Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια : Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα - Σεπτέμβριος 2021 από την Αλίντα Κανάκη !


Οι εξωτερικοί πλανήτες Ποσειδώνας και Πλούτωνας είναι στην αστρολογία υπεύθυνοι για τα όνειρα και την εκπλήρωση τους. Τον Σεπτέμβριο του 2021 οι δύο αυτοί πλανήτες σε αρμονικές όψεις με Άρη, Ήλιο και Αφροδίτη παρέχουν μοναδικές ευκαιρίες σε κάποια ζώδια του ζωδιακού κύκλου να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Ποιανού όνειρα λοιπόν θα γίνουν πραγματικότητα;

Ο Άρης σχηματίζει στις 6 Σεπτεμβρίου τρίγωνο με τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα πολλοί να αισθανθούν μια αύξηση της ζωτικής τους ενέργειας και μια ζωντάνια, που θα μπορούσαν να την κατευθύνουν στην επίτευξη των προσδοκιών και των ονείρων τους. Ιδιαίτερα έντονη θα είναι η ευνοϊκή αυτή πλανητική όψη για Καρκίνους, Λέοντες και Ταύρους.

Καρκίνοι

Τον Σεπτέμβριο μπορούν να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα σας για επαγγελματικές συνεργασίες ή για νέα συναισθηματικά ξεκινήματα. Αν σκέφτεστε να περάσετε στο επόμενο εξελικτικό βήμα στην σχέση σας, ο μήνας αυτός είναι ιδανικός. Ακόμη πιο ευοίωνος είναι για την τέλεση γάμων! Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, μια γνωριμία μέσα στον μήνα μπορεί να εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου στον μελλοντικό σας σύντροφο. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο μπορεί να κερδίσετε μια δίκη, εάν έχετε αντιδικίες με κάποιους ή να συνάψετε μια επικερδή συμφωνία, εάν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Λέοντες

Τον μήνα αυτό υπάρχει η δυνατότητα να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη ή τα οικονομικά σας. Στην δουλειά σας υπάρχει η πιθανότητα να λάβετε ένα μπόνους ή μια αύξηση μισθού λόγω της εξαιρετικής σας απόδοσης. Όσοι αναζητάτε μια δεύτερη απασχόληση ή πρόσθετες πηγές εισοδήματος, θα έχετε την ευκαιρία να το πετύχετε. Εάν είχατε σκοπό να αγοράσετε κάτι, τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά αυτή σε προσιτή τιμή. Ακόμη και αν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, μέσα στον μήνα θα υπάρξουν πολύ θετικές εξελίξεις.

Ταύροι

Εάν ονειρευόσαστε διακοπές, κρουαζιέρες ή ταξίδια στο εξωτερικό, είναι πολύ πιθανό μέσα στον μήνα να έχετε την ευκαιρία να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Είναι ένας μήνας που ευνοεί την διασκέδαση, τα ταξίδια και τις αποδράσεις! Μπορεί όμως να λάβετε ένα δώρο που επιθυμούσατε εδώ και πολύ καιρό. Ο μήνας αυτός ευνοεί επίσης την δημοφιλία ή την απόκτηση φήμης και αποδοχής του έργου σας από ένα ευρύτερο κοινό. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν όσοι ονειρεύονται ή επιθυμούν κάνουν καριέρα στο θέατρο ή στην τηλεόραση. Είναι επίσης μια ιδανική χρονική στιγμή να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή μια καινούργια δράση!

Στις 16 Σεπτεμβρίου σχηματίζει τρίγωνο ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, μια όψη που δίνει ώθηση στην έκφραση και την δημιουργικότητα. Θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς.

Παρθένοι

Τον Σεπτέμβριο του 2021 οι πλανητικές συγκυρίες υπόσχονται την εκπλήρωση των ονείρων σας που αφορούν την αυτοέκφραση και την δημιουργικότητα σας. Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα παιδί, αυτό το μήνα θα έχετε την ευκαιρία να μείνετε έγκυος. Μπορεί επίσης να έχετε την εύνοια της τύχης, κερδίζοντας ένα λαχείο ή το στοίχημα. Κάποιοι άλλοι μεταξύ σας, που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα πολύτιμο κόσμημα, ίσως να έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την ευχή τους.

Τοξότες

Για το ζώδιο σας η τύχη χαμογελά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν στους τομείς αυτούς πραγματικότητα. Μπορεί να σας προσφέρουν μια θέση εργασίας που επιθυμούσατε, να λάβετε ένα μπόνους στην δουλειά σας ή μια αύξηση αποδοχών ή να εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, που με τον καιρό θα γίνει ένθερμος υποστηρικτής και προστάτης σας, με άμεσο αντίκτυπο στην θετική εξέλιξη της καριέρας σας.

Ιχθείς

Εάν ονειρεύεστε να παντρευτείτε, να συναντήσετε το άλλο σας μισό ή να διευρύνετε τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο με ενδιαφέροντα άτομα, το όνειρο σας αυτό μπορεί μέσα στον μήνα να γίνει πραγματικότητα. Οι αισθηματικές σχέσεις σας δεν θα στηρίζονται μόνο στην αγάπη αλλά και στην φιλία. Και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες όμως θα ευνοηθούν με την όψη αυτή, καθώς θα αποδειχτούν εξαιρετικά αποδοτικές από οικονομικής άποψης, καθώς και οι πάσης φύσης επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις που μπορεί να  υπάρξουν μέσα στον μήνα.

Τέλος, στις 29 Σεπτεμβρίου υπάρχει ένα τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που μπορεί να ευνοήσει την εκπλήρωση των επιθυμιών για Υδροχόους και Τοξότες.

Υδροχόοι

Με την όψη αυτή η επιθυμία σας για μια αξιοπρεπή δουλειά και για αξιόλογες αμοιβές μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Στην δουλειά σας μπορεί να σας προσφερθεί μια προαγωγή ή να έχετε μια πρόταση για μια καινούργια δουλειά που θα αποδειχτεί καλύτερη και οικονομικά συμφέρουσα. Η δε κοινωνική σας ζωή θα αλλάξει προς το θετικότερο.

Τοξότες

Εάν έχετε ονειρευτεί να αποκτήσετε δικό σας σπίτι, με την παρούσα όψη μπορεί το όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα. Για κάποιους άλλους του ζωδίου σας, μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιθυμία τους να αλλάξουν τόπο κατοικίας, είτε μετακομίζοντας σε ένα νέο σπίτι, σε άλλη πόλη ή ακόμη και στο εξωτερικό, ανάλογα με το τί επιθυμεί και ονειρεύεται ο καθένας.  

Αλίντα Κανάκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.