Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Νέα Σελήνη 23 Απριλίου 2020 Όταν η απερισκεψία οδηγεί στην Τραγωδία...από την Αλίντα Κανάκη !




Η Νέα Σελήνη για τον μήνα Απρίλιο είναι στις 23.4, στις 05:25 και στις 3ο23΄του Ταύρου. Χαρακτηριστικό αυτού του φεγγαριού που ξεκινάει τον νέο του κύκλο σε ένα ζώδιο της γης, είναι ότι θα αποζητάμε το διάστημα αυτό ασφάλεια και σταθερότητα, που όμως λόγω των ακραίων περιστάσεων που βιώνουμε θα είναι δύσκολο να βρεθούν.

Θα πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός, ότι οι αλλαγές είναι αναγκαίες και απαραίτητες, σημαντικό τμήμα της εξελικτικής μας πορείας, και να προσαρμοστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις νέες συνθήκες. Μια Σελήνη στον Ταύρο μας ωθεί να βρούμε τον αυτοσεβασμό μας στον ψυχικό μας κόσμο, αποφεύγοντας να ταυτιστούμε ή να γραπωθούμε από τα υλικά αγαθά μας και αποκτήματα, που μας παρέχουν μια επίπλαστη αίσθηση ασφάλειας και κύρους. Θα πρέπει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας γι αυτό που πραγματικά είναι, για να μπορέσουμε να βρούμε την ισορροπία μας με τον έξω κόσμο και να γαληνέψει η ψυχή μας.

Επειδή όμως ο Ουρανός, ο κατεξοχήν πλανήτης του απρόσμενου, διέρχεται το ζώδιο του Ταύρου, η Νέα αυτή Σελήνη είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει ξαφνικές και απρόσμενες αλλαγές! Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού θα φέρει ενδεχόμενα μια ξαφνική αλλαγή στο προσκήνιο και μια διάθεση για εξέγερση, καθώς ο Ουρανός προωθεί την επαναστατικότητα. Εάν δεν καταφέρετε αυτή την περίοδο με την σύνοδο αυτή να ξεφύγετε από τα περιοριστικά μέτρα και την καραντίνα, είναι εξαιρετικά πιθανό να σας πιάσει νευρική υπερδιέγερση, που θα οδηγήσει σε ανυπομονησία και ανησυχία.

Αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες και μην εκθέτετε τον εαυτό σας σε κινδύνους, γιατί οι συνέπειες των πράξεων σας θα είναι εξαιρετικά δυσάρεστες και θα φέρουν μεγάλη αναστάτωση στην ζωή σας. Το λιγότερο που μπορεί να σας συμβεί το διάστημα που διανύουμε και με την ψυχολογία που θα έχετε είναι κάποιο ατύχημα. Αναζητήστε τις ασφαλέστερες δυνατές επιλογές σε κάθε επίπεδο δραστηριοτήτων και προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις ταχύτατα μεταβαλλόμενες συνθήκες των ημερών.

Πέρα όμως από την σύνοδο Σελήνης-Ουρανού, το νέο φεγγάρι σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Η δεύτερη αυτή όψη μας προϊδεάζει ότι οι αλλαγές που θα έρθουν ξαφνικά λόγω της εμπλοκής του Ουρανού, δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες… Ο Κρόνος είναι αυτός που μας επέβαλε την απομόνωση, αυτός είναι και ο υπαίτιος των καθυστερήσεων και των πισωγυρισμάτων που θα έχουμε το διάστημα αυτό.

Το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου είναι πολύ πιθανό να επιτείνει την μοναξιά που αισθανόμαστε, όντας σε καραντίνα, να επιβαρύνει την κακή μας ψυχολογία και να οδηγήσει πολλούς σε κατάθλιψη. Δεν θα πρέπει να θεωρηθούν επίσης απίθανες κάποιες επικρίσεις από τους προϊσταμένους μας, ενδεχόμενα προβλήματα με τον νόμο και την τάξη ή να υποστούμε απώλειες που δεν τις περιμέναμε ή να βιώσουμε μια μεγάλη απογοήτευση.

Το διάστημα που θα ακολουθήσει τη Νέα Σελήνη θα είναι όλο και πιο δύσκολο να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Είναι απαραίτητο όμως να επιδείξουμε υπομονή και επιμονή, ευελιξία και εφευρετικότητα, ώστε να ξεπεράσουμε τα μικρά και μεγάλα εμπόδια και να μείνουμε στο μονοπάτι μας. Δεν πρέπει να χρονοτριβούμε, δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να αποσπάται ή να διασπάται η προσοχή μας, και πάνω από όλα, δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε υποχρεώσεις και ευθύνες γιατί θα το πληρώσουμε ακριβά.

Το τετράγωνο Ουρανού-Κρόνου θα αποδειχτεί εξαιρετικά δυσάρεστο, γιατί θα φέρει αλλαγές που δεν θέλουμε ούτε να τις σκεφτόμαστε και θα εμποδίσει αλλαγές που πολύ θα θέλαμε να κάνουμε. Και εάν δούμε την όψη αυτό στο πλαίσιο των περιορισμών και τις πανδημίας, σημαίνει ότι κάποιοι θα νοσήσουν και θα νοσηλευτούν, κάποιοι θα βιώσουν απώλειες, καριέρες μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά πορεία ή εργασιακές θέσεις να χαθούν χωρίς προειδοποίηση.

Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για υπερβολικές αντιδράσεις, διαμαρτυρίες και κινήσεις εντυπωσιασμού. Ότι και να σας συμβεί, ηρεμήστε και εξετάστε τα επόμενα σας βήματα με προσοχή. Πάντοτε υπάρχουν λύσεις, αρκεί να έχουμε την ψυχραιμία να τις βρούμε. Φροντίστε επίσης λίγο περισσότερο την υγεία σας το διάστημα αυτό, την υγιεινή σας και τα μέτρα προστασίας, λόγω του αυξημένου κινδύνου μόλυνσης και φροντίστε τα ευάλωτα μέλη της οικογένειας σας όσο καλύτερα μπορείτε.

Και καθώς η Νέα Σελήνη είναι στον Ταύρο, τα πιο ευπαθή το διάστημα αυτό όργανα ή συστήματα του οργανισμού μας που χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή είναι ο λαιμός, ο λάρυγγας, οι φωνητικές χορδές, ο θυρεοειδής αδένας, οι αμυγδαλές και το μήλο του Αδάμ.

Η Νέα Σελήνη όμως σχηματίζει συνόδους και με κάποιους σταθερούς αστέρες από τον αστερισμό του Κριού που βρίσκονται στα κέρατα του ζωδιακού σχηματισμού, γεγονός που μας προϊδεάζει για την βίαια φύση τους.

Ο γ΄ του Κριού ή αλλιώς Mesarthim είναι ο πιο κοντινός προς την Νέα Σελήνη. Είναι ένα αστέρι που έχει μεικτά στοιχεία και χαρακτηριστικά από τον Κρόνο και τον Άρη, που όμως είναι αρκετά ήπια. Χαρακτηρίζεται για την προστατευτική του φύση και για διαχειριστική του ικανότητα, παρά για την βίαια και επιθετική του φύση.

Ο β΄ του Κριού ή Sheratan είναι όμως γνωστός για τα ατυχήματα και τους τραυματισμούς που προκαλεί, τις ταπεινωτικές ήττες που φέρνει, τις καταστροφές από φωτιά, σεισμό ή πόλεμο! Συνδέεται δε με τον λαιμό και τις αμυγδαλές. Και οι δύο αυτοί αστέρες μας επισημαίνουν ότι ο κίνδυνος ελλοχεύει, όταν ενεργούμε απερίσκεπτα, ριψοκίνδυνα και παρορμητικά.

Και δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε, δυστυχώς, την σύνοδο Σελήνης με τον αστεροειδή Μελπομένη, της μούσας κατά την μυθολογία, προστάτιδας και θεραπαινίδας της Τραγωδίας! Και λέμε δυστυχώς, γιατί ο αστεροειδής αυτός φέρνει θλίψη και πόνο, και όπως κάθε τραγωδία, είναι συνδεδεμένος με τον Θάνατο!

Είναι ένα ακόμη δύσκολο φεγγάρι, που από την μια θα μας ωθεί στην επανάσταση και την αψήφηση των περιοριστικών μέτρων, από την άλλη όμως μας τονίζει η απερισκεψία μπορεί να μας εκθέσει στο κίνδυνο της μόλυνσης από τον κορωνοϊό, με σοβαρές και απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία και την ίδια την ζωή μας.

Αλίντα Κανάκη      



  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.