Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Άρης στους Ιχθείς (13 Μαΐου – 28 Ιουνίου 2020) Παρασκήνιο και δολοπλοκίες από την Αλίντα Κανάκη !


Ο Άρης, ο κόκκινος πλανήτης, περνάει στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, στους Ιχθείς, στις 13 Μαΐου και αναμένεται να ολοκληρώσει τη διέλευση του για να περάσει στο ζώδιο που κυβερνά, στον Κριό, στις 28 Ιουνίου. Στον ενάμιση μήνα που θα φιλοξενείται στο ζώδιο των Ιχθύων αναμένεται να ενεργοποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το παρασκήνιο, με μια διάχυτη αίσθηση ότι αόρατα νήματα κατευθύνουν την πορεία μας να κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα.

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας ίσως να επιβραδυνθούν το διάστημα αυτό, το σίγουρο είναι ωστόσο ότι η αποτελεσματικότητα των κινήσεων μας δεν θα είναι η ίδια. Θα διαισθανόμαστε πολλές φορές ότι μας παρακολουθούν αόρατα μάτια, ότι κάποιος ή κάτι παρεμβαίνει εν αγνοία μας. Οι κινήσεις μας δεν έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, σαν να αλλάζει ένα αόρατο χέρι την πορεία των γεγονότων, αλλά δεν θα έχουμε χειροπιαστές αποδείξεις, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί ένα γεγονός και να μην μπορούμε πλέον να το αλλάξουμε.

Καθυστερήσεις και πιθανές παρεμβολές θα έχουμε την αίσθηση ότι δεν είναι τυχαίες, ότι οφείλονται κάπου, αλλά δεν θα μπορούμε να εξακριβώσουμε που. Για τον λόγο αυτό ας φροντίσουμε να μην κοινοποιούμε τα σχέδια μας, ώστε να αποφύγουμε όσο το δυνατόν φαινόμενα υπονόμευσης. Ας κινηθούμε με απόλυτη μυστικότητα, για να αυξήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας των σχεδίων μας! Εάν πρόκειται να ξεκινήσουμε μια καινούργια συνεργασία ή να έρθουμε σε επαφή με άγνωστα άτομα, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε εκ των προτέρων όσα περισσότερα μπορούμε για τα άτομα αυτά, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι ως προς το τι μπορούμε να περιμένουμε και από ποιόν και πως να προφυλαχτούμε.

Το διάστημα της διέλευσης του Άρη από τους Ιχθείς παρουσιάζεται παραδοσιακά έξαρση του κουτσομπολιού, των ραδιουργιών, των παρασκηνιακών ενεργειών, των δολιοφθορών, των εκβιασμών και των σαμποτάζ. Σκάνδαλα αποκαλύπτονται, μυστικές συμφωνίες έρχονται στο φως, παράνομοι δεσμοί ή παράνομες δοσοληψίες ξεσκεπάζονται, αποτέλεσμα τυχαίων γεγονότων ή , κυρίως, της εκδικητικής μανίας ορκισμένων εχθρών ή πληγωμένων εραστών. Ό Άρης από τους Ιχθείς θεωρείται αστρολογικά ο προστάτης των κατασκόπων! Και αυτό από μόνο του λέει πολλά…

Ο Άρης συνδέεται συνήθως με εντάσεις και συγκρούσεις, στην παρούσα φάση όμως που οι συγκρούσεις θα περάσουν σε ένα πιο υπόγειο και ύπουλο επίπεδο, η καθημερινότητα μας θα είναι ως εκ τούτου για πολλούς από εμάς αρκετά πιο ήσυχη και ειρηνική. Αυτό θα μας γλυτώσει από αρκετά προβλήματα και θα επιτρέψει να επικεντρωθούμε στα τρέχοντα ζητήματα χωρίς περιττά άγχη. Αλλά ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι όποιος μας πλησιάζει, όλο και κάτι θα κρύβει, όλο και κάτι θα θέλει από μας, που δεν θα το μάθουμε παρά μόνο όταν πιά θα είναι αργά. Άνθρωποι που γνωρίζουν τα μυστικά μας μπορεί να μας εκβιάσουν ή να μας εκθέσουν ηθελημένα, μπορεί όμως να μπούμε στον πειρασμό να ξεσκεπάσουμε και να εκθέσουμε εμείς μυστικές δραστηριότητες τρίτων.

Και καθώς ο συνήθως βίαιος Άρης θα ενεργοποιήσει ένα ζώδιο του νερού, θα πρέπει να περιμένουμε συμβάντα που αφορούν το υγρό στοιχείο. Και με αυτό εννοούμε από βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις και διαρροές νερού έως πολύ έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες, αλλά και αύξηση των κινδύνων πνιγμού.

Τρείς είναι οι όψεις του Άρη μέσα στο Μάιο που είναι σημαντικές. Η σύνοδος του με τη Σελήνη, το διπλό εξάγωνο με Σελήνη και Ουρανό και η αντίθεση του πάλι με την Σελήνη.

Η σύνοδος Άρη-Σελήνης πραγματοποιείται στις 15 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια της επιρροής της θα υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση στην ατμόσφαιρα και τα γεγονότα που θα προκαλέσει θα ποικίλουν. Στην θετική εκδοχή της όψης οι άνθρωποι θα είναι έτοιμοι να συνδράμουν στον κοινωνικό σύνολο, να προσφέρουν φιλανθρωπικό έργο ή να υπερασπιστούν τα υψηλά ιδανικά και τις φιλοσοφικές τους ιδέες. Στην αρνητική της εκδοχή όμως η σύνοδος αυτή θα μας κάνει πιο καχύποπτους και επιφυλακτικούς, πιο ευαίσθητους, με μια αυξημένη ροπή στο αλκοόλ και τα παραισθησιογόνα.

Το διπλό εξάγωνο Άρη-Σελήνης-Ουρανού ενεργοποιεί την διαίσθηση, την οποία θα έχουμε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουμε εποικοδομητικά. Είναι μια μέρα που μπορεί να φέρει μια επιχειρηματική ιδέα από το πουθενά, ένα ξαφνικό πλουτισμό, μια ανέλπιστη διέξοδο από μια δύσκολη κατάσταση, μια εφεύρεση ή μια ανέλπιστη νίκη σε ένα επικίνδυνο άθλημα. 

Στις 30 Μαΐου έχουμε την αντίθεση Άρη-Σελήνης, μια όψη που έχει την δυναμική να φέρει κάθε είδους πρόβλημα στο δρόμο μας. Στα πιο πιθανά σενάρια συγκαταλέγονται οι διαμάχες με συγγενείς, τα προβλήματα υγείας, οι βλάβες οικιακού εξοπλισμού, διαρροές νερού και ζημιές στο σπίτι, συμβάντα δηλαδή που δεν θα μας επιτρέπουν να επαναπαυτούμε ή να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας.

Ο Άρης κατά την διέλευση του αυτή δημιουργεί σειρά προβλημάτων σε όλα σχεδόν τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Πέντε είναι όμως τα τυχερά εκείνα, που βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα και είναι οι:

Τοξότες

Ο Άρης δημιουργεί αναστάτωση στον τομέα της ζωής σας που συνδέεται με τον 4ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας. Ο 4ος οίκος αντιπροσωπεύει την οικογένεια και τις ρίζες, την κατοικία σας και την οικογενειακή περιουσία. Το διάστημα που ακολουθεί είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού σας και οι ζημιές να στοιχίσουν σημαντικά ποσά για να αποκατασταθούν. Είναι επίσης πιθανή κάποια διαμάχη για την οικογενειακή περιουσία. Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να είναι συχνές ή να έχετε την αίσθηση ότι κάποιο μυστικό σας κρύβουν. Τέλος, ίσως αναγκαστείτε να φύγετε από το χώρο σας λόγω ανωτέρας βίας ή να σας «φορτωθεί» κάποιο άτομα να το φιλοξενήσετε.

Παρθένοι

Η διέλευση του Άρη από τους Ιχθείς ενεργοποιεί τον 7ο οίκο σας, τον τομέα δηλαδή της ζωής σας που αφορά τον γάμο και τις σχέσεις σας, τους συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες. Καθώς θα αγγίζει όλο το φάσμα των σχέσεων σας, ο Άρης αναμένεται να φέρει γκρίνιες και εντάσεις, διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στην κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή. Όλοι θα απαιτούν και θα περιμένουν να κάνετε τα αδύνατα δυνατά, και όταν δεν θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες τους, θα σας κατηγορούν ότι δεν δείχνετε την απαιτούμενη κατανόηση, ότι δεν έχετε την θέληση να βοηθήσετε και άλλα παρόμοια. Αποτέλεσμα του διαστήματος αυτούς θα είναι πολλοί χωρισμοί και διαζύγια για το ζώδιο σας, διακοπή συνεργασιών και φιλικών σχέσεων.

Δίδυμοι

Τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας ενεργοποιεί ο Άρης από τους Ιχθείς, τον τομέα της ζωής σας που σχετίζεται με την καριέρα και τον δημόσιο βίο σας, με αποτέλεσμα να επηρεάσει τα επαγγελματικά σας και τις σχέσεις σας με συνεργάτες και ανωτέρους. Η κατάσταση μπορεί να φτάσει σε οριακό σημείο, ειδικά εάν υπάρξει η υποψία ότι κάποιος ή κάποιοι σας επιβουλεύονται και δρουν παρασκηνιακά για να ανακόψουν την πορεία σας ή να βλάψουν την φήμη σας. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να πολεμήσετε τους αντιπάλους σας με ύπουλα και υπόγεια μέσα, φέρνοντας έτσι σε δύσκολη θέση άτομα που σας εκτιμούν και σας εμπιστεύονται. Καλό είναι να προσέξετε την δημόσια εικόνα σας, να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τη δουλειά σας και να κάνετε υπομονή. Γιατί επάνω στα νεύρα σας μπορεί να παραιτηθείτε και όταν ηρεμήσετε να τραβάτε τα μαλλιά σας.

Ζυγοί

Ο Άρης ενεργοποιεί τον 6ο οίκο σας, αυτόν που αντιπροσωπεύει την υγεία και το εργασιακό σας περιβάλλον. Τις σαράντα περίπου μέρες που ακολουθούν θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή η υγεία σας, καθώς θα είστε επιρρεπείς στις μολύνσεις, τους τραυματισμούς και τις αλλεργικές αντιδράσεις. Φροντίστε την διατροφή σας εισάγοντας υγιεινότερες διατροφικές συνήθειες και αποφύγετε τις καταχρήσεις κάθε μορφής. Όσο για το εργασιακό περιβάλλον, θα υπάρχουν κόντρες και αντιπαραθέσεις, έριδες και διαπληκτισμοί, υπόγειες διαβουλεύσεις και πισώπλατα μαχαιρώματα, μια πλήρη γκάμα δηλαδή, ικανή να διαλύσει τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή συναδέλφους. Και ας μην ξεχνάμε και τις πιθανές βλάβες στον εξοπλισμό, που θα ηλεκτρίσει λίγο περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα.

Αιγόκεροι

Η επικοινωνία σας, τα αδέλφια και οι συγγενείς βρίσκονται στο στόχαστρο του Άρη με την ενεργοποίηση του 3ου οίκου σας! Το διάστημα που ακολουθεί προσέξτε τα λεγόμενα σας, γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν ή να διαστρεβλωθούν, με συνέπεια να προκύψουν αντιπαραθέσεις με το στενό συγγενικό σας περιβάλλον χωρίς λόγο και αιτία. Πιθανά ψέματα, δικαιολογίες ή μισές αλήθειες θα ξεσκεπαστούν και θα σας εκθέσουν στα μάτια των δικών σας ανθρώπων. Δυσκολίες όμως θα υπάρξουν και στις επαφές σας με τις δημόσιες υπηρεσίες, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το μέσο μεταφοράς σας ή με τον τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό. Τέλος, προσέξτε τα ατυχήματα από βιασύνη ή απροσεξία!


Αλίντα Κανάκη
                 

   Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.