Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Κρόνος στον Υδροχόο και η επίπτωση του στα ζώδια από την Αλίντα Κανάκη !




Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πλανητικές διελεύσεις της χρονιάς είναι το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόο στις 22 Μαρτίου 2020, όπου και θα παραμείνει μέχρι την άνοιξη του 2023. Την τελευταία φορά που επισκέφτηκε το ζώδιο του Υδροχόου ήταν την περίοδο 1991-1994, και όπως φαντάζεστε, μας περιμένουν αρκετά ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Τα τελευταία 2,5 περίπου χρόνια ο Κρόνος τα πέρασε στον Αιγόκερω, το φυσικό του σπίτι. Ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει τις κυβερνήσεις, τις μεγάλες εταιρίες, την κορυφή της πυραμίδας, το status quo και τον καπιταλισμό. Το πέρασμα του Κρόνου λοιπόν ανέδειξε όλα τα προβλήματα στην διακυβέρνηση των λαών, στην παγκόσμια οικονομία, τις κοινωνικές ανισότητες όπως το αυστηρό διαχωρισμό σε τάξεις, το ρατσισμό, τη ξενοφοβία, την ομοφοβία, τον σεξισμό, κλπ.

Με τον Κρόνο τώρα να περνάει στον Υδροχόο, το παραδοσιακό του σπίτι πριν την ανακάλυψη του Ουρανού, αναμένεται να ξαναγραφούν οι κανόνες και ο κόσμος μας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο Υδροχόος είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού, χαρακτηριστικός για την φιλικότητα του, την κοινωνικότητα και τις ανθρωπιστικές του αξίες. Την περίοδο διέλευσης του Κρόνου μέσα από το ζώδιο αυτό του αέρα, θα υπάρξουν εκτενείς και σε βάθος συζητήσεις για τα θεμελιώδη ζητήματα που μας απασχολούν σαν είδος, θα υπάρξουν φωτισμένες ιδέες και θα δοθούν λύσεις με γνώμονα το κοινό καλό.

Το διάστημα που ακολουθεί θα αναγκαστούν να λογοδοτήσουν πολλοί ηγέτες για την κατάχρηση εξουσίας και την πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους, που είναι να προασπίσουν το κοινό συμφέρον και να φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ευημερία των λαών τους. Θα υπάρξουν νέα νομικά πλαίσια, καινούργιες διεθνείς συνθήκες και παγκόσμιες αλλαγές. Ο ανθρωπιστής Υδροχόος ανυπομονεί να επαναφέρει και να επιβάλει ζητήματα ισότητας και ισονομίας στις σύγχρονες πολιτείες. Και καθώς είναι το ζώδιο της τεχνολογίας, θα θέσει στην υπηρεσία της ανθρωπότητας την ενσωμάτωση νέων και προηγμένων τεχνολογιών στην καθημερινότητα μας (στο τελευταίο πέραμα του από τον Υδροχόο μπήκε στην καθημερινότητα μας το διαδίκτυο), σημαντική πρόοδο στον τομέα της υγείας αλλά και στα ταξίδια, διαστημικά και μη.

Εκτός από τις επιπτώσεις που θα έχει η διέλευση αυτή σε κοσμικό επίπεδο, που θα αποτελέσει αντικείμενο ξεχωριστού μας άρθρου, θα φέρει σημαντικές αλλαγές σε ατομικό επίπεδο, καθώς αναμένεται να αλλάξουν οι αξίες της ζωή μας. Ας δούμε όμως ανά ζώδιο πιο τομέα της ζωής μας ενεργοποιεί και τι θα πρέπει να περιμένουμε τα χρόνια που έρχονται.


Κριός

Το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομαδικές και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Είναι ο τομέας του ωροσκοπίου που απεικονίζει το πόσο ιδεαλιστές είστε, τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα και την συμμετοχή σας στα κοινά.

Με το πέρασμα αυτό οι ιδέες, τα όνειρα και οι προσδοκίες σας για το μέλλον αναμένεται να αλλάξουν δραματικά! Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στις πεποιθήσεις και τους στόχους σας και κάντε καλύτερη επιλογή συνοδοιπόρων. Τα χρόνια που ακολουθούν θα απομακρύνετε πολλά άτομα από τον φιλικό, επαγγελματικό και κοινωνικό σας περίγυρο, άτομα που δεν είχαν τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σας και θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις με άτομα που θα σας συνδέουν πιο ουσιαστικοί δεσμοί. Την περίοδο που θα παραμείνει ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορείτε να περιμένετε μια ουσιαστική βελτίωση της ζωής σας σε πολλά επίπεδα!

Ταύρος

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο ενεργοποιείται ο 10ος οίκος του ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει την καριέρα και τον δημόσιο βίο σας!  Από τον οίκο αυτό εξαρτάται η επαγγελματική σας καταξίωση και φήμη. Δείχνει τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας, την εικόνα που προβάλλετε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο και την αναρρίχηση στην επαγγελματική ιεραρχία ή την κοινωνική σας άνοδο.

Το πέρασμα αυτό σας δίνει ευκαιρίες ζωής για να λάμψετε! Η επιτυχία παρόλα αυτά και η κοινωνική ή επαγγελματική άνοδος δεν θα έρθουν εύκολα. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά, επιδεικνύοντας υπομονή και επιμονή, ο Κρόνος όμως θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα. Παραμείνετε σταθεροί στην πορεία που έχετε χαράξει, αναλάβετε πρωτοβουλίες και δείξτε με την στάση σας τις ηγετικές σας ικανότητες, ξεχωρίζοντας με το επαγγελματικό σας ήθος. Οι πλανήτες ευνοούν την επίτευξη σημαντικών πραγμάτων, αλλά θα απαιτηθεί σκληρή προσπάθεια. Αξίζει ωστόσο τον κόπο, γιατί τα χρόνια που ακολουθούν θα σας φέρουν στο αποκορύφωμα της επαγγελματικής και κοινωνικής δραστηριότητας και επιτυχίας, σαν επιβράβευση της προσπάθειας σας των τελευταίων δύο δεκαετιών!

Δίδυμοι

Ο 9ος οίκος σας είναι αυτός που έρχεται στο προσκήνιο με το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο, ένας τομέας της ζωής σας που αφορά την εξερεύνηση, την ανώτερη γνώση και τα ταξίδια. Δείχνει την ικανότητα μας να μάθουμε ξένες γλώσσες, να επικοινωνήσουμε και να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, ερχόμενοι σε επαφή με ξένες κουλτούρες, ήθη και πολιτισμούς. Απεικονίζει τις φιλοσοφικές ανησυχίες ή την ανάγκη για έκφραση μέσα από τη  συγγραφή.

Η θέση αυτή του Κρόνου δεν αναμένεται να αποδειχτεί ιδιαίτερα δύσκολη για το ζώδιο σας, καθώς φιλοξενείται σε ένα ζώδιο του αέρα, όπως και το δικό σας, με το οποίο μοιράζεστε κοινά χαρακτηριστικά. Τα χρόνια που ακολουθούν μέχρι το 2023 έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να επιστρέψετε στα θρανία, συνεχίζοντας τις σπουδές σας ή επικεντρώνοντας την προσοχή σας στην προετοιμασία σας για τη διεκδίκηση μιας ακαδημαϊκής καριέρας. Εάν δεν επιστρέψετε στις σπουδές, τα χρόνια αυτά θα επεκτείνετε τους ορίζοντες σας καταλυτικά! Συνήθως δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε για πολύ σε κάτι, χάνετε την αυτοσυγκέντρωση ή το ενδιαφέρον σας. Ο Κρόνος όμως απαιτεί σταθερότητα και αποκρυλλωμένες απόψεις ζωής. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο όταν σχεδιάζετε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, ελέγχοντας σχολαστικά τις κρατήσεις σας, εάν δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε από λάθη και παραλήψεις.

Καρκίνος

Η σεξουαλικότητα σας, οι σεξουαλικές προτιμήσεις, τα πάθη, οι επιθυμίες και τα βαθύτερα συναισθήματα δοκιμάζονται με το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο και τον 8ο ηλιακό σας οίκο! Είναι ο τομέα του ωροσκοπίου μας που αποκωδικοποιεί τον πνευματικό (ή ενδεχομένως και φυσικό) θάνατο και την αναγέννηση μας. Φωτίζει όμως και ένα κομμάτι οικονομικής φύσης του ωροσκοπίου μας που έχει σχέση με κληρονομιές και κληροδοτήματα, δάνεια, ασφαλιστικά συμβόλαια και επενδύσεις, την σχέση μας με τα χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα και με χρημάτων τρίτων.

Η ερωτική σας ζωή πέρασε τα πάνδεινα το διάστημα διέλευσης του Κρόνου από τον Αιγόκερω. Όχι ότι τώρα θα βρεθείτε στην κορυφή του Ολύμπου, αλλά τουλάχιστον η πίεση που θα αισθανθείτε θα είναι σαφώς μικρότερη. Η παρούσα όμως διέλευση αναμένεται να σας επηρεάσει περισσότερο στον τομέα των χρημάτων που έχουν σχέση με τρίτα πρόσωπα (φορολογικές υποχρεώσεις, δάνεια, κοινά εισοδήματα με το ταίρι σας, κλπ). Το διάστημα που ακολουθεί θα παρουσιάζονται συχνά έκτακτα έξοδα που θα σα βγάζουν από τον προϋπολογισμό σας ή τα άτομα από τα οποία εξαρτάστε οικονομικά, δεν θα είναι σε θέση να σας δώσουν χρήματα, γιατί θα αντιμετωπίζουν δικές τους προκλήσεις και αναποδιές. Είναι ο τρόπος που επιλέγει το Σύμπαν να σας δείξει ότι πρέπει να βρείτε τον τρόπο να γίνετε οικονομικά ανεξάρτητοι και αυτάρκεις, μέχρι το τέλος της διέλευσης αυτής. Θα καταφέρετε, εάν το πάρετε απόφαση, να μεταμορφώσετε την ζωή σας ριζικά, να γίνετε πιο παραγωγικοί και ανεξάρτητοι.

Λέων

Στον 7ο οίκο σας που περνάει ο Κρόνος από τον Υδροχόο, αποτυπώνεται η σχέση σας με τους γύρω σας, σε προσωπικό, φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και ο γάμος σας. Αφορά την κοινωνική σας ζωή, τις εκδηλώσεις που επιλέγετε να μετέχετε, τους συνεταιρισμούς, τις συνεργασίες, τις νομικές συμβάσεις και τις σχέσεις σας με συνδικάτα, αλλά και τον έγγαμο βίο, ένα πιθανό διαζύγιο ή περισσότερους από ένα γάμους.

Τα χρόνια που ακολουθούν θα βρίσκεται ο περιοριστικός Κρόνος ακριβώς απέναντι σας, σηματοδοτώντας μια περίοδο αλλαγών, ανακατατάξεων και ανισορροπίας στην ζωή σας, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας, συναισθηματικές, φιλικές, επαγγελματικές ή κοινωνικές. Το τελευταίο πέρασμα του Κρόνου από το ζώδιο σας, που ήταν πριν από 14 χρόνια, σας παρότρυνε να έχετε περισσότερη αυτοπειθαρχία στην ζωή σας, να έρθετε σε πραγματική επαφή με τον εαυτό σας και να αποκρυσταλλώσετε την ιδέα, του  ποιοι θέλετε να είστε στην ζωή. Τώρα θέλει από σας να εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό ελεύθερα και ανοιχτά. Και οι γύρω σας θα πρέπει να σας αποδεχτούν για αυτό που πραγματικά είστε. Η περίοδος της διέλευσης του Κρόνου από τον Υδροχόο θα χαραχθεί στην μνήμη σας σαν την περίοδο των συγκρούσεων με τους δικούς σας ανθρώπους, τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Τοξικές ή τελειωμένες σχέσεις οφείλουν να διακοπούν και εξαρτάται από εσάς εάν θα θελήσετε να πετάξετε τα σκουπίδια από τη ζωή σας. Ακόμη και οι πιο μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις σας θα δοκιμαστούν, αλλά με υπομονή και προσεκτικές κινήσεις θα καταφέρετε να σώσετε αυτές που σας είναι πολύτιμες. Και το τέλος της περιόδου αυτής θα σας βρει με πολύ πιο ισχυρούς δεσμούς, με λιγότερα ίσως, αλλά σημαντικότερα για την ζωή σας άτομα γύρω σας.

Παρθένος

Ο 6ος οίκος του ωροσκοπίου σας, που ενεργοποιείται από το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο, αφορά τις υπηρεσίες, την υγεία και την εργασία σας. Εδώ φαίνεται με πιο τρόπο επιλέγετε να προσφέρετε την βοήθεια σας στους γύρω σας, τις συνθήκες εργασίας, το είδος δουλειά και τις εργασιακές σας σχέσεις, αλλά και ζητήματα που αφορούν την υγεία σας, την καθαριότητα, την στάση σας απέναντι στο φυσικό περιβάλλον ή το ζωικό και φυτικό βασίλειο.

Η διέλευση αυτή θα είναι για το ζώδιο σας σκληρή, τραχιά και δύσκολα διαχειρίσιμη, εάν μπορεί όμως κάποιος να τα βγάλει πέρα με δυσκολίες και αντίξοες συνθήκες, αυτοί είστε εσείς! Είναι η περίοδος που θα είστε περισσότερο από ποτέ απασχολημένοι, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό-οικογενειακό επίπεδο. Παρόλες τις προσπάθειες σας, οι υποχρεώσεις σας θα συσσωρεύονται και δεν θα προλαβαίνετε να τα φέρνετε βόλτα. Εάν δεν προσέξετε την υγεία σας, σωματική και ψυχική, την περίοδο αυτή, θα αντιμετωπίσετε αρκετά ζητήματα στο τέλος της παρούσας διέλευσης. Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να επιβιώσετε με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες το διάστημα που ακολουθεί, είναι να οργανώσετε τη ζωή σας όσο καλύτερα μπορείτε, να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες προς το υγιεινότερο, να ασκείστε τακτικά, να ξεκουράζεστε επαρκώς και να είστε όσο πιο πρακτικοί μπορείτε στην καθημερινότητα σας.

Ζυγός

Η δημιουργικότητα, ο έρωτας και τα παιδιά, που εκφράζονται μέσα από τον 5ο οίκο, σας θα βρίσκονται στον προσκήνιο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο τα χρόνια που ακολουθούν. Στον οίκο αυτό καθορίζεται πως περνάει κανείς τον χρόνο του δημιουργικά, τα ταλέντα του και πως τα εκφράζει, την κλίση του στις τέχνες, την ερωτική του ζωή και τα άτομα που τον ελκύουν ερωτικά. Επίσης δηλώνεται η σχέση του με τα παιδιά και οι νέες ιδέες.

Ο πέμπτος οίκος που ενεργοποιείται περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντες τομείς της ζωής μας, τομείς που μας δίνουν χαρά και μας γεμίζουν ευχαρίστηση. Δυστυχώς, τα χρόνια που ακολουθούν μέχρι την άνοιξη του 2023, θα είναι όλο και πιο δύσκολο να απολαύσουμε όλα αυτά τα μικρά πράγματα της ζωής μας. Και φλερτ θα υπάρχουν, και έρωτες θα έρχονται, αλλά θα λείπει ο εύκολος και αυθόρμητος ενθουσιασμός που μας χαρακτήριζε τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα θα αναζητούμε κάτι πολύ πιο ουσιαστικό στην ζωή μας για να αισθανόμαστε ισορροπημένοι και ευτυχισμένοι. Η πρόκληση με την διέλευση αυτή είναι να γνωρίσουμε σε βάθος τον εαυτό μας, να ανακαλύψουμε τα κρυμμένα μας πάθη, να βρούμε τρόπους έκφρασης των δημιουργικών μας ταλέντων, και πέρα και πάνω από όλα, είναι να μάθουμε να αγαπάμε: τον εαυτό μας πρώτιστα, την ζωή, τους γύρω μας. Η αγάπη είναι αυτή που θα δώσει νόημα στην ζωή μας και έχει διαχρονική αξία. Όλα τα άλλα είναι απλά επιφανειακά και φλύαρα.  

Σκορπιός

Με το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο ενεργοποιεί το 4ο ηλιακό σας σπίτι, αυτό της οικογένειας, των ριζών και του προσωπικού σας χώρου. Ο οίκος αυτός δείχνει την οικογένεια σας, από που προέρχεστε, τι είδους οικογένεια θέλετε να δημιουργήσετε, τον τρόπο που προτιμάτε να ζείτε, αφορά επίσης τον προσωπικό σας χώρο, το πως τον διαμορφώνετε για να αισθάνεστε καλά, αλλά και την οικογενειακή σας ακίνητη περιουσία. Εκφράζει επίσης τους γονείς και τους προγόνους, την παιδική σας ηλικία, καθώς και τους παππούδες και τις γιαγιάδες σας.

Το πέρασμα του Κρόνου στον τομέα αυτό της ζωής σας δεν θα είναι εύκολο. Τα προβλήματα που υπάρχουν στον σπίτι και στην οικογένεια θα αναδειχτούν τώρα με τέτοιο τρόπο, που δεν θα μπορείτε πλέον να τα αγνοήσετε ή να αναβάλλετε την λήψη αποφάσεων. Ανοιχτά ζητήματα με τους γονείς σας θα πρέπει να κλείσουν, θα πρέπει να βρείτε τρόπους να ισορροπήσετε τη ζωή σας, και το σημαντικότερο από όλα, θα κάνετε μια στροφή προς τις ρίζες σας. Το ταξίδι στο παρελθόν και τις ρίζες σας θα είναι μακρύ και επίπονο και τα ζητήματα που αναφύονται την περίοδο αυτή, οφείλονται στα άλυτα προβλήματα των νεανικών χρόνων της ζωής σας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε τα τραύματα σας και να ξεφορτωθείτε ψυχολογικά προβλήματα που φέρατε για πολλά χρόνια. Μόλις καταφέρετε να απαλλαγείτε από παλιά ψυχολογικά βάρη, θα είστε πιά σε θέση να βρείτε εσωτερική γαλήνη και να αφιερώσετε τις δυνάμεις σας στην εδραίωση μιας πολύ πιο ουσιαστικής και σταθερής πορείας ζωής.

Τοξότης

Ο 3ος οίκος σας, αυτός που αφορά την επικοινωνία, τα αδέλφια σας και τους συγγενείς, δοκιμάζεται με το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο. Είναι ο τομέας της ζωής σας που σκιαγραφεί την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας, το πως επικοινωνείτε με τους γύρω σας, τον τρόπο που μιλάτε, εκφράζεστε, γράφετε, ακούτε και αντιλαμβάνεστε. Δείχνει την κατώτερη μόρφωση σας, τη σχέση σας με τα ταξίδια και τις εκδρομές και την ευκολία εκμάθησης και αφομοίωσης νέων γνώσεων. Αφορά τις ιδέες και τις απόψεις σας για τη ζωή, αλλά και την μνήμη σας. Από τον οίκο αυτό φαίνονται επίσης οι σχέσεις σας με αδέλφια, συγγενείς και γνωστούς.

Ζωδιακά είστε γνωστοί, πως λέτε ότι σας έρχεται στο μυαλό, αδιαφορώντας τον αντίκτυπο που έχουν τα λεγόμενα σας στους άλλους, κάνετε αυτό που θέλετε και σας ικανοποιεί, καθώς δεν σας καίγεται καρφί για τους γύρω σας. Το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας αναγκάσει να αλλάξετε στάση στο κομμάτι αυτό της ζωής σας, τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τον κόσμο και ιδίως τον τρόπο που επικοινωνείτε. Για πρώτη φορά στην ζωή σας θα συνειδητοποιήσετε ότι ακούτε πιο προσεκτικά αυτά που σας λένε οι γύρω σας, και ότι μιλάτε λιγότερο. Και αυτό γιατί επίσης για πρώτη φορά, οι γύρω σας θα αντιδρούν δυναμικά στην συνήθη συμπεριφορά σας. Είναι μια περίοδος πνευματικής πειθαρχίας για σας, καθώς θα αλλάξετε τρόπους εστίασης και επικοινωνίας με τους γύρω σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο και τους ανθρώπους και να αλληλοεπιδράσετε μαζί τους με πιο προσεκτικό και λογικό τρόπο, από ότι μέχρι τώρα. 

Αιγόκερως

Για το ζώδιο σας ενεργοποιείται ο 2ος ηλιακός σας οίκος με το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο. Είναι ο οίκος εκείνος που απεικονίζει τα χρήματα, τα αισθήματα και τα αγαθά, στον οποίο θα βιώσετε σημαντικές αλλαγές. Είναι το κομμάτι της ζωής σας που δείχνει τη σχέση σας με το χρήμα, τα εισοδήματά σας, το που και πως επιλέγετε να δαπανάτε τα λεφτά σας, τα κεκτημένα σας και τι θεωρείτε αξίας. Επίσης το πως μπορείτε να μετατρέψετε μια απασχόληση του ελεύθερου χρόνου σας σε συμπληρωματική πηγή εισοδημάτων, αλλά και την σχέση σας με τις απολαύσεις.

Μετά το πέρασμα του Κρόνου από το ζώδιο σας και τις ανατρεπτικές αλλαγές που υπεστήκατε στη ζωή σας, το πέρασμα αυτό από τον δεύτερο οίκο θα πρέπει να σας φανεί παιχνιδάκι. Στα επόμενα χρόνια θα κληθείτε παρόλα αυτά να αλλάξετε στάση ζωής αναφορικά με τα υλικά αγαθά και τα αποκτήματά σας, αναπτύσσοντας μια πιο ρεαλιστική σχέση με αυτά. Σαν ζώδιο της γης είστε κατά βάση υλιστές, αλλά τώρα θα συνειδητοποιήσετε, πόσο πολύ εξαρτάται ο αυτοπροσδιορισμός, η αυτοεκτίμηση και η θέση που νομίζετε ότι κατέχετε στην κοινωνία από τον υλικό σας πλούτο. Η οικονομική δυσπραγία είναι πολύ πιθανή τα επόμενα χρόνια, για αυτό καλά θα κάνετε να οργανώσετε όσο καλύτερα μπορείτε τα οικονομικά σας, πριν αρχίσουν οι δυσκολίες. Είναι ο τρόπος που επιλέγει το σύμπαν να σας διδάξει, ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή από τα υλικά αγαθά. Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο θα χαρακτηρίζει για σας μια περίοδο λιτότητας και σκληρής δουλειάς.  Πάνω από όλα όμως θα πρέπει να επικεντρώσετε την ζωή σας σε αξίες πνευματικές, χτίζοντας την αυτοπεποίθηση σας σε νέα και σταθερότερα θεμέλια, απομακρυνόμενοι από την λάμψη του χρήματος.

Υδροχόος

Ο Κρόνος στο ζώδιο σας φωτίζει τον κυριότερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, τον 1ο, που αντιπροσωπεύει εσάς σαν όλο! Είναι ο οίκος που αποκαλύπτει το ποιοι είστε, πως είστε εξωτερικά, πως συμπεριφέρεστε, τι προτιμήσεις και ανάγκες έχετε, γενικά το είδους άνθρωποι είστε.

Για το ζώδιο σας είναι μια εξαιρετικά σημαντική εποχή, καθώς ο Κρόνος περνάει από το ωροσκόπιο μας δύο έως τρεις το πολύ φορές στην ζωή μας. Είστε ένα εξωστρεφές και κοινωνικό ζώδιο, ο Κρόνος όμως θα σας αναγκάσει να κάνετε μια στροφή, να αποστασιοποιηθείτε κατά το δυνατόν από τα εξωτερικά ερεθίσματα και να αφιερώσετε χρόνο, γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό σας. Θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας, όπως έχει διαμορφωθεί με το πέρασμα των ετών και τις εμπειρίες που αποκτήσατε, τις επιθυμίες σας, τις αξίες, τα ταλέντα και τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για φυσικές, συναισθηματικές, είτε πνευματικές. Θα είναι δύσκολο να συνδεθείτε τώρα με τους γύρω σας στο επίπεδο που έχετε συνηθίσει, καθώς έχετε άλλες προτεραιότητες στη ζωή. Μέσα στα χρόνια που ακολουθούν θα πρέπει να θέσετε σταθερά και ασφαλή θεμέλια στην ζωή σας, βασισμένα στο ποιοι είστε πραγματικά και τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε στη ζωή.

Ιχθείς

Τα μυστικά, τα απόκρυφα, τα όνειρα και η ψυχική σας υγεία ενεργοποιείται από τώρα μέχρι και την άνοιξη του 2023, με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον 12ο ηλιακό σας οίκο! Είναι ο οίκος που απεικονίζει την ψυχολογία σας και την κατάσταση της ψυχικής σας υγείας, τα μυστικά και την σχέση σας με το απόκρυφο και την μεταφυσική. Δείχνει ακόμη τα όνειρα και την σχέση σας με αυτά, την διαίσθηση σας αλλά και τον αλτρουισμό σας.

Ο Κρόνος βρίσκεται ακριβώς έξω από την πόρτα σας και θα πρέπει να προετοιμάζεστε ψυχολογικά για την υποδοχή του σε μερικά χρόνια. Το ότι δεν σας επηρεάζει ακόμη ιδιαίτερα, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναπαύεστε. Στο στάδιο που βρισκόσαστε αποτελεί για σας το τέλος ενός τριακονταετή κύκλου, περίοδο κατά την οποία θα έπρεπε να είχατε αφιερώσει χρόνο στο να καθαρίσετε όλους τους τομείς της ζωής σας από το περιττό, το τοξικό και το ξεπερασμένο. Με άλλα λόγια, πρέπει να απαλλαγείτε άμεσα από ξεπερασμένες σχέσεις, να σταματήσετε δράσεις και να αλλάξετε συνήθειες που δεν κάνουν καλό στην υγεία σας, ψυχική και σωματική, και επιτέλους να σταματήσετε να αναμασάτε το παρελθόν. Ότι έγινε, καλώς καμωμένο. Τα χρόνια αυτά που μεσολαβούν μέχρι να υποδεχτείτε τον Κρόνο στο σπίτι σας, θα πρέπει να κάνετε μια εκ βάθρων επανεκκίνηση της ζωής σας, ανακαλύπτοντας εκ νέου τον εαυτό σας.


       
Αλίντα Κανάκη


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ



    

        
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.