Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Money, money, money…αστρολογικές όψεις Ιουλίου 2021


 

Η οικονομική κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη για τους περισσότερους αυτό το καλοκαίρι, τα χρήματα περιορισμένα, το ίδιο και οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν για τυχόν οικονομική ανάκαμψη. Ωστόσο, όπως έχουμε πει πολλές φορές, το σύμπαν φροντίζει ακόμη και στις πιο δύσκολες περιόδους να προσφέρει κάποιες χαραμάδες ελπίδας.

Μέσα στον Ιούλιο οι διελεύσεις των δύο κυρίαρχων πλανητών που σχετίζονται με την οικονομική μας κατάσταση, η Αφροδίτη και ο Δίας, θα μπορούσαν να προσφέρουν ανάσες σε αρκετούς από του ζωδιακού. Η Αφροδίτη, που πέρα από τα ερωτικά συμβολίζει την πολυτέλεια και την οικονομική άνεση, θα διέρχεται το ζώδιο του Λέοντα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Και δεδομένου ότι ο Λέοντας είναι η προσωποποίηση της πολυτέλειας και της λάμψης, ο μήνας αυτός προσφέρεται για ψώνια αλλά και κούρες ομορφιάς, αγορές καλλυντικών και αλλαγές χτενισμάτων.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχη και της επιτυχίας και χωρίς τις ευλογίες και την συνδρομή του καμία προσπάθεια που αποβλέπει σε οικονομικό κέρδος δεν είναι δυνατό να καρποφορήσει. Μέχρι τις 28 Ιουλίου θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων, για να επιστρέψει ακολούθως στον Υδροχόο. Εάν τον φιλοξενείτε το διάστημα αυτό σε οίκους του ωροσκοπίου σας που έχουν σχέση με τα χρήματα, τότε η εύνοια του είναι δεδομένη, με τα έσοδα σας να καλύπτουν στην χειρότερη περίπτωση με άνεση τα έξοδα μας. Μόνο που το διάστημα της ανάδρομης πορείας του είναι αρκετά πιο φειδωλός, προσφέροντας λιγότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση από ότι συνήθως.

Μια από τις θετικότερες μέρες του μήνα για ζητήματα οικονομικής φύσης είναι η 13η Ιουλίου, που έχουμε μια σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα. Πέρα από τις επιτυχίες σε συναισθηματικό επίπεδο και τις ευκαιρίες για συναρπαστικές ερωτικές γνωριμίες, φλερτ και διασκέδαση, η σύνοδος αυτή αυξάνει την δημιουργικότητα και προωθεί την επιχειρηματικότητα. Νέες γνωριμίες μπορεί να οδηγήσουν σε καινούργιες ευκαιρίες καριέρας, ενώ η διαπραγμάτευση νέων συμβάσεων ίσως να αποδειχτεί εξαιρετικά κερδοφόρα. Τα κέρδη είναι για πολλούς του ζωδιακού πιθανά, αρκεί όμως να αποφύγει κανείς τις παρορμητικές κινήσεις και την ανάληψη μεγάλων ρίσκων. Πάνω απ’ όλα, αναμένεται η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη να φανεί ευεργετική για Λέοντες, Παρθένους, Τοξότες, Αιγόκερους και Ταύρους του δεύτερου δεκαήμερου, και έως ένα βαθμό σε Σκορπιούς, Κριούς, Καρκίνους, Υδροχόους και Ιχθείς, επίσης του 2ου δεκαήμερου. Ας δούμε όμως αναλυτικά σε ποιους τομείς ευνοείται το κάθε ζώδιο.


Λέοντες

 

Η σύνοδος φιλοξενείται στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν της προσωπικότητα σας. Υπό την επιρροή της θα βελτιώσετε την εμφάνιση σας και θα γίνετε πιο ελκυστικοί στους γύρω σας. Τις μέρες γύρω από την όψη έχετε αυξημένες πιθανότητες να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από το αναμενόμενο, τα οποία όμως ενδεχομένως να τα ξοδέψετε για ψώνια και καλλωπισμό. Μεγαλύτερη εύνοια από τους υπόλοιπους θα έχουν όσοι του ζωδίου σας ασχολούνται με τις τέχνες, την ομορφιά, την μόδα και την διασκέδαση.

 

Παρθένοι

 

Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσα στον μήνα Ιούλιο. Θα έχετε αυξημένη ροή χρημάτων στο πορτοφόλι σας, θα μπείτε όμως στον πειρασμό να ξοδέψετε περισσότερα από ότι προγραμματίζατε. Εκτός απροόπτου, η οικονομική κατάσταση των περισσότερων αναμένεται να βελτιωθεί. Η περίοδος προσφέρεται για κάθε μορφής οικονομική δραστηριότητα, ενώ γνωριμίες που θα γίνουν σ’ αυτή την φάση, θα αποδειχτούν επικερδείς στο προσεχές μέλλον.

 

Τοξότες

 

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη θα έχει θετική επίδραση για όσους του ζωδίου σας αναζητούν την παρούσα χρονική στιγμή επιχειρηματικές ή εμπορικές συμμαχίες με το εξωτερικό. Υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, που αναμένεται να σας αποφέρει μια πολύ σημαντική για την οικονομική σας επιβίωση συμφωνία. Σε γενικές γραμμές, χρήματα μπορούν να έρθουν για το ζώδιο σας από το εξωτερικό, οπότε κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να μην χάσετε την ευκαιρία αυτή.

 

Αιγόκεροι

 

Με Αφροδίτη και Άρη σε σύνοδο στον 8ο οίκο σας, χρήματα μπορούν να εισρεύσουν στα ταμεία σας από επενδύσεις, χρηματιστήριο ή κληρονομιές για να σχηματίσετε ένα κεφάλαιο κίνησης που θα σας φανεί χρήσιμο στο άμεσο μέλλον. Οι τραπεζικές συναλλαγές ή συμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν τις μέρες γύρω από την σύνοδο αναμένεται να είναι επωφελείς.

 

Σκορπιοί

 

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη ενεργοποιεί τον 10ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας (καριέρα και δημόσιος βίος), με συνέπεια τα οικονομικά οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε με την όψη αυτή θα προέρχονται από την δουλειά σας, πιθανότατα υπό μορφή μπόνους ή λόγω της εύνοιας που απολαμβάνετε από τους ανωτέρους σας. Είναι επίσης δυνατή μια έκτακτη οικονομική στήριξη από τον πατέρα σας.   

 

Ταύροι

 

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη εγγυάται για το ζώδιο σας κέρδη από μια οικογενειακή επιχείρηση, από την επιτυχή πώληση ακινήτων αλλά και από εμπορία έργων τέχνης και αντικών. Το τρίγωνο δε Ερμή-Δία στις 12 Ιουλίου μπορεί να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες κερδοφορίας για όσους σχετίζονται με το δίκαιο, την διαφήμιση ή δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με συνεταίρους. Επαφές με στενούς συγγενείς ή άτομα που διαδραματίζουν τον ρόλο του μέντορα για σας, μπορεί επίσης να φανούν εξαιρετικά ελπιδοφόρες και επικερδείς.

 

Καρκίνοι

 

Για το ζώδιο σας η οικονομική ανάσα μπορεί να έρθει από ένα ασφάλιστρο, κέρδος από μια πετυχημένη συναλλαγή ή από ένα καινούργιο συμβόλαιο συνεργασίας που θα υπογράψετε τις μέρες αυτές με ένα συνεργάτη ή μια επιχείρηση από το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται δε υλική βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα.

 

Κριοί

 

Για τους Κριούς η οικονομική ανάσα μπορεί να προέρθει από ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που μπορεί να λάβουν σαν αμοιβή για μια συμφωνία που θα υπογράψουν, από μια λογοτεχνική δραστηριότητα, από την μετάφραση ενός έργου ή ακόμη και από την διδασκαλία.

 

Ιχθείς

 

Φιλοξενείτε μέχρι τα τέλη του μήνα στο ζώδιο σας τον επεκτατικό Δία και η παρουσία του, αν και σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να σας φέρει κάποιες οικονομικές απολαβές από δημιουργικές δραστηριότητες ή ακόμη και κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Με τον Ερμή να διέρχεται τον 5ο ηλιακό σας οίκο, που σχετίζεται με τα χαρτονομίσματα, οι πιθανότητες για αύξηση των εισοδημάτων σας αυξάνονται.

 

Υδροχόοι

 

Τέλος, αναμένεται να καταγράψουν κέρδη από μια οικονομική συμφωνία ή από ένα επιχειρηματικό έργο που θα ολοκληρωθεί με επιτυχία οι Υδροχόοι. Οι ευκαιρίες που θα έχει το ζώδιο σας για αυξημένη κερδοφορία αυξάνονται μέσα στον μήνα, ενώ δεν αποκλείεται η πιθανότητα να λάβετε χρήματα από τον πατέρα σας ή από έναν προστάτη σε ισχυρή θέση και μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

 

Αρκετοί οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα απολαύσουν την εύνοια της τύχης κατά τον μήνα Ιούλιο! Σημαντικό είναι ωστόσο να έχουμε κατά νου, ότι ακολουθούν εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες τους επόμενους μήνες, οπότε καλό θα ήταν να μην εξανεμίσουμε την όποια εύνοια σε εφήμερες και ανούσιες απολαύσεις.

 

Αλίντα Κανάκη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.