Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Το Τρίγωνο Ηλίου - Δία στο Λέοντα και η σύνοδος Αφροδίτης από την Αλίντα Κανάκη !





Το τρίγωνο  Ηλίου Δία στο Λέοντα  από 5-9 Αυγούστου μοιράζει τύχη και νίκες στους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου.

8-9 Αυγούστου 2019 - Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο και το τρίγωνο με τον Δία συνδέεται με πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά, μεγάλες εξαγορές και τεράστια οικονομική επιτυχία.

7-19 Αυγούστου  2019 – Η σύνοδος της Αφροδίτης από τον Λέοντα  με τον Ήλιο σε συνδυασμό με την Πανσέληνο ευνοεί, το καλό εισόδημα, τα δώρα, τα κέρδη και τα βραβεία έχουν τον πρώτο λόγο .Το χρήμα διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην παρούσα διέλευση, καθώς ο Λέοντας είναι ένα ζώδιο που λατρεύει την υπερβολή, την πολυτέλεια, την χλιδή και την λάμψη! Θα επιδιώξουμε όλοι να βάλουμε λίγη λάμψη στην ζωή μας και σ αυτή των αγαπημένων μας προσώπων, με αγορές που θα ξεφεύγουν από την αγοραστική μας δύναμη ή και διακοπές πολύ πιο χλιδάτες από αυτές που σηκώνει το βαλάντιο μας. Το να κάνουμε ακριβά δώρα και να  βλέπουμε τα πρόσωπα των δικών μας ανθρώπων να λάμπουν από χαρά, θα αποτελεί η μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας για μας το διάστημα αυτό.

Τα ζώδια  της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) Ευχάριστες ειδήσεις θα λάβετε αυτές τις μέρες, είτε με ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα από άτομο, με το οποίο έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό, είτε με μια ανακοίνωση που αφορά το εργασιακό σας μέλλον! Ευνοούνται ιδιαίτερα τα συναισθηματικά και θέματα που σχετίζονται με οικογένεια και συγγενείς.

Τα ζώδια  του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός και Υδροχόος) Σας περιμένουν  ευχάριστες ειδήσεις, ίσως και εκπλήξεις από τον εργασιακό σας χώρο. Μπορεί να αφορούν μια προαγωγή, ένα χρηματικό μπόνους ή μια ανταμοιβή γενικά προς αναγνώριση των προσπαθειών και των επιτευγμάτων σας. Ευνοείται ιδιαίτερα ο τομέας της επικοινωνίας.

Τα ζώδια  του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός  και Ιχθείς) θα είστε νικητές στην οικονομική και επαγγελματική ζωή. Θα επιτύχετε μεγάλα κέρδη, θα αυξήσετε τα εισοδήματα σας, θα βρείτε  μια νέα πηγή εσόδων, θα κάνετε μια μεγάλη αγορά ή θα λάβετε  ένα πολύτιμο δώρο, ή ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, θα προωθηθείτε επαγγελματικά, θα ξεκινήσετε  μια νέα επικερδής επιχείρηση ή θα αποκτήσετε  ένα νέο τίτλο στον επαγγελματικό τομέα  .

Περισσότερο ευνοούνται  : Οι  Κριοί, Λέοντες και οι Τοξότες

Κριός : Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται και όχι μόνο αυτή! Η μέρες  προσφέρονται για καινούργιες κοινωνικές και φιλικές γνωριμίες, και κάπου ανάμεσα στα νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξει  κάποιο άτομο που θα ξυπνήσει μέσα σας την ερωτική έλξη!

Τοξότης : Προβλέπεται να σας χαμογελάσει για μια ακόμη φορά η τύχη στα αισθηματικά σας. Για τους ερωτευμένους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραμερίσετε μέσα από μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας όλα εκείνα που σα ενοχλούν στην σχέση.

Λέων :  Επιτυχία στις επιχειρήσεις ,άνοδος οικονομική, ανάπτυξη. Ευπρόσδεκτα είναι τα ταξίδια, οι εκδρομές, τα πάρτι ή άλλες δραστηριότητες που μπορούν να σας βγάλουν από την ρουτίνα!

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου θα έχουν τύχη στον οικονομικό τομέα και επαγγελματική άνοδο.

Καλή επιτυχία σε όλους μας αγαπητοί φίλοι!


Αλίντα Κανάκη

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.