Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Νέα Σελήνη Ιανουαρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !





Η Σελήνη στον Υδροχόο υπόσχεται ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης.

Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου πραγματοποιείται στις 24.1 και είναι ένα φεγγάρι στις 04ο 21’ στο ζώδιο του Υδροχόου, σε τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Είναι ένα φεγγάρι που θα φέρει απρόβλεπτες αλλαγές, απρόσμενες συμπεριφορές και απότομες αλλαγές στην διάθεση.

Το καινούργιο φεγγάρι θα φέρει αβεβαιότητα, άγχος και ανασφάλεια. Θα υπάρχουν όμως και θετικές παράμετροι, καθώς με γρήγορη σκέψη και αντίδραση θα μπορούσε κανείς, όλη αυτή την αβεβαιότητα που θα επικρατεί να την μετατρέψει σε ευκαιρίες για αύξηση της οικονομικής του ευμάρειας, να μετατρέψει την αβεβαιότητα σε επιτυχία ή για να κερδίσει την καρδιά του ατόμου που τον ενδιαφέρει.

Τα συναισθήματα μας μπορεί να είναι περίπλοκα αυτή την χρονική περίοδο, καθώς ένα νέο φεγγάρι στον Υδροχόο συνεπάγεται μια ισχυρή ανάγκη για συναισθηματική ελευθερία. Ωστόσο, όταν βρισκόμαστε με κόσμο είναι πολύ πιο εύκολο να κατανοήσουμε τα πραγματικά μας συναισθήματα και να απελευθερωθούμε από φοβίες που μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε στη ζωή, από ξεσπάσματα ζηλοτυπίας, που μας δηλητηριάζουν και θυμούς που μας αποσυντονίζουν.

Το τετράγωνο της σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να επιτείνει την ανάγκη μας για συναισθηματική ανεξαρτησία και να την διεκδικήσουμε με ένα παρορμητικό τρόπο, με μια διάθεση εξέγερσης, που θα οδηγήσει σε κρίσεις. Ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσουμε τη πλανητική αυτή όψη χωρίς να διαλύσουμε ότι με κόπο χτίσαμε είναι να είμαστε ευέλικτοι και να έχουμε ανοιχτό μυαλό. Αγκαλιάστε τις θετικές αλλαγές και προσπαθήστε να φτάσετε στην πηγή των ανησυχιών σας, αναγνωρίζοντας την πρωταρχική αιτία που σας ωθεί να προκαλέσετε δράμα και χάος στην ζωή σας.

Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε κάποιες αλλαγές στην προσωπική σας εμφάνιση ή στην συμπεριφορά σας, ώστε να μπορέσετε ευκολότερα να ανοίξετε ένα καινούργιο μονοπάτι στην ζωή που θα σας προσφέρει πολλές περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης. Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου είναι ιδανική για να κόψουμε βλαβερές συνήθειες και εθισμούς, καθώς κάτι τέτοιο θα ικανοποιούσε την έντονη επιθυμία μας να σπάσουμε δεσμά και να ελευθερωθούμε.

Μια άλλη όψη που συνοδεύει την Νέα Σελήνη είναι ένα τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Η όψη αυτή αναμένεται να επηρεάσει τις ρομαντικές μας σχέσεις, καθώς θα φέρει ανταγωνισμούς σε επίπεδο σχέσης αλλά και στον σεξουαλικό τομέα. Η παρορμητικότητα, ο θυμός και η έλλειψη αυτοέλεγχου θα μπορούσε πολύ εύκολα να φέρει απρόβλεπτα αποτελέσματα στην σχέση. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και τον αυτοέλεγχο σας, καθώς η ανυπομονησία και η επιθετικότητα δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος. Για όσους αναζητάτε το ταίρι σας αυτή την περίοδο, καλό θα ήταν να μην κατεβάσετε τον πήχη στα υψηλά σας στάνταρτ, οδηγούμενοι από την ανυπομονησία και την ερωτική σας έξαψη, γιατί θα το πληρώσετε λίγο αργότερα.

Στις θετικές όψεις των ημερών ανήκει ένα εξάγωνο Ερμή-Άρη, που φέρνει γρήγορη σκέψη και αντίδραση, ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε με μεγαλύτερη ευκολία τις απότομες αλλαγές στη ζωή μας. Με ισχυρή αίσθηση του σκοπού και με πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε το διάστημα αυτό, παράλληλα με την ανάγκη μας για επιτυχία και επιβεβαίωση, μπορούμε να πετύχουμε πολλά και σημαντικά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το εξάγωνο δε Αφροδίτης-Δία φέρνει εύνοια και μας βοηθάει να κατευνάσουμε τα νεύρα μας. Μας χαρίζει ακτινοβολία και γοητεία, χαρακτηριστικά που καλό θα ήταν να τα χρησιμοποιήσουμε για να κλείσουμε τις πληγές που ανοίξαμε στη σχέση μας και να εξαλείψουμε τις εντάσεις. Η αρμονική αυτή όψη φέρνει στην επιφάνεια την διάθεση μας για κατανόηση και αποδοχή, για αγάπη και ρομαντισμό. Για τις σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική στιγμή, το μέλλον αναμένεται λαμπρό, καθώς τα συναισθήματα θα είναι γνήσια και η σχέση θα είναι επωφελής και για τους δύο συντρόφους.

Η Νέα Σελήνη της 24 Ιανουαρίου συνοδεύεται επίσης από μια σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Dabih, που οριοθετεί τα γένια του Αιγόκερου και αστρολογικά προλέγει κρίσεις! Κρίσεις σε μεγαλύτερο αριθμό ή ένταση από αυτές που θα επιθυμούσαμε! Δίνει όμως και υπομονή να διαχειριστούμε τις κρίσεις αυτές, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και πίστη, καθώς και την αποφασιστικότητα να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ο σταθερός αστέρας Dabih είναι γνωστός για την καχυποψία που φέρνει, την έλλειψη εμπιστοσύνης, την αποστασιοποίηση, την απώλεια φίλων, τα προβλήματα με το αντίθετο φύλο και τις φιλοδοξίες που δεν ευδοκούν. Φέρνει όμως και ευημερία, επιτυχία στις επιχειρηματικές κινήσεις και εδραίωση στην εξουσία.

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου απαιτεί αυτοσυγκράτηση και προσοχή στην διαχείριση των κρίσεων. Και ας μην ξεχνάμε ότι η κάθε κρίση μπορεί να φέρει μια καινούργια ευκαιρία για ανάπτυξη και επιτυχία, κάτι που το πλανητικό σκηνικό φροντίζει να μας παρέχει με την παρουσία και την εμπλοκή των Αφροδίτης, Δία και του σταθερού αστέρα Dabih. Η καλύτερη χρονική περίοδος για να εκμεταλλευτείτε το θετικό δυναμικό των ημερών με νέα ξεκινήματα είναι οι πρώτες δύο βδομάδες του νέου αυτού κύκλου της σελήνης.

Από άποψη δε υγείας, καλό θα ήταν να προσέξετε τις γάμπες σας, τους αστραγάλους και τον Αχίλλειο τένοντα. Προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσουν και αρκετοί με τις ορμόνες του θυρεοειδή αδένα τους.  

Περισσότερο επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη τα σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου ( Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί  και Υδροχόοι), τόσο με τις δυσκολίες που θα φέρει στην πόρτα μας, όσο και με τις μεγάλες ευκαιρίες.


 Αλίντα Κανάκη


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.