Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Δραματικές αλλαγές και οι όψεις του Χείρωνα Οκτώβριος 2021 από την Αλίντα Κανάκη !

 

Οι αιφνίδιες και ξαφνικές, δραματικές θα λέγαμε αλλαγές, θετικές ή αρνητικές, έχουν συνδεθεί με τις όψεις που σχηματίζει ο Ουρανός με τους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Τον Οκτώβρη όμως ο Ουρανός δεν παρουσιάζει καμία όψη. Την θέση του στην πλανητική σκακιέρα ωστόσο παίρνει ο αστεροειδής Χείρωνας, που και αυτός είναι υπεύθυνος για την απότομη αλλαγή κατεύθυνσης της μοίρας μας, αν και η επιρροή του εστιάζεται περισσότερο στον ψυχισμό μας. Μέσα στον Οκτώβριο ο Χείρωνας παρουσιάζει σημαντικές όψεις με Άρη, Ήλιο και Αφροδίτη, την επίδραση των οποίων θα εξετάσουμε.

 

Αντίθεση Άρη-Χείρωνα

 

Η αντίθεση Άρη-Χείρωνα από Ζυγό και Κριό αντίστοιχα σχηματίζει την πρώτη μέρα του Οκτώβρη και αναμένεται να φέρει απογοήτευση εάν δεν καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, εκδηλώνοντας τον θυμό μας για τα εμπόδια που εμφανίστηκαν ξαφνικά στον δρόμο μας. Η αντίθεση αυτή μπορεί να έχει ισχυρή επίδραση σε Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαήμερου.

 

Κριοί

 

Προσοχή θα χρειαστεί στις συνεργασίες ή στον γάμο σας, καθώς μπορεί να ξεσπάσουν σκάνδαλα, να υπάρξει προδοσία ή στην καλύτερη περίπτωση συγκρούσεις. Οι καταστάσεις μπορούν εύκολα να κλιμακωθούν, εάν δεν προσέξετε και να καταλήξετε σε οριστικές ρήξεις ή σε δύσκολες διαπραγματεύσεις στις επαγγελματικές σας συνεργασίες ή σε διαζύγιο στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να μην εκπληρωθούν οι δεσμεύσεις που απορρέουν από επαγγελματικές συμβάσεις ή συμβόλαια, συμφωνίες να αθετηθούν ή να υπάρξει ένα ξαφνικό γεγονός που θα αμαυρώσει την φήμη του εμπορικού σας εταίρου. Σαν συνέπεια των συμβάντων αυτών θα υπάρξουν αυξημένα έξοδα για τους νομικούς αγώνες που θα χρειαστεί να ξεκινήσετε, αλλά θα υποφέρετε και από τους ανταγωνιστές σας, που θα βρουν ευκαιρία να σας χτυπήσουν. 

 

Καρκίνοι

 

Η όψη μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο πορτοφόλι σας, καθώς ενδέχεται να φέρει μεγάλες χρηματικές απώλειες λόγω αποτυχημένων τοποθετήσεων ή κακών χειρισμών. Η επιχείρηση σας υπάρχει το ενδεχόμενο να υποστεί εξ αιτίας του γεγονότος αυτού μεγάλους κλυδωνισμούς. Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι να σας εγκαταλείψει το ταίρι σας, το οποίο συνεισέφερε και το εισόδημα στην οικογένεια σας, με αποτέλεσμα να χαθεί ξαφνικά ένα μεγάλο μέρος του μηνιαίου σας εισοδήματος. Στα λοιπά ενδεχόμενα γεγονότα της όψης ανήκει και η περίπτωση δήμευσης της περιουσίας σας, η ληστεία ή η εξαπάτηση σας.

 

Αιγόκεροι

 

Υπό την επιρροή της όψης υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε την δουλειά σας, ειδικά εάν δραστηριοποιείστε στον τομέα των ακινήτων, στην γεωργία, στον τουρισμό ή στην εστίαση. Οι γονείς σας ίσως να αποφασίσουν ξαφνικά να τερματίσουν τον συζυγικό τους βίο ή να χάσετε το σπίτι σας. Τα προσωπικά ή οικογενειακά σας προβλήματα μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση σας στην δουλειά και να σας στοιχίσουν μια προαγωγή ή ακόμη και την ίδια την θέση εργασίας σας.

 

Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα

 

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα πραγματοποιείται στις 3 Οκτωβρίου και προβλέπεται να μεταφέρει μεγάλο ψυχολογικό φορτίο, καθώς μπορεί να περιγραφεί ως η αιώνια πάλη του εαυτού μας με τα τραύματα μας. Η όψη πέρα από ψυχικά φορτισμένη, αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά τον χρηματοπιστωτικό τομέα, να συνδεθεί με απώλεια συνεργατών ή πελατών ή την διάλυση σχέσεων. Προβλέπεται να είναι εξαιρετικά δύσκολη για Ταύρους και Διδύμους του 2ου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

 

Ταύροι

 

Στο εργασιακό περιβάλλον σας περιμένουν μεγάλες και απότομες αλλαγές, καθώς υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να σας προδώσουν οι συνάδελφοι, να σας εξαπατήσουν ή να αμαυρώσουν την καλή σας φήμη, διαδίδοντας δυσφημιστικές φήμες. Προσέξτε μην αφαιρέσουν πολύτιμα έγγραφα από το γραφείο σας ή μην αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας και σαμποτάρουν την δουλειά σας. Στα πιο «ανώδυνα» σενάρια της όψης είναι να σας κλέψουν το κινητό, να σας αλλάξουν ξαφνικά βάρδια, εάν δουλεύετε με βάρδιες ή να πρέπει να καλύψετε περισσότερες από μια θέσεις εργασίας λόγω έκτακτων περιστάσεων.

 

Δίδυμοι

Μέσα στον Οκτώβριο θα βιώσετε δραματικές αλλαγές στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα, με το ταίρι σας, τους φίλους ή τα παιδιά σας. Θα υπάρξουν διαμάχες, πιθανών να υπάρξουν σκάνδαλα και το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν αρκετοί χωρισμοί στο ζώδιο σας. Θα απομακρυνθείτε από τον κοινωνικό και φιλικό σας περίγυρο τον μήνα αυτό λόγω των συνθηκών, γιατί ίσως να βρήκατε μια δεύτερη δουλειά και δεν σας περισσεύει χρόνος. Προδοσία είναι πιθανή από κολλητούς φίλους ή το ταίρι σας, ενώ οι δραστηριότητες και οι επιτυχίες σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα αντιμετωπιστούν με ζήλια και φθόνο από τους γύρω σας.  

                                  

Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα

 

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα της 16 Οκτωβρίου είναι επιτέλους μια θετική όψη του Χείρωνα, η οποία αναμένεται να φέρει στα ζώδια που επηρεάζει αυξημένα απρογραμμάτιστα εισοδήματα ή οικονομική άνεση και μια ξαφνική και δραματική βελτίωση των προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Οι τυχεροί που θα δεχτούν την εύνοια του τριγώνου είναι οι Τοξότες και οι Σκορπιοί στο μεταίχμιο του πρώτου προς το δεύτερο δεκαήμερο!

 

Τοξότες

 

Σας περιμένουν απρόβλεπτες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, καθώς η όψη φέρνει όμορφες ρομαντικές γνωριμίες, φλερτ και διασκέδαση. Η ζωή σας θα δεχτεί μια ένεση αρμονίας και η θετική σας ψυχολογία θα οδηγήσει την δημιουργικότητα σας στα ύψη.

 

Σκορπιοί

 

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα φέρει θετικές και απρόβλεπτες αλλαγές στην εργασία και τα οικονομικά σας. στην δουλειά σας ή στην ομάδα εργασίας που δραστηριοποιείστε να κερδίσετε τον σεβασμό των γύρω σας, που θα αναγνωρίσουν την καταλυτικής σημασίας συμβολή σας στην επίτευξη του έργου σας. Η ευσυνείδητη εκτέλεση των καθηκόντων σας σε συνδυασμό με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός έργου ίσως να φέρουν ένα ανέλπιστο  χρηματικό μπόνους που θα τονώσει τα οικονομικά σας. 

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.