Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Οικονομική εύνοια Απριλίου 2020 Ποιοι είναι οι τυχεροί του ζωδιακού ; από την Αλίντα Κανάκη !



Ο Απρίλιος είναι και αυτός ένας περίεργος μήνας, εάν μιλάμε για οικονομική δραστηριότητα και για εύνοια χρημάτων, καθώς έχουν παγώσει πολλές οικονομικές δραστηριότητες λόγω της καραντίνας. Παρόλα αυτά, επειδή η ζωή δεν σταματά ποτέ τελείως, το Σύμπαν θα βρει τρόπο να μας δώσει αυτά που θέλει, όταν πρέπει και όσα πρέπει, φροντίζοντας να μην διαταραχθεί η ισορροπία.

Και με τις παρούσες συνθήκες υπάρχουν οι τυχεροί του ζωδιακού, που αν μη τι άλλο, δεν χρειάζεται να αγωνιούν αυτό το μήνα που θα βρουν λεφτά και πως θα τα βγάλουν πέρα με τις υποχρεώσεις τους. Με τον ένα ή άλλο τρόπο θα φτάσουν στα χέρια σας, εάν ανήκετε στα τυχερά ζώδια του μήνα! Και ποια είναι αυτά;

Πρώτος και καλύτερος φιγουράρει στη λίστα μας ο Ταύρος. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, μετακινείται από το ζώδιο σας στους Διδύμους στις 3 Απριλίου, και θα παραμείνει εκεί για τέσσερις περίπου μήνες. Με το πέρασμα της στο επόμενο ζώδιο, ενεργοποιεί τον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν των χρημάτων και των αγαθών. Αυτό σας φέρνει στην ευχάριστη θέση να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για αρκετό καιρό για τον επιούσιο. Θα έχετε αρκετή σταθερότητα στον οικονομικό τομέα και θα απουσιάζουν σημαντικά προβλήματα. Συχνά θα φτάνουν μικρά ποσά στα χέρια σας, που θα καλύπτουν όχι μόνο τα απαραίτητα έξοδα σας, αλλά θα έχετε και την πολυτέλεια να καλύψετε κάποιες ελλείψεις που δεν είχατε την ευχέρεια να κάνετε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Και ίσως να δημιουργήσετε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας!

Εάν έχετε συσσωρευμένα χρέη, η θέση αυτή της Αφροδίτης δεν μπορεί ως δια μαγεία να τα εξαφανίσει, αλλά θα σας ανακουφίσει σημαντικά! Με την ενεργοποίηση του δεύτερου οίκου σας έχετε την δυνατότητα να μετατρέψετε ένα χόμπι σας σε προσοδοφόρα ασχολία. Ιδιαίτερα ευνοημένοι μεταξύ των ατόμων του ζωδίου σας είναι όσοι ασχολούνται με το εμπόριο και την διδασκαλία. Όσο πιο κοινωνικοί είστε το διάστημα αυτό, τόσα περισσότερα χρήματα θα βγάλετε.

Εξ ίσου ευνοημένοι θα είναι και οι Δίδυμοι, που θα φιλοξενούν την Αφροδίτη για το τετράμηνο που ακολουθεί. Η μόνη διαφορά με τους Ταύρους είναι, ότι οι Δίδυμοι θα φροντίσουν να εξανεμίσουν την καλή τους τύχη, κάνοντας άσκοπες αγορές, πιθανόν σε είδη πολυτελείας. Το χρήμα θα φτάνει στα χέρια τους, θα καλύπτουν με άνεση τις υποχρεώσεις τους, αλλά όταν περάσει αυτή η εύνοια, δεν θα έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν ένα κομπόδεμα για τις πιο δύσκολες μέρες. Ως ζώδιο του αέρα, θα τα σκορπίσουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα! Τουλάχιστον θα περάσουν καλά, όσο είναι έγκλειστοι.

Και η σύντομη μας λίστα με τα τυχερά ζώδια του μήνα ολοκληρώνεται με τους συνήθεις ύποπτους του ζωδιακού, τους Τοξότες, που η τύχη τους είναι παροιμιώδης! Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, με κυβερνήτη τους τον Δία… Κάποιο Τοξότες θα έχουν την εξαιρετική τύχη, ιδίως κατά το πρώτο μισό του μήνα, να αποκτήσουν πραγματικά μεγάλη οικονομική άνεση, ίσως και να γίνουν πλούσιοι!

Γενικά όμως θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν πολλά λεφτά, κυρίως από χρηματοοικονομικές συναλλαγές ή από μια πολύ μεγάλη δουλειά που θα κλείσουν, ακόμη και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Γιατί οι Τοξότες, ως ζώδιο της φωτιάς, είναι από εκείνους που δεν σταματούν ποτέ να δραστηριοποιούνται, όποιες και αν είναι οι συνθήκες που επικρατούν γύρω τους. Το πόσα χρήματα θα βγάλουν, εξαρτάται επομένως από τον τρόπο που θα κινηθούν την περίοδο αυτή, και βέβαια και από το είδος της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Ως εκ τούτου, ιδιαίτερη ευνοημένοι θα είναι οι επιχειρηματίες, οι τραπεζίτες, οι χρηματιστές και οι dealer πολύτιμων μετάλλων ή αξιών, όλοι εκείνοι δηλαδή που παίζουν με πολλά λεφτά.

Να έχουμε ένα καλό και ήρεμο μήνα, κυρίως με υγεία, αλλά και τα λεφτά δεν κάνουν κακό…


Αλίντα Κανάκη


   Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.