Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Οι μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !




Η σημαντικότερη όψη του μήνα είναι η είσοδος του Δία στο δέκατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και η  ηλιακή έκλειψη της 26 Δεκεμβρίου, που αποτελεί μέρος μια ομάδας εκλείψεων που θα φέρουν σε προσωπικό επίπεδο την ξαφνική διακοπή σχέσεων, συνεργασιών και συνεταιρισμών. Σε πολιτικό ή κοινωνικό επίπεδο, η έκλειψη αυτή μπορεί να φέρει το άδοξο τέλος πολιτικών συμμαχιών και συνασπισμών. Καθώς όμως ταυτόχρονα με την έκλειψη έχουμε μια σύνοδο του Δία με Σελήνη και Ήλιο, το τέλος αυτό, οποιασδήποτε μορφής και αν είναι, θα έχει μακροχρόνια θετικό αντίκρισμα, γιατί θα μας αναγκάσει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα και να αλλάξουμε τις ισορροπίες στη ζωή μας, προσωπική ή κοινωνική.


Κριός :




Αισθηματικά – Κοινωνικά



Από 7-12 Δεκεμβρίου αποφύγετε εντάσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους με το  αγαπημένο σας πρόσωπο μέχρι και 14 του  μήνα. Μετά από αυτό το διάστημα τα άστρα θα είναι πιο φιλικά μαζί σας. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων λόγω βιασύνης και απερισκεψίας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σας και να σας επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσετε σοβαρά προβλήματα. Είναι καλύτερα να συζητήστε με το ταίρι σας όλα αυτά που ακούτε από τρίτους, αν και καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε εύκολα τον κόσμο γιατί ίσως υπονομεύουν τις σχέσεις και την προσωπική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα μέσα στις σχέσεις τους τα οποία θα έχουν την ρίζα τους σε προσωπικά απωθημένα ή και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Θα νιώθετε πως θέλετε να απομονωθείτε για ένα διάστημα, να πάρετε το χρόνο σας και να δείτε τα πράγματα από μια άλλη διάταση ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις που σας προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Στις 20.9 η Αφροδίτη κυβερνήτης των σχέσεων περνά στον 10ο  οίκο σας και στην συνέχεια μεταβαίνει στον 11ο ηλιακό σας οίκο. Η ερωτική σας ζωή θα καλυτερεύσει σταδιακά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην αφεθείτε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Σας περιμένει ένας έντονος μήνας, καθώς θα βιώσετε πάθη και συγκινήσεις σε μπερδεμένες καταστάσεις που δεν θα έχουν διάρκεια. Αποφύγετε παρεμβάσεις και σχόλια τρίτων, που ενδεχομένως να επηρεάσουν τη σχέση σας, δημιουργώντας προβλήματα άνευ ουσίας.



Σημαντικοί αριθμοί: 8, 12, 14

Δεκέμβριος σημαντικές ημερομηνίες:  8, 15, 17, 18, 22



Ταύρος




Αισθηματικά – Κοινωνικά



Ο τομέας των αισθηματικών σας θα κινηθεί σε καλό επίπεδο, καθώς τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μόνιμο δεσμό, ότι θα αρχίσετε να βάζετε κοινούς στόχους με τον σύντροφο σας, κάνοντας σχέδια συγκατοίκησης, αφού τώρα πια νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματα του. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα από 12 έως 14 Δεκεμβρίου ευνοεί τον τομέα των σχέσεων και του γάμου. Εσείς που είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ερωτικό σύντροφο, θα νιώσετε έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσει να ρισκάρουν στη ζωή. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι όμως, γιατί θα συναντήσετε αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο άμεσα. Στα αισθηματικά σας θα μπορέσετε να απολαύσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και οι ελεύθεροι θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να αφήστε τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα μέσα στη σχέση σας. Βγείτε να διασκεδάσετε με φίλους. Αποφύγετε καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά και όσον αφορά δίαιτες και γυμναστική, μην κάνετε πράγματα που θα εξαντλήσουν τον οργανισμό σας.



Σημαντικοί αριθμοί: 2, 3, 11

Σημαντικές ημερομηνίες: 11, 13, 18, 19, 23



Δίδυμοι



Αισθηματικά – Κοινωνικά


Τα άστρα με το ξεκίνημα του μήνα φροντίζουν ώστε η διάθεσή σας να είναι ανεβασμένη. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού ενδεχομένως να δημιουργήσει κλίμα παρανόησης και ξαφνικών εντάσεων. Με τη διάθεσή σας αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσετε τους πάντες και κάποιοι από εσάς ενδέχεται να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Η επιρροή της ηλιακής έκλειψης 26.12 αυξάνει μεν το ερωτικό κλίμα για τους ελεύθερους σκοπευτές του ζωδίου, απολαμβάνοντας έντονα ερωτικά πάθη και στιγμές, μπορεί όμως να φέρει και εντάσεις! Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση τους δεν θα υπάρξουν δυσκολίες , εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα σχετικά με κάποιο παιδί ή με πρόσωπα του άμεσου σας περιβάλλον που θα προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές, οι οποίες μπορεί και να οδηγήσουν σε διακοπή σχέσεων. Με διαλλακτικότητα και συζήτηση, αν εκμεταλλευτείτε την εύνοια των πλανητών, θα μπορέσετε να βρείτε ένα κοινό σημείο, έτσι ώστε να συμπέσουν οι απόψεις σας ξεκαθαρίζοντας οριστικά κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα με το σύντροφό σας. Τα άστρα  θα σας φέρουν γλυκύτητα και ηρεμία. Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σας! Οι έρωτες κρατούν λίγο για τους αδέσμευτους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε το 100% … Ο έρωτας έρχεται στην ζωή σας, κάντε του χώρο!! Θα απογειώσει την παρορμητική σας έκφραση και θα σας μεταμορφώσει. Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε πρόσωπα και πράγματα στην καθημερινότητα σας, τα οποία σας έχουν κάνει να βαριέστε, κάντε αλλαγές αισθητικού επιπέδου στον χώρος σας. Θα ανανεωθείτε τόσο από την απασχόληση όσο και από τα αποτελέσματα. 


Σημαντικοί αριθμοί : 1, 5, 9

Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 8, 12, 13, 25


Καρκίνος



Αισθηματικά – Κοινωνικά



Με την επιρροή της ηλιακής έκλειψης του μήνα στον Αιγόκερω αποφύγετε παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας. Η σύνοδος που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Κρόνο 10-12.12  και τον Πλούτωνα 12-14.12 υποστηρίζει σχέσεις οικογένειας και διαβίωσης .Αυτή είναι μια ιδιαίτερα τυχερή στιγμή για πολλούς από εσάς που θα καταλήξετε στα σκαλιά της εκκλησίας η σε μόνιμη σχέση στον τομέα της ζωής σας. Αν κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε μεγαλύτερες δυσκολίες ή χάσματα αγεφύρωτα στις σχέσεις σας, μπορείτε να καταλήξετε σε φιλικό διακανονισμό ή οριστικό χωρισμό. Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και υπερκινητικότητα γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα θα σας εξαντλήσουν όλο το διάστημα μέχρι και τα μέσα του μήνα. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε διαφωνίες και μη δίνετε διαστάσεις στα θέματα που θα προκύψουν. Ελέγξτε την συμπεριφορά σας και περιορίστε την κτητικότητα και τις απαιτήσεις σας.  Οι ελεύθεροι, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο. Αν και η αισθηματική σας ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε δυσκολίες, δεν θα πρέπει να αφήνετε τις πικρίες σας να σταθούν εμπόδιο σε κάθε τι καινούργιο. Τα άστρα σας βοηθούν να βρείτε το ταίρι που σας ταιριάζει, δεν θα πρέπει όμως να βιάζετε τα πράγματα. Γιατί τα καλύτερα συμβαίνουν τη στιγμή που δεν τα περιμένουμε!!! Νέες γνωριμίες θα ευνοηθούν σημαντικά με τη βοήθεια των πλανητικών όψεων. Προσέξτε όμως λίγο τη διατροφή σας. Τροφές πικάντικες και λιπαρές καλύτερα να τις αποφύγετε, γιατί θα επιβαρύνουν σημαντικά το στομάχι σας και θα σας προσθέσουν κιλά…


Σημαντικοί αριθμοί: 2, 4, 5

Σημαντικές ημερομηνίες: 9, 11, 17, 26, 30



Λέων




Αισθηματικά – Κοινωνικά



Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα να αναθερμάνετε σχέσεις και δεσμούς από το παρελθόν. Το πλανητικό σκηνικό κάνει το κλίμα άκρως ειδυλλιακό και ρομαντικό, προσέξτε όμως τις παρεξηγήσεις που μπορεί να φέρει η ανάδρομη πορεία του Ουρανού αλλά και η έκλειψη 26.12 στον Αιγόκερω. Μην αμελείτε τον σύντροφος σας γιατί είναι η στιγμή που θα χρειαστεί την έμπρακτη στήριξή σας. Αποφύγετε τυχόν πειρασμούς που θα σας περιτριγυρίσουν, γιατί αργά ή γρήγορα όλα θα βγουν στο φως και θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις στο ταίρι σας. Όσοι αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα με τους συντρόφους σας, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, μια και θα κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις. Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε.  Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες αμφιβολίες από πλευράς σας που  θα περιπλέξουν τα πράγματα ως προς το αντικείμενο του πόθου σας. Εσείς που είστε μόνοι να είστε προετοιμασμένοι, γιατί θα υπάρχει έξαρση και ατέλειωτη ποικιλία στην ερωτική σας ζωή! Θα πρέπει όμως να κινηθείτε με προσοχή, εξαιτίας του πλανητικού συστήματος που θα ταράξει τα νερά με έντονη νευρικότητα με την θέση του Ουρανού και της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σας. Θα βιώσετε έντονες καταστάσεις που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνετε μια αυτοκριτική και να βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που κάνετε στη ζωή σας.  Μην χάσετε την ευκαιρία προς το τέλος του μήνα να κάνετε πράγματα που θα σας χαλαρώσουν.


Σημαντικοί αριθμοί: 3, 5, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 5, 7, 9, 23, 29



Παρθένος





Αισθηματικά – Κοινωνικά



Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για όσους είστε παντρεμένοι να συζητήσετε για  ένα παιδί που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας! Θα είναι μια τεράστια πηγή της ευτυχίας για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι επίσης ένας μήνας  εξερεύνησης των δημιουργικών ικανοτήτων σας και ίσως ξεκινήσετε κάτι νέο με τον σύντροφό σας, μια και μπορεί να αποδειχθεί μελλοντικά μια πηγή εισοδήματος και για τους δύο σας. Η ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω 26.12 θα σας επιφέρει μελαγχολία και κάποια ένταση στις σχέσεις σας. Στα ερωτικά, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα υποκύψετε σε κάποιους πειρασμούς. Πάρτε τις προφυλάξεις σας, γιατί δεν θα θέλατε να βάλετε την σχέση σας σε κίνδυνο… Με την θέση της Αφροδίτης και του Ήλιου στον 5ο οίκο  Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες για του αδέσμευτους του ζωδίου με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα. Είχατε τα προβλήματα σας με την αισθηματική σας ζωή, τώρα όμως ήρθε η ώρα να τα βάλετε στην άκρη και να κοιτάξετε χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις το μέλλον κατάματα.  Απολαύστε τις ερωτικές στιγμές που θα προκύψουν, γιατί θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε για πρώτη φορά σοβαρά τον γάμο, κάτι που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα. Αφιερώστε επίσης δημιουργικό χρόνο στον εαυτό σας και ανοιχτείτε σε δικούς σας ανθρώπους για όσα σας προβληματίζουν. Προς τα μέσα του μήνα ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις σας με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε πτώση και ανάδρομη πορεία.


Σημαντικοί αριθμοί : 2, 8, 9

Σημαντικές ημερομηνίες : 1, 6, 9, 16, 21


Ζυγός




Αισθηματικά – Κοινωνικά



Κάποια θέματα στον τομέα του σπιτιού θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο.  Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ανακαινίσετε το σπίτι σας, επιλέγοντας έπιπλα και συσκευές που θα ικανοποιούν πλήρως τα κριτήρια της αισθητικής σας. Τα άστρα, καθώς και η ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα επηρεάσουν ωστόσο  τις σχέσεις σας τον μήνα αυτό. Προσέξτε την συμπεριφορά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό και μη γίνεστε κτητικοί και ζηλιάρηδες, αν θέλετε η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής. Δεν είναι καθόλου απίθανο επίσης να σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει. Θα επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σας. Προσπαθήστε να τον βοηθήσετε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει για να βρει τις ισορροπίες του. Στους ελεύθερους, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν, καθώς η επιρροή της έκλειψης  θα φέρει  στην επιφάνεια άλυτες καταστάσεις για να επιλυθούν οριστικά. Ωστόσο, νέες γνωριμίες εκτοξεύουν τον ερωτισμό σας!  Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με το ευνοϊκό τρίγωνο Δία – Ουρανού , με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα.


Σημαντικοί αριθμοί: 3, 4, 5

Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 8, 21, 23, 24




Σκορπιός




Αισθηματικά – Κοινωνικά



Είναι η τέλεια στιγμή για να εκφραστείτε, κυρίως προφορικά ή γραπτά.  Προσέξτε ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις μέχρι και τις 12.12 .Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας και θα πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφο σας. Θα γίνετε πιο τρυφεροί και πιο στοργικοί και θα απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές, γεμάτες αγάπη και πάθος. Θα κάνετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να βάλετε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας. Αναταράξεις θα υπάρχουν, κυρίως κατά την περίοδο της ηλιακής έκλειψης στον Αιγόκερω 26.12, αλλά εάν υπάρχουν σταθερές βάσεις δεν θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις. Αφήσετε το χρόνο να κυλήσει και να σας δείξει τι να κάνετε. Επίσης μην εξιδανικεύετε ανθρώπους με την πρώτη ματιά, διότι θα εκπλαγείτε και θα πληγωθείτε αργότερα. Ίσως το ατέλειωτο ξενύχτι και η διασκέδαση να σας κουράσουν λιγάκι, γι αυτό πάρτε λίγο τις αποστάσεις σας, αποβάλλετε στρες και πίεση, και φορτίστε τις μπαταρίες σας εκ νέου. Προς το τέλος του μήνα η ψυχολογίας σας θα ανέβει και αφού ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στην ζωή σας με αλλαγές και προσαρμογές, θα δείτε τα ερωτικά σας θέματα πιο ρεαλιστικά. Είναι σημαντικό κάποια πράγματα να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά.



Σημαντικοί αριθμοί : 5, 9, 15

Σημαντικές ημερομηνίες : 1, 2, 10, 16, 17



Τοξότης



Αισθηματικά – Κοινωνικά



Ο Δεκέμβριος  υπόσχεται νέες γνωριμίες και φλερτ που θα σας συναρπάσουν. Τα άστρα προβλέπουν ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα γίνετε πιο απαιτητικοί με τον σύντροφο σας, ο οποίος προς στιγμήν θα νοιώσει ότι τον καταπιέζεται και θα αντιδράσει.  Για αυτό προσέξτε την συμπεριφορά σας. Θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας για να μην έχετε αρνητικές εξελίξεις στη πορεία. Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα πρέπει να συμπαρασταθείτε έμπρακτα στον σύντροφο σας, γιατί θα βιώσει έντονα προβλήματα. Πλησιάστε τον και δώστε του να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχθεί σε σας. Δεν πρέπει επίσης να αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σας . Συζητήστε με το ταίρι σας όλα αυτά που σας απασχολούν και μην εμπιστεύεστε εύκολα την γνώμη των άλλων. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο. Θα πρέπει όλα να γίνουν με μυστικότητα για να μην εκτεθείτε χωρίς λόγο με την θέση του Άρη στον 12ο οίκο σας και την επιρροή της ηλιακής έκλειψης στον Αιγόκερω 26.12. Ευνοούνται ωστόσο συζητήσεις και νέες γνωριμίες που θα αναθερμάνουν τον πεσμένο ερωτισμό και ρομαντισμό σας. Εσείς που είστε μόνοι, ο μήνας αυτός μπορεί να σας εκπλήξει, μια και τίποτε δεν είναι απίθανο να συμβεί.  Αποφύγετε ωστόσο εντάσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Η αντίθεση Ερμή- Άρη προκαλεί ασυνέπεια στον τομέα των σχέσεων.


Σημαντικοί αριθμοί: 1, 2, 4

Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 11, 13, 26, 28


Αιγόκερως



Αισθηματικά – Κοινωνικά




Η έκλειψη στου μήνα στο ζώδιο σας και η νέα θέση των πλανητών στο ωροσκόπιο σας, σηματοδοτούν μία περίοδος έντασης στην οικογενειακή σας ζωή. Γι’ αυτό, προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας μέσα από την συζήτηση, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Προς το τέλος του μήνα θα γοητεύσετε τον περίγυρο σας και η ανανεωμένη σας εμφάνιση θα καταπλήξει πολλούς. Οι κοινωνικές εξορμήσεις και οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους ευνοούνται, γι αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν διαφωνίες με το ταίρι σας, εάν επιτρέψετε σε τρίτους να μπουν ανάμεσα σας. Χειριστείτε την κατάσταση με ευελιξία για να μην ξεφύγει από κάθε έλεγχο με την ηλιακή έκλειψη και την σύνοδο Σελήνης – Ήλιου να επηρεάζουν τον 7ο οίκο σας στις 26.12. Έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και συναισθηματική φόρτιση θα αισθανθείτε να σας επιβαρύνουν στον ερωτικό τομέα . 'Όσοι/ες γεννηθήκατε στο δεύτερο δεκαήμερο αποφύγετε να οξύνετε τα πνεύματα και μην πιέζετε τη σχέση με τον αγαπημένο σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος, φίλοι μου, για οριστικό χωρισμό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα χαρείτε νέες γνωριμίες που ίσως έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά, ιδιαίτερα από τις 21 Δεκεμβρίου   και μετά. Η υγεία σας είναι καλή, για να τη διατηρήσετε όμως σε καλά επίπεδα, χρειάζεται να καταβάλετε προσπάθεια και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας με καλή διατροφή και άσκηση σχεδόν σε καθημερινή βάση. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά, αλλάζοντας το τοπίο, έστω και μόνοι σας εάν δεν δεχτούν άλλοι να σας ακολουθήσουν.

Σημαντικοί αριθμοί: 5, 8, 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 3, 6, 8, 17, 22


Υδροχόος




Αισθηματικά – Κοινωνικά



Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ότι θα αισθανθείτε τον περιορισμό και την καταπίεση από τον σύντροφο σας και θα ξεσπάσετε έντονα, γιατί είστε από τους ανθρώπους που θέλουν να είναι ανεξάρτητοι. Όσοι έχετε μόνιμο και σταθερό δεσμό προσπαθήστε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Ο ερωτισμός διαχέεται παντού, οπότε εκμεταλλευτείτε το ερωτικό παιχνίδι και προσπαθήστε να αποσπάσετε την προσοχή του συντρόφου σας. Προς το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου επισκεφθείτε κάποιο spa και ξεκινήστε μια κούρα ομορφιάς που θα αναπτερώσει το ηθικό και τη διάθεση σας. Η Ηλιακή έκλειψη στις 26 του μήνα δεν ευνοεί ιδιαίτερα νέες γνωριμίες. Η ανάγκη που νοιώθετε εσείς που είστε μόνοι για αλλαγή στα αισθηματικά σας θα σας οδηγήσει σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις, οι οποίες δεν θα σας προσφέρουν αυτά που θέλετε και θα έχουν μικρή διάρκεια. Οι ελεύθεροι του ζωδίου Θα είστε πιο ερωτικοί. Αυτό θα το εισπράξουν και τα άτομα που έχετε κοντά σας και θα αντιδράσουν ανάλογα, χαρίζοντας σας όμορφες ρομαντικές στιγμές. Ο ερωτισμός σας βρίσκεται στο ζενίθ, μόνο φροντίστε να αποφύγετε λογομαχίες και ρίξτε τους τόνους με τους αγαπημένους σας, για να μη φτάσουν τα πράγματα κάποια στιγμή στα άκρα. Από τις 21 του μήνα και μετά με τον Ήλιο να περνά στον Αιγόκερω και το 11ο οίκο του Υδροχόου θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα σας συναρπάσουν και ίσως ερωτευθείτε βαθιά.


Σημαντικοί αριθμοί: 2, 12, 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 11, 12, 14, 19, 20



Ιχθείς



Αισθηματικά – Κοινωνικά



Το πλανητικό σύστημα και οι όψεις του ωροσκοπίου σας  σκηνοθετούν αναπάντεχα γεγονότα με την ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου στον 11ο οίκο σας. Πολλά τρίτα πρόσωπα θα βάλουν φωτιά στις προσωπικές σας σχέσεις μέσα από παιχνίδια έντασης, αλλά εσείς θα βγείτε νικητές, αν χειριστείτε τις καταστάσεις με σύνεση και ρεαλισμό. Μόνο που θα πρέπει στο τέλος να καταμετρήσετε τις απώλειες και να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που ήταν αγκάθι στις προσωπικές σας σχέσεις. Γι’ αυτό ρίξτε τους τόνους και συμβιβαστείτε για να μπορέσετε να τις αποφύγετε μεταξύ 19-20 του μήνα με τον Ερμή με τεταμένη όψη με τον Ποσειδώνα. Ερωτικά ενδιαφέροντα, πάθος, έρωτα και αισιοδοξία θα νιώσετε από τις 21 του μήνα και μετά. Οι δεσμευμένοι θα ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας ορισμένα θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Όσοι βρίσκεστε σε γάμο, αν και αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τις σχέσεις με τα παιδιά σας, θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και να καταλάβετε πως δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και αυστηροί. Για τους δεσμευμένους, η σχέση με το σύντροφο σας θα γίνει πιο ευχάριστη προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς οι πλανητικές διελεύσεις θα σας χαρίσουν χαρούμενες κοινωνικές   συναναστροφές και όμορφες ερωτικές στιγμές. Θα είστε αρκετά καλά με το έτερον σας ήμισυ, και πολύ πιθανό να απομονωθείτε μαζί του, για ένα ταξιδάκι που από καιρό έχετε στα σκαριά. Θα έχετε την απόλυτη ψυχική επαφή, και θα μιλήσετε μαζί του για πράγματα τα οποία δεν έχετε ξαναβγάλει πριν. Προσέξτε μόνο μη ρουτινιάσετε. Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά για να μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα που αφορούν κυρίως την εμφάνιση, τη δίαιτα και την υγεία σας. Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει νέες γνωριμίες στους ελεύθερους που θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας.


Σημαντικοί αριθμοί: 4, 10, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 3, 11, 23, 25, 26

Αλίντα Κανάκη

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

                                                                                                                          


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.