Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !


ΚΡΙΟΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στην συναισθηματική σας ζωή, το πρώτο μισό του μήνα είναι μάλλον υποτονικό, πιθανότατα επειδή είστε αφοσιωμένοι στην δουλειά σας. Λόγω της έντονης επιρροής της Παρθένου την περίοδο αυτή του μήνα, θα είστε πιο ψυχροί και απόμακροι, πιο προσγειωμένοι, πεζοί θα έλεγα αλλά και με αναλυτική σκέψη για τα υπέρ και κατά της σχέσης ή του γάμου σας. Εάν δεν είστε δεσμευμένοι, το πρώτο μισό του μήνα αναλώνεστε στο να κριτικάρετε και να γκρινιάζετε για τα κακά των σχέσεων. Μπορεί επίσης να δίνετε μια πιο άκαμπτη εικόνα στους επίδοξους νέους συντρόφους σας, καθώς θα έχετε πολλούς απαράβατους όρους επικοινωνίας και συμπεριφοράς, που θα απωθούν όσους ενδιαφέρονται να σας πλησιάσουν.

Ευτυχώς για σας, στις 14 Σεπτεμβρίου οι Αφροδίτη και Ερμής εγκαταλείπουν την Παρθένο και περνάνε στον Ζυγό και στον 7ο οίκο σας, σ αυτό του γάμου και της συντροφικότητας! Θα τους ακολουθήσει και ο Ήλιος, ο οποίος κυβερνά τον 5ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας (έρωτας, σχέσεις και φλερτ) μετά τις 23 του μήνα. Και σαν κερασάκι στην τούρτα, στις 28 Σεπτεμβρίου έχουμε την Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στον 7ο οίκο σας!

Έτσι λοιπόν, το δεύτερο μισό του μήνα είναι ρομαντικό, παθιασμένο και σαγηνευτικό! Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, οργανώνοντας ρομαντικές στιγμές ή αποδράσεις, ενώ οι αδέσμευτοι ανασκουμπώνεστε και αναζητάτε το ταίρι των ονείρων σας. Οι συναισθηματικές σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν το διάστημα αυτό και να επιστρέψει το ερωτικό πάθος στην ζωή σας!

Και η κοινωνική σας ζωή θα είναι όμως αρκετά ενδιαφέρουσα, με προσκλήσεις σε πάρτι, εξόδους με φίλους, διασκέδαση και ποτά! Τις τελευταίες μέρες του μήνα μπορεί να ξεσπάσουν κάποιες διαφωνίες με φίλους και συντρόφους, καθώς οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας απορροφούν τελείως.


Σημαντικοί αριθμοί: 8, 9 και 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 13, 18, 19 και 27

Συμβουλή

Τον μήνα αυτό σας περιμένουν πολύ σημαντικές συναντήσεις που θα καθορίσουν την πορεία της καριέρας σας! Για τον λόγο αυτό συνιστάται να προσέξετε λίγο περισσότερο τα λεγόμενα σας, φιλτράροντας όσα λέτε. Και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!


ΤΑΥΡΟΣ

 
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ


Ο 5ος ηλιακός σας οίκος (έρωτας, φλερτ, απολαύσεις και σχέσεις) είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένος κατά τον Σεπτέμβριος, λόγω των πολλαπλών πλανητικών διελεύσεων. Ο Άρης, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας των σχέσεων και του γάμου, η Αφροδίτη και ο Ερμής (μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου) και ο Ήλιος (μέχρι τις 23.9) δουλεύουν για σας. Θα έχετε έναν πολύ δυναμικό από συναισθηματικής άποψης μήνα, ένα μήνα που δεν θα έχετε καμία δυσκολία να εκφράσετε τόσο τα συναισθήματα σας, όσο και την πιο ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, είναι η ιδανική εποχή να ξεκινήσετε μια καινούργια ρομαντική σχέση, καθώς θα είστε πιο πρόθυμοι να εκφράσετε τα συναισθήματα σας αλλά και πιο έτοιμοι να ξεκινήσετε μια καινούργια συναισθηματική περιπέτεια. Οι δεσμευμένοι θα δουν την συναισθηματική και ερωτική τους ζωή να αναγεννάται, καθώς το ταίρι σας θα βρει όλα τα κουμπιά σας, για να σας βγάλει από την μιζέρια και την ασφάλεια του γνωστού και δοκιμασμένου. Μην αντιστέκεστε, μην φοβάστε το άγνωστο, εμπιστευθείτε το ταίρι σας και ζήστε τον έρωτα στο κόκκινο!

Καθώς οι πλανήτες μετακινούνται σταδιακά από τον 5ο οίκο σας στον 6ο (εργασία και υγεία) μετά τα μέσα του μήνα, θα πρέπει να καταλάβετε μεγαλύτερη προσπάθεια κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο για να διατηρήσετε το ιδανικό κλίμα των αρχών του μήνα. Ίσως να υπάρξουν κάποιες προστριβές με το ταίρι σας με αφορμή τις καθημερινές υπευθυνότητες στο σπίτι και την οικογένεια, που θα κορυφωθούν τις τελευταίες μέρες του μήνα. Προσπαθήστε να κάνετε ένα συμβιβασμό για να επανέλθει η κατάσταση σε ισορροπία… 


Σημαντικοί αριθμοί: 3, 8 και 9

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 18, 23, 24 και 26

Συμβουλή

Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί αυτό το μήνα με τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό τομέα! Να είστε προσεκτικοί στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, και δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα. Καλό θα ήταν επίσης να δίνετε σημασία στις απόψεις των άλλων, γιατί θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις σε ανύποπτη χρονική στιγμή.


ΔΙΔΥΜΟΙ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο μισό του μήνα είστε μάλλον μελαγχολικοί, με το μυαλό σας στραμμένο στο παρελθόν, αποτραβηγμένοι από τον κόσμο και απογοητευμένοι από την αγάπη και τις σχέσεις. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να κλείσετε μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου όλα τα ανοιχτά κεφάλαια της συναισθηματικής σας ζωής, όσο τουλάχιστον συνεχίζουν να σας πονάνε. Επίσης εάν βρίσκεστε σε μια σχέση ή ένα γάμο που έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν λειτουργεί και δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ίσως ήρθε η ώρα να ρίξετε τους τίτλους τέλους για να ηρεμήσετε.

Κάποιοι Δίδυμοι θα σκεφτούν, και ίσως αποφασίσουν να συγκατοικήσουν με το ταίρι τους, ίσως δε και να το υλοποιήσουν μέσα στο μήνα. Θα υπάρξουν κάποιες διαφορές απόψεων, αλλά θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Στις 14 Σεπτεμβρίου περνάει η Αφροδίτη στον τομέα της, στον οίκο του έρωτα και των σχέσεων, ταυτόχρονα με τον Ερμή, τον κυβερνήτη σας. Έτσι θα επιστρέψει με αργούς βέβαια ρυθμούς το χαμόγελο στα χείλη σας. Εάν είστε ελεύθεροι, θα δείτε την όρεξη σας για κατακτήσεις και καινούργιες γνωριμίες να αναβιώνει και θα είστε πλέον ενεργοί στην συναισθηματική σκακιέρα. Είναι η κατάλληλη εποχή να πλησιάσετε κάποιον που σας αρέσει, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας, και εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, να επιλύσετε διαφορές και προβλήματα με το ταίρι σας.

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας έχουν το αβαντάζ να γνωρίζουν καλά το ταίρι τους, οπότε γνωρίζουν πώς να ανάψουν την ερωτική φλόγα και να αναζωογονήσουν την ερωτική τους ζωή. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να είναι ήρεμο, ερωτικό και αρμονικό, μια απολαυστική περίοδος με τον σύντροφο της ζωής σας. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο τις τελευταίες μέρες του μήνα λόγω του δύσκολου πλανητικού σκηνικού. Αποφύγετε εξωσυζυγικές σχέσεις, περίπλοκες ερωτικές σχέσεις και μπερδεμένα συναισθήματα ή σχέσεις που να αποβλέπουν σε οικονομικά οφέλη.

Σημαντικοί αριθμοί: 10, 11 και 12

Σημαντικές ημερομηνίες: 4, 5, 7, 8 και 29

Συμβουλή

Πάρτε σημαντικές αποφάσεις μετά τα μέσα του μήνα! Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος να σχεδιάσετε και να εμπλακείτε σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε την υγεία και ευεξία σας! Φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά και να θρέφεστε υγιεινά!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δεν καταγράφονται δυνατότητες αξιοσημείωτων αλλαγών στην συναισθηματική σας ζωή την περίοδο αυτή. Τα γνωστά παλιά διλλήματα κάνουν για μια ακόμη φορά την εμφάνιση τους… Τους περιορισμούς που θέτει η συνύπαρξη με ένα σύντροφο, την διάθεση σας για συναισθηματική σταθερότητα και τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται. Αυτά φαίνεται να σας ταλαιπωρούν τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα.

Μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου κάποιοι μεταξύ σας θα νοιώσουν μια ακαταμάχητη επιθυμία να ενισχύσουν τη σχέση τους με τις οικογένειες τους και το ταίρι τους, που σε κάποιες στιγμές μπορεί να γίνει καταπιεστικό για τους γύρω τους και ιδίως για τον σύντροφό τους. Αποφύγετε την πίεση και τον καταναγκασμό γιατί θα χαλάσει τη σχέση σας με το ταίρι σας και θα καταστρέψει την ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε επίσης σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικής συμπεριφοράς.

Τα καλά νέα είναι ότι ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σας (συντροφικότητα και γάμος), επιστρέφει μετά τις 18 Σεπτεμβρίου, μετά από αρκετούς μήνες, σε ορθή πορεία, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα στην συναισθηματική σας ζωή να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και η συνύπαρξη σας με τον σύντροφό σας να είναι πλέον πιο εποικοδομητική. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, όταν θα προσπαθούν να σαγηνεύσουν το αντικείμενο του πόθου τους δεν θα τα καταφέρνουν. Ίσως να οφείλεται σε ένα καταρρακωμένο «εγώ» από φίλους, συγγενείς και γείτονες και τις ανασφάλειες που κρύβουν μέσα τους.

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να τονώσετε λίγο την αυτοπεποίθηση σας! Μην περιμένετε από το υποψήφιο ταίρι σας να σας τονώσει και να παραμερίσει τις ανασφάλειες σας. Αυτό είναι δικά σας δουλειά και θα πρέπει να την κάνετε εάν θέλετε να έχετε πιθανότητες να κάνετε ποτέ μια υγιή σχέση. Εάν σας ελκύει κάποιο πρόσωπο ερωτικά, μην πιέζετε τις καταστάσεις και το τρομάξετε. Η αίσθηση της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης δεν δομείται σε μια μέρα. Χρειάζεται γενναιότητα και πίστη για να μπορέσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, με αργά και σταθερά βήματα. Άλλωστε στον έρωτα δεν υπάρχει ασφάλεια και εγγύηση… Τα πάντα είναι ρίσκο!

Σημαντικοί αριθμοί: 5, 12 και 14

Σημαντικές ημερομηνίες:3, 14, 21, 24 και 27

Συμβουλή

Ο ανώτερος σας στην δουλειά μπορεί να σας εμπιστευτεί με κάτι που δεν μπορείτε και δεν πρέπει να αποκαλύψετε σε κανέναν, και να σας αναθέσει μια σχετική εργασία. Η επιτυχία της αποστολής σας αυτής εξαρτάται απόλυτα από την εχεμύθεια σας!


ΛΕΩΝ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες για την συναισθηματική και ερωτική σας ζωή οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, και αυτό αυτόματα θα οδηγήσει κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου σε απογοητεύσεις και ένα καταρρακωμένο «εγώ»! Είστε τόσο εγωκεντρικοί την περίοδο αυτή, επικεντρωμένοι απόλυτα στις «ανάγκες» και τις επιθυμίες σας, οι οποίες δεν σας «βγαίνουν» όπως θα θέλατε, που θα αλλάξετε τα φώτα σε αγαπημένα σας πρόσωπα, φίλους και γνωστούς.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας που θα βιαστούν να μπουν σε μια σχέση, για να μην είναι μόνοι, είναι πολύ πιθανό να πέσουν θύματα παραπλάνησης, καθώς άλλο θα λένε τα λόγια και άλλα πράγματα θα μαρτυρούν οι πράξεις του νέου τους συντρόφου. Μην βιάζεστε να κάνετε άλματα σε ένα αρχικό στάδιο μιας σχέσης. Κάντε μικρά και σταθερά βήματα, για να μην πληγωθείτε αργότερα. Εάν σκέφτεστε δε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση του παρελθόντος, καλό θα ήταν να είστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά θα λειτουργήσει!

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορεί να γνωρίσουν ένα άτομο εξαιρετικά ενδιαφέρον, ίσως και συναρπαστικό, σίγουρα όμως γοητευτικό, που μπορεί να βλέπει τις καταστάσεις από μια τελείως διαφορετική οπτική από εσάς. Η διαφορετική αυτή φιλοσοφία ζωή ίσως σας φανεί ενδιαφέρουσα στην αρχή, καθώς θα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πράγματα, αλλά θα πρέπει να είστε κάπως επιφυλακτικοί για την συνέχεια, διότι ίσως να μην μπορέσετε να τα βρείτε μακροπρόθεσμα.

Όσο για τους δεσμευμένους Λέοντες, θα έχουν μια αρμονική και ήρεμη περίοδο. Εάν ο σύντροφός σας πέρασε τον τελευταίο καιρό κάποιες προσωπικές φουρτούνες, τώρα θα περάσει σε μια πιο εποικοδομητική φάση της ζωής του. Θα κάνετε σχέδια από κοινού για το μέλλον, ακόμη και αν δεν είστε παντρεμένοι, κάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε γειωμένοι και ασφαλείς. Εκμεταλλευτείτε την θετική περίοδο του Σεπτεμβρίου για να κλείσετε μικρά ή μεγαλύτερα ζητήματα που απασχολούν την σχέση σας και αποκαταστήστε τον ρομαντισμό που υπήρχε στα αρχικά στάδια.

Σημαντικοί αριθμοί: 8, 9 και 10


Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 4, 7, 16 και 21


Συμβουλή

Αυτό το μήνα θα βρεθεί η ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας στο προσκήνιο! Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες και δυνατά συναισθήματα. Αυτό θα κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία σας και η ζωή σας θα φωτιστεί από άλλες οπτικές γωνίες! Η καλοσύνη που θα δείξετε στους γύρω σας θα επιβραβευτεί στις αρχές του επόμενου μήνα…


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα είναι ακόμη πιο έντονη μέσα στον Σεπτέμβριο του 2019! Πολλοί από σας θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας και δεν θέλετε να πέσετε σε ρουτίνα, ούτε όμως και να δεσμευτείτε σε ρομαντικές σχέσεις με συναισθηματικό βάρος, που στην παρούσα φάση δεν θέλετε να κουβαλήσετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ούτε που σας περνάει το μήνα αυτό από το μυαλό να δεσμευτείτε… Όσο για τους παντρεμένους, ούτε που θέλουν να θυμούνται ότι έχουν σύντροφο και οικογένεια…

Στις 18 Σεπτεμβρίου βρίσκεται σε στάση για να επιστρέψει σε ορθή κίνηση ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του οίκου σας του έρωτα και των συναισθηματικών σχέσεων, μια όψη που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις συναισθηματικές σας σχέσεις! Θα ξεκαθαρίσουν σταδιακά πολλά μέσα σας και αυτό θα οδηγήσει σε πολλά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σας.

Και για τους παντρεμένους θα είναι ένας λίγο περίεργος μήνας ο Σεπτέμβριος.  Στην σχέση θα υπάρξουν διαφορές απόψεων, θα βγουν στην επιφάνεια διαφορές ουσίας και αξιών, θα υπάρξει μια πόλωση στις μεταξύ σας σχέσεις και θα είναι όλο και πιο δύσκολο να συμβιβαστείτε για να προχωρήσετε. Πολύ εύκολα θα μπορούσατε να καταλήξετε με το παραμικρό να κατηγορεί ο ένας τον άλλο. Και είναι γεγονός ότι το ταίρι σας μπορεί να είναι σε γενικές γραμμές απόν από το σπίτι και την σχέση, αλλά και σεις δεν είστε ακριβώς απόλυτα αφοσιωμένοι στην οικογένεια σας…

Το κλίμα φαίνεται να επιδεινώνεται μετά τα μέσα του μήνα, με μια διάχυτη δυσαρέσκεια και από τις δύο πλευρές και έντονη γκρίνια, κυρίως για οικονομικά ζητήματα. Η κατάσταση θα είναι αρκετά τεταμένη και η επιστροφή στην ομαλότητα δύσκολη. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε υπομονετικοί και διπλωμάτες, για να μην έχετε εκρήξεις στις μεταξύ σας σχέσεις  με το παραμικρό.

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 8 και 11

Σημαντικές ημερομηνίες: 12, 15, 16, 21 και 28

Συμβουλή

Εάν σκοπεύετε τα αγοράσετε ένα ακίνητο, αποφύγετε να το κάνετε αυτό το μήνα, γιατί θα κάνετε μια πολύ κακή αγορά, λόγω του συναισθήματος σας που δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε! Η αγορά μπορεί να μην ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας ή, το σπουδαιότερο, να είναι εξαιρετικά ακριβή για την πραγματική αξία του ακινήτου, κάτι που δεν θα το συγχωρήσετε ποτέ στον εαυτό σας…


ΖΥΓΟΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με μια στρατιά πλανητών (Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής και Άρης) να διέρχονται από τον 12ο οίκο σας, που είναι συνδεδεμένος με μυστικούς εχθρούς, απομόνωση, δυσκολίες αλλά και πνευματικότητα και πνευματική αναγέννηση. Και σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί οι πλανήτες, πραγματοποιεί διέλευση στον 8ο οίκο σας (μυστικά, μεταμόρφωση και ρομαντικές σχέσεις) ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σας του 5ου οίκου σας (έρωτας και σχέσεις), όπου και θα παραμείνει τα επόμενα αρκετά χρόνια!

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις διελεύσεις, η προσωπική σας ζωή δεν θα είναι πολύ εύκολη την περίοδο αυτή και θα σας στοιχειώνουν κάθε είδους φοβίες και αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος. Για να καταφέρετε να ισορροπήσετε, ίσως να είναι αναγκαίο να αποτραβηχτείτε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, να γειωθείτε συναισθηματικά, μετά από μια φάση εσωτερικής εξερεύνησης. Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση που έχει πάψει πια εδώ και καιρό να είναι λειτουργική, εάν η σχέση σας είναι τοξική, έφτασε η κατάλληλη χρονική στιγμή να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε!

Ο Άρης θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 12ο οίκο σας, οπότε θα είναι σαν να μοιράζεστε την ίδια στέγη με τον εχθρό σας και όχι με τον σύντροφό σας! Από την άλλη, όταν μιλάμε για την ερωτική σας ζωή, έχετε την τάση να δραματοποιείτε τις καταστάσεις και να παίζετε ή το ρόλο του θύματος, ή τον ρόλο του θύτη. Αυτή η τάση σας μπορεί να φέρει επιπλοκές και εντάσεις προς το τέλος του μήνα.

Στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε την διέλευση τους από το ζώδιο σας οι Ερμής και Αφροδίτη, και τους ακολουθεί ο Ήλιος στις 23.9! Οι διελεύσεις αυτές θα τονώσουν την προσωπική σας ακτινοβολία και γοητεία, επειδή όμως είστε απασχολημένοι με πολύ πιο εσωτερικές, πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις το διάστημα αυτό, μάλλον δεν θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό, για όσους τουλάχιστον αναζητούν σύντροφο.

Σημαντικοί αριθμοί: 4, 5 και 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 11, 13, 21 και 30

Συμβουλή

Θα ονειρεύεστε τον μήνα αυτό τον τέλειο σύντροφο και θα έχετε την αίσθηση ότι τον βρήκατε… Μέχρι να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα… Δεν θα είναι ο τέλειος σύντροφος που αποζητούσατε, αλλά μπορεί να σας προσφέρει πολλά, εάν του δώσετε την ευκαιρία. Και κυρίως, δεν θα ζείτε μαζί του στην σκιά. Θα σας επιτρέψει να είστε αυτόφωτοι! Το μόνο που χρειάζεται από την πλευρά σας είναι να συμβιβαστείτε…


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του μήνα είναι ιδιαίτερα έντονη η κοινωνική σας ζωή! Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε γνωριμίες το διάστημα αυτό, που μπορούν να αλλάξουν την πορεία της προσωπικής σας ζωής! Οι πλανητικές διελεύσεις ευνοούν τις καινούργιες γνωριμίες, αλλά ας έχετε υπόψη σας, ότι οι σχέσεις αυτή την περίοδο ξεκινάνε με φιλικές διαθέσεις, για να αλλάξουν χαρακτήρα στην πορεία. Και εκεί έγκειται ο κίνδυνος… Υπάρχει η πιθανότητα μια σχέση να παραμείνει πλατωνική, επειδή δεν θα έχει το κουράγιο κανείς από τους δύο να θίξει το θέμα, από φόβο μη χαλάσει μια εν δυνάμει καλή φιλία.

Όσοι μεταξύ σας ξεκινήσατε μια καινούργια σχέση τον προηγούμενο μήνα μέσα από τον επαγγελματικό σας περίγυρο, πιθανά με το αφεντικό σας ή με ένα προϊστάμενο, το μήνα αυτό μπορεί να εισπράξετε μια μεγάλη απογοήτευση, γιατί το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε στον κατάλογο των φίλων πλέον, και όχι των εραστών.

Αναφορικά με τους δεσμευμένου και παντρεμένους Σκορπιούς, συνιστάται να κατεβάσουν λίγο τον πήχη των προσδοκιών τους από τον δεσμευμένο ή έγγαμο βίο. Ή τουλάχιστον ας ονειροβατούν – ονειρεύονται μαζί με το ταίρι τους, για να μην αισθάνονται μοναξιά… Επίσης, μη σας περνάει από μυαλό να απατήσετε το ταίρι σας, ιδίως μετά τα μέσα του μήνα. Αποφύγετε τους πειρασμούς πάση θυσία!

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 8 και 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 9, 10, 25 και 26

Συμβουλή

Μετά τα μέσα του μήνα θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Μην τις απορρίπτετε αβασάνιστα. Θα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και μέσα από τις νέες επαφές ίσως να καταφέρετε να εντοπίσετε το άλλο σας μισό!


ΤΟΞΟΤΗΣ


ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η ερωτική σας ζωή, αγαπητοί Τοξότες, βρίσκεται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας μέσα στον μήνα αυτό! Κάποιοι που βρίσκονται εδώ και καιρό σε μια σχέση, ίσως να σκεφτούν να την επισημοποιήσουν, ή να ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά μια τέτοιας δέσμευσης, ώστε να αποφασίσουν πως θα κινηθούν στον άμεσο μέλλον. Άλλοι θα επικεντρώσουν την προσοχή τους σε ένα πρόσωπο, που ξύπνησε τις αισθήσεις τους, και θα σκαρφιστούν τρόπους να το κατακτήσουν. Είναι όμως μια περίοδος που αποφεύγετε γρήγορες και αψυχολόγητες ενέργειες. Θα αναλύετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα του, όσα τουλάχιστον είστε σε θέση να αντιληφθείτε, και τις πιθανές αδυναμίες του, και θα προσπαθήσετε να αποφασίσετε εάν αξίζει τον κόπο να κυνηγήσετε το άτομο αυτό ή όχι.

Οι παντρεμένοι του ζωδίου σας θα απολαύσουν την στήριξη του συντρόφου τους, όταν ανακύψουν ζητήματα καριέρας, θα θέσουν όμως και από κοινού νέους στόχους που αφορούν την σχέση και την κοινή τους πορεία. Διαφορές αντιλήψεων, προστριβές, αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες ξεπερνιούνται και ξεχνιούνται εύκολα και επικεντρώνεστε στο μέλλον. Μετά τις 14 Σεπτεμβρίου δε, απολαμβάνετε μια εξαιρετικά δραστήρια κοινωνική ζωή σαν ζευγάρι!

Όσο για τους ελεύθερους, ακόμη και οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί του ζωδίου σας θα μπορέσουν να βρουν μέσα στον Σεπτέμβριο το ταίρι τους! Θα τους κινήσει την προσοχή κάποιο πρόσωπο που θα καταφέρει να ερεθίσει την περιέργεια και το μυαλό τους. Και θα εμπλακούν σε μια σταθερή σχέση, ακόμη και αν το άτομο αυτό δεν ανταποκρίνεται απόλυτα σ αυτά που θέλουν από ένα σύντροφο, χωρίς καν να το πάρουν είδηση…

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 8 και 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 5, 10, 25, 26 και 27

Συμβουλή

Το ξεκίνημα του μήνα είναι ιδανικό να αναλάβετε νέες προκλήσεις! Ξεκινήστε να υλοποιείτε τα επαγγελματικά σας πλάνα και θα δείτε ότι τα εμπόδια θα είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Η προσωπική σας βελτίωση θα είναι απόλυτη προτεραιότητα για σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Είστε πολύ πιο αισιόδοξοι αυτή την περίοδο και το κέφι σας είναι εξαιρετικό, κάτι που θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας, κυρίως τις συναισθηματικές. Εάν υπάρχουν δυσκολίες ή επικρατεί ένα κλίμα ρευστό στην σχέση σας, δεν παίρνετε πια τα πράγματα τόσο στα σοβαρά, οπότε μέσα από μια πιο χαλαρή προσέγγιση μπορεί να προτείνετε πιο ουσιαστικές και εποικοδομητικές λύσεις.

Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα έχουν αρκετή εύνοια μέσα στον Σεπτέμβριο, ιδίως αυτοί που έχουν ήδη εντοπίσει το αντικείμενο του πόθου τους και έχουν αρχίσει την πολιορκία. Η τύχη θα επιβραβεύσει  με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες τους! Πολλοί αδέσμευτοι ωστόσο του ζωδίου σας ίσως να επιλέξουν μια πιο χαλαρή πορεία, με εξόδους, απολαύσεως και εφήμερες γνωριμίες, καθώς δεν θα αισθάνονται έτοιμοι να ρίξουν «άγκυρα»!

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του 5ου ηλιακού σας οίκου (έρωτας, σχέσεις και απολαύσεις), θα πραγματοποιεί διέλευση στον 9ο οίκο σας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Έτσι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα να έχετε μια έντονη δίψα για περιπέτεια, μια διάθεσε εξερεύνησης και πειραματισμού! Όσοι από εσάς δεν ήταν για καιρό τώρα ευτυχισμένοι στην σχέση τους, τώρα θα αισθανθούν την ανάγκη να αναζητήσουν την ευτυχία τους! Και αυτή μπορεί να έρθει μέσα από άλλες εναλλακτικές ή να αποφασίσουν ότι κλείνουν αυτό το κεφάλαιο της ζωή τους, για να μπορέσουν να προχωρήσουν.

Σε κοινωνικό επίπεδο, οι πολιτιστικές δραστηριότητες και κάποιες αποδράσεις ή ταξίδια μπορούν να τονώσουν λίγο την ψυχολογία σας, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι. Εάν είστε ελεύθεροι, οι δραστηριότητες αυτές μπορούν να σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και ίσως να υπάρξει κάποια γνωριμία μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα που να σας ενδιαφέρει από συναισθηματικής άποψης.  

Σημαντικοί αριθμοί: 4, 12 και 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 3, 7, 10, 22 και 23

Συμβουλή
Αυτό το μήνα θα γίνει φανερό, ότι με την πάροδο του χρόνου δημιουργήθηκε μια διάσταση απόψεων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, λόγω της αλλαγής οπτική και από τις δύο πλευρές. Μην βιαστείτε όμως να έρθετε σε προστριβές και αντιπαραθέσεις, ειδικά εάν η σχέση με κάποια άτομα σας είναι πολύτιμη! Προς τα τέλη του μήνα προετοιμαστείτε για μια συζήτηση, που μπορεί να αλλάξει την πορεία της ζωή σας! Μην έχετε όμως υπερβολικά υψηλές προσδοκίες, γιατί θα απογοητευτείτε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Από συναισθηματικής άποψης θα σας απασχολήσουν το πρώτο μισό του μήνα ζητήματα επαφής με το ταίρι σας, συναισθηματικής σύνδεσης και η επιθυμία σας να βελτιώσετε και να εμβαθύνετε την σχέση σας. Μέσα από κινήσεις και χειρονομίες ζεστές και ρομαντικές, μπορείτε να εκπλήξετε ευχάριστο το ταίρι σας και να αλλάξετε την δυναμική της σχέσης. Εάν θέλετε να εμβαθύνετε τα θεμέλια σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, ο καλύτερος τρόπος είναι να βελτιώσετε την επικοινωνία σας όσο αφορά ζητήματα σχέσης και συμβίωσης. Επίσης θα πρέπει να είστε πιο δεκτικοί και ανοιχτοί στις επιθυμίες του συντρόφου σας ή αναφορικά με όσα τον προβληματίζουν στην κοινή σας πορεία. Η ερωτική ατμόσφαιρα είναι πολύ πιο έντονη το πρώτη μισό του μήνα, οπότε ευνοείται την περίοδο αυτή και η ερωτική αναγέννηση για ένα ζευγάρι που είναι πολλά χρόνια μαζί.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας αναμένεται να έχετε πολύ έντονη κοινωνική ζωή, διασκέδαση, ποτά αλλά και πολλές καυτές στιγμές με εφήμερες επαφές. Ακόμη και αν οι σεξουαλικές σας ανάγκες είναι πολύ έντονες το πρώτο μισό του μήνα και καθορίζουν τις κινήσεις σας, εν τούτοις στο πίσω μέρος του μυαλού σας θέλετε να δημιουργήσετε κάτι πιο σταθερό και ουσιαστικό. Υπάρχουν όμως και κάποιοι μεταξύ σας που δεν μπορούν να αποβάλλουν τις φοβίες τους και να αφήσουν κάποιους να τους πλησιάσουν και να τους αγγίξουν ψυχικά. Γι αυτό θα συνεχίσουν να αποζητούν εφήμερες απολαύσεις ή μικρής διάρκειας δεσμούς. Στα τέλη του μήνα όμως θα καταφέρει κάποιο πρόσωπο να μπει στην καρδιά τους, χωρίς να το καταλάβετε καν, και θα αρχίσετε να σκέφτεστε πολύ πιο σοβαρά για το μέλλον.

Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου κάποιους από εσάς μπορεί να τους ελκύσουν άτομα από το εξωτερικό ή με διαφορετικές πεποιθήσεις και πιστεύω, ή ακόμη και άτομα που έχουν σχέση με ανώτερη εκπαίδευση, το ιερατείο ή το δικαστικό σώμα. Συνιστάται προσοχή στις κινήσεις σας στις περιπτώσεις αυτές, γιατί τα άτομα που θα γνωρίσετε και θα εμπλακείτε συναισθηματικά, θα έχουν πλήθος μυστικών και κρυμμένων σκελετών στην ντουλάπα τους, που κάποια στιγμή θα δουν το φως της μέρας και θα εκπλαγείτε αφάνταστα!     

Σημαντικοί αριθμοί: 3, 7 και 9

Σημαντικές ημερομηνίες: 10, 12, 18, 19 και 21

Συμβουλή

Η προσωπική σας γοητεία θα είναι ιδιαίτερα έντονη κατά τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου και θα γνωρίσετε ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο που θα σας ιντριγκάρει! Θα σκιρτήσει η καρδιά σας και πάλι, θα πρέπει όμως να αποβάλετε τις φοβίες σας, για να μπορέσετε να ανοίξετε την πόρτα στην πραγματική ευτυχία. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, γιατί θα σας καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!


ΙΧΘΕΙΣ


ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο οίκος του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τον γάμο είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος αυτό το μήνα, καθώς πραγματοποιεί διέλευση ο Άρης (καθ όλη τη διάρκεια του μήνα), η Αφροδίτης και ο Ερμής (μέχρι της 14.9) και ο Ήλιος(μέχρι τις 23.9). Λόγω των όψεων αυτών έρχονται στην επιφάνεια όλες σας οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί για την ζωή σας μέσα στην σχέση ή τον γάμο, ενώ εάν είστε ελεύθεροι,  σκέφτεστε τα βάρη και τις δεσμεύσεις που φέρνει μια σχέση μαζί της.

Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας, που έχετε μόνιμη σχέση, ανυπομονείτε να φτιάξετε ότι μπορεί να φτιαχτεί στην σχέση. Και εάν αυτό είναι δύσκολο ή αδύνατο πλέον να συμβεί, και είχατε πάρει απόφαση να αποδεχτείτε την κατάσταση όπως έχει και να συνεχίσετε τη ζωή σας, τώρα θα έχετε την ευκαιρία και την δυνατότητα να πάρετε πιο ριζοσπαστικές αποφάσεις. 

Είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι, τον Σεπτέμβριο του 2019 θα σας χαρακτηρίζει το μυστήριο, η χαρισματική σας προσωπικότητα θα αναδειχτεί, η γοητεία και η σαγήνη σας θα σας οδηγήσουν σε κατακτήσεις άνευ προηγουμένου! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να εμφυσήσετε νέα πνοή στην σχέση ή το γάμο σας, να δημιουργήσετε πιο εύκολα μια  ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα μεταξύ σας, να εμβαθύνετε την επικοινωνία μεταξύ σας και να ξαναβρείτε το δρόμο σας προς τον αισθησιασμό…   

Το δεύτερο μισό του μήνα ωστόσο η συναισθηματική ζωή κάποιων Ιχθύων θα είναι κάπως περίπλοκη. Αυτό αφορά όσους έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις, εμπλέκονται με παντρεμένους ή έχουν συνάψει σχέσεις με σκοπό την αποκόμιση οικονομικού οφέλους. Η υπερβολικά πλούσια κοινωνική ζωή και η διαρκής ένταση και κίνηση θα βάλει σε υποψία τους συντρόφους σας και θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι… Μπορεί όμως και κάποιοι φίλοι σας να ασκούν πολύ κακή επιρροή επάνω σας το διάστημα αυτό, οδηγώντας σας σε κραιπάλες και ξεφαντώματα. Προσέξτε λοιπόν με τους κάνετε παρέα την περίοδο αυτή και μέχρι ποιού σημείου είστε διατεθειμένοι να αφεθείτε, έχοντας κατά νου ότι κινδυνεύετε να τινάξετε την σχέση σας στον αέρα…

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 3 και 8

Σημαντικές ημερομηνίες: 13, 14, 22, 24 και 28

Συμβουλή

Πολλά θα συμβούν στην ζωή σας μέσα στο μήνα, και δεν έχετε την πολυτέλεια να κολλήσετε σε βιώματα και αποτυχίες του παρελθόντος. Κατεβείτε από τα σύννεφα, προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και επικεντρώστε την προσοχή σας στις κοσμογονικές αλλαγές που έρχονται!


Αλίντα Κανάκη


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.