Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Αύγουστος 2020 Αλλαγή πορείας ζωής για αρκετά ζώδια …από την Αλίντα Κανάκη !



Όπως έγινε ήδη φανερό στους περισσότερους, ζούμε μια μεταβατική χρονιά, ένα έτος που θα κλείσουν παλιοί κύκλοι, μεγαλύτεροι ή μικρότεροι, για να ανοίξουν καινούργιοι, θετικότεροι, που θα μας οδηγήσουν σε νέες κατευθύνσεις, τους οποίους ούτε καν φανταζόμασταν, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Ο Αύγουστος φιλοξενεί κάποιες όψεις που μπορούν να φέρουν αλλαγές στην προσωπική, κοινωνική ή επαγγελματική μας ζωή, τουλάχιστον σε κάποια από τα ζώδια, προλειαίνοντας το έδαφος για ότι θα ακολουθήσει.

Στις 2 Αυγούστου το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού θα φέρει αλλαγές για τα ζώδια του Ταύρου και του Λέοντα. Οι αλλαγές αυτές θα είναι απροσδόκητες, ξαφνικές και όχι ιδιαίτερα ευχάριστες, καθώς ένα μέρος της καθημερινότητας τους θα ανατραπεί, με άμεσες συνέπειες στην προσωπικότητα τους. Για τους Ταύρους οι αλλαγές θα είναι ιδιωτικής φύσης. Ίσως να κλείσει ξαφνικά ένας κύκλος με ένα φιλικό πρόσωπο μετά από ένα τσακωμό, που θα τους λυπήσει βαθύτατα και θα τους οδηγήσει σε μια αναθεώρηση απόψεων σε ζητήματα φιλίας και κοινωνικών επαφών. Σύμφωνα με ένα άλλο πιθανό σενάριο ίσως να εκδιωχθούν από το σπίτι τους (μια έξωση, ένας χωρισμός, μια κατάσχεση, κλπ).

Για τα Λιοντάρια η όψη αυτή θα έχει επιρροή στα επαγγελματικά τους ή την κοινωνική απήχηση που έχουν, ανάλογο με το πεδίο δραστηριοτήτων τους. Δεν θα ήταν καθόλου απίθανο να χάσουν ξαφνικά τη δουλειά τους, εάν έχουν μια υπαλληλική σχέση εργασίας ή να χάσουν αιφνίδια την πελατεία τους εάν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Δεδομένου ότι ο Ήλιος συμβολίζει τον ουρανό και έχει άμεση σχέση με τον κεραυνό και το ηλεκτρικό ρεύμα, καλό θα ήταν και τα δύο αυτά ζώδια να αποφύγουν να εκτεθούν σε καταιγίδες ή σε ηλεκτρικό ρεύμα. Υπάρχει έντονος κίνδυνος να χτυπηθούν από κεραυνούς (κάτι βέβαια σπάνιο) αλλά κυρίως από ηλεκτροπληξία από τις ηλεκτρικές συσκευές.

Στις 10 του μήνα και τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Αυγούστου σχηματίζεται ένα τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού-Ερμή, μια όψη που αφορά τα ζώδια του Ταύρου, των Διδύμων, του Καρκίνου, του Λέοντα και της Παρθένου. Οι Ταύροι θα έχουν πιθανά μια συνάντηση ή μια είδηση που θα τους στενοχωρήσει. Καλό θα ήταν να αποφύγουν τις εξόδους ή τις εκδρομές αλλά και την επικοινωνία με δυσάρεστα άτομα. Οι Δίδυμοι ίσως έχουν ένα ταξίδι ή μια συνάντηση που δεν θα εξελιχθεί με τον τρόπο που θα ήθελαν ή θα προσδοκούσαν. Εάν δεν θέλουν ξαφνικά προβλήματα, καλό θα ήταν να παραμείνουν σπίτι. Οι Καρκίνοι θα πρέπει να αποφύγουν τις ομαδικές δραστηριότητες, όπως είναι οι ομαδικές εκδηλώσεις, οι προπονήσεις σε ομάδες, εκδρομές ή ταξίδια με φιλικές παρέες ή συναντήσεις με φίλους τη μέρα αυτή. Οι Λέοντες θα έχουν κάτι ξαφνικό και απρογραμμάτιστο στον εργασιακό τους χώρο. Ίσως να τους στείλουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι της τελευταίας στιγμής, που είναι το θετικό σενάριο της όψης, ή να χάσουν τη δουλειά τους. Όσο για τους Παρθένους θα αντιμετωπίσουν ενδεχόμενα δυσκολίες ή προβλήματα σε πιθανά ταξίδια τους στο εξωτερικό ή θα λάβουν δυσάρεστες ειδήσεις από το εξωτερικό.

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 18-19 Αυγούστου θα φέρει θετικά γεγονότα στην ζωή των Ταύρων, Καρκίνων και Ζυγών! Τα ζώδια αυτά μπορεί να αλλάξουν τρόπο προσέγγισης σε ζητήματα συναισθηματικής φύσης ή στην διαχείριση των χρημάτων τους. Πιο συγκεκριμένα, οι Ταύροι θα έχουν νέες σημαντικές γνωριμίες με θετικά και καλοπροαίρετα άτομα που θα καλωσορίσουν στο περιβάλλον τους. Μια ευχάριστη νεαρή γυναίκα θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους. Με την όψη του εξαγώνου θα έχουν την εξαιρετική ευκαιρία να κάνουν σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση οι Καρκίνοι. Είναι η κατάλληλη μέρα για ραντεβού σε κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής ή για ψώνια. Η μεταμόρφωση τους θα είναι απόλυτα επιτυχής. Όσο για τους Ζυγούς, αλλαγές αναμένονται στην συναισθηματική τους ζωή με την έναρξη μια νέας σχέσης ή με μια γνωριμία που θα προκύψει σε μια κοινωνική εκδήλωση και θα οδηγήσει αργότερα σε μια καινούργια σχέση.

Στις 25 Αυγούστου θα έχουμε ένα τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που θα φέρει θετικές αλλαγές για Ταύρους, Παρθένους και Διδύμους. Είναι μια όψης που συνδέεται με πρωτοποριακές ιδέες, νέες γνωριμίες, καινούργιες γνώσεις ή ένα επιτυχημένο αυθόρμητο ταξίδι. Και δεδομένου ότι η όψη συμβαίνει σε ζώδια της γης (Παρθένο και Ταύρο αντίστοιχα), τα γεγονότα, όποια και αν είναι για κάθε ζώδιο, θα έχουν ένα πρακτικό αποτέλεσμα. Η γνωριμία ίσως να αφορά την καριέρα τους, τα καλά νέα να σχετίζονται με χρήματα, το ταξίδι να συνδέεται με επαγγελματικούς λόγους.

Για τους Ταύρους οι συναντήσεις, οι γνωριμίες ή ένα πιθανό ταξίδι θα τους οδηγήσουν σε μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και στην μελλοντική επαγγελματική τους πρόοδο. Η όψη αυτή θα φέρει σε επαφή τους Παρθένους με καινούργιες πηγές γνώσεων και πληροφοριών. Ίσως να ενημερωθούν επίσης για κάτι πρωτότυπο, που να τους ενδιαφέρει και να φέρει αλλαγές στην επαγγελματική τους ζωή. Όσο για τους Διδύμους, που η όψη τους επηρεάζει λιγότερο, τους περιμένουν ευχάριστες αλλαγές στο σπίτι, είτε με την αναδιάταξη των επίπλων στον χώρο τους και την ανανέωση της ατμόσφαιρας, είτε με την άφιξη απροσδόκητων αλλά καλοδεχούμενων επισκεπτών. Το εξάγωνο αυτό όμως μπορεί να διευκολύνει και να φέρει λύσεις σε γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν μια ενδεχόμενη μετανάστευση, την ακίνητη τους περιουσία ή την οικογένεια τους.

Αλίντα Κανάκη










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.