Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Κριός - Eτήσιες αστρολογικές προβλέψεις - 2021 Μια χρονιά αποφάσεων…


 

Γενική εικόνα

Το 2021 θα είναι μια καλή χρονιά για το ζώδιο σας, εάν εξαιρέσει κανείς την έλλειψη ελευθερίας δράσης που έχετε συνηθίσει να απολαμβάνετε. Ο Κριός ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, επομένως θα είστε την χρονιά αυτή αρκετά προστατευμένοι από την καταστροφική επιρροή της Σελήνης. Δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε διλλήματα του τύπου «συναίσθημα ή καθήκον», με το οποίο θα έρθουν αντιμέτωποι αρκετοί του ζωδιακού. Αυτό θα είναι ευεργετικό για σας, γιατί θα εξοικονομήσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια, να επικεντρωθείτε στο έργο που πρέπει να προχωρήσει. Άλλωστε ο κυβερνήτης σας Άρης θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να πολεμήσετε αυτό που θέλετε να πετύχετε και να λάβετε αποφάσεις.

 

Μέσα στο 2021 θα πρέπει να συνεχίσετε το μονοπάτι που έχετε χαράξει, άσχετα εάν άλλες πιθανές επιλογές φαίνονται προς στιγμήν πιο δελεαστικές. Να είστε ευπροσάρμοστοι στις περιστάσεις που θα επικρατούν, αλλά να έχετε πάντοτε στο μυαλό σας, ότι το νέο είναι ένα παλιό, που έχουμε με τον καιρό λησμονήσει. Αυτό στην ουσία σημαίνει ότι οι γνωστές και δοκιμασμένες μέθοδοι θα συνεχίσουν να λειτουργούν και θα σας προσφέρουν πολύτιμες λύσεις.

 

Ο Ήλιος, που ενεργοποιεί τον Κριό και τον κυβερνήτη του, τον Άρη, θα κυριαρχήσει στον ουρανό σας σχεδόν καθ’ όλο το έτος, χαρίζοντας σας ζωτικότητα, κίνητρο να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και ευκαιρίες να τα πραγματοποιήσετε. Η κατάκτηση αυτού που ονειρεύεστε εξαρτάται απόλυτα από την έγκαιρη συνειδητοποίηση των ικανοτήτων και δυνατοτήτων σας! Ο Ουρανός θα καθοδηγήσει μέσα στο 2021 να αναπτύξετε έναν δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο σκέψης και χειρισμού των καταστάσεων που θα αντιμετωπίσετε, ο Κρόνος θα σταθεί στο πλάι σας σε ζητήματα ιδιοκτησίας, ο Δίας θα σας στηρίξει σε θέματα οικογένειας, γονέων, σπιτιού, αγάπης και απογόνων, ενώ ο Ποσειδώνας θα σας προσφέρει ψυχική ηρεμία ή την δυνατότητα να χαθείτε για λίγο στις ψευδαισθήσεις σας. Τέλος, ο Πλούτωνας θα είναι ο κριτής της καριέρας και της κοινωνικής σας δράσης.

 

Οι πρώτοι μήνες του χρόνου μέχρι και την άνοιξη (Ιανουάριος-Μάιος) αναμένεται να είναι αρκετά σταθεροί για το ζώδιο σας. Την περίοδο αυτή τα κύρια προβλήματα σας θα προέρχονται από τον χώρο της δουλειάς σας, από συνεργάτες, συναδέλφους, προϊσταμένους ή το προσωπικό που ενδεχομένως απασχολείτε, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Η στάση τους απέναντι σας αναμένεται να είναι επικριτική, εάν είστε σίγουροι όμως ότι έχετε δίκιο σε αυτό που υποστηρίζετε, παραμείνετε ακλόνητοι στις θέσεις σας. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ίσως να χρειαστεί να δείξετε την περίοδο αυτή σιδερένια πυγμή απέναντι στο προσωπικό σας, ακόμη και προχωρώντας σε απολύσεις, εάν δεν υπάρχει άλλη λύση, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης. Πρέπει να δράσετε, έστω και αργά, παρά να αγνοήσετε τα προβλήματα, γιατί θα γιγαντωθούν με την πάροδο του χρόνου.

 

Από τα τέλη της άνοιξης μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού (Ιούνιος-Ιούλιος) θα απολαύσετε μια ήρεμη περίοδο. Αποφύγετε ωστόσο να προγραμματίσετε το διάστημα αυτό διακοπές ή μεγάλες οικογενειακές εκδηλώσεις, όπως είναι ένας γάμος. Εστιάστε στην εργασίας σας, καθώς είναι το διάστημα που μπορείτε να πετύχετε πολλά. Η εύνοια του Ήλιου θα βρίσκεται στο απόγειο της, οπότε είναι πολύ πιθανό να απολαύσετε μεγάλη τύχη σε ότι αφιερώσετε την προσοχή σας και επικεντρώσετε τη δράση σας. Είναι όμως και μια περίοδος που οι δίψα σας για δράση και η ακόρεστη ενέργεια μπορούν να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις.

 

Από τον Αύγουστο μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021 θα είναι μια περίοδος αρκετά ασταθής και οι αστρολογικές συνθήκες δείχνουν ότι δεν θα έχετε κανένα ή ελάχιστο έλεγχο στα τεκταινόμενα, κάτι που δεν σας βρίσκει πάντα σύμφωνους. Θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στον τομέα της υγεία σας αλλά και των διαπροσωπικών σας σχέσεων, μακάρι όμως να ήταν τόσο απλά τα πράγματα και στον εργασιακό τομέα. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να λάβετε πολύ σοβαρές αποφάσεις και να δείξετε ευελιξία που δεν θα σας ενθουσιάσει καθόλου, αλλά δεν θα έχετε άλλη επιλογή. Αναλογιστείτε όμως, ότι όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στους νέους κανόνες του παιχνιδιού, τόσο γρηγορότερα θα μπορέσετε να βρείτε το βηματισμό σας και να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη. Εργαστείτε σκληρά, όποιας μορφής και αν είναι η εργασιακή σας σχέση ή η καθαυτή απασχόληση σας, μην επιβραδύνετε λεπτό, όσο και αν σας συμβουλεύον για το αντίθετο, για να μπορέσετε να οδηγηθείτε σύντομα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να πετύχετε θα πρέπει να θυσιάσετε κάτι. Τι θα είναι αυτό, επαφίεται απόλυτα στην δική σας κρίση.

 

Τους μήνες από τον Οκτώβριο μέχρι και τα τέλη του έτους, οι τάσεις που υπήρχαν κατά την διάρκεια των προηγούμενων μηνών θα ενταθούν. Αυτό στην ουσία σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα βιώσετε το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα είναι πολλές και μεγάλες. Θα έχετε την ευκαιρία όμως να κάνετε κάποιες πολύ σημαντικές γνωριμίες! Ίσως να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που δεν θα τολμούσατε ούτε να σκεφτείτε στο παρελθόν, αποφύγετε όμως να εκτεθείτε σε κινδύνους πάσης φύσης. Προσεκτικό χειρισμό θα χρειαστούν κυρίως οι υποθέσεις σας οικονομικής φύσης και ιδίως οι επενδύσεις που ενδεχομένως θα σχεδιάζετε να υλοποιήσετε. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του έτους, τόσο οι επιχειρηματικές προοπτικές σας θα βελτιώνονται και ο Δεκέμβριος θα είναι ο μήνας που ευνοεί τις εξαγορές και την επέκταση των δραστηριοτήτων σας! Είναι επίσης η περίοδος εκείνη που επιτέλους μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς της σκληρής σας δουλειάς, επιβραβεύοντας τον εαυτό σας με λίγες μέρες διακοπών και ένα μικρό ή μεγαλύτερο ταξίδι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή μια καλή παρέα.

 

Ας εξετάσουμε τώρα τους εξωτερικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και τον ρόλο που θα διαδραματίσει η παρούσα διέλευση τους για το ζώδιο σας μέσα στην χρονιά που ακολουθεί: 

 

Κρόνος στον Υδροχόο (2020-2023)

 

Η διέλευση του Κρόνου μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου έφερε αρκετές προκλήσεις και δοκιμασίες στο ζώδιο σας. Ήταν ένα στάδιο αυτογνωσίας αλλά και ουσιαστικής κατανόησης του κόσμου που σας περιβάλλει, παραμερίζοντας συναισθηματισμούς και ιδεαλισμούς. Για το ζώδιο σας το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ πιο ήπια περίοδο, κατά την οποία θα κληθείτε να μετουσιώσετε σε πράξη στην καθημερινότητα σας όλα εκείνα τα μαθήματα που λάβατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καθώς και τις δεξιότητες που αποκτήσατε.

 

Το 2021 ο Κρόνος σας ωθεί να ονειρευτείτε, να θέσετε φιλόδοξους στόχους και να πιστέψετε στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Θυμηθείτε όμως ότι θα διανύουμε το έτος του μεταλλικού Βοδιού και ότι ο άρχοντας του Χρόνου θα διασχίζει ένα φιλελεύθερο, απρόβλεπτο και ανθρωπιστικό ζώδιο. Το ομαδικό πνεύμα είναι αυτό που μπορεί να σας πάει πολύ μπροστά την χρονιά αυτή, αρκεί η σύνθεση της ομάδας να είναι καλή και οι μεταξύ σας σχέσεις αρμονικές. Έχετε κάθε συμφέρον να παλέψετε και να δημιουργήσετε τις ιδανικές εκείνες συνθήκες που θα σας βοηθήσουν να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και να λάμψετε!

 

Ουρανός στον Ταύρο (2019-2025)

 

Ο ρόλος του Ουρανού είναι να αναδιοργανώνει και να αναδιαμορφώνει ότι δεν είναι πλέον χρήσιμο ή λειτουργικό στην παρούσα μορφή του. Στην θέση του αυτή, από το ζώδιο του Ταύρου ασκεί εξαιρετικά μεγάλη επιρροή και έλεγχο στους υλικούς πόρους, όπως είναι τα οικονομικά, τα εισοδήματα, ο προϋπολογισμός και η πρόνοια. Μπορεί να επηρεάσει επίσης το σύστημα αξιών και ηθικής που σχετίζεται με την αυτοεκτίμηση και κατανόηση της θέσης μας στον κόσμο, επηρεάζοντας την ανθρώπινη συμπεριφορά στα βαθύτερα επίπεδα του υποσυνείδητου. Αναφορικά με το ζώδιο σας ωστόσο, την κύρια πίεση του ο Ουρανός θα την ασκήσει στα οικονομικά σας μέσα στο 2021!

 

Εάν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε με μια λέξη την οικονομική σας κατάσταση μέσα στην χρονιά, αυτή θα ήταν «αστάθεια». Θα υπάρξουν περίοδοι του έτους που θα έρθουν στα χέρια σας αρκετά χρήματα, ίσως και μεγάλα ποσά, τα οποία όμως θα εξαφανίζονται σχεδόν αμέσως σε πληρωμές υποχρεώσεων και έκτακτες δαπάνες. Παρά τα σημαντικά χρηματικά ποσά που θα περάσουν από τα χέρια σας, θα δυσκολευτείτε πολύ και θα είναι αμφίβολο εάν θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα για την αλλαγή του αυτοκινήτου σας ή για να καλύψετε κάποια άλλη δαπανηρή αγορά που αισθάνεστε ότι θα πρέπει να κάνετε.

 

Την οικονομική αυτή αστάθεια του έτους αποφύγετε να την δείτε σαν συμπαντική τιμωρία ή γκαντεμιά, αλλά σαν ευκαιρία να πάρετε ένα μάθημα ακόμη. Η αστάθεια στα οικονομικά σας μπορεί να σας ωθήσει, εάν ενεργοποιηθείτε, σε μια παράλληλη απασχόληση ή στην εκμετάλλευση μια δεξιότητας ή ενός ταλέντου σας που δεν είχατε σκεφτεί μέχρι στιγμής ή που δεν είχατε τους λόγους να το εκμεταλλευτείτε. Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε όμως και όποια επιχειρηματική πρωτοβουλία και αν πάρετε, φροντίστε να μην σας τυφλώσει η απληστία σας και στραφείτε στο κυνήγι του εύκολου χρήματος, που θα σας οδηγήσει σε μονοπάτια απατηλά αλλά και ολισθηρά.

 

Η παρουσία του Ουρανού στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σας προειδοποιεί ότι θα πρέπει να φυλάγεστε από τους ευσεβείς πόθους σας. Την χροιά που ακολουθεί μπορεί να σας πλησιάσουν άτομα με δόλιους σκοπούς, τάζοντας σας κέρδη και αμύθητα πλούτη, όσο δελεαστική και αν είναι όμως η πρόταση τους, παραμείνετε στο δικό σας ασφαλές μονοπάτι, για να μην χάσετε και αυτά που έχετε κερδίσει με κόπο.

 

Με το δε επαναλαμβανόμενο μοτίβο της αστάθειας στα οικονομικά σας, ο Ουρανός προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας στο κομμάτι αυτό της ζωής σας και να σας δείξει ότι κάτι ουσιαστικό θα πρέπει να αλλάξετε και να αναπροσαρμόσετε. Το Σύμπαν σας στέλνει μεν ένα σαφές μήνυμα, το οποίο όμως είναι προς το παρόν δυσανάγνωστο για σας. Είναι προς όφελος σας ένα καταφέρετε να λύσετε το πάζλ αυτό όσο μπορείτε πιο γρήγορα, για να ανακτήσετε μια σταθερότητα στο οικονομικό τομέα. Θα χρειαστεί χρόνος και πολύ προσπάθεια, το σίγουρο είναι όμως ότι θα τα καταφέρετε!

 

Ποσειδώνας στους Ιχθείς (2011-2026)

 

Ο Ποσειδώνας, ο γίγαντας πάγου του ηλιακού μας συστήματος, όσο κινείται μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, περνάει μέσα από τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ενός οίκου όπου βασιλεύει το υποσυνείδητο, είναι η χώρα του αόρατου και εδράζει η καρμική αναγέννηση μας. Με το πέρασμα του αυτό μας επισημαίνει ότι έχει φτάσει η ώρα να αντιμετωπίσουμε τις φοβίες μας, να έρθουμε αντιμέτωποι με τα παιδικά μας τραύματα και να βγάλουμε επιτέλους όλους τους σκελετούς από την ντουλάπα μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή και κανείς δεν ρωτάει την άποψη μας. Μέσα στο 2021 οφείλετε να συμβιβαστείτε επιτέλους με τον εσωτερικό σας κόσμο και να θέσετε τέλος στις άπειρες αντιφάσεις που βασανίζουν το μυαλό σας. Κάτι τέτοιο είναι απόλυτα απαραίτητο για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην ζωή και έφτασε η ώρα να το πετύχετε!

 

Η επιρροή του Ποσειδώνα μέσα στο 2021 μπορεί να οδηγήσει πολλούς από το ζώδιο σας στην φιλανθρωπία ή σε κοινωφελή απασχόληση, κάτι που υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήταν ανήκουστο για το ζώδιο σας. Πίσω όμως από το σκληρό σας προσωπείο υπάρχει μια ευαίσθητη καρδιά που θα φανεί την χρονιά αυτή. Εκεί που θα πρέπει να προσέξετε όμως είναι, εάν δεν καταφέρετε να ανακουφίσετε τους γύρω σας από τα προβλήματά τους, μπορεί να σας οδηγήσει σε απογοητεύσεις και σε αδυναμία να ασχοληθείτε αποτελεσματικά με τα δικά σας προβλήματα. Χαμηλώστε λοιπόν τον πήχη των προσδοκιών σας, για να μην απογοητευτεί αργότερα.

 

Υπάρχει όμως και η πιθανότητα, κάποιοι να θελήσετε να ξεφύγετε από τα τρέχοντα πολλά προβλήματα σας, καβάλα στο άρμα του Ποσειδώνα, χαμένοι σε ένα ονειρικό κόσμο, μακριά από δυσκολίες και περιορισμούς. Τα παραισθησιογόνα και το αλκοόλ προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά, η οποία όμως είναι εφήμερη και απατηλή. Έχετε δε κατά νου, ότι η διέλευση του Ποσειδώνα από τον 12ο οίκο δημιουργεί φοβίες και νευρώσεις, που θα σας οδηγήσουν να πιστέψετε ότι έχετε πραγματικά και εξαιρετικά σημαντικά προβλήματα, που δεν είχατε ούτε και θα έχετε ποτέ. Τα πάντα είναι αποκύημα της φαντασίας σας και μόνο με όπλο την λογική θα μπορέσετε να ισορροπήσετε. Μέσα στο 2021 ωστόσο πολλοί από σας θα απομονωθούν κοινωνικά και θα επιδοθούν σε έναν πολύ πιο «κλειστό» τρόπο ζωής, κάνοντας παράλληλα και την ενδοσκόπηση που αισθάνονται ότι έχουν ανάγκη. 

 

Πλούτωνας στον Αιγόκερω (2008-2024)

 

Το 2021 ο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω βρίσκεται στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ένα οίκο που αφορά την καριέρα σας, τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα και τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις. Είναι ο οίκος που είναι υπεύθυνος για την επιτυχία, την φήμη και την αναγνώριση, τις φιλοδοξίες και τις πολιτικές μας προτιμήσεις, για την κοινωνική μας θέση και τον ρόλο που θα διαδραματίσουμε κοινωνικά.

 

Όσο δυσοίωνος και αν μας φαίνεται ο Πλούτωνας, ως άρχοντας του κάτω κόσμου, κατά την κλασσική του ερμηνεία όμως είναι ένας πλανήτης που συνδέεται με την δύναμη! Και υπό την ιδιότητα του αυτή θα ξυπνήσει σε πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας την ανάγκη ή την επιθυμία να συνεργαστούν ή να συνδράμουν ομάδες που ασκούν εξουσία οποιασδήποτε μορφής και να ξεχωρίσουν κοινωνικά. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω έχετε το χάρισμα, έχετε και την ελκυστικότητα που απαιτείται για να κάνετε ένα βήμα μπροστά, ξεχωρίζοντας από τους υπόλοιπους. Θα έχετε την ικανοποίηση να συνδράμετε στην βελτίωση των τρεχουσών συνθηκών με τις δικές σας δυνάμεις.

 

Η θέση αυτή του Πλούτωνα θα σας επιτρέψει επίσης να πετύχετε τους στόχους σας, να κατακτήσετε μια θέση στην δουλειά σας που εποφθαλμιάτε ή να υλοποιήσετε ένα σχέδιο ζωής για σας! Ο Πλούτωνας όμως, όπως και όλοι οι πλανήτες, έχει και την σκοτεινή του πλευρά. Έτσι, δεν θα λείψουν εκείνοι που θα θελήσουν να καταχραστούν την εξουσία τους, υποκινούμενοι από υπέρμετρη φιλοδοξία. Μια τέτοια επιτυχία όμως είναι σαν να εξαπατά κανείς τη μοίρα του και εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να απολαύσει για πολύ τα κέρδη που θα αποκομίσει. Γιατί όταν η ισορροπία του Σύμπαντος διαταράσσεται με τον άλφα ή βήτα τρόπο, είναι απαραίτητο να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό. Με άλλα λόγια, έχετε την ελεύθερη βούληση να επιλέξετε το μονοπάτι που θα βαδίσετε και ανάλογα θα επιβραβευτείτε ή θα υποστείτε τις συνέπειες.

 

Κριός 2021 – Συναισθηματικά

 

Στην σφαίρα των συναισθηματικών σας αναμένεται να αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες, προκλήσεις και προβλήματα μέσα στο 2021, αλλά υπάρχει η ελπίδα να μπουν όλα τελικά στον σωστό δρόμο, όποιος και αν είναι αυτός για τον καθένα σας,  και να κλείσει η χρονιά αυτή με χαμόγελα! Η επιτυχία σας στις συναισθηματικές σας σχέσεις, νέες ή παλιές, εξαρτάται αποκλειστικά από την ικανότητα σας να υπερκεράσετε τα προβλήματα και να προχωρήσετε μπροστά. Η Αφροδίτη περιορίζει φέτος σε σημαντικό βαθμό την ελευθερία κινήσεων σας και συνιστά να μην κάνετε βιαστικά και επιπόλαια βήματα σε μια νέα σχέση, γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις που δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες.

 

Από την άλλη, η ανάγκη σας για περιπέτεια και ελευθερία κινήσεων κατά τη διάρκεια της χρονιάς, που δεν είναι ωστόσο χαρακτηριστικό του ζωδίου σας, μπορεί να οδηγήσει τις σχέσεις στα άκρα και να ραγίσει το γυαλί. Στην περίπτωση αυτή μη βιαστείτε να κάνετε βιαστικές διορθωτικές κινήσεις. Ίσως να είναι για το καλό σας, εάν κλείσει ένας κύκλος στην συναισθηματική σας ζωή, για να ανοίξει ένας νέος, με καλύτερες προοπτικές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αποφύγετε να καταφύγετε για συμβουλές σε άτομα παλαιότερης γενεάς, γιατί δεν θα κατανοήσουν τους προβληματισμούς σας και θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Οι καλύτεροι σύμβουλοι σας θα είναι άτομα της δικής σας ηλικιακής ομάδας, με παραπλήσια βιώματα και εμπειρίες.

 

Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι αρκετά γεμάτο από σημαντικά ή δευτερεύουσας σημασίας γεγονότα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή. Το κυρίαρχο όμως είναι, ότι ο σύντροφός σας θα χρειαστεί την βοήθεια και στήριξη σας και θα κληθείτε να του την παρέχετε, αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια, ακόμη και αν καίγεστε στην δουλειά. Γιατί αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα του συντρόφου σας, επιλύετε και τα δικά σας. Ενδεχομένως όμως και να βρεθείτε χωρίς να το περιμένετε αντιμέτωποι με μια κατάσταση και να πρέπει να βρείτε λύσεις σε ένα πρόβλημα, το οποίο δεν είστε καθόλου έτοιμοι να διαχειριστείτε! Ότι και αν σας επιφυλάσσει η χρονιά αυτή, το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ακόμη χρόνος να ανατρέψετε τα δεδομένα, εάν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2021 είναι από συναισθηματικής άποψης αρκετά πιο ήπιο και ήρεμο, αλλά καλό θα ήταν να μην χαλαρώσετε. Οι κυρίες του ζωδίου σας δεν θα πρέπει να χάσουν επαφή με τα τεκταινόμενα στο σπίτι, στην οικογένεια ή στην σχέση τους. Οι κύριοι του ζωδίου σας θα έχουν το διάστημα του δεύτερου εξαμήνου το περιθώριο να κινηθούν λίγο πιο ελεύθερα, αλλά θα πρέπει να έχουν πάντοτε κατά νου, ότι μέσα στο 2021 το συναίσθημα είναι ο χειρότερος τους σύμβουλος. Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματά σας και κάντε με βάση την λογική τα βήματα εκείνα που θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν στο μέλλον που ονειρεύεστε.

 

Εάν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποιες περιόδους που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την συναισθηματική σας ζωή μέσα στο 2021, τότε σίγουρα οι μήνες Μάρτιος, Ιούλιος και Σεπτέμβριος θα ξεχωρίσουν. Τον Μάρτιο θα βιώσετε την αγάπη σε μια τελείως διαφορετική διάσταση από ότι μέχρι στιγμής, με ένα αίσθημα ευτυχίας να ζεσταίνει την καρδιά σας. Τα μέσα Ιουλίου αναμένεται να υπάρξουν ευεργετικές αλλαγές στην καθημερινότητα της συναισθηματικής σας ζωής, ενώ ο Σεπτέμβριος θα είναι μακράν ο πιο καυτός μήνας για τα ερωτικά σας! Οι πλανητικές συγκυρίες θα σας οδηγήσουν στο να αποκαλύψετε τις πιο ρομαντικές πλευρές της προσωπικότητας σας, παραμερίζοντας το σιδηρούν προσωπείο σας. Ιδανικοί σύντροφοί σας οι Λέοντες και οι Τοξότες, που θα σας οδηγήσουν σε μια παθιασμένη σχέση, ενώ εξ ίσου καλή συμπόρευση θα έχετε με Διδύμους και Υδροχόους, οι οποίοι μπορούν να φέρουν την καινοτομία στην ζωή σας και σεις να προσθέσετε την τρέλα στην μίξη. 

 

Κριός 2021 - Επαγγελματικά

 

Από άποψη καριέρας, η χρονιά αυτή έχει θετικό πρόσημο και μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι με τις εξελίξεις, όταν όμως τελειώσουν όσα θα διαμειφθούν και μπορέσετε να χαλαρώσετε. Η αρχή του έτους θα είναι αρκετά δύσκολη και μπορεί να αποθαρρυνθείτε από τα γεγονότα, καθώς τα πάντα θα φαίνεται ότι είναι εναντίων σας. Και αυτό αναμένεται να συμβεί, καθώς ο Ήλιος, ο κύριος προστάτης σας για το 2021, θα φωτίζει άλλους τομείς της ζωής σας, με αποτέλεσμα στα επαγγελματικά σας να σας έρθουν όλα ουρανοκατέβατα… Θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές που θα σας ξεβολέψουν και θα σας αναγκάσουν να παλέψετε ενάντια στους οιωνούς, η υπέρμετρη αυτή προσπάθεια σας όμως θα σας προφέρει προοπτικές εξέλιξης που μέχρι στιγμής δεν είχατε.

 

Το πρώτο μισό του χρόνου θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά, και σε τελική ανάλυση ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα είναι άσχημο, δεδομένης της άσχημης κατάστασης σε άλλους τομείς της ζωής σας. Η δουλειά θα σας προσφέρει μια διέξοδο που θα έχετε ανάγκη. Εστιάστε στο έργο σας και μην διστάζετε να ζητήσετε την βοήθεια των συναδέλφων σας, εάν αισθάνεστε ότι την έχετε ανάγκη. Όλοι από εσάς έχετε δική σας επιχείρηση, θα χρειαστείτε νέους συμμάχους και συνεργάτες, ενώ όσοι είστε υπάλληλοι, η λειτουργία σε μια ομάδα έργου σας ευνοεί.

 

Το δεύτερο μισό της χρονιάς θα εμβαθύνετε στις αλλαγές που συντελούνται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, γιατί πολλά αναμένεται να αλλάξουν και όχι μόνο για σας. Το γεγονός αυτό θα σας επιτρέψει να αναλάβετε ηγετικό ρόλο στον χώρο εργασίας σας, αν και προς το παρόν ανεπίσημο. Οι πλανητικές διελεύσεις και όψεις της περιόδου όμως θα σας βοηθήσουν να ανέλθετε ιεραρχικά, καθώς τώρα είναι η ώρα της δράσης και των δυναμικών ενεργειών, κάτι που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Εάν αποφύγετε τα λάθη, το τέλος της χρονιάς μπορεί να επιφυλάσσει σημαντικές εκπλήξεις για σας.

 

Εάν έπρεπε να εστιάσουμε σε πιο συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου, και με δεδομένο ότι ο Πλούτωνας θα διέρχεται τον 10ο οίκο σας, ενθαρρύνοντας την αλλαγή, οι μήνες Απρίλιος και Δεκέμβριος θα είναι καθοριστικής σημασίας για την καριέρα σας, περιόδους που θα έχουμε τις ευθυγραμμίσεις Ουρανού-Πλούτωνα. Από τις 20 Δεκεμβρίου δε και μετά επηρεάζει την καριέρα και την δημόσια εικόνα σας ο Κρόνος και οι βασικοί σας στόχοι θα είναι στο εξής η οικοδόμηση μιας επιτυχημένες καριέρας και η απόκτηση του σεβασμού της κοινωνίας. 

 

Κριός 2021 - Οικονομικά

 

Από οικονομικής άποψης το 2021 αναμένεται να είναι καλό, καθώς θα απολαμβάνετε την υψηλή προστασία του Άρη και του Ήλιου! Οι κίνδυνοι αναμένεται να είναι μικρότεροι από ότι αρχικά θα εκτιμήσετε και είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώστε όλα εκείνα τα έργα που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε, αλλά που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε. Στην προσπάθεια σας αυτή δεν θα είστε μόνοι, γιατί όσοι βρίσκονται γύρω σας θα σπεύσουν να σας στηρίξουν.

 

Το μόνο που θα λείπει από τον τομέα των οικονομικών σας κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, θα είναι το κίνητρο. Το κίνητρο να προσπαθήσετε περισσότερο και να επιτύχετε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Θα πρέπει όμως να κινητοποιηθείτε, γιατί όσο λιγότερη προσπάθεια καταβάλετε, τόσο λιγότερες προοπτικές για οικονομική ευημερία σας περιμένουν. Όπως και να έχει όμως, τα αστέρια θα βρουν το τρόπο να αλλάξουν την ζωή σας προς το καλύτερο, και καλό θα ήταν να απολαύσετε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες του ζωδίου σας δεν πρέπει να φοβηθείτε τον ανταγωνισμό σας, ενώ οι υπάλληλοι προσπαθήσετε να ανανεωθείτε, όσο σας επιτρέπουν οι συνθήκες. Ακόμη και μια μικρή αλλαγή μπορεί να φέρει χιονοστιβάδα εξελίξεων στο άμεσο μέλλον. Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγετε, όποια και αν είναι η απασχόληση σας ή η οικονομική σας επιφάνεια, είναι να πάρετε δάνειο το διάστημα αυτό. 

 

Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους η εικόνα αλλάζει ριζικά! Θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τις δαπάνες σας και παρόλα αυτά να χρειαστείτε εξωτερική βοήθεια για να μπορέσετε να ισοσκελίσετε τον προϋπολογισμό σας. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, είναι η χρονική στιγμή που θα σας χρειαστούν ισχυροί σύμμαχοι, καθώς θα έχετε ανάγκη την βοήθεια τους. Εάν είστε υπάλληλοι, μην αγνοείτε τις οδηγίες της διοίκησης ή των προϊσταμένων σας και μην αψηφάτε την ασφάλεια σας στον χώρο εργασίας. Η τεμπελιά και η αμέλεια μπορεί να σας στερήσουν κάποιες ευκαιρίες, που αναμένεται να είναι εξαιρετικά σημαντικές για την καριέρα σας!

 

Ειδικότερα η περίοδος που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα οικονομικά σας θα είναι το δεύτερο μισό του Απριλίου και όλο ο Μάιος, κατά την οποία οι τσέπες σας θα είναι γεμάτες, ιδίως σε σχέση με τους δύο πρώτους μήνες του χρόνου. Κάντε καλή χρήση των δώρων του Σύμπαντος, γιατί δεν θα είναι πάντοτε όλα ρόδινα…

 

Κριός 2021 - Υγεία

 

Ο τομέας της υγείας σας δεν αναμένεται να αποτελέσει ιδιαίτερη πηγή ανησυχίας κατά το 2021, καθώς ο Ήλιος θα καταφέρει να μπλοκάρει το μεγαλύτερο μέρος του αρνητισμού της Σελήνης και των προβλημάτων που αυτή θα φέρει σε άλλα ζώδια του ζωδιακού. Το γεγονός αυτό φυσικά δεν αποτελεί πανάκεια, ειδικά εάν λάβουμε υπόψη μας ότι ένα από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας είναι να επιμένετε σε κάτι, μέχρι να περάσει το δικό σας. Και ναι μεν η επιμονή σας μπορεί να σας οδηγεί σε δημιουργικότητα και επιτυχία, όσο αφορά όμως την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, αποτελεί τον χειρότερο εχθρό σας. Εάν έρθετε αντιμέτωποι μέσα στο 2021 με καταθλιπτικές καταστάσεις, συνιστάται να απομακρυνθείτε το συντομότερο δυνατό. Διαφορετικά, ακόμη και αν πετύχετε τους στόχους σας, η περιρρέουσα αυτή αρνητική ατμόσφαιρα θα αφήσει βαθιά σημάδια στο νευρικό σας σύστημα.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2021 προστατέψτε όσο καλύτερα μπορείτε το νευρικό σας σύστημα και τους λεμφαδένες σας, γιατί η καλή λειτουργία των λοιπών συστημάτων και οργάνων, εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από την εύρυθμη λειτουργία τους. Μην επιτρέπετε να σας καταπιέσουν, μην κάνετε κάτι που δεν σας ταιριάζει ή δεν θέλετε και αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού.

 

Κατά το δεύρο μισό του 2021 η κατάσταση θα είναι αρκετά πιο βατή στο τομέα της υγείας σας, καθώς θα είναι ισχυρότερη η θέση του Άρη, του κυβερνήτη πλανήτη σας, θωρακίζοντας σας ενεργειακά. Εάν είστε ενεργός αθλητής, την περίοδο αυτή μπορείτε να πετύχετε εξαιρετικές επιδόσεις και ρεκόρ. Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος να εκπληρώσετε τους στόχους σας, γι αυτό να είστε έτοιμοι και να έχετε αυτοπεποίθηση στις ικανότητες και τις δυνατότητες σας. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές, γιατί και αυτές μπορούν να σας βλάψουν. 

 

Οι χρονικές περίοδοι που θα πρέπει να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και την υγεία σας είναι μεταξύ 13 και 30 Απριλίου, 24 Ιουλίου με 18 Αυγούστου και 27 Νοεμβρίου με 5 Δεκεμβρίου. Ιδανικοί μήνες για άσκηση είναι από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο και το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου.

 

Προσοχή στο νευρικό σας σύστημα μεταξύ 14 και 29 Ιουλίου, καθώς τα σημάδια που θα υπάρξουν δεν θα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Θα πρόκειται για προμηνύματα ότι χρειάζεστε ανάπαυση και λίγη ηρεμία στην ζωή σας. Αντίθετα, τις περιόδους 7 Απριλίου με 3 Μαΐου και 12 Αυγούστου με 24 Οκτωβρίου θα αισθάνεστε σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να αμελείτε τον εαυτό σας, την διατροφή και την ξεκούραση σας. Στο μέγιστο ενεργειακό δυναμικό σας θα βρίσκεστε μεταξύ 20 Ιουλίου και 8 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει όμως να αποφύγετε υπερβολές, ειδικά όσοι από σας υποφέρετε από υπέρταση ή από πίεση στα μάτια.

 

Καλή και δημιουργικά χρονιά!

Ευτυχισμένο το 2021!

Αλίντα Κανάκη

  

 

 

 

  

 

 

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.