Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Άρης στον Λέοντα, Ιούλιος 2021 Δράση και αντίδραση, όνειρα και επιτυχία!


Ο Άρης, ο «φλογερός» πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, ο πλανήτης που ξυπνάει το θηρίο μέσα μας και μας δίνει ενέργεια και διάθεση για ζωή και δημιουργία, πέρασε, μετά από μια οδυνηρή για όλους μας διέλευση στον Καρκίνο, στις 11 Ιουνίου σε ένα ζώδιο που αισθάνεται ότι μπορεί να είναι ο εαυτός του, στον Λέοντα. Θα παραμένει στο ζώδιο αυτό της φωτιάς μέχρι και τις 30 Ιουλίου, δίνοντας μας αυτοπεποίθηση αλλά και όρεξη για δράση, μετά από μια περίοδο αδράνειας και εσωστρέφειας.

Ο Άρης στον Λέοντα ενισχύει την θέληση και δίνει ενέργεια και ώθηση να πραγματοποιήσουμε τα σχέδια μας. Πιέζει για αποφασιστική δράση και μας δίνει μια πρωτόγνωρη ορμή να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αισθανόμαστε ικανοί να κατακτήσουμε τον κόσμο και αισθανόμαστε ότι τα πάντα είναι δυνατά, τα πάντα είναι ασφαλή. Για τον λόγο όμως αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που αψηφούμε τον κίνδυνο και μπαίνουμε σε περιπέτειες χωρίς λόγο και ουσία.

Μέσα στον Ιούλιο θα είναι πολλοί εκείνοι που θα βιώσουν μια έκρηξη ενέργειας και έναν παιδικό σχεδόν ενθουσιασμό να υλοποιήσουν τις ιδέες τους και να κάνουν πράξη τα όνειρά τους. Η περιπέτεια είναι στο αίμα μας και η ανταγωνιστική μας φύση ξυπνάει. Το κακό είναι ωστόσο, ότι πολλοί θα είναι προσκολλημένοι και εμμονικοί στην υλοποίηση συγκεκριμένων σχεδίων, ακόμη και αν τα μηνύματα που λαμβάνουν δεν είναι ενθαρρυντικά. Θα είμαστε τόσο απορροφημένοι από τα σχέδια μας και απόλυτα σίγουροι για το αλάθητο των απόψεων μας, που δεν θα ακούμε τους γύρω μας, ούτε θα αντιλαμβανόμαστε να ανησυχητικά μηνύματα που θα μας στέλνουν.

Και στις 30 Ιουλίου ο Άρης θα περάσει στην γήινη Παρθένο, και από εκεί που τρέχαμε με αστρονομικές ταχύτητες, θα πατήσουμε απότομα φρένο, με αποτέλεσμα να αισθανθούμε την κόπωση της προηγούμενης περιόδου. Πολλοί δε από μας θα συνειδητοποιήσουν ξαφνικά, ότι σπατάλησαν την ενέργεια τους άσκοπα και χωρίς πρακτικό αντίκρισμα. Ας δούμε όμως ποια ζώδια θα βρεθούν στο pick της δράσης τους αυτόν τον μήνα και σε ποιους τομείς της ζωής τους:

Λέοντες

Φιλοξενείτε τον Άρη στο ζώδιο σας, οπότε  ήδη από τα μέσα Ιουνίου αλλά και όλο τον Ιούλιο θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί και δραστήριοι, αν και λίγο εριστικοί κατά περιόδους. Θα είστε συνεχώς σε κίνηση και θα σας είναι αδύνατο να καθίσετε έστω ένα λεπτό χωρίς να κάνετε κάτι. Θα βρίσκεστε πάντοτε στην πρώτη γραμμή και θα θέλετε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Θα είστε συνεπείς στα ραντεβού και στην δουλειά σας και θα θέλετε να έχετε υπό τον απόλυτο έλεγχο τα σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα. Η σωματική και η ψυχική σας δύναμη θα αυξηθεί σημαντικά το διάστημα αυτό και θα απολαύσετε τον ανταγωνισμό αλλά και την σωματική δραστηριότητα. Το αρνητικό της περιόδου είναι ότι θα είστε ισχυρογνώμονες και δεν θα ακούτε κανένα γύρω σας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να κάνετε επώδυνα λάθη.

Παρθένοι

Δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα με τα αποθέματα ενέργεια σας τον μήνα αυτό!  Θα στρέψετε την προσοχή σας κυρίως στις οικονομικές πτυχές της ζωής σας και η δράση σας θα επικεντρωθεί στο πως θα κερδίσετε επιπλέον χρήματα, ενδεχομένως αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε εργασία που θα σας εγγυηθεί επιπλέον έσοδα. Η ενασχόληση σας με τους λογαριασμούς, τον προϋπολογισμό δαπανών του νοικοκυριού σας και την εξόφληση ενδεχόμενων οφειλών θα είναι έντονη. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο να μην καταφύγετε σε παρορμητικές αγορές και εξανεμίσετε τα οικονομικά οφέλη της περιόδου. Μετά τις 30 Ιουλίου που υποδέχεστε τον Άρη στο ζώδιο σας, τα επίπεδα της ενέργειας σας παραμένουν σταθερά υψηλά, αλλά θα την κατευθύνετε πλέον στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιοί

Θα έχετε επίσης αυξημένη ενέργεια μέσα στον Ιούλιο, την οποία και θα κατευθύνετε στην οικογένεια και στο σπίτι σας. Ίσως να προσπαθήσετε να αυξήσετε την ακίνητη περιουσία σας ή να ξεκινήσετε μια οικογενειακή επιχείρηση το διάστημα αυτό. Εάν σκέφτεστε να μετεγκατασταθείτε σε ένα νέο ακίνητο ή να  ανακαινίσετε το σπίτι σας, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος.

Τοξότες

Το πάθος και η ενέργεια σας ξεχειλίζουν κατά τον Ιούλιο! Μεγάλα αποθέματα φυσικής και συναισθηματικής δύναμης θα αφιερωθούν σε σωματικές δραστηριότητες, αλλά και σε ερωτικές περιπέτειες. Όσοι του ζωδίου σας έχετε οικογένεια και απογόνους, θα αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας στην επικοινωνία και στο παιχνίδι με τα παιδιά σας.

Αιγόκεροι

Τα επίπεδα της ενέργειας σας θα είναι αυξημένα, και αν και θα δουλεύετε σκληρά το διάστημα αυτό, θα  αισθάνεστε ακάματοι και ακμαίοι. Θα αντιμετωπίσετε όλα σας τα καθήκοντα και υποχρεώσεις με απόλυτη επιτυχία, ενώ εάν αναζητάτε ευκαιρίες στην αγορά εργασίας, ο μήνας θα σας ευνοήσει. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζατε προβλήματα υγείας, μέσα στον Ιούλιο σας περιμένει γρήγορη και πλήρης ανάρρωση.

Κριοί

Θα δείξετε ενισχυμένη επιχειρηματικότητα και δημιουργικότητα μέσα στον Ιούλιο, με αποτέλεσμα να καταγράψετε σημαντικές επιτυχίες. Πέρα από την ευνοϊκή θέση του Άρη απέναντι στο ζώδιο σας, ένα θαυμάσιο τρίγωνο Χείρωνα-Άρη στις 2 Ιουλίου θα συμβάλει επιπρόσθετα στην επιτυχία σας.

Ταύροι

Η αυξημένη σας ενέργεια μέσα στον Ιούλιο θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε σημαντικά βήματα προόδου στην σταδιοδρομία σας. Με τον Άρη στον Λέοντα γίνεστε λίγο πιο γενναίοι και τολμάτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες ή και έργα που θα σας απογειώσουν επαγγελματικά.

Αλίντα Κανάκη

   

 

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.