Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Αφροδίτη στον Καρκίνο 7 Αυγούστου με 6 Σεπτεμβρίου 2020



Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 7 Αυγούστου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Όντας σε ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου μας κάνει πιο αισθησιακούς και ρομαντικούς, αλλά και πολύ πιο συγκρατημένους και επιφυλακτικούς στις επαφές μας με άτομα που δεν γνωρίζουμε καλά. Είναι η περίοδος που ενδεχομένως να αισθανθούμε πιο ευάλωτοι και αυτό θα μας οδηγήσει σε μια σχετική μυστικοπάθεια.

Με την οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα ωστόσο θα νοιώθουμε άνετα, θα χαλαρώσουμε στον περίγυρό τους, θα απολαύσουμε την οικογενειακή θαλπωρή και την ζωή γύρω από την οικογενειακή εστία. Η επιθυμία μας να φροντίσουμε τον σύντροφό μας ή να τον προστατεύσουμε θα είναι έντονη, όπως θα είναι και η ανάγκη μας να μας φροντίσει. Στα οικονομικά ζητήματα, η θέση αυτή της Αφροδίτης μας κάνει κάπως πιο προσεκτικούς στην διαχείριση, με έντονες όμως εναλλαγές στην διάθεση. Θα υπάρξουν στιγμές που θα ξεδώσουμε σε ψώνια, κυρίως για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, και αμέσως μετά ίσως να μετανιώνουμε που ξεφύγαμε πολύ από τον προϋπολογισμό μας και να κάνουμε αιματηρή οικονομία. 


Κριός

Οι Κριοί θα απολαύσετε ένα πολύ πιο αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον. Το ταίρι σας θα χρειαστεί συναισθηματική στήριξη και φροντίδα, αλλά και αυτοί θα προσπαθήσουν να σας ευχαριστήσουν, προσφέροντας σας αγάπη και τρυφερότητα. Ίσως με την θέση αυτή της Αφροδίτης να ασχοληθείτε με το σπίτι και τον καλλωπισμό του, κάνοντας αγορές που σχεδιάζατε εδώ και καιρό.

Ταύρος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα ευνοήσει τις σχέσεις σας με συγγενείς, γείτονες και φιλικό ή κοινωνικό κύκλο. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας ίσως να φέρει μια ρομαντική σχέση με άτομο του περιβάλλοντος σας. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσουν ρομαντικούς περιπάτους, εξορμήσεις ή ταξίδια με το ταίρι ή την οικογένεια τους. Ίσως να ξυπνήσει σε κάποιους από σας το ενδιαφέρον τους για μάθηση, ειδικά σε τομείς της τέχνης, της διακόσμησης ή της αισθητικής και του μακιγιάζ.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα έχετε μια σχετική εύνοια στα οικονομικά σας. Τα κέρδη σας θα αυξηθούν, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή θα έχετε κάποια έκτακτα έσοδα εάν είστε υπάλληλοι. Οι δαπάνες σας θα είναι για αγορά όμορφων αντικειμένων αλλά και για την χαλάρωση και ανανέωση σας. Και στην συναισθηματική σας ζωή όμως η ανταλλαγή όμορφων δώρων θα διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο.

Καρκίνος

Φιλοξενείτε τον πλανήτη της αγάπης και της αποπλάνησης στο σπίτι σας και η γοητεία σας θα εκτοξευθεί! Το διάστημα αυτό θα δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνιση σας και οι τρόποι σας θα κερδίζουν τους γύρω σας. Η αισθητική πλευρά των πραγμάτων θα κερδίσει έδαφος και ίσως να ασχοληθείτε με την τέχνη σαν μέσο έκφρασης.

Λέων

Είναι η περίοδος που θα αισθανθείτε άνετα μακριά από το συνηθισμένο σας περιβάλλον, τις εξόδους και τις πολύβουες επαφές. Θα σας έλξει η φύση ή θα αποδράσετε σε κάποιο προορισμό  με το ταίρι σας, μακριά από τους πάντες. Οι αδέσμευτοι ίσως να ξεκινήσουν με τον θέση αυτή της Αφροδίτης μια μυστική ερωτική σχέση.

Παρθένος

Οι σχέσεις σας με τον φιλικό σας κύκλο θα αναθερμανθούν και θα συνδεθείτε με πιο ουσιαστικό τρόπο με τα άτομα του κοινωνικού ή φιλικού σας περιβάλλοντος. Θα συμμετάσχετε σε ομαδικές εκδηλώσεις, ενώ το ενδιαφέρον σας μια την μόδα, την ομορφιά, την διακόσμηση και τις τέχνες θα είναι έντονο.

Ζυγός

Η θέση αυτή της Αφροδίτης θα ευνοήσει τις επαγγελματικές σας σχέσεις και η επαφή σας με τον προϊστάμενο σας θα γίνει πιο ουσιαστική. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, το διάστημα αυτό η προσωπική συμπάθεια ή αντιπάθεια σας προς ένα πρόσωπο θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τα προσόντα του. Ίσως να βρεθείτε δε στο επίκεντρο μιας εκδήλωσης που να αφορά την προσωπική σας ζωή, όπως είναι ένας αρραβώνας, ένας γάμος ή μια επέτειος.  

Σκορπιός

Για τους Σκορπιούς το διάστημα αυτό θα φέρει έντονο ενδιαφέρον για το εξωτερικό. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσετε ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ εάν κάτι τέτοιο λόγω συνθηκών δεν είναι εύκολο ή δυνατό, θα συνάψετε επαφές με άτομα από το εξωτερικό μέσω διαδικτύου. Δεν θα πρέπει δε αποκλειστούν αγορές από ξένα διαδικτυακά καταστήματα.

Τοξότης

Οικονομικά ζητήματα θα βρεθούν στο επίκεντρο με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο, και ειδικά με χρήματα από τρίτους. Θα λάβετε ενδεχομένως σαν δώρο ένα χρηματικό ποσό, ίσως να σας κάνουν δώρο ένα ταξίδι, να σας προσφέρουν ένα χρηματικό μπόνους ή να λάβετε μια έκπτωση που δεν περιμένατε. Επίσης, επενδύσεις που κάνατε κάποια στιγμή στο παρελθόν θα σας δώσουν τα κέρδη τους.

Αιγόκερως

Είναι δημιουργικό το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο για το ζώδιο σας! Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι πιο ειρηνική, στα επαγγελματικά σας θα κλείσετε μια ενδιαφέρουσα συμφωνία, ίσως και να βρείτε ένα νέο συνεργάτη ή συνέταιρο. Οι άνθρωποι που θα βρίσκονται γύρω σας θα έχουν μια ειλικρινή θετική στάση απέναντι σας και οι όποιες διαφορές ή διαφωνίες θα μπορούν να επιλυθούν με διάλογο.

Υδροχόος

Οι σχέσεις σας με συνεργάτες, συναδέλφους, υφιστάμενους ή προϊστάμενους θα αποκατασταθούν και υπάρχει η πιθανότητα να συνάψετε μια ερωτική σχέση με άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Από άποψη οικονομικών, ο μήνας αυτός είναι ιδανικός να κάνετε αγορές επαγγελματικού εξοπλισμού ή ηλεκτρικών συσκευών οικιακής χρήσης!

Ιχθείς

Το μήνα αυτό οι σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας σας, ειδικά με τους απογόνους σας, θα είναι πιο αρμονικές, ενώ θα γεμίσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με δραστηριότητες που θα σας ικανοποιούν αισθητικά και θα σας προσφέρουν πραγματική αναψυχή. Το ενδιαφέρον σας για τις τέχνες θα είναι έντονο και ίσως παρακολουθήσετε σχετικές εκδηλώσεις.

Αλίντα Κανάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.