Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25 έως 1 /12/2019 από την Αλίντα Κανάκη !



Η θετική ενέργεια, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία δεν θα μας λείψουν μέσα στην εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη από τις αρχές του μήνα μέχρι και τις 26.11, για να περάσει στην συνέχεια στον αυστηρό και δύσκαμπτο Αιγόκερω. Μεταξύ 23 και 25 Νοεμβρίου έχουμε μια εξαιρετικά θετική σύνοδο Αφροδίτης-Δία που αναμένεται να φέρει τύχη, καλές ειδήσεις, επιτεύγματα και  θετικές εξελίξεις, ανέλπιστη σε κάποιες περιπτώσεις στήριξη στο έργο μας από άτομα που δεν το περιμέναμε, καθώς και ανεξήγητες ανατροπές προς το καλύτερο, σε δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να επαναπαυθούμε στο σύμπαν να μας λύσει τα προβλήματα μας, γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Απαιτείται πρώτιστα και κύρια η δικά μας ενεργοποίηση, για να μπορέσουμε να έχουμε θετικές ανατροπές. Θα πρέπει επίσης να αποφύγουμε τις υπερβολές, κυρίως αναφορικά με τις δαπάνες και τη διασκέδαση μας. Η ισορροπία είναι απαραίτητο στοιχείο, που θα πρέπει να διαφυλάξουμε, κυρίως την περίοδο αυτή.

Η ανάγκη μας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα είναι πολύ έντονη κατά την διάρκεια του τελευταίου επταημέρου του Νοεμβρίου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κάποιους κλυδωνισμούς στις συναισθηματικές μας σχέσεις, από την άλλη πλευρά όμως, η επαφή μας με τα κοντινά μας άτομα θα μας βοηθήσει να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και να δούμε τον κόσμο μας αλλά και τον εαυτό μας μέσα από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα, κάνοντας μας λίγο πιο σοφούς.

Μετά τις 26.11 που η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω έχουμε την τάση να αντιμετωπίζουμε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης και προσωπικών σχέσεων λίγο πιο προσεκτικά. Η συντηρητικότητα και η εγκράτεια, κύρια χαρακτηριστικά του Αιγόκερου, έρχονται στην επιφάνεια και κυριαρχούν στις κινήσεις μας, καθώς όμως και η ανάγκη μας να ξεχωρίσουμε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο!



Κριός :

Επαγγελματικά

Μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο, την επίτευξη μιας συμφωνίας σε μια διαπραγμάτευση, ή να αγοράσετε κάτι ακριβό. Συγκρούσεις μεταξύ του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος και της επαγγελματικής σας ζωής δεν αποκλείονται. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να λύσετε το θέματα και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Θα ασχοληθείτε επίσης με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία ή το σπίτι, για τα οποίαν θα κλιθείτε ή θα έχετε την παρόρμηση να πάρετε άμεσα αποφάσεις. Η θέση του Κρόνου από τον 10ο οίκο σας ευνοεί . Μην το κάνετε όμως εν θερμώ γιατί μπορεί να κάνετε σοβαρά λάθη. 


Αισθηματικά

Τα άστρα προβλέπουν, για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, ότι δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφο σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Εσείς που είστε single ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα τραβήξει την προσοχή σας !!! Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Βέβαια απαιτείται διακριτικότητα, μια και δεν θα σας άρεσε να δημιουργηθούν σχόλια στον επαγγελματικό σας χώρο. Ο Ήλιος από τον 9ο οίκο ευνοεί τον αισθηματικό τομέα.


Ταύρος :

Επαγγελματικά

Η ενεργητικότητα σας θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες, θα επανεξετάσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει σε κάποιους τομείς της ζωής σας και θα προχωρήσετε γρήγορα να βελτιώσετε κάποια πράγματα. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπου θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις να έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα, αλλά και σε αντιπαράθεση με κάποια άλλα. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να φροντίστε, όταν βγαίνετε στην αγορά να έχετε προγραμματίσει από πριν τι θα αγορές θα κάνετε για να καταφέρετε να μείνετε εντός προϋπολογισμού με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σε πτώση.


Αισθηματικά


Το πλανητικό  σκηνικό που έρχεται, θα επηρεάσει τον ερωτικό σας τομέα προς το καλύτερο με την Αφροδίτη να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σας. Ωστόσο, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ίσως να αρχίστε να νοιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σας και έχετε αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Καλό θα είναι, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας και όχι με τους φίλους σας, όπως συνηθίζετε, γιατί δεν πρόκειται να σας συμβουλέψουν σωστά και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Οι singles του ζωδίου διαχωρίστε την φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.



Δίδυμοι :

Επαγγελματικά

Με προσεκτικές και μεθοδευμένες κινήσεις θα καταφέρετε να ξεπεράσετε και αυτόν τον σκόπελο και να επαναφέρετε την κατάσταση σε ισορροπία. Θα βρεθούν λύσεις για θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, ενώ τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σταδιακή άνοδο και ένας αέρας ανακούφισης θα ανεβάσει την διάθεση και την ψυχολογία σας με την σύνοδο Αφροδίτης – Δία να σας ευνοεί.



Αισθηματικά

Ευνοείστε αστρολογικά αυτό το επταήμερο, μιας και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Μην αμελήσετε όμως τον σύντροφος σας, γιατί σας έχει ανάγκη, καθώς θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε. Ενδέχεται να βιώσει έντονα προβλήματα με την δουλειά του και τα οικονομικά του, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να χαρακτηρίζεται από έντονη εσωστρέφεια. Πλησιάστε τον και δώστε του να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχθεί σε σας. Εσείς που είστε μόνοι, να είστε προετοιμασμένοι, γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, από κεραυνοβόλους έρωτες έως και παράνομες και εφήμερες σχέσεις όλα είναι δυνατόν να συμβούν, με την σύνοδο του Δία και το εξάγωνο του Άρη να σας ευνοεί !


Καρκίνος :

Επαγγελματικά

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί εμπόδια που οδηγούν σε επανεξέταση θεμάτων και διόρθωση τυχών λαθών. Καλό θα ήταν να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, φροντίζοντας να μη επενδύσετε, χωρίς να δείτε και να συζητήσετε κάποια θέματα με τους συνεργάτες σας. Οργανώσετε ένα ταξίδι με συναδέλφους και κάνετε μια προσπάθεια να μειώσετε το άγχος από τη ζωή σας, διότι θα πρέπει να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα για να πετύχετε τους στόχους σας.



Αισθηματικά


Προς το τέλος της εβδομάδας οι ενέργειες σας θα εκπλήξουν τους πάντες, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να κρατήσετε ισορροπίες με την σχέση σας και να μην τα θέλετε όλα δικά σας! Αποφασίστε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε για τη προσωπική σας ζωή και μην πληγώνετε τον σύντροφο σας χωρίς λόγο, γιατί πιθανότατα δεν του αξίζει κάτι τέτοιο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου την σύνοδο Αφροδίτης – Δία  η  κοινωνικότητα σας θα είναι ανεβασμένη, θα είστε αρκετά δημοφιλείς, θα πηγαίνετε σε πάρτι, θα διασκεδάζετε με τους φίλους σας και θα ασκείτε έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο.



Λέων :

Επαγγελματικά

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Με σωστό προγραμματισμό όμως και οργάνωση τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να προχωρούν τα πράγματα με σταθερό ρυθμό. Η σύνοδος του Δία σας ευνοεί ! Διαπραγματευτείτε μια αλλαγή θέσης στην εργασία σας, διότι η λύση στις προβληματικές καταστάσεις που σας κρατούσε σε στασιμότητα εδώ και καιρό πέρασε και οι εξελίξεις θα είναι σύντομα πολύ θετικές. Τα άστρα ευνοούν ευκαιρίες και επικοινωνίες, ενώ θα πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας, κάνοντας ένα ταξίδι για να περάσετε τα σχέδια σας σε συνεργάτες που θα σας δικαιώσουν για τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων μηνών.



Αισθηματικά

Τα άστρα σας συμβουλεύουν, ότι όσοι έχετε μια σταθερή και μόνιμη σχέση, ξαφνικά γεγονότα θα σας αναστατώσουν και αν δεν ελέγξετε την κτητικότητα σας και θελήσετε τον έλεγχο και την επιβολή στην σχέση, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε το παιχνίδι και να έχετε απρόσμενες αρνητικές εξελίξεις με τον Ουρανό από τον 10ο οίκο σε πτώση. Πρέπει να μάθετε να σέβεστε την προσωπική ελευθερία του συντρόφου σας, όπως σέβεται ο σύντροφός σας την δική σας. Όσοι είσαστε ελεύθεροι, θα σας απασχολήσει ένα πρόσωπο από τα παλιά ,ξυπνώντας μέσα σας όμορφες αναμνήσεις.


Παρθένος :


Επαγγελματικά

Η καριέρα σας προς τα μέσα της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει μελλοντικά. Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει όμως να τις αντιληφθείτε για να τις εκμεταλλευτείτε, κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό για να ξεπεράσετε εύκολα εργασιακά θέματα που σας δυσκόλεψαν και σας προβλημάτισαν το τελευταίο διάστημα.


Αισθηματικά

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να αποφύγετε να μπλέξετε συναισθηματικά με άτομα που είναι μπερδεμένα στην προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείτε. Αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να βιώσετε και άλλες δύσκολες καταστάσεις που θα σας φθείρουν ψυχολογικά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και τον 5ο οίκο. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να αφήστε τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα μέσα στη σχέση σας και να αποκαταστήσετε την κακή μεταξύ σας επικοινωνία.


Ζυγός :

Επαγγελματικά

Το παρασκήνιο είναι έντονο, και μάλιστα εις βάρους σας! Οι πλανητικές συγκυρίες θα σας φέρουν προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα με την Σελήνη στον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σε πτώση. Απελευθερωθείτε από ότι σας καταπίεζε μέχρι στιγμής και δείτε τη ζωή κατάματα χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνετε πιο δημιουργικοί και αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Το έργο σας θα αναγνωριστεί και θα έχετε προτάσεις για συνεργασίες με άτομα που ήδη γνωρίζετε ή έχετε ξανά συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν. Στα οικονομικά σας τα άστρα προβλέπουν ότι θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σας αναστατώσουν, αλλά αν έχετε χειρισθεί σωστά τα χρήματα σας, θα μπορέσετε να τα καλύψετε.


Αισθηματικά

Νέες γνωριμίες σας αναγεννούν και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πρόσωπα και καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν. Είστε στα επάνω σας και δεν αφήνετε ευκαιρία να πάει χαμένη! Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σας με την αντίθεση του Ουρανού στο ωροσκόπιο σας. Προσπαθήστε να τον πλησιάσετε και να τον κάνετε να ανοιχτεί και να σας πει τι τον απασχολεί. Οι ελεύθεροι, νέα άτομα θα σας πλησιάσουν και ο ερωτισμός σας θα ανέβει κατακόρυφα !!!


Σκορπιός :

Επαγγελματικά

Η καριέρα σας προς το τέλος της εβδομάδας και  του μήνα θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και θετική αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει μελλοντικά. Αποφύγετε περιττά έξοδα, διότι το πλανητικό θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα θα σας γεμίζει συνεχώς με έξοδα, είτε για τον εαυτό σας, είτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θέλετε να τους δείξετε την αγάπη σας με ποικίλους τρόπους και νιώθετε ευτυχισμένοι όταν βλέπετε τη χαρά στα μάτια τους. Μην ανοίγεστε όμως πολύ, γιατί θα σας απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος και θα πρέπει να τα καλύψετε άμεσα. Μην τα αναβάλλετε για αργότερα, γιατί θα αυγατίσουν... Αν τα χειριστείτε με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματα σας δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.


Αισθηματικά
Προς το τέλος της εβδομάδας  η ρομαντική και ερωτική σας διάθεση θα είναι στα ύψη με την σύνοδο Αφροδίτης – Δία  και το τρίγωνο του Ερμή να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σας. Έντονες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες και καινούργια ενδιαφέροντα τραβάνε την προσοχή σας και δεν αποκλείεται να θελήσετε να εμπλακείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σας ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, έχετε πάρει ήδη τις αποφάσεις σας και βάζετε τέλος σε μια σχέση που σας έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθετε θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δείτε σύντομα ότι είχατε δίκιο και έπρεπε να το κάνετε. Στους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα. Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις το επταήμερο αυτό. 


Τοξότης :

Επαγγελματικά

Οι αστρολογικές προβλέψεις του επταημέρου δείχνουν ότι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, πριν εξετάσετε τα θέματα διεξοδικά με την θέση του Κρόνου στον 2ο οίκο σας. Θα βγουν στην επιφάνεια παλιές διαφωνίες με τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά προσπαθήστε να τα λύσετε όλα και να κερδίσετε το στοίχημα επιτυγχάνοντας νέες ισορροπίες. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε και θα αγχωθείτε για το πως θα καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

Αισθηματικά

Το πλανητικό σκηνικό σας υπόσχεται  με την έναρξη της εβδομάδας νέες γνωριμίες. Θα εκπέμπετε σεξουαλικότητα στη παραμικρή σας κίνηση και μέσα από τους εφήμερους έρωτες  τα άστρα προβλέπουν αλλαγές στον ερωτικό τομέα με την Ν Σελήνη στο ζώδιο σας 26.11 να υπόσχεται πολλά. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, έχετε πάρει ήδη τις οριστικές σας αποφάσεις και είστε και ψυχολογικά έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα στην ζωή σας . Δεν πρέπει να νιώθετε θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δείτε σύντομα ότι είχατε δίκιο και ότι ήταν κάτι που έπρεπε να το είχατε κάνει ίσως νωρίτερα. Στους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον. Φροντίστε λοιπόν να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα. Αν και η αισθηματική σας ζωή σας ταλαιπώρησε, θα πρέπει να μάθετε να είστε πιο εξωστρεφείς, ακόμη και με τις νέες γνωριμίες σας με την θέση του Άρη στον 12ο οίκο σας. 


Αιγόκερως :

Επαγγελματικά

Η καριέρα σας προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και θετική αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει στο άμεσο μέλλον με την θέση του Πλούτωνα να σας ευνοεί. Είναι λίγο δύσκολο το διάστημα αυτό,  γι αυτό αποφύγετε υπογραφές και δεσμεύσεις. Αν και αισθάνεστε πολύ πιεσμένοι ψυχολογικά, κάντε κοινωνικές συναναστροφές και επωφεληθείτε από πρόσωπα του επαγγελματικού σας περίγυρου. Περιορίστε το άγχος, οργανώστε εξόδους και απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας ρίχνουν ψυχολογικά και σας κουράζουν. Διανύσατε μια περίοδο κούρασης, χρειάζεστε ξεκούραση και αλλαγή στην καθημερινότητα σας.


Αισθηματικά

Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα συνεχιστούν τα προβλήματα με τις σχέσεις σας και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αφού αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις λόγω της κακής σας κρίσης. Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Κατεβάστε τους τόνους και προσπαθήστε να κάνετε ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφο σας, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, δύσκολα θα γλιτώσετε τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις, γιατί ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και τρέφετε ακόμη συναισθήματα για αυτόν με την θέση του Χείρωνα και του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία.



Υδροχόος :


Επαγγελματικά

Οι πλανητικές θέσεις ενδεχομένως να σας επιφέρουν αναστάτωση με περίσσιες δαπάνες και έξοδα στην οικογένεια, που θα σας επιβαρύνουν, δημιουργώντας  κλίμα εντάσεων και διαπληκτισμούς.  Τα πλανητικά, αγαπητοί μου Υδροχόοι, σας κάνουν να ασχολείστε με θέματα καριέρας και επιλογών. Επαγγελματικά λάθη του παρελθόντος σας προβληματίζουν επιπροσθέτως. Κάντε μια ανασκόπηση και προχωρήστε σε νέες βάσεις, καθώς θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας και τους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνετε. Οι επόμενες μέρες θα προσφερθούν για πολλές νέες αναζητήσεις, ενώ παράλληλα θα βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε από τις έντονες καταστάσεις των τελευταίων μηνών.

Αισθηματικά

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Μην παρασύρεστε επίσης από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους. Δεν θα σας βγει σε καλό σε βάθος χρόνου.  Οι αστρολογικές προβλέψεις για το επταήμερο, δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σας, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσείς θα τις προκαλέσετε, επηρεαζόμενοι από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σας περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν τον σύντροφο σας. Αποφύγετε οι δεσμευμένοι τυχόν πειρασμούς που θα σας περιτριγυρίσουν, γιατί τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό και θα πληγώσετε άδικα τον σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα βιώσετε έντονες καταστάσεις που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη, ειδικά στις πρώτες μέρες της εβδομάδας, με την θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σας ,Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνετε μια αυτοκριτική και να βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που κάνετε στη ζωή σας.



Ιχθείς  :

Επαγγελματικά

Αλλάξετε την καθημερινότητα σας και ρίξτε το έξω, διότι το τελευταίο διάστημα έχετε πέσει πολύ ψυχολογικά. Κάντε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τους συνεργάτες σας και μην επιμένετε στις απόψεις σας, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και λογομαχίες. Επεξεργαστείτε καλά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην κάντε μαύρες σκέψεις εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθετε. Χειριστείτε επίσης με σύνεση τα οικονομικά σας και μη δανείζετε χρήματα σε τρίτα πρόσωπα, διότι οι εκτιμήσεις σας θα πέσουν έξω. Τα έξοδα σας το τελευταίο διάστημα είναι υπερβολικά και η κατάσταση σε λίγο καιρό, αν δεν προσέξετε, θα είναι εις βάρος σας φίλοι μου. 



Αισθηματικά

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ότι θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις από το φιλικό σας περιβάλλον και θα χαρείτε ιδιαίτερα, αφού θα δείτε ότι ο σύντροφος σας ανταποκρίνεται περίφημα και η συμπεριφορά του είναι άριστη με του δικούς σας ανθρώπους,  πράγμα που σας ανεβάζει την ψυχολογία. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και ορθής σκέψης να κάνετε άδικα σκηνές  ζήλιας στο έτερο ήμισυ σας και θα προσπαθήσετε να αρχίσετε να του ελέγχετε τη ζωή. Προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας αυτή γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα και πολύ γρήγορα θα οδηγηθείτε στο χωρισμό! Δεν πρέπει να αφήνετε τρίτους να σας επηρεάζουν με τα λόγια τους γιατί το κάνουν από ζήλια και μόνο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση που θα σας κλέψει την καρδιά με την θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σας ! Μην διστάζετε να κρατήσετε επαφή και να ξεκινήσετε κάτι πιο μόνιμο, γιατί έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο. 


Αλίντα Κανάκη

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.