ιδιαίτερη εύνοια να πετύχετε στην επαγγελματική σταδιοδρομία. Καθώς δεν υπολογίζετε κούραση ή κινδύνους, φαίνεται να έχετε όλα τα εχέγγυα για την επιτυχία. Πρέπει όμως να προσέξετε, αν δεν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, να αποφύγετε ρήξεις με προϊσταμένους ή συναδέλφους, επειδή δεν θα βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδό σας. Εργασθείτε σιωπηρά και μεθοδικά, αποφεύγοντας τους παλληκαρισμούς και η επιτυχία είναι με το μέρος σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα αθλητές, στρατιωτικοί, μηχανικοί, κλπ.

Ευνοούνται: Επανεκπαίδευση, βελτίωση εργασίας, παραγωγικότητα.


Αιγόκερως
Με την διέλευση του Άρη από τον 9ο ηλιακό σας οίκο, το επόμενο διάστημα είναι καλύτερα να το εκμεταλλευθείτε για πνευματική ανέλιξη, μελέτη και ενασχόληση γενικά με πνευματική εργασία. Υπερασπισθείτε το δίκιο σας, αλλά όχι με φανατισμό, και προπαντός αποφύγετε να έλθετε σε ρήξη με το νόμο. Μην ξεκινάτε τώρα νομικές διεκδικήσεις ή δικαστικούς αγώνες.Η ψυχική κούραση που θα αισθανθείτε θα σας πιέσει πολύ. Απρόσμενες προτάσεις όμως θα προκύψουν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Ευνοούνται: Κοινωνική ζωή, νομικά θέματα, πολιτική, πνευματική εργασία.

Υδροχόος
Με την διέλευση του Άρη από τον 8ο οίκο σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα. Προσοχή επίσης στον τρόπο που χειρίζεστε οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα. Χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα και προγραμματισμός, για να μην δυσκολευτείτε αργότερα. Σταματήστε να ζείτε μέσα στο άγχος! Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα και η αισθηματική σας ζωή είναι στο χέρι σας να βελτιωθεί! Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ξεκαθαρίσματα αλλά και συμβιβασμούς, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ευνοούνται: Συμβάσεις, τραπεζικά-φορολογικά θέματα, ασφαλιστικές συμβάσεις, χειρουργικές επεμβάσεις.

Ιχθείς
Με την διέλευση του Άρη από τον 7ο οίκο σας, προσέξτε το επόμενο διάστημα, επειδή η μαχητικότητα, η ανυπομονησία και ο εκνευρισμός σας, μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με ανθρώπους που συναλλάσσεσθε, με συγγενείς ή γείτονες. Η πολυπραγμοσύνη των ημερών, η συνεχής αναζήτηση και αλλαγή, ο ετσιθελισμός σε κάποια ζητήματά σας, τελικά μάλλον περιπλέκουν, παρά επιλύουν τα προβλήματά σας. Πιστεύω ότι κάποια πνευματική εργασία θα βοηθούσε στην εκτόνωση σας, ώστε όλα να έρχονται πιο εύκολα.

Ευνοούνται: Επιχειρηματικές – προσωπικές σχέσεις, συμβάσεις, λεπτομέρειες!

Αλίντα Κανάκη


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώEΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.