Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Eβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 12/8 έως και 18/8/2019 από την Αλίντα Κανάκη !



Η Πανσέληνος της 15 Αυγούστου στον Υδροχόο σχηματίζει επίσης αντίθεση με τον Άρη, κάτι που θα μας ωθήσει να δράσουμε χωρίς περίσκεψη και θα βγάλει θυμό και ένταση. Για να αποφύγουμε τις μεγάλες ζημιές στις σχέσεις μας, καλό θα ήταν να κατευθύνουμε την ενέργεια μας στην σκληρή δουλειά! Τώρα είναι η χρονική στιγμή που μπορούμε κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να επιβληθούμε του ανταγωνισμού, καθώς γινόμαστε αρκετά πιο σκληροί και ριψοκίνδυνοι. Η όψη δε Ήλιου-Πλούτωνα που συμβαίνει παράλληλα, θα προσθέσει πίεση, που μπορεί να μας οδηγήσει σε νευρωτικές συμπεριφορές, εμμονές ή και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Στην προσπάθεια μας να χειραγωγήσουμε τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν, θα προκαλέσουμε συγκρούσεις που θα οδηγήσουν σε πιθανές ήττες, που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, ούτε να προβλέψουμε.

Μέσα στον Αύγουστο το στοιχείου του Λέοντα, και άρα αυτό της φωτιάς, είναι πάρα πολύ έντονο, όπως είναι επόμενο, με τον Ήλιο στον Λέοντα μέχρι τις 23 Αυγούστου.  Πέρα όμως από τον Ήλιο, και ο Ερμής διέρχεται από τον Λέοντα μεταξύ 11 και 29 Αυγούστου, συνοδευόμενος από την Αφροδίτη (μέχρι τις 21/8) και τον Άρη (μέχρι τις 18/8). Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα, αρκετοί από εμάς θα οπλιστούμε με το θάρρος και το σθένος να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο, να μάθουμε κάτι εντελώς καινούργιο ή να αναζητήσουμε νέες κατευθύνσεις στη ζωή μας, θέτοντας καινούργιους στόχους.


Κριός

Το πέρασμα του Ουρανού από τον 2ο οίκο σας σημαίνει κέρδη αλλά και ζημίες αυτή την εβδομάδα. Η αυτοπεποίθηση βοηθά να βελτιώσετε τις αθλητικές σας επιδόσεις. Αποφύγετε έναρξη επαγγελματικών δραστηριοτήτων. καιρός για έρωτα και διασκέδαση. Προσοχή στη συμπεριφορά σας προς τα παιδιά. Ανώτερες σπουδές, φιλοσοφικά και θρησκευτικά θέματα, αλλά και μακρινά ταξίδια, ευνοούνται. Φήμη σε εκδότες και συγγραφείς ή δημοσιογράφους. Βελτίωση των σχέσεων με τους εξ αγχιστείας συγγενείς. Αν τα προηγούμενα χρόνια δουλέψατε σωστά, τώρα θα δικαιωθείτε επαγγελματικά. Αν όχι, είναι ώρα της δίκαιης ανταμοιβής. Μη συνεχίζετε τα λάθη του παρελθόντος.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η πανσέληνος της 15-08-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.


Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.


Ταύρος

Ο Ουρανός από τον 1ο οίκο σας είναι σε πτώση .Αναμόχλευση περασμένων καταστάσεων, δεν βοηθά σε τίποτε. Μην επιχειρήσετε τακτοποίηση οικογενειακών θεμάτων τώρα. Προτιμήστε εργασία στο σπίτι, όσο επίπονη κι αν είναι. Δάνειο ή οικονομική ενίσχυση από τρίτους, βελτιώνουν την οικονομική σας κατάσταση. Στροφή σε θρησκευτικά ή φιλοσοφικά θέματα, ή τον αποκρυφισμό. Μακρινά ταξίδια, ανώτερη μόρφωση, συναντούν εμπόδια ή νομικά προβλήματα. Ξεφύγετε από τα στενά σας κλισέ, διευρύνετε την οπτική σας γωνία και θα κερδίσετε εμπειρίες για το αμέσως επόμενο μέλλον. Ο Ερμής από τον Λέοντα και τον 4ο οίκο ευνοεί τον αισθηματικό τομέα.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας. Η πανσέληνος της 15-08-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.


Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.




Δίδυμοι

Με την έναρξη της εβδομάδας ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη του πορεία στον Ταύρο. Η μαχητικότητα και ο εκνευρισμός σας, ίσως διαταράξουν τις σχέσεις σας με συγγενείς ή γείτονες. Κάποια πνευματική εργασία, θα βοηθούσε στην εκτόνωσή σας. Πιθανή νέα συνεργασία στο εσωτερικό ή το εξωτερικό. Ευνοϊκή τροπή σε δικαστικό θέμα. Ευνοϊκή περίοδος και σε θέματα γάμου με την Αφροδίτη από τον Λέοντα στον 3ο οίκο σας. Προετοιμασθείτε για ένα ξεκαθάρισμα σε ό,τι σχετίζεται με δάνεια ή χρηματικές απολαβές από τρίτους. Στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις.



Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η πανσέληνος της 15-08-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.



Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.




Καρκίνος

Με τον Ήλιο από τον Λέοντα και τον 2ο οίκο η τύχη, τα αγαθά και τα οικονομικά έχουν τον πρώτο λόγο στο ωροσκόπιο σας. Τα οικονομικά σας θέματα έχουν προτεραιότητα αυτή την περίοδο. Μην δράτε παρορμητικά και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Η οργάνωση, η μεθοδικότητα στο χώρο της δουλειάς σας, σας υπόσχονται επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Πιθανή κάποια προαγωγή. Προσοχή στη δίαιτά σας. Κάνετε κάποιο τσεκάπ. Τώρα κοσκινίζονται οι σχέσεις σας, για να φανούν ποιες πράγματι έχουν σωστή βάση, αλλά και τώρα θα φανεί αν τηρήσατε τα συμφωνημένα.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής. Η πανσέληνος της 15-08-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.


Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

Λέων

Η Αφροδίτη στον 1ο γενέθλιο οίκο σας ευνοεί τα επαγγελματικά σας. Η ακατανίκητη δύναμή σας, σας ωθεί σε σκληρή δουλειά και διεκδικήσεις. Άθληση και χειρωνακτικές εργασίες βοηθούν. Προσοχή στα ατυχήματα. Τώρα θα πάρετε τη μερίδα της επιτυχίας που σας ανήκει. Στη διασκέδαση, τον έρωτα, τις καλλιτεχνικές δημιουργίες. Λίγη μποέμικη ζωή σας πρέπει. Οι σχέσεις που δημιουργούνται υπόσχονται διάρκεια. Πολλή δουλειά! Μόνο με υπομονή και μέθοδο, θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα, αλλά και να δείτε μακροπρόθεσμα τους κόπους σας να δικαιώνονται.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών. Η πανσέληνος της 15-08-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.



Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.



Παρθένος

Το τετράγωνο του Ουρανού παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιο σας. Προσοχή! Αποφύγετε δολοπλοκίες και συκοφαντίες εις βάρος σας. Ένταση και ψυχική αναστάτωση. Μην παρασύρεστε σε διενέξεις. καλύτερο κάποιο ψυχοβελτιωτικό βιβλίο. Ευκαιρία βελτίωσης οικογενειακού περιβάλλοντος ή αγορά ή αλλαγή σπιτιού. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η επιτυχία θα έρθει, είτε τώρα, είτε αργότερα. Κάποιο ξεκαθάρισμα γίνεται στα ερωτικά σας. Κάποια σχέση με μεγαλύτερο άτομο είναι πιθανή με την θέση του Κρόνου από τον Αιγόκερω στον 5ο οίκο. Ευθύνες από παιδιά. Οι δημιουργίες της περιόδου αυτής, υπόσχονται επιτυχία.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η πανσέληνος της 15-08-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.


Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

Ζυγός

Θα ασχοληθείτε με θέματα του συνόλου, ιδίως μέσα από ομάδες. Η υποστήριξή τους θα είναι χρήσιμη. Πιθανές αντιδράσεις από εκείνους που δεν κατανοούν τα οράματά σας. Η καθημερινότητα, η ενημέρωση, η επικοινωνία, κάποια ταξιδάκια, στενότερη σχέση με συγγενείς και γείτονες, είναι αυτά που θα χρωματίσουν την περίοδο αυτή. Δείξτε μεγάλη σύνεση και περίσκεψη πριν από όποια απόφαση πρέπει να πάρετε, που αφορά το σπίτι σας και την οικογένειά σας με την θέση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον 4ο οίκο να επηρεάζει το ωροσκόπιο σας.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ. Η πανσέληνος της 15-08-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.


Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.

Σκορπιός

Ο Ήλιος από τον Λέοντα και τον 10ο οίκο ευνοεί την καριέρα σας. Ευνοείται η επαγγελματική σας εξέλιξη, ιδιαίτερα σε ελεύθερους επαγγελματίες. Η αντοχή σας, αν συνδυαστεί με τη μεθοδικότητα, θα φέρει την επιτυχία. Αθλητές και στρατιωτικοί ευνοούνται. Τα οικονομικά σας ευνοούνται μεν, αλλά αποφύγετε πλεονεξία και κακοδιαχείριση. Με την εφαρμογή μέτρου, εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες. Ένα ξεκαθάρισμα στον τομέα της επικοινωνίας και επαφών με συγγενείς, γείτονες και άλλους κοντινούς σας, είναι απαραίτητο. Οποιαδήποτε αναποδιά σας κάνει σοφότερο.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών. Η πανσέληνος της 15-08-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.


Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16.


Τοξότης

Ο Κρόνος από τον 2ο οίκο και τον Αιγόκερω σας επιβάλει την πειθαρχία. Ζητήστε την πνευματική σας ανέλιξη, ή ασχοληθείτε με πνευματική εργασία. Υπερασπιστείτε το δίκιο σας, αλλά αποφύγετε σύγκρουση με το νόμο και τη δικαιοσύνη. Η αισιοδοξία σας αλλά και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, υπόσχονται επιτυχία. Μην αναλαμβάνετε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από τις δυνατότητές σας. Ξεκαθαρίστε τις πραγματικές σας ανάγκες και κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να μπουν καλύτερες βάσεις στον τομέα αυτόν.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής. Η πανσέληνος της 15-08-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.


Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.



Αιγόκερως

Ο Ουρανός από τον Ταύρο σε πτώση και το τετράγωνο του Ερμή στο ωροσκόπιο σας προκαλεί ασφυκτικά όρια  και εμπόδια. Πιθανή αντίθεση με ανθρώπους που θα έχει οικονομικό αντίκτυπο. Στις ερωτικές σας σχέσεις επικρατεί η αναζήτηση της ηδονής… προσοχή σε μολύνσεις. Καθώς θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με ανθρώπους και καταστάσεις, θα μάθετε την πραγματική αλήθεια είτε για αυτούς, είτε για τον εαυτό σας. Δεχτείτε τα πράγματα όπως είναι, ώστε η τελική σας τοποθέτηση να είναι πιο σωστή στο εξής. Οι δυσκολίες σας πλουτίζουν με πολύτιμες ευκαιρίες. Υποθέσεις που εκκρεμούσαν, θα διεκπεραιωθούν τώρα. Κάποια ενδοσκόπηση θα σας αποκαλύψει τον πραγματικό σας εαυτό.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η πανσέληνος της 15-08-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.


Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.


Υδροχόος

Το τετράγωνο του Ουρανού στο ωροσκόπιο σας προαναγγέλλει απρόβλεπτα γεγονότα. Η εριστικότητα δεν διευκολύνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Δείξτε συμβιβαστική διάθεση για να αποφύγετε ρήξεις με σύντροφο και συνεργάτες. Η γνωριμία και ενασχόληση σε διάφορες ομάδες, θα φανούν χρήσιμες στην καταξίωσή σας στο σύνολο. Ανεβαίνει η δημοτικότητά σας στο πλατύ κοινό. Τώρα είναι η ώρα του απολογισμού. Κάνετε την αυτοκριτική σας. Τι πετύχατε, πού αποτύχατε, διδαχθείτε από τα λάθη του παρελθόντος και αποφύγετέ τα στο επόμενο ξεκίνημά σας.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών. Η πανσέληνος της 15-08-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.


Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.



Ιχθείς

Η εργασία ευνοείται αλλά καλύτερα να δουλέψετε μόνος ή να αναλάβετε εργασία κατ΄ αποκοπή. Όπως και να έχει, προσοχή στην υπερκόπωση. Κατανοείστε τα προσόντα σας και επιδιώξτε την επαγγελματική σας βελτίωση. Ο Δίας από τον Τοξότη και τον 10ο οίκο ευνοεί την επέκταση. Πιθανή προαγωγή. Μείνετε στην ίδια δουλειά, αν και κάποια αλλαγή ίσως βάλει τις βάσεις για μελλοντική επιτυχία. Τα ιδανικά σας πραγματοποιούνται μέσα από ομάδες, σωματεία και οργανώσεις. Φιλίες χωρίς στερεή βάση κλονίζονται. Σας έλκουν μεγαλύτερα άτομα και αποκομίζετε από αυτά πολλές εμπειρίες.



Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η πανσέληνος της 15-08-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.



Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.



Αλίντα Κανάκη


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.