Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Ερμής στον Λέοντα 11 έως 29 Αυγούστου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !





Από τις 11 έως τις 29 Αυγούστου 2019 Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος αναφορικά με τον οικονομικό τομέα για αρκετά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Οι ιδέες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα φέρουν κέρδος και επιτυχία στο μέλλον. Η αισιοδοξία, το ανοικτό πνεύμα, η αυτοπεποίθηση, η αυτοεκτίμηση, η επικοινωνία, η ειλικρίνεια, οι θεατρικές παραστάσεις, οι κοινωνικές εκδηλώσεις τα ταξίδια και οι νέες γνωριμίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και αισθηματικό επίπεδο έχουν τον πρώτο λόγο.

Ζώδια που ευνοούνται  από τον Ερμή στον Λέοντα:

Της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί  και Υδροχόοι).


Κριός

Ευχάριστα γεγονότα, όσον αφορά την κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Το μέλλον διαγράφεται φωτεινό! Η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα και τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα φέρει ξεκαθαρίσματα, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα και ένας αέρας αισιοδοξίας  θα σας ανακουφίσει. 

Ευνοούνται : Έρωτας, παιδιά, υγεία, επικοινωνία.

Ταύρος

Ο Ερμής, κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, βρίσκεται  Λέοντα και τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες! Ξεκόψτε ωστόσο με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Αποδεχτείτε το γεγονός, ότι κάποιες σχέσεις έχουν κλείσει τον κύκλο τους!

Ευνοούνται: Οικονομικά, τύχη, υλικά αγαθά, επικοινωνία, σπίτι, οικογένεια.


Δίδυμος

Ο Ερμής, κυβερνήτης της επικοινωνίας, με την νέα θέση του στον Λέοντα, σας ευνοεί! Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν. Βλέπετε όμως κάποιες φορές τα πράγματα μέσα από ροζ γυαλιά, κάτι που θα πρέπει να ελέγξετε. Επικοινωνήστε με φίλους, χαρείτε και διασκεδάσετε μέχρι πρωίας.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, επικοινωνία, έρωτας ,επέκταση εργασίας.


Καρκίνος

Τα άστρα φέρνουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάτι που έτσι και αλλιώς είναι για σας συνηθισμένο... Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι! Ο Ερμής από τον Λέοντα και τον 2ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο σας ευνοεί !Η κακή σας ψυχολογία αφήνει διάχυτες αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος σας, κάτι που είναι επιβαρυντικό τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας οι δεσμευμένοι και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώσετε του/της τα αισθήματα…

Ευνοούνται: Έρωτας, παιδιά, επαγγελματικά, επέκταση, συνεργασίες.



Λέων

Ο Ερμής στον 1ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου θα φέρει στο προσκήνιο προτάσεις, που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας. Μελλοντικές προαγωγές ή συμφωνίες με θετικές προοπτικές θα έρθουν πολύ σύντομα. Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας οι αδέσμευτοι! Τα άστρα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες.

Ευνοούνται: Οικονομικά, υλικά αγαθά, προσωπική λάμψη, αυτοεκτίμηση.

Παρθένος

Η νέα θέση του Ερμή από τον Λέοντα και τον 12ο οίκο σας, θα φέρει στο προσκήνιο κρυφούς εχθρούς στον τομέα της καριέρας! Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή. Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.

Ευνοούνται: Καριέρα, επικοινωνία, μεταφυσική, θρησκεία, κρυφοί εχθροί.



Ζυγός

Εκφράστε το θαυμασμό σας σε άτομα που αγαπάτε και που το αξίζουν πραγματικά. Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας, χρειάζεται όμως και σκληρή δουλειά! Πριν παρεξηγηθείτε με γείτονες ή συναδέλφους, απλά ελάτε στην θέση τους και καταλάβετε τον τρόπο σκέψης τους, ο οποίος ενδέχεται να διαφέρει από τον δικό σας.

Ευνοούνται: Νέα ξεκινήματα, καριέρα, σπίτι, οικογένεια, ταξίδια.



Σκορπιός

Προχωρήστε σε αλλαγές στα επαγγελματικά σας, υπογράψτε συμβόλαια αλλά απαιτήστε, οι όροι να είναι ακριβώς όπως επιθυμείτε!!! Αποφύγετε εντάσεις, διαμάχες και λογομαχίες που δεν έχουν ουσία! Μην διογκώνετε τα πράγματα χωρίς λόγο, γιατί στο τέλος οι μόνοι ζημιωμένοι θα είστε εσείς. Ερωτικά θα νιώθετε σαν σε αναμμένα κάρβουνα, ανήμποροι να αντισταθείτε στο πεπρωμένο σας. Μακροχρόνιες σχέσεις κινδυνεύουν να διαλυθούν…

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, κοινωνική αναγνώριση, επαγγελματικά, νέες ευκαιρίες.


Τοξότης

Ο Ερμής από τον Λέοντα και τον 9ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας ευνοεί! Εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά-σιγά εκτιμώνται και αυτό σας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση. Ο δεσμός σας, σας δίνει ικανοποίηση, στα επαγγελματικά σας πιάνετε τους στόχους σας με τις ικανότητες σας, τα οικονομικά σας όμως δεν βελτιώνονται. Αντιθέτως θα βρεθείτε «ακάλυπτοι» αν επιδοθείτε σε αλόγιστες σπατάλες.

Ευνοούνται: Επαγγελματικά, επικοινωνία, δικαστικές υποθέσεις, σπουδές, μακρινά ταξίδια.


Αιγόκερως

Ο Ερμής από τον Λέοντα και τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, προωθεί τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας απογειώνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη. Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, έρωτας αλλά και υψηλός καλλιτεχνικός οίστρος. Μην ξεφύγετε μόνο από το μέτρο… Μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι αγαπάτε.

Ευνοούνται: Εργασία, επικοινωνία, υγεία, κληρονομιές, απόκρυφα θέματα.


Υδροχόος

Ο Ερμής από τον Λέοντα και τον 7ο οίκο σας, ευνοεί τον έρωτα, την ζωή, τα παιδιά και την δημιουργία! Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός σας κατακλύζει την περίοδο αυτή! Δεν αποκλείεται, για όσους είστε αδέσμευτοι, να γεννηθεί και να ανθίσει ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον… Αντίθετα, εάν είστε σε σχέση, τα πράγματα θα γίνουν πολύ περίπλοκα… Επίσης, εκτεθειμένοι βρίσκεστε οικονομικά  και καλά θα κάνετε να αποφύγετε επιπόλαιες ή ριψοκίνδυνες συμφωνίες, καθώς και περιττά έξοδα.


Ευνοούνται: Έρωτας, επικοινωνία, δημιουργία, επέκταση, παιδιά.


Ιχθείς

Ο Ερμής από τον Λέοντα και τον 6ο οίκο επιβάλλει την προσωπικότητα σας, ευνοεί τον γάμο και τις συνεργασίες. Άνετα  θα μπορέσετε να κάνετε πράξη τις επιθυμίες σας, στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από το περιβάλλον σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ιδιαίτερα αισθησιακή...

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, επικοινωνία ,γάμος, συνεργασίες.



Αλίντα Κανάκη


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.