Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Σεπτέμβριος 2020 Όταν (κάποια από) τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα...για κάποιους... από την Αλίντα Κανάκη !


Υπάρχουν κάποια παράθυρα της τύχης μέσα στον Σεπτέμβριο για κάποιους από τους εκπροσώπους του ζωδιακού, που μπορούν να καταφέρουν πολλά τις συγκεκριμένες χρονικές στιγμές.

Η πρώτη ημερομηνία/ορόσημο αφορά την Παρθένο και τοποθετείται χρονικά στις 2-3 Σεπτεμβρίου. Την στιγμή που δεν θα το περιμένουν καθόλου, θα υπάρξει μια απρόσμενη, πολύ μεγάλη αλλαγή της τύχης, μια στροφή κατά 180 μοίρες, που θα λύσει ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόβλημα ή θα φέρει μια μεγάλη επιτυχία. Είναι ένα διήμερο που μπορεί να οδηγήσει στην πραγματοποίηση των ονείρων σας, αρκεί αυτά να είναι βατά.

Κάποιοι μεταξύ σας μπορεί να ονειρεύονται μια τελείως διαφορετική ζωή, οικονομική άνεση, ανεξαρτησία και απαλλαγή από έγνοιες και υποχρεώσεις που τους έχει φορτώσει η κοινωνία ή η οικογένεια. Άλλοι ίσως προσδοκούν να αλλάξουν αντικείμενο εργασίας, να μετακινηθούν σε διαφορετική θέση εργασίας ή σε μια άλλη εταιρία. Οι πιο μεταφυσικοί μεταξύ σας ίσως να εύχονται γνώση και πνευματική καθοδήγηση, που θα είναι αρκετά πιό εύκολο να λάβουν, από ότι να καλυφθούν κάποιες πεζές, υλιστικής φύσης ανάγκες τους.

Και το επόμενο διήμερο, στις 9 και 10 του μήνα αφορά τους Παρθένους! Τις μέρες αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμη και τα πιό φιλόδοξα σας όνειρα, καθώς θα σας χαρίζει άπειρη τύχη ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, ο Δίας. Με την θετική επιρροή του οι άνθρωποι μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες, να τους δοθούν ευκαιρίες που στερούνταν, να ανέβουν κοινωνικά ή επαγγελματικά. Υπό τη επίδραση του Δία μπορεί να αποκτήσουμε αναγνωσιμότητα στην κοινωνία, να τιμηθούμε με ένα τιμητικό ή χρηματικό βραβείο για το έργο μας, να αποκτήσουμε κάποια θέση εξουσίας. Τις μέρες αυτές μπορούν οι Παρθένοι να αναμένουν επιτυχίες στον τομέα της δικαιοσύνης, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και σε υποθέσεις σας στο εξωτερικό, κλασσικούς τομείς που διαφεντεύει ο Δίας.

Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σας, μόνο με το να βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση την σωστή χρονική στιγμή θα συμβαίνουν αυτά που πρέπει να συμβούν. Ακόμη και όσοι μεταξύ σας δεν επιθυμούν διακαώς ή έχουν ανάγκη κάτι ιδιαίτερο, θα κερδίσουν σε γνώση και εμπειρίες, σε φώτιση και εσωτερική γαλήνη. Το μόνο που είναι ικανό να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας, είναι η έλλειψη πίστης στον παράγοντα τύχη.

Και στις 12 Σεπτεμβρίου έρχεται η σειρά των Καρκίνων να απολαύσουν κάποιες αναλαμπές της θεάς τύχης! Με την Σελήνη στον Καρκίνο και, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ανοίγουν οι ουρανοί! Ο Ποσειδώνας, ο κατ εξοχήν πλανήτης του ονείρου και της φαντασίας, μπορεί να κάνει το αδύνατο δυνατό για σας, με μυστικούς και μυστηριώδεις τρόπους. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως να καθοδηγηθείτε από διαίσθηση ή από έμπνευση, να βρεθείτε σε μια τοποθεσία ή με ένα άτομο και να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα, χωρίς καν να το έχετε υποπτευθεί ή σκεφτεί, κάτι σαν θαύμα δηλαδή.

Και τέλος, στις 21 Σεπτεμβρίου έχουμε ένα τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα από Σκορπιό και Ιχθείς αντίστοιχα, με το ζώδιο του Σκορπιού να απολαμβάνει για λίγες ώρες τα δώρα του Σύμπαντος! Το θαύμα θα πραγματοποιηθεί και θα είναι ορατά τα αποτελέσματα του, αλλά ο Ποσειδώνας θα κρύψει από κοινή θέα όλα τα νήματα που θα κινήσει για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Αυτό όμως ελάχιστη σημασία έχει, καθώς η ουσία και το αποτέλεσμα είναι αυτά που μετρούν.

Τις ημερομηνίες που αναφέρθηκαν θα έχουν αρκετή τύχη και άλλα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, πετυχαίνοντας με μεγαλύτερη ευκολία πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν πολύ δύσκολο έως αδύνατον να καταφέρουν. Η διαφορά είναι ότι δεν θα τους έρθουν οι επιτυχίες άκοπα ή ουρανοκατέβατες, όπως στους Παρθένους, Καρκίνους και Σκορπιούς, αλλά θα πρέπει να κυνηγήσουν ενεργά τα όνειρά τους. Εάν πρόκειται όμως να πετύχει κανείς κάτι πραγματικά δύσκολο, σπάνιο ή ιδιαίτερο, δεν πειράζει να ιδρώσει και λίγο για να τα καταφέρει.

Αλίντα Κανάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.