Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Πως αντιδρούν τα ζώδια όταν δεν είναι και η καλύτερή τους ημέρα από την Αλίντα Κανάκη !





Κριός

Στον «πυρετό» της καθημερινότητας, το Κριάρι αυξάνει ταχύτητα, πατά δυνατά γκάζια και δεν λογαριάζει απολύτως τίποτα! Τα εμπόδια θα τα παραβλέψει, θα φροντίσει πολύ γρήγορα και άμεσα να τα κάνει σκόνη ή να τα παρακάμψει και δεν θα διστάσει πολλές φορές να λειτουργήσει τολμηρά και αρκετά ριψοκίνδυνα! Όταν όμως ένα εμπόδιο επιμένει στον έρωτα, στη δουλειά ή στα οικονομικά, να του κάνει την ζωή δύσκολη ….τότε ετοιμάσου για μία «πύρινη» (σαν ζώδιο της φωτιάς που είναι) έκρηξη που θα σου μείνει αξέχαστη! Ο Κριός όταν δεν μπορεί να κάνει το «δικό του», χάνει εύκολα την ψυχραιμία του και αρχίζει τους τσαμπουκάδες.

Ταύρος

Η υπομονή του Ταύρου τσακίζει κόκκαλα… δεν χάνει την ψυχραιμία του, μένει ατάραχος μπροστά στα εμπόδια αλλά και στους ανθρώπους που τα δημιουργούν! Η απίστευτη ηρεμία του θα σε παραξενέψει, ενώ το υφάκι του που έχει το στυλάκι  λες και  «δεν τρέχει τίποτα», μπορεί κάποιες στιγμές να σε εκνευρίσει κιόλας! Αν όμως τα εμπόδια εξακολουθούν να του στέκονται σαν βραχνάς στο λαιμό, τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει, το γλυκό και ήρεμο Ταυράκι μεταμορφώνεται σε άγριο μαινόμενο Ταύρο, έτοιμος να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του!

Δίδυμος

Σιγά μην κάτσω να σκάσω, σκέφτεται ο Δίδυμος όταν στην καθημερινότητά του εμφανίζονται εμπόδια που δεν τον αφήνουν να προχωρήσει όσα ο ίδιος επιθυμεί, δηλαδή τα πάντα και με τις καλύτερες βέβαια συνθήκες! Πολλές φορές μπορεί να δει κάπως επιπόλαια κάποιο πρόβλημα που προκύπτει σε κάποιον τομέα της ζωής του και να το παραβλέψει, με αποτέλεσμα αργότερα που θα  αναγκαστεί να το αντιμετωπίσει θα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο! Τα εμπόδια είναι προκλήσεις για τον Δίδυμο που φροντίζει με τις έξυπνες μαεστρίες του, να τα αποφεύγει ή να τα διορθώνει ανάλογα με την περίσταση!

Καρκίνος

Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί το Καρκινάκι μπροστά από ένα εμπόδιο είναι αμέσως να επικοινωνήσει με τη μαμά του – ή με κάποιο πολύ κοντινό του  πρόσωπο- για να μοιραστεί την στεναχώρια του και για να ζητήσει «ενισχύσεις»!  Μπορεί να τον πιάσουν οι μελαγχολίες του, να πλαντάξει στο κλάμα – αν πρόκειται για κάτι σοβαρό- όμως πίσω από αυτό το ευαίσθητο προσωπείο του,  το Καρκινάκι κρύβει ανεξάντλητη αντοχή και μεγάλο τσαγανό.

Λέων

Ακόμα και όταν συμβεί κάτι που θα κάνει έναν Λέοντα να ζοριστεί, δεν πρόκειται να παραδεχτεί την δυσκολία του ή την στεναχώρια του! Θα τον δεις περήφανο, ατρόμητο και έτοιμο να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του… Δεν θα δείξει τον φόβο του, την ανησυχία του αλλά ούτε και την ήττα του, γιατί ο εγωισμός του δεν τον αφήνει! Με τον δυναμισμό του  καταφέρνει τις περισσότερες φορές να ξεπερνά τα εμπόδιά που του εμφανίζονται.

Παρθένος

Το λογικό και πρακτικό Παρθένακι, έχει υπολογίσει όλες τις μικρές αλλά και μεγάλες λεπτομέρειες, για να μπορεί να αποφεύγει  από  κάθε τομέα της ζωής του όλα τα εμπόδια για να μην έχει προβλήματα…!  Όταν όμως η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια και αρχίζει και αυτός να τα βρίσκει «μπαστούνια» τότε ξεκινάει μία γκρίνια που δεν λέγεται.

Ζυγός

Η πρώτη του κίνηση είναι να το ρίξει στο χαβαλέ και να προσπαθήσει να χαλαρώσει το κλίμα για να ξεγλιστρήσει από τα δύσκολα. Όταν δει πως οι «διπλωματίες» του δεν πιάνουν τόπο …τότε παίρνει το ρόλο του θύματος, αποποιείται τις ευθύνες του προβλήματος και τρέχει στα κοντινά του πρόσωπα για να του βρουν λύση.

Σκορπιός

Παριστάνει τον cool και τον αδιάφορο… δεν μπορείς να καταλάβεις πως είναι ζορισμένος, ούτε ότι μπορεί να έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα που του έχει σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες του. Θα σιωπήσει, δεν θα δώσει κανέναν στόχο, όμως το μυαλό του θα παίζει εκείνη την ώρα περίεργα παιχνίδια.

Τοξότης

Όσα εμπόδια και να εμφανίζονται στο δρόμο του, έστω και αν όλα του πάνε στραβά, δεν το βάζει κάτω. Μπορεί κάποιες στιγμές να θυμώνει και να κάνει σαν μικρό παιδί, γρήγορα όμως το ρίχνει στη φιλοσοφία. Αντέχει στα δύσκολα το βάζεις όμως στα πόδια αν του περιορίσει κάποιος την έκφραση του λόγου και την ελευθερία.

Αιγόκερως

Όταν όλα γίνοντε άνω κάτω στη ζωή του Αιγόκερου,θα επιστρατεύσει όλη την μεθοδικότητά του και θα οργανώσει τα πάντα έτσι ώστε να ξεπεράσει γρήγορα ότι στέκεται εμπόδιο στο δρόμο του! Δεν του αρέσει να δίνει στόχο και δικαίωμα στο περιβάλλον του ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει ή ότι είναι αδύναμος.

Υδροχόος

Ως γνήσιο «παιδί» του Ουρανού ο Υδροχόος θα έχει εκρηκτικές αντιδράσεις μπροστά σε ένα εμπόδιο που δεν του επιτρέπει να ζήσει ελεύθερα όλα όσα θέλει! Πάνω στη οργή του είναι ικανός να τα τινάξει όλα στον αέρα, όμως όλη αυτή η τολμηρή στάση, θα του κρατήσει πολύ λίγο, αφού λίγο αργότερα θα σκεφτεί και θα αναθεωρήσει! Τις περισσότερες φορές θα βρεθεί κοντά στους φίλους του για να μοιραστεί το πρόβλημά του που πολύ γρήγορα θα έχει ξεχαστεί.

Ιχθείς

Το γλυκό και τρυφερό μας Ψαράκι, όταν βρίσκεται μπροστά σε ένα εμπόδιο, μπορεί να πιστέψει ότι βλέπει κάποιον εφιάλτη και μετά από λίγο θα ξυπνήσει. Αρνείται να κατανοήσει την σοβαρότητα των εμποδίων που συναντά, ξεγελά τον εαυτό του και πλάθει την δική του πραγματικότητα. Φοβάται τις δύσκολες καταστάσεις και το βάζει στα πόδια όταν πρέπει να αντιμετωπίσει στην σκληρή αλήθεια.

 Αλίντα Κανάκη


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.