Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Πλανητικές όψεις και διελεύσεις Απριλίου 2020 !



Ο Απρίλιος έφτασε και μαζί με αυτόν και η άνοιξη για τα καλά! Η φύση αναγεννάται, πλημμυρίζει χρώματα και αρώματα, τι γίνεται όμως με εμάς; Το κύριο πλανητικό γεγονός του μήνα είναι η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 25 Απριλίου, που θα διαρκέσει 162 μέρες και εγκαινιάζει μια περίοδο, που ένας μετά τον άλλο, λίγο-πολύ όλοι οι πλανήτες θα περάσουν σε ανάδρομη κίνηση. Με τον Πλούτωνα ανάδρομο εκτιμάται ότι θα δούμε αρκετά δείγματα μετασχηματισμού των κοινωνιών μας και του παγκόσμιου γεωπολιτικού συστήματος.

Μια επίσης σημαντική διέλευση είναι αυτή του Άρη, που θα κινείται μέχρι τα μέσα του Μάη μέσα από τον Υδροχόο, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη για την ύπαρξη ενός σχεδίου δράσης σε κάθε επίπεδο, εάν θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί στο έργο μας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βάλουμε στόχους και να ενεργοποιήσουμε δράσεις που θα μας επιτρέψουν να αποδράσουμε από καταπιεστικές καταστάσεις, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, χαράζοντας νέα πορεία ζωής. Με την διέλευση αυτή γεννιούνται νέες ιδέες που μπορούν να αλλάξουν σε βάθος χρόνου ριζικά τον κόσμο και τον τρόπο ζωής σε συλλογικό επίπεδο.

Ο μήνας εγκαινιάζεται με την επιρροή της Λίλιθ και της Σελένα, καθιστώντας την 1 Απριλίου μια μέρα γεμάτη μυστικισμό, ιδανική για πνευματική δράση και γνώση. Η ενέργεια της μέρας θα είναι αρκετά μυστήρια, καθώς πολλοί από μας θα αισθανόμαστε ότι καλυπτόμαστε από ένα αόρατο μανδύα που μας καθιστά αόρατους στον κόσμο. Ωστόσο, μια μοιραία συνάντηση είναι πολύ πιθανή, από εκείνες τις σπάνιες που αρκούν για να αλλάξουν την πορεία της ζωής μας.

Η Αφροδίτη περνάει στις 3 Απριλίου στους Διδύμους και η συγκεκριμένη μέρα προσφέρεται για συναντήσεις και γνωριμίες ερωτικού περιεχομένου, που όμως θα έχουν και μια δόση μυστηρίου ή και μυστικισμού. Δύο μέρες μετά δε, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναμένεται να φέρει στην επιφάνεια συγκρούσεις στην κορυφή της πυραμίδας και αλλαγές σε πολλές χώρες του κόσμου. Πρόκειται για μια όψη που θα μας απασχολήσει αρκετά καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς επαναλαμβάνεται άλλες δύο φορές μέχρι το φθινόπωρο. Τα πιθανά σενάρια είναι η επιδείνωση του εμπορικού και νομισματικού πολέμου μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ με απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία, αναταράξεις στην γεωπολιτική σκακιέρα με αλλαγές συμμαχιών και επαναχάραξη στρατηγικών, ενώ η αστάθεια στις χρηματιστηριακές αγορές θα είναι περισσότερο από εμφανής.

Η Πανσέληνος του μήνα είναι στις 8 Απριλίου με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού και την Σελήνη στον Ζυγό, με ένα τετράγωνο Άρη-Κρόνου να συνδυάζει την ενέργεια του με την πανσέληνο και να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου! Προσοχή τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στα ατυχήματα, οδικά και μη, στα ταξίδια, σε χειρωνακτικές εργασίες που πιθανόν κάνετε ή στην χρήση ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού! Οικονομικά δεν είναι μια καλή περίοδος, καθώς τα έξοδα θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα έσοδα σας, εάν δεν προσέξετε, ενώ είναι πολύ πιθανή και μια έξαρση της χρηματιστηριακής κρίσης! Και από άποψη υγείας χρειάζεται προσοχή, ιδίως τα άτομα που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα, για να μην υποτροπιάσουν οι παθήσεις τους. Και όπως είναι αναμενόμενο με τις όψεις αυτές, τη περίοδο γύρω από την Πανσέληνο θα παρουσιάσει καινούργια έξαρση η πανδημία του κορωνοϊού, διαψεύδοντας όσους ήλπιζαν ότι με την έλευση της άνοιξης και της βελτίωσης των καιρικών συνθηκών, θα ξεκινούσε η φθίνουσα πορεία της.

Ο Ερμής θα περάσει στις 11 του μήνα στον Κριό και λόγω της επιρροής και της Λίλιθ, η περίοδος που ακολουθεί χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε οικονομικό επίπεδο. Οι σειρήνες του εύκολου πλουτισμού θα ηχήσουν ξανά και πολλοί αναμένεται να πέσουν θύματα επίδοξων που θα τους ξελαφρώσουν το πορτοφόλι ή τον τραπεζικό λογαριασμό, υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια, εκατομμύρια στην τράπεζα και αιώνιες διακοπές στην Καραϊβική.

Το καινούργιο φεγγάρι του Απριλίου είναι στις 23 του μήνα και πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, σε σύνοδο με τον Ουρανό! Το απρόβλεπτο καιροφυλακτεί την μέρα αυτή, κυρίως ότι αφορά τα φυσικά φαινόμενα και τις καιρικές συνθήκες! Μια έντονη και απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας, έντονες και ξαφνικές ανοιξιάτικες καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι είναι τα πιθανά σενάρια των ημερών γύρω από την Νέα Σελήνη. Πέρα όμως από τα φυσικά φαινόμενα, οι μέρες προσφέρονται για ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες καινούργιες ιδέες, που θα ευνοήσουν το εισόδημα σας και θα έρθουν μετά από έντονη πίεση από εξωτερικούς παράγοντες.

Και στις τελευταίες μέρες του μήνα ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο τριών περίπου εβδομάδων που ευνοεί τα επαγγελματικά σχέδια και τα ταξίδια, επαγγελματικής φύσης ή αναψυχής. Είναι μια καλή χρονική στιγμή για διευθέτηση διαφορών με την διαμεσολάβηση τρίτων.

Κλείνοντας την γενική επισκόπηση του μήνα, θα πρέπει να τονίσουμε ότι την περίοδο προς τα μέσα του μήνα αναμένεται να πάρει νέα τροπή σε παγκόσμιο επίπεδο η συστημική κρίση που διανύουμε. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις πολιτικοοικονομικών σκανδάλων και παραιτήσεις πολιτικών προσώπων, κυβερνητικές κρίσεις σε σημαντικές χώρες και μαζικές εκκαθαρίσεις στα υψηλότερα κλιμάκια εξουσίας που θα οδηγήσει πολλούς λαούς στην ανοιχτή αμφισβήτηση και την απαξίωση των πολιτικών δυνάμεων που διαχειρίζονται τις μοίρες τους. Οι αναταράξεις αναμένονται ιδιαίτερα έντονες και ίσως να ήταν σκόπιμο, να προνοήσει και να φροντίσει ο καθένας σε ατομικό πιά επίπεδο, για την επιβίωση του σε περιόδους κρίσεις, που το σύστημα θα αδυνατεί να λειτουργήσει…
  
 
Αλίντα Κανάκη

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.