Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Οι τυχερές μέρες του Απριλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !



Όλοι οι μήνες έχουν τις καλές και της λιγότερο θετικές τους μέρες, ακόμη και την περίοδο αυτή. Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα αυτό ο Απρίλιος. Και καθώς οι μέρες που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες για πολλούς, για να υπάρξει ισορροπία, το Σύμπαν μας δίνει και κάποιες πολύ καλές μέρες. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι, πως μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ποιοι θα είναι οι πιο ευνοημένοι του ζωδιακού ανά περίπτωση.

      Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 4 Απριλίου 2020

Είναι μια εξαιρετική ημερομηνία για ζητήματα οικονομικής και συναισθηματικής φύσης! Επειδή όμως είναι ενεργοποιημένος ο Κρόνος, θα πρέπει να επιλέξουμε τι είναι για τον καθένα μας πιο σημαντικό αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Γιατί ο Κρόνος περιορίζει την εύνοια του σε ένα μόνο πράγμα!

Εάν είναι σημαντική για σας η συναισθηματική σας ζωή, με την όψη αυτή μπορείτε να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση που θα έχει πολύ καλή πορεία στο μέλλον ή να επισημοποιήσετε μια σχέση που υπάρχει εδώ και καιρό. Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου έχετε την εύνοια να εξομαλύνετε καταστάσεις στον γάμο ή την σχέση σας, να επαναφέρετε τις ισορροπίες και να εμβαθύνετε σε μεγάλο βαθμό.

Εάν πάλι σας ενδιαφέρει η οικονομική σας επιβίωση περισσότερο από όλα τα άλλα, τότε απαιτείται ένας πολύ καλός έλεγχος στις δαπάνες σας, για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Μπορεί επίσης να λάβετε κάποια εισοδήματα από τοποθετήσεις ή επενδύσεις που κάνατε πριν από κάποιο χρονικό διάστημα.

Η όψη αυτή αφορά κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) των πρώτων ημερών, καθώς πραγματοποιείται στις 00ο 54΄ των ζωδίων Διδύμων και Υδροχόου αντίστοιχα.

      Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου στις 11 Απριλίου 2020

Η όψη ευνοεί την οργάνωση, διευθέτηση και τακτοποίηση εκκρεμών υποθέσεων, καθώς και την ενασχόληση μας με πρακτικά και γραφειοκρατικά ζητήματα. Μπορούμε επίσης να αξιοποιήσουμε ένα παλιό και παροπλισμένο μέσο ή αντικείμενο, αποκομίζοντας όφελος.

Η μέρα είναι επίσης εξαιρετική για σοβαρές συνομιλίες και διαπραγματεύσεις επαγγελματικής φύσης, για επιχειρηματικές ή επαγγελματικές συναντήσεις, εάν και με όποιο τρόπο θα είναι κάτι τέτοιο εφικτό, ενδεχομένως αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, ή για την έναρξη ενός νέου κύκλου σπουδών. Είναι μια πολύ καλή μέρα για να την αφήσετε να φύγει ανεκμετάλλευτη, ακόμη και εάν η επαγγελματική σας δραστηριότητα δεν ενδείκνυται ιδιαίτερα. Στην περίπτωση αυτή επισκευάστε κάποιο οικιακό εξοπλισμό που παρουσιάζει προβλήματα στη λειτουργία του ή δώστε μια δεύτερη ανάσα ζωής σε αντικείμενα καθημερινής χρήσης που έχετε να χρησιμοποιήσετε καιρό.

Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου πραγματοποιείται στις 01ο 16΄ του Κριού και του Υδροχόου αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να ευνοεί κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) των πρώτων ημερών.

      Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 18 Απριλίου 2020

Είναι μια όψη που λόγω Ερμή ευνοεί την επικοινωνία και την κοινωνικοποίηση και με την Αφροδίτη φέρνει δημοφιλία, ακτινοβολία και ερωτισμό!  Εάν το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου μας παρότρυνε να μιλήσουμε για δουλειά, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης μας στρέφει την προσοχή στον έρωτα!

Οι συνδυασμένες ενέργειες των Ερμή και Αφροδίτης είναι ιδανικές για να μιλήσουμε για αγάπη, να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας ή να τα αποτυπώσουμε στο χαρτί. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, καθώς και ακτινοβολία θα έχετε αλλά και ευφράδεια λόγου! Εύκολη η επικοινωνία, εύκολα τα φλερτ, πολλές οι φιλοφρονήσεις και αρκετή θετική ενέργεια θα υπάρχει στον αέρα, κάτι που το έχουμε όλοι ανάγκη. Αλλά και για όσους βρίσκονται ήδη σε μια σχέση, η μέρα προβλέπεται να κυλίσει ειρηνικά και ήρεμα. Θα είστε αρκετά πιο εκδηλωτικοί με το ταίρι σας, εκπλήσσοντας το ευχάριστα. Ας σημειωθεί ότι η γοητεία και η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν επίσης σε επαγγελματικό επίπεδο, με το να προβάλετε το έργο, τα προσόντα ή τις δεξιότητες σας, κυνηγώντας ένα καλύτερο αύριο.

Και καθώς το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης πραγματοποιείται στις 11ο 47΄των ζωδίων Κριού και Διδύμων αντίστοιχα, πιο ευνοημένοι θα είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια του παρορμητικού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) των αρχών του δεύτερου δεκαημέρου.   

      Εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 19 Απριλίου 2020

Με τον Ερμή και τον Άρη, η μέρα προσφέρεται για δράση και επικοινωνία! Είναι μια ιδανική μέρα για διαπραγματεύσεις, να πείσουμε τους συνομιλητές μας με την ορθότητα των επιχειρημάτων μας, να θέσουμε σε εφαρμογή τις ιδέες μας. Θα έχουμε σπιρτάδα και ταχύτητα στις αντιδράσεις, ενθουσιασμό και θετική ενέργεια. Η δράση είναι σήμερα πολύ πιο σημαντική από την οργάνωση και τους ακριβείς και λεπτομερείς υπολογισμούς! Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την μέρα. Χρειάζεται ωστόσο προσοχή να μην ξεπεράσουμε κάποια όρια, καθώς ο Άρης μπορεί να μας κάνει λίγο πιο επιθετικούς στις κινήσεις και τα λεγόμενα μας. Και αν και τα επιχειρήματα μας θα στοχεύουν στην ουσία του προβλήματος, δεν θα είναι όλοι έτοιμοι να ακούσουν μια δυσάρεστη και ωμή αλήθεια…Λίγη διπλωματία δεν βλάπτει ποτέ!

Το εξάγωνο Ερμή-Άρη πραγματοποιείται στις 13ο 26΄των ζωδίων Κριού και Υδροχόου αντίστοιχα, με συνέπεια να αφορά κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του δεύτερου δεκαημέρου.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23 Απριλίου 2020

Πρόκειται για την τελευταία θετική μέρα του μήνα, καθώς προσφέρεται για όνειρα αλλά και σχέδια πρακτικά. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να αποφασίσουμε την κατεύθυνση που θα θέλαμε να πάρει η ζωή μας ή ορισμένοι τομείς των δραστηριοτήτων μας στο εγγύς μέλλον. Και καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο της γης που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν θα έχουν να κάνουν με τα χρήματα, τα υλικά αποκτήματα, τον έρωτα αλλά και τις μικρές καθημερινές χαρές, απολαύσεις και πολυτέλειες.

Μπορούμε με μικρές χαρές που θα βιώσουμε την περίοδο αυτή να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με θετική ενέργεια, που έχουμε τόσο ανάγκη. Και όντας θετικά φορτισμένοι, να κάνουμε όνειρα αλλά και πρακτικά πλάνα για το αύριο, για το πως θα ορθοποδήσουμε οικονομικά, πως θα διασφαλίσουμε την υλική μας ευημερία.

Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που μας παρέχει απλόχερα το Σύμπαν, για να ισορροπήσουμε και να προχωρήσουμε στις ομολογουμένως πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε.

Αλίντα Κανάκη


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.