Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Οι όψεις Αφροδίτης-Δία και τα τυχερά ζώδια του Αυγούστου. Από την Αλίντα Κανάκη !




Ποια ζώδια θα είναι τυχερά και θα εισπράξουν συμπαντικά δώρα τον Αύγουστο;

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας εκείνος, που μετά από μια μακρά περίοδο δύσκολων και άγονων μηνών θα υπάρξει επιτέλους ένα διάχυτο αίσθημα αισιοδοξίας και χαράς! Το αίσθημα της ευτυχίας μας το δίνει η Αφροδίτη κυρίως από τον Λέοντα και την καλή τύχη οι αρμονικές όψεις του Δία και του Ουρανού. Ανήκετε στους ευνοημένους του μήνα; Δείτε παρακάτω αν βρίσκεστε ανάμεσα στα ζώδια, που η ευτυχία και η καλή τύχη σας περιμένουν τον Αύγουστο.

Μέχρι τις 21 Αυγούστου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Τα λιοντάρια θα απολαμβάνουν τη ζωή, θα παρατηρούν μόνο καλά πράγματα γύρω τους, θα επικοινωνούν με ευχάριστους ανθρώπους, θα κάνουν ό, τι τους αρέσει, θα χαλαρώνουν και γενικά θα αισθάνονται απόλυτα ικανοποιημένοι από τη ζωή!

Ο κόσμος τους και η καθημερινότητα τους θα αποτελείται από ευχάριστες κοινωνικές επαφές, συναυλίες, εκθέσεις, εστιατόρια, ιαματικά λουτρά και ινστιτούτα αισθητικής, μπουτίκ μόδας και κοσμηματοπωλεία. Όλα τα δύσκολα και δυσάρεστα θα περάσουν στο παρελθόν.

Οι πιο ευτυχισμένες ημέρες για τους Λέοντες είναι μεταξύ 7 και 20 Αυγούστου.

Το τελευταίο  δεκαήμερο του Αυγούστου η Αφροδίτη  περνά στην Παρθένο, με αποτέλεσμα οι Παρθένοι θα είναι το πιο ευτυχισμένα ζώδια του ζωδιακού., καθώς θα απολαύσουν μια ομαλή και σταθερή ροή της ζωής. Όλα τα μικρά και ασήμαντα της καθημερινότητας θα βρίσκονται στις θέσεις τους, η τάξη και η αρμονία θα βασιλεύουν παντού, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.Η λογοτεχνία η κλασική μουσική, οι εκθέσεις, οι επισκέψεις σε μουσεία, τα  όμορφα μικρά ζώα και η επικοινωνία με ταλαντούχους και καταξιωμένους ανθρώπους θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Θα περιθάλψουν τον εαυτό τους με τον δικό τους τρόπο, θα ανανεώσουν το  στυλ τους και την διατροφή τους, θα  επισκεφτούν διατροφολόγους ή αισθητικούς  και  θα αφιερώσουν πολύ χρόνο στην άσκηση και υγιεινή διατροφή. Οι πιο ευτυχισμένες ημέρες για τους Παρθένους είναι οι 26 και 27 Αυγούστου. Η τύχη η καλή διάθεση και τα ευχάριστά γεγονότα θα αναπτερώσουν το ηθικό τους.

Η καλή τύχη του τυχερού μήνα Αυγούστου θα συνοδεύει και άλλα ζώδια. Ας δούμε ποιοι είναι και ποιες μέρες του μήνα.

1 Αυγούστου 2019 – Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία θα φέρει καλή τύχη σε  Καρκίνους, Λέοντες  και Τοξότες.

3 Αυγούστου 2019  – Το τρίγωνο  της Σελήνης με τον Ουρανό θα φέρει καλή τύχη σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους  και Υδροχόους.

5-9  Αύγουστου 2019 - Το τρίγωνο του Δία με τον Ήλιο θα φέρει καλή τύχη σε  Λέοντες  και  Τοξότες.

 8-9 Αυγούστου 2019 To τρίγωνο  του Δία με την Αφροδίτη θα επεκτείνει τη λίστα των τυχερών με τους Ταύρους  και Ζυγούς, και ιδιαίτερα τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου.

10 Αυγούστου 2019 - Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία θα φέρει καλή τύχη σε Καρκίνους και Τοξότες.

11 Αυγούστου 2019 – Επαναλαμβάνεται το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και  υπόσχεται επιτυχία για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους  και Υδροχόους .

19- 20  Αυγούστου 2019 - Το τρίγωνο  της Σελήνης με τον Δία θα ευνοήσει με τύχη τους  Κριούς, Σκορπιούς και Τοξότες.

21 Αυγούστου 2019 – Το τρίγωνο  του Ερμή με τον Δία θα φέρει καλή τύχη σε Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους  και Τοξότες.

26-31 Αυγούστου 2019 - Τυχερά σχεδόν όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ο Ουρανός  και το σύμπαν μοιράζει χρυσόσκονη!

26 Αυγούστου – Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

27 Αυγούστου – Τις χαρές της θεάς τύχης θα γευτούν Κριοί, Ταύροι, Παρθένοι, Ζυγοί  και Υδροχόοι.

28 και 29 Αυγούστου – Τυχεροί οι Κριοί, Ταύροι, Λέοντες, Παρθένοι και Υδροχόοι. Την ίδια ημέρα, Σελήνη σε τρίγωνο  με το Δία θα δώσει επιπλέον τύχη σε Καρκίνους, Λέοντες και Τοξότες.

30 Αυγούστου – Ευνοούνται οι Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες και Υδροχόοι.

31 Αυγούστου – Τον πρώτο λόγο έχουν οι Ταύροι, Λέοντες, Παρθένοι και Υδροχόοι.

Χωρίς δώρα της  μοίρας παρέμειναν τον Αύγουστο οι Σκορπιοί  και οι Ιχθείς. Μπορούν να ενεργοποιήσουν όμως τη δική τους τύχη, με το να ακούσουν τη διαίσθησή τους στις ημέρες που το Σελήνη  βρίσκεται στο ζώδιο τους. Οι Σκορπιοί   την φιλοξενούν στις 7 και 8 Αυγούστου, και οι Ιχθείς στις 16-18 Αυγούστου. Ίσως η τύχη τους να είναι ακόμη μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα, επειδή θα καταβάλλουν συνειδητή προσπάθειες για να την κατακτήσουν.

Καλή επιτυχία σε όλους μας αγαπητοί φίλοι!


Αλίντα Κανάκη

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Δημοφιλή :


Οι όψεις Αφροδίτης-Δία και τα τυχερά ζώδια του Αυγούστου. Από την Αλίντα Κανάκη !

Ζώδια και εχεμύθεια

Αύγουστος 2019: Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Από την Αλίντα Κανάκη !

Θετικές όψεις Αυγούστου 2019 και ευκαιρίες. Από την Αλίντα Κανάκη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.