Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Νέα Σελήνη 26 Νοεμβρίου 2019 I Η Σελήνη στον Τοξότη των χαοτικών αλλαγών και της επανάστασης ! Από την Αλίντα Κανάκη !



Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου πραγματοποιείται στις 26 του μήνα, στις 4ο 3΄ στο ζώδιο του Τοξότη και τονίζει την ανάγκη μας για διαρκή αναζήτηση, περιπέτεια και νέα γνώση. Για να αισθανθούμε ασφαλείς και γειωμένοι την περίοδο αυτή, θα πρέπει να έχουμε ένα στόχο, μια αποστολή ή μια φιλοσοφική προσέγγιση τέτοια, που να δίνει νόημα στην ζωή μας. Είμαστε ίσως υπερβολικά αισιόδοξοι τις μέρες αυτές και ενδεχομένως να υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις ή τις δυνατότητες μας, πιστεύοντας ότι τα πράγματα θα πάρουν μια θετικότερη τροπή, αφού τινάξουμε τα πάντα στον αέρα!

Είναι η τελευταία Νέα Σελήνη του έτους, πριν από την έκλειψη Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου και συνδέεται άμεσα με την αντίθεση Άρη-Ουρανού, μιας όψης που ποτέ δεν είναι σίγουρο τι μπορεί να φέρει στο προσκήνιο. Η Σελήνη αυτή χαρακτηρίζεται από πολλούς σας το φεγγάρι που θα φέρει χαοτικές αλλαγές στην ζωή μας και επίσης μια έντονη διάθεση για αντίδραση και αντεπίθεση, την παρόρμηση να ορθώσουμε το ανάστημα μας και να υπερασπιστούμε τα πιστεύω μας ή τον τρόπο ζωής μας. Και λόγω του γεγονότος αυτού, καθώς πραγματοποιείται σε ζώδιο της φωτιάς, μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες εξεγέρσεις.

Η Νέα Σελήνη όμως επηρεάζεται και από μια σύνοδο με τον σταθερό αστέρα  Acrab του αστερισμού του Σκορπιού, που μπορεί να φέρει επιτυχία, ευκαιρίες και προαγωγές σε επίπεδο καριέρας. Δεν θα είναι όμως όλα εύκολα ή ρόδινα, καθώς οι τολμηροί και έτοιμοι για δράση θα είναι αυτοί που θα ωφεληθούν από την όψη αυτή, και πάλι αφού καταφέρουν να παραμερίζουν τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο τους και κινηθούν με βάση καλά επεξεργασμένα πλάνα.

Η αντίθεση Άρη-Ουρανού αναμένεται να φέρει τριβές, καθώς θα είμαστε ευερέθιστοι, μια κλιμακούμενη εχθρότητα (Άρης) και απρόβλεπτες αλλαγές (Ουρανός). Η δυσαρέσκεια μπορεί να μας οδηγήσει σε θυμό, και από εκεί προς ένα βίαιο ξέσπασμα, που είναι η αναπόφευκτη διέξοδος για εκτόνωση. Η παρορμητικότητα και η ρήξη με την παράδοση και το status quo μπορεί να οδηγήσει εύκολα σε επαναστάσεις, στην προσπάθεια μας να σπάσουμε τα δεσμά και να ελευθερωθούμε!

Εάν βρίσκεστε την περίοδο αυτή σε διαμάχη ή σε  ανοιχτή αντιπαράθεση με φίλους, συνεργάτες, γείτονες, συγγενείς, κλπ, προσπαθήσετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, γιατί με το παραμικρό μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση από κάθε έλεγχο και να μετανιώνετε για μια ζωή για όσα πείτε ή κάνετε. Και ας μην ξεχνάμε την πολύ μεγάλη πιθανότητα εκδήλωσης βίας και πρόκλησης ατυχημάτων με την αντίθεση αυτή!

Η όψη 150ο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό φορτίζει επιπρόσθετα την ατμόσφαιρα με νευρικότητα, ανησυχία και ένταση. Η σταδιακή κορύφωση της έντασης αυτής των ημερών μπορεί να μας δίνει την αίσθηση του συναρπαστικού που περιμένουμε να συμβεί, είναι ωστόσο και τρομακτική, εάν συνειδητοποιήσουμε ότι μπορεί να μην υπάρξει δρόμος επιστροφής μετά την έκρηξη.

Σε ατομικό επίπεδο μπορεί να υπάρξει επιπρόσθετη πίεση την περίοδο αυτή στον επαγγελματικό χώρο από άτομα σε θέσεις ευθύνης, να υπάρξουν αιφνίδιες αλλαγές λόγω συνθηκών ή γεγονότα που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην επαγγελματική μας ζωή. Το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε την καθημερινή μας ρουτίνα, τα σχέδια μας και τα πλάνα μας εν ριπή οφθαλμού στις νέες συνθήκες, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό για πολλούς από εμάς. Και είναι εξαιρετικά σημαντικό να είμαστε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι, ασπαζόμενοι την νέα πραγματικότητα που θα διαμορφωθεί. Σε κάθε άλλη περίπτωση, απλά θα μείνουμε εκτός Νηφώνος, χάνοντας μια εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματική ανέλιξη.

Η Ν. Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχουν προσωπικούς  πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια. Στον συναισθηματικό τομέα η Ν. Σελήνη στον Τοξότη θα δώσει έμφαση ! Οι έχοντες σχέση έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την εμβάθυνση της σχέσης. Οι ελεύθεροι έχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνουν μια γνωριμία ερωτικής φύσης. . Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ίσως να εξωθηθείτε να πάρετε ρίσκα που δεν θα θέλατε ή που τα φοβόσαστε. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας. Νέες ευκαιρίες έρχονται στο προσκήνιο να αναπτερώσουν το ηθικό και την διάθεση σας.


Η Νέα Σελήνη σχηματίζει επίσης όψη συνόδου με τον σταθερό αστέρα Jabhat al Akrab του αστερισμού του Σκορπιού, όπως είναι η αραβική του ονομασία. Ο αστέρας αυτός συνδέεται με ακραίες πράξεις κακοποίησης, βγάζει τον εξαιρετικά κακό και ανελέητο χαρακτήρα μας στην επιφάνεια και θεωρείται υπεύθυνος για την έξαρση κλοπών, εγκληματικών ενεργειών, καθώς και την εκδήλωση ή την έξαρση επιδημιών  και μεταδοτικών ασθενειών. Δυσκολίες, εμπόδια, ψέματα και προδοσίες θα ανήκουν στο πλούσιο μενού της περιόδου, φέρνει όμως και την ώθηση και την σχεδόν μεταφυσική ικανότητα να ερευνήσει κανείς σε βάθος κάποια ζητήματα που τα καλύπτει βαθύ πέπλο μυστηρίου ή μια συνωμοτική μυστικοπάθεια.

Παρά την πραγματικά δυσοίωνη και μαύρη ενέργεια του αστέρα αυτού, η σύνοδος με την Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει σε κάποιους την περίοδο αυτή τιμές, πλούτη, αποδοχή και διακρίσεις. Δυσκολίες θα υπάρξουν αρκετές στην διαδρομή, όπως και κίνδυνοι (ατυχήματα και ασθένειες), αλλά η κατάκτηση των στόχων θα γίνει εφικτή. Ας σημειωθεί όμως ότι τα όποια οφέλη θα είναι κυρίως υλικά και μικρής διάρκειας, γιατί το πιο πιθανό είναι να έχουν κατακτηθεί μέσα από πλάγιες, δόλιες ή μη δημοφιλείς πρακτικές και αντιλαϊκά μέτρα, εάν ανάγουμε την όψη αυτή σε κοινωνικό επίπεδο. Η αντίδραση που θα αντιμετωπίσουμε στην περίπτωση αυτή θα είναι έντονη και η κριτική που θα ασκηθεί εναντίων μας συντριπτική, με αποτέλεσμα την αναπόφευκτη πτώση μας.

Η εφήμερη επικράτηση μας θα οφείλεται επίσης στην παρορμητική μας φύση, που πυροδοτούν οι όψεις των ημερών. Εάν καταφέρουμε να χαλιναγωγήσουμε την παρόρμηση μας και κινηθούμε στα πλαίσια ενός καλά επεξεργασμένου σχεδίου, αποφεύγοντας πρακτικές που θα μας επιβαρύνουν καρμικά, θα έχουμε την δυνατότητα να κατακτήσουμε πιο μόνιμα αποτελέσματα. Είναι αναμφισβήτητο όμως ότι η όψη αυτή θα έχει κινητές και ηττημένους, και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και απρόβλεπτο μέχρι την τελευταία στιγμή.  

Και με την τελευταία έκλειψη της χρονιάς να πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, έχουμε ακόμη κάποια χρονικά περιθώρια να ολοκληρώσουμε στόχους που θέσαμε και ενεργοποιήθηκαν προγενέστερα με την ηλιακή έκλειψη της 2 Ιουλίου, μια έκλειψη που υπόσχονταν καλή υγεία, τιμές και υλικά αποκτήματα. Έχουμε ακόμη το χρόνο να κατακτήσουμε τα όσα ονειρευόμαστε και έχουμε αγωνιστεί να αποκτήσουμε, αρκεί να μην δειλιάσουμε ή αποθαρρυνθούμε, ειδικά λίγο πριν τον τερματισμό.


Αλίντα Κανάκη    

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.