Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια : Σεπτέμβριος 2021! Ένας μήνας ευχάριστων εκπλήξεων από την Αλίντα Κανάκη !


Τα αστέρια υπόσχονται ένα Σεπτέμβριο με αρκετά θετικά μηνύματα και ευχάριστες εκπλήξεις για αρκετούς του ζωδιακού! Το γεγονός αυτό, τόσο σπάνιο για τις μέρες μας, θα οφείλεται στις πολλές αρμονικές όψεις των πλανητών μεταξύ τους. Ευνοημένοι δε των άστρων για τον μήνα οι Ιχθείς, οι Υδροχόοι, οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι και οι Παρθένοι! Ας εξετάσουμε τα τυχερά ζώδια με την σειρά.

Ιχθείς

Ένα υπέροχο τρίγωνο μεταξύ Άρη και Πλούτωνα στις 6 Σεπτεμβρίου θα φέρει την ευκαιρία στο ζώδιο των ιχθύων να υπογράψουν ένα κερδοφόρο συμβόλαιο, πιθανά με φίλους. Η μέρα ευνοεί επίσης την επίσκεψη σε ψυχολόγους ή δικηγόρους επί ζητημάτων που σας βαραίνουν ή εκκρεμούν. Στην επικοινωνία σας θα είστε αρκετά διπλωμάτες και θα θίγετε τα ζητήματα με τακτ. Ευνοϊκή η μέρα επίσης για επίλυση προβλημάτων με ένα συνεταίρο ή συνεργάτη, ενώ η συμμετοχή σε πολιτικές ή πολιτιστικές δραστηριότητες ή εθελοντικές δράσεις θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με ομοϊδεάτες.

Στις 16 Σεπτεμβρίου το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα ευνοήσει μια συνεργασία σας, μέσα από την οποία θα έρθει επιτυχία στην επαγγελματική σας πορεία. Η ευβοϊκή αυτή όψη θα έχει θετική επίδραση και στην προσωπική σας ζωή! Μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο που μοιράζεται τα ίδια με σας πνευματικά ενδιαφέροντα ή κοσμοθεωρία και να ξεκινήσει μια κοινή πορεία.

Υδροχόοι

Η ευνοϊκή όψη τριγώνου Αφροδίτης με τον Δία στις 6 Σεπτεμβρίου θα φέρει τύχη σε ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση αλλά και με μακρινά ταξίδια! Μπορεί να κληθείτε να συμμετάσχετε σε ένα συνέδριο ή μια σημαντική εκδήλωση, να λάβετε μέρος σε μια αθλητική εκδήλωση στο εξωτερικό, όπου θα φέρετε πολύ θετικά αποτελέσματα ή να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, η οποία να σχετίζεται με τα ταξίδια. Ευνοούνται επίσης οι εκδόσεις ή οτιδήποτε έχει σχέση με διαφημίσεις.

Στις 20 Σεπτεμβρίου σχηματίζει ο Ερμής τρίγωνο με τον Δία, μια όψη που προσφέρεται να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Στο μικροσκόπιο σας μπορεί να βρεθούν οι καθημερινές σας ασχολίες ή συνήθεις, προκειμένου να βελτιώσετε ότι δεν αποδίδει. Η έρευνα επίσης για ζητήματα που σας απασχολούν μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Μπορεί να έχετε συναντήσεις με ειδικούς, προκειμένου να βρείτε διεξόδους σε περίπλοκα προβλήματα. Είναι όμως και μια όψη που στρέφει την προσοχή σας στην μεταφυσική, στην θρησκεία ή την φιλοσοφία και στα αιώνια ερωτήματα της ζωής. Μπορεί δε να ασχοληθείτε με την συγγραφή επί ζητημάτων μεταφυσικής ή φιλοσοφίας.

Αιγόκεροι

Στις 6 Σεπτεμβρίου έχουμε δύο υπέροχα τρίγωνα, του Άρη με τον Πλούτωνα και της Αφροδίτης με τον Δία! Πρόκειται για όψεις που αναμένεται να φέρουν δημοφιλία, κοινωνική καταξίωση, χρήματα, πιθανά από το εξωτερικό ή μια μοναδική ευκαιρία για μια νέα δουλειά. Οι επαγγελματικές επαφές θα φανούν εξαιρετικά χρήσιμες τις μέρες αυτές, ενώ θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για ώθηση της καριέρας σας και αύξηση των απολαβών σας.

Την ίδια δε μέρα έχουμε ακόμη ένα τρίγωνο Ήλιου με Ουρανό, μια όψη που συνδέεται με ευχάριστες εκπλήξεις σε προσωπικό επίπεδο, με την οικογένεια και τα παιδιά σας. Ενδέχεται με την όψη αυτή να κλείσετε διακοπές στο εξωτερικό, ή εάν ασχολείστε με την συγγραφή, να έρθετε σε συμφωνία με έναν εκδοτικό οίκο για την έκδοση του έργου σας.

Ταύροι

Στις αρχές του μήνα, με το εξαιρετικό τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού της 6ης  Σεπτεμβρίου, σας περιμένουν ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, αρκετή ψυχαγωγία και χαλάρωση! Είναι μια εξαιρετική όψη για να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε, να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή ακόμη και την δική σας επιχείρηση. Μια έξοδος θα σας δώσει μεγάλη χαρά, ενώ ένα πολυαναμενόμενο ραντεβού μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Στις 29 Σεπτεμβρίου έχουμε ένα τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη που αναμένεται να φέρει χαρά στις προσωπικές σας σχέσεις!  Θα επικρατεί γαλήνη και ηρεμία στην σχέση ή τον γάμο σας και με το ταίρι σας δεν θα είστε μόνο σύντροφοι, αλλά και φίλοι. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ίσως να βρουν το μελλοντικό τους ταίρι σε μια πολιτιστική ή πολιτική συγκέντρωση, ενώ για κάποιους άλλους μια φιλική σχέση θα πάρει μια πιο ρομαντική τροπή.

Παρθένοι

Και για τους Παρθένους η όψη τριγώνου στις 6 Σεπτεμβρίου μεταξύ Αφροδίτης-Δία θα σημάνει θετικές εξελίξεις και καλή τύχη σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και στην προσωπική τους ζωή. Αναμένεται να ολοκληρώσετε με επιτυχία ένα έργο που σας έχει ανατεθεί και να αμειφθείτε πολύ καλά γι’ αυτό. Υπό την εύνοια της όψης θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια επιτυχημένη κίνηση καριέρας, ενδεχομένως σε διαφορετική επιχείρηση με καλύτερες αμοιβές. Εάν υπάρχουν προβλήματα υγείας, η όψη ευνοεί την λύση τους, ενώ κάποιοι ίσως αποφασίσουν να αποκτήσουν ένα κατοικίδιο.

Στις 25 Σεπτεμβρίου ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που θα σας επιτρέψει να πάρετε μια βαθιά ανάσα στα επαγγελματικά σας! Θα υπάρξουν βέβαια δύσκολα και επείγοντα ζητήματα που θα πρέπει να διευθετήσετε, αλλά θα τα αντιμετωπίσετε με επιτυχία και θα κερδίσετε την εύνοια των ανωτέρων σας, ίσως και μια μισθολογική αύξηση!

Αλίντα Κανάκη      

 

   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.