Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Νέα Σελήνη της 6 Οκτωβρίου στον Ζυγό Το φεγγάρι της οργής!

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 6 του μήνα, στις 14:05 τοπική ώρα και στις 13ο 24΄ του Ζυγού. Μια Σελήνη στον Ζυγό επιτείνει την ανάγκη μας για ηρεμία, για ειρηνική επίλυση των διαφορών και για επαναφορά της αρμονίας στην ζωή μας. Προτιμάμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο, ακόμη και αν πρέπει να κρύψουμε τα πραγματικά μας συναισθήματα ή σκέψεις, από φόβο μήπως και διαταράξουμε τις ισορροπίες ή την ηρεμία.  Η αποστολή της Νέας Σελήνης αυτής ωστόσο είναι να μας διδάξει να μην φοβόμαστε να επικοινωνήσουμε σκέψεις, απόψεις και συναισθήματα, καλά ή κακά, ανεξάρτητα από το τι περιμένουν οι άλλοι από εμάς.

Ο Ζυγός είναι το μόνο από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου που αντιπροσωπεύεται από μια κατασκευή, από την ζυγαριά της δικαιοσύνης, και αυτό γιατί πέρα και πάνω από όλα τοποθετεί την λογική, εξορίζοντας το συναίσθημα. Είναι το ζώδιο εκείνο που συνδέεται όσο κανένα άλλο με την ειρήνη αλλά και με το πόλεμο, και επιχειρεί να διατηρήσει τις υφιστάμενες ισορροπίες με κάθε κόστος. Μια φάση της Σελήνης στον Ζυγό (Νέα Σελήνη ή Πανσέληνος) συνοδεύεται πάντοτε από γεγονότα με παγκόσμιο αντίκτυπο ή από διεθνή αναστάτωση, καθώς πολλές είναι οι χώρες που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού ή έχουν έντονη την παρουσία του ζωδίου στους αστρολογικούς χάρτες τους. Μεταξύ των χωρών αυτών ανήκουν οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Γαλλία, η Αυστραλία, η Νότια Κορέα, η Συρία και το Αφγανιστάν, χώρες που ήδη πρωταγωνιστούν στα γεγονότα της περιόδου.  

Στην κοσμική αστρολογία κυβερνά ο Ζυγός την διπλωματία και τις διπλωματικές σχέσεις των κρατών, τους συνασπισμούς και τις συμμαχίες, τις συνθήκες ειρήνης και συνεργασίας, τις διασυνοριακές επαφές και τις διακρατικές συμφωνίες εμπορικών ανταλλαγών, το νομικό σύστημα, τα ανώτατα δικαστήρια, διεθνή και εγχώρια, την δικαστική εξουσία αλλά και τα εργατικά συνδικάτα. Κυβερνήτης του ζωδίου είναι η Αφροδίτη, με διαφορετικές όμως ποιότητες από αυτές που εκφράζει στον Ταύρο, ενώ ο δεύτερος δεκανός του ζωδίου, ο οποίος ενεργοποιείται με την παρούσα Νέα Σελήνη, έχει κυβερνήτη του τον Κρόνο. Είναι ένας δεκανός που προμηνύει τον όλεθρο και την πίκρα, τον θάνατο ενός μεγάλου βασιλιά ή πολιτικού, την πείνα και την εξέγερση. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά βίαιο και επιθετικό δεκανό, που αποκλίνει από όσα γνωρίζουμε για τον φιλειρηνικό και μειλίχιο Ζυγό.

Στον αστρολογικό χάρτη της Νέας Σελήνης ο ωροσκόπος βρίσκεται  στο ζώδιο του Αιγόκερου, με κυβερνήτη του τον Κρόνο, ένα ζώδιο που κυβερνά την κορυφή της πυραμίδας των κοινωνιών μας, την οικονομική και πολιτική δύναμη, και είναι από τα ζώδια εκείνα που έχει στενή σχέση με την οικονομία και τα χρηματιστήρια. Στην διέλευση άλλωστε του Πλούτωνα μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου οφείλουμε την διαρκή οικονομική κρίση που βιώνουμε στις μέρες μας. Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης αποτελεί την πρώτη ένδειξη, ότι η παρούσα φάση της σελήνης ενδιαφέρεται πρώτιστα για την επιβολή της εξουσίας!

Στον 9ο οίκο του χάρτη του νέου φεγγαριού φιλοξενείται μια μικρή πολυαστρία, που αποτελείται από τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Άρη και τον Ερμή, οι οποίοι προς στιγμήν πραγματοποιούν διελεύσεις μέσα από το ζώδιο του Ζυγού. Ο 9ος οίκος εκπροσωπεί στην κοσμική αστρολογία την δικαστική εξουσία σε κάθε της επίπεδο, τις επιστήμες και την ηθική, την ανώτατη εκπαίδευση και το θρησκευτικό αίσθημα των λαών, την εμπορική ναυτιλία, τις διεθνείς διπλωματικές σχέσεις και τις διεθνείς εμπορευματικές συναλλαγές.

Και το μεσουράνημα όμως του χάρτη, ο 10ος και σημαντικότερος ηλιακός οίκος της Νέας Σελήνης, ο οποίος εκπροσωπεί την ανώτατη αρχή μιας χώρας και τα πρόσωπα που ασκούν εξουσία και έχουν δύναμη και επιρροή, πέφτει στο ζώδιο του Ζυγού. Σε μια πρώτη ανάγνωση και πέρα από τις όψεις που σχηματίζει το καινούργιο φεγγάρι και τα γεγονότα που πρόκειται να γεννήσει, μπορούμε με σχετική βεβαιότητα να υποθέσουμε, ότι θα επιχειρηθεί από τις πολιτικές ελίτ ανά τον κόσμο η διατήρηση της παρούσας ισορροπίας δυνάμεων, με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο. Και είναι κάτι που θα το πετύχουν, αλλά όπως δείχνουν τα πλανητικά της επόμενης περιόδου, θα είναι προσωρινό.

Στον πρώτο οίκο του αστρολογικού χάρτη της Νέας Σελήνης, στον οίκο που αντιπροσωπεύει τον λαό και το δημόσιο σύστημα υγείας, φιλοξενούνται οι Κρόνος και Πλούτωνας, οι πρωταίτιοι της καταπίεσης και των περιορισμών που βιώνουμε με πρόσχημα την πανδημία.  Από την παρουσία τους στην θέση αυτή του χάρτη του καινούργιου φεγγαριού φαίνεται ότι θα έχουν συνέχεια οι καταπιεστικές πολιτικές των κυβερνήσεων.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο καταλαμβάνει τον 4ο οίκου του χάρτη, που αντιστοιχεί στην γη και το υπέδαφος, τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τις σοδειές, τις καιρικές συνθήκες και τους σεισμούς, σχηματίζει όψεις χιαστί με την πολυαστρία από τον 9ο οίκο και τον Ζυγό, προμηνύοντας δύσκολα γεγονότα, άσχημες καιρικές συνθήκες με απότομες εναλλαγές, σεισμικές δονήσεις, καθώς και φτωχές σοδειές. Ίσως να υπάρξουν κάποιες γεωπολιτικές  αναταράξεις με τις όψεις του, πιθανά με την δημιουργία νέων συμμαχιών που θα ανατρέψουν παλιές ισορροπίες δυνάμεων, ή ακόμη και αναταράξεις στα διεθνή χρηματιστήρια, καθώς ο Ταύρος κυβερνά μεταξύ άλλων και τις χρηματιστηριακές αγορές.   

Όσο για τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της παραπλάνησης, ο οποίος βρίσκεται στην 21ο των Ιχθύων και στον 2ο οίκο του χάρτη, στον καθαρά οικονομικό οίκο, που αντιπροσωπεύει τις εθνικές οικονομίες, το τραπεζικό σύστημα και τα χρηματιστήρια, δημιουργεί μια επίπλαστη εικόνα ομαλότητας, θολώνοντας την κρίση μας και εμποδίζοντας μας να διακρίνουμε τις ακριβείς συνθήκες που διαμορφώνονται στους ζωτικούς αυτούς τομείς της δημόσιας ζωής. 

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, πέρα από την δεδομένη σύνοδο Σελήνης-Ήλιου, σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη, τον άρχοντα της αντίδρασης και του πολέμου. Πρόκειται για μια όψη που θα φέρει αυξημένη κινητικότητα και ροή ενέργειας, πάθος και ανάληψη πρωτοβουλιών, αλλά και θυμό και βίαια ξεσπάσματα. Η συσσωρευμένη μας απογοήτευση, οι φοβίες που αντιμετωπίζουμε, η δυσαρέσκεια και ο θυμός που αυξάνεται μέσα μας μέρα τη μέρα, τώρα μπορεί με την σύνοδο Σελήνης-Ήλιου-Άρη να μας οδηγήσει σε εκρήξεις πέρα από κάθε πρόβλεψη.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει όμως και μια δύσκολη όψη με τον Ουρανό, το πλανήτη της επανάστασης, που αναμένεται να επιτείνει τις εντάσεις και να πυροδοτήσει μαζικές διαδηλώσεις και επαναστατικές τάσεις, που θα μπορούσαν να φέρουν ριζικές αλλαγές σε κάποια ζητήματα. Πέρα από τις δύσκολες όψεις με Άρη και Ουρανό, το νέο φεγγάρι του Οκτώβρη σχηματίζει σύνοδο με έναν απλανή αστέρα στον αστερισμό του Κόρακα, του οποίου η δράση συνδέεται με επιθετικότητα, καταστροφές και τρομοκρατία. Δύο αστεροειδείς, οι οποίοι ενεργοποιούνται από την σύνοδο τους με την Νέα Σελήνη, ο Justitia και ο Karma,  έχουν συνδεθεί ιστορικά με μια γενική ανησυχία αλλά και επιθέσεις, η φύση των οποίων μπορεί να είναι καρμική ή να οφείλονται σε εκδικητική μανία.

Η σημαντικότερη όψη της Νέα Σελήνης είναι σαφώς η σύνοδός της με τον Άρη, που συνδέεται με αυξημένη ροή ενέργειας. Αλλά η ενέργεια αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εποικοδομητικά και όχι καταστροφικά. Γιατί στην αντίθετη περίπτωση οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι σημαντικές. Θα πρέπει να αποφύγουμε την συσσώρευση ενέργειας, γιατί θα ξεφύγει αργά ή γρήγορα από τον έλεγχο μας και θα καταλήξουμε σε εκρήξεις θυμού ή, σε ακραίες περιπτώσεις, ακόμη και στην άσκηση βίας. Προτείνεται αντ’ αυτού να απελευθερώνουμε το πλεόνασμα της ενέργειας μας μέσα από ελεγχόμενες δράσεις, όπως είναι οι σωματικές δραστηριότητες, κυρίως η εκγύμναση, που θα μας βοηθήσουν να εκτονωθούμε και να ισορροπήσουμε σωματικά αλλά και ψυχικά. Μπορούμε επίσης να εκμεταλλευτούμε να υψηλά ενεργειακά μας επίπεδα εποικοδομητικά, μέσα από δημιουργικές δράσεις και ανάληψη πρωτοβουλιών στον εργασιακό τομέα ή να μεταλλάξουμε την πρωτόγονη σεξουαλική μας ορμή σε ρομαντισμό και ερωτικό πάθος, που θα βελτιώσει την σχέση με το ταίρι μας.

Η χιαστί όψη της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό θα έχει σαν αποτέλεσμα αυξημένη νευρικότητα και ένταση. Ίσως να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες στο να ηρεμήσουμε και να αναπαυθούμε, καθώς η διαίσθηση θα σας προειδοποιεί ότι ένα δύσκολο ή δυσάρεστο γεγονός βρίσκεται στα σκαλιά μας. Και η αυξανόμενη αυτή ένταση και ανυπομονησία, εν αναμονή ενός επερχόμενου γεγονότος, θα είναι πέρα από τις δυνάμεις σας να την διαχειριστούμε με οποιονδήποτε εποικοδομητικό τρόπο. 

Παράλληλα όμως θα δεχτούμε πιέσεις από άτομα που έχουν θέσεις ευθύνης, να πραγματοποιήσουμε κάποιες σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα μας. Ενδεχομένως παρόλα αυτά οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στις καθημερινές μας συνήθειες ή τα πλάνα μας να είναι αποτέλεσμα ενός απρόσμενου και απρόβλεπτου γεγονότος. Το σημαντικό ωστόσο είναι, ανεξάρτητα από την αφορμή, ότι η όψη αυτή απαιτεί αλλαγές στην καθημερινότητα μας, είτε τις πραγματοποιήσουμε με την θέληση μας , είτε μας επιβληθούν. Και από την στιγμή που δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε, συνιστάται να είμαστε όσο ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι είναι δυνατόν και να αποφύγουμε δράσεις ή αντιδράσεις που θα μας εκθέσουν σε ανεπιθύμητα ρίσκα.

Λόγω της συνόδου Σελήνης-Άρη, και ο Άρης θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Ουρανό, μια δύσκολη όψη, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Η χιαστί όψη Άρη-Ουρανού χαρακτηρίζεται για την έλλειψη υπομονής και αυτοελέγχου, που οδηγεί σε αψυχολόγητες ενέργειες, υποκινούμενες από παρορμήσεις. Αυτό σημαίνει για την προσωπική ή επαγγελματική μας ζωή, ότι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τόσα πολλά και σημαντικά προβλήματα, που θα πρέπει στο εγγύς μέλλον να αρχίσουμε να οικοδομούμε τα πάντα από την αρχή.

Υπάρχει αυξημένος ο κίνδυνος να χάσουμε τον έλεγχο μας από τους πολλούς περιορισμούς και αποκλεισμούς των ημερών μας και να οδηγηθούμε σε εκρήξεις. Εάν επιτρέψουμε να συσσωρεύεται όλη αυτή η ηλεκτρισμένη ενέργεια μέσα μας, χωρίς να φροντίσουμε να την απελευθερώνουμε με ελεγχόμενες δράσεις και αυτοέλεγχο, δεν θα είμαστε σε θέση να ελέγξουμε την επαναστατική μας ορμή. Την περίοδο αυτή είναι επίσης σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί στον χειρισμό επικίνδυνων μηχανών ή μηχανημάτων, να μην προσπαθούμε να επιδιορθώσουμε ηλεκτρονικά και υπολογιστές, εάν δεν είμαστε ήρεμοι και να αφήνουμε αρκετό χρονικό διάστημα μεταξύ της λήψης μιας απόφασης και την υλοποίηση της, ώστε να υπάρξει αρκετός χρόνος για επανεξέταση της απόφασης μας με πιο ψύχραιμη σκέψη.

Ως προς τις συνόδους του καινούργιου φεγγαριού με απλανείς αστέρες και αστεροειδείς, το φεγγάρι στον Ζυγό σχηματίζει σύνοδο με τον «δ» (δέλτα) του αστερισμού του Κόρακα, του επονομαζόμενου Algorab. Ο αστερισμός του Κόρακα είναι ένας από τους 88 επίσημους αστερισμούς του ουράνιου θόλου, βρίσκεται εξ ολοκλήρου στο νότιο ημισφαίριο, είναι ωστόσο ορατός από την Ελλάδα και παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από το Πτολεμαίο. Ο αστερισμός του Κόρακα έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους, καθώς αντιπροσώπευε το ιερό πτηνό του θεού Απόλλωνα, που προσδίδει μαντικές ικανότητες, καθώς ο Απόλλωνας μεταμορφώθηκε σε κοράκι κατά την Τιτανομαχία. Στην αστρολογία ο αστερισμός συνδέεται με υπομονή,  πονηριά,  εφευρετικότητα, πάθος, αλλά και απληστία, επιθετικότητα, εγωισμό και ψέματα. Κάποιες φορές μπορεί να υποκινήσει αναταραχές, όταν ενεργοποιείται, όπως στην προκείμενη περίπτωση.

Όσο για τον απλανή Algorab, είναι ένας διπλός αστέρας, απαλού ροζ-κίτρινου χρώματος, τοποθετημένος στο δεξί φτερό του αστερισμού. Η ονομασία του αστέρα προέρχεται από την αραβική και σημαίνει «κοράκι». Αστρολογικά είναι φύσης Άρης-Κρόνου και συνδέεται με την κακία, το ψέμα, δημιουργεί συναισθήματα απώθησης και φέρνει εκκαθαρίσεις. Χωρίς να είναι σημαντικός αστέρας, όταν ενεργοποιείται σε σκληρές ή δύσκολες όψεις μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Στις συνόδους του με την Σελήνη, τον Ήλιου ή κάποιον άλλο από τους δύσκολους πλανήτες του ηλιακού συστήματος (Κρόνος, Πλούτωνας, κλπ.) έχει παρατηρηθεί να φέρνει ατυχήματα και τραυματισμούς, που δύσκολα μπορούν να αποφευχθούν. Έχει όμως και την φήμη ενός αστέρα που συνδέεται όταν ενεργοποιείται με δολοφονικές απόπειρες, τρομοκρατία και στρατιωτικές επιθέσεις. Κάποιες από τις χώρες που έχουν σύνοδο του Algorab στον χάρτη τους, είναι η Κίνα, η Νότια Κορέα, το Αφγανιστάν και η Συρία, οι οποίες πιθανά να βιώσουν κάποια απρόσμενα και δυσάρεστα γεγονότα τις βδομάδες που έπονται.

Την τελευταία φορά που είχαμε έντονη την επιρροή του Άρη από τον Ζυγό σε φάσεις της Σελήνης, με παράλληλη εμπλοκή του Algorab, ήταν κατά την Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου του 2018, καθώς και στην Πανσέληνο του Μαρτίου του 2018. Κάνοντας μια πρόχειρη αναδρομή στα εγχώρια γεγονότα της περιόδου, εντοπίζουμε την Συμφωνία των Πρεσπών και τις μεγάλες διαδηλώσεις που την συνόδευσαν, την εμβάθυνση της κρίση στις σχέσεις μας με την Τουρκία, την «έξοδο» της χώρας από τα μνημόνια, αλλά και δολοφονίες, αυτοκτονίες και τρομοκρατικές επιθέσεις.

Σε σύνοδο με την Σελήνη βρίσκεται και ο αστεροειδής 269 Justitia, ένας αστεροειδής με έντονο κόκκινο χρώμα, που βρίσκεται στην κύρια ζώνη αστεροειδών, στα όρια του ηλιακού μας συστήματος. Ανακαλύφθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και πήρε το όνομα του από την ομώνυμη ρωμαϊκή θεά της δικαιοσύνης, η οποία όμως προέρχεται από την θέα Θέτιδα της ελληνικής μυθολογίας. Αστρολογικά ο αστεροειδής φέρνει στην επιφάνεια σταδιακά και βαθμιαία την αλήθεια, παρουσιάζοντας διαδοχικά ένα μετά το άλλο τα στοιχεία, παρόμοια με την παρουσίαση μαρτυριών ή πειστηρίων κατά την διάρκεια μιας δίκης. Όταν εμπλέκεται σε δύσκολες όψεις, μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την άσκηση στρεβλής δικαιοσύνης ή να γίνει απόλυτα άκαμπτη, προσκολλημένη στο γράμμα του νόμου. 

Τέλος, και ο αστεροειδής 3811 Karma βρίσκεται σε σύνοδο με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Ο αστεροειδή ανακαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα, στις 13 Οκτωβρίου του 1953, και του αποδόθηκε το όνομα «κάρμα» από την βεδική φιλοσοφία, μια έννοια που συνδέεται με τον τροχό των μετενσαρκώσεων, καθώς και τον αέναο κύκλο της αιτίας και του αιτιατού. Πρόκειται δηλαδή για την απόδοση συμπαντικής δικαιοσύνης, και αν αναλογιστούμε ότι, τόσο ο Ήλιος, όσο και η Σελήνη, ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται κατά την Νέα Σελήνη στον Ζυγό, το ζώδιο της δικαιοσύνης και των ισορροπιών, θα υπάρξουν γεγονότα που θα οδηγήσουν στο να πληρώσουμε το κάρμα μας, δηλαδή να εισπράξουμε αυτό που πραγματικά αξίζουμε. Σπείραμε κακία και όλεθρο, αυτό θα έχουμε λαμβάνειν σε ίσο μέτρο, προς γνώση και συμμόρφωση μας.

Ας σημειωθεί δε ότι λίγες ώρες μετά την Νέα Σελήνη βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει στην ορθή του φορά ο Πλούτωνας, ο άρχοντας του Κάτω Κόσμου και της Αναγέννησης, και τέσσερις μέρες μετά, στις 10 Οκτωβρίου βρίσκεται σε στάση για να επιστρέψει ορθόδρομος και ο Κρόνος, ο άρχοντας του κάρμα!

Από όλα τα πιο πάνω γίνεται φανερό, ότι η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου δεν θα είναι ένα ήρεμο φεγγάρι.  Όχι μόνο γιατί η κύρια όψη της είναι με τον Άρη, αλλά επειδή οι δευτερεύουσες όψεις του φεγγαριού συνδυάζονται για να απελευθερώσουν τις χειρότερες ιδιότητες του ερυθρού πλανήτη. Από την άποψη αυτή, θα είναι ένα από τα δυσκολότερα και πιο επικίνδυνα φεγγάρια των τελευταίων αρκετών ετών. Θα υπάρχει σε ατομικό επίπεδο αυξημένος κίνδυνος άσκησης σωματικής βίας, βιασμών και δολοφονιών.

Σε συλλογικό δε επίπεδο, μπορεί να βιώσουμε ένα κύμα διαδηλώσεων και επαναστατικών κινημάτων, τρομοκρατικών επιθέσεων, κυβερνοεπιθέσεων, δολοφονικών επιθέσεων, πυραυλικών δοκιμών που θα φέρουν διεθνή ένταση ή να οδηγηθούμε ακόμη και σε πολεμικές συγκρούσεις. Η εμπλοκή των αστεροειδών στα διαμορφούμενα γεγονότα υποδηλώνουν ότι οι δράσεις θα έχουν καρμικό χαρακτήρα, θα πρόκειται δηλαδή για πράξεις εκδίκησης ή αντίποινων σε κάτι που έχει προηγηθεί. Και είναι πολλά αυτά που έχουν υποστεί οι κοινωνίες μας τους τελευταίους 20 μήνες, που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν έκρυθμα γεγονότα.

Γίνεται επίσης εμφανές ότι η λαϊκή δυσαρέσκεια θα οδηγήσει σε μαζικές διαμαρτυρίες κάθε μορφής, ωστόσο δεν έχουν ωριμάσει ακόμη οι συνθήκες για να έρθει η πολυπόθητη αλλαγή. Η Νέα Σελήνη, παρόλη την αναστάτωση που θα γεννήσει, προστατεύει ακόμη τις κυβερνητικές δυνάμεις, αν και θα δεχτούν έντονους κλυδωνισμούς. Ακολουθεί όμως η ορθοδρόμιση αρκετών εξωτερικών πλανητών, που αναμένεται να ξεκλειδώσουν δράσεις και να επιταχύνουν γεγονότα, μια ακόμη πιο δύσκολη Πανσέληνος στον Κριό στις 20 Οκτωβρίου, καθώς και ο χειμερινός διάδρομος εκλείψεων του έτους μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, που θα ανατρέψουν αργά αλλά σταθερά την ισορροπία δυνάμεων μέσα στους επόμενους μήνες. Η μετατόπιση δε των σεληνιακών δεσμών από τα τέλη του έτους από τον άξονα Διδύμων-Τοξότη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, αναμένεται να στρέψει πλέον την προσοχή μας μέσα στους πρώτους μήνες του επόμενου έτους από την υπερτιμημένη πανδημία στα επιτακτικά προβλήματα της οικονομίας και του περιβάλλοντος, γεννώντας παράλληλα πλήθος γεωπολιτικών εξελίξεων.

Η πολυπόθητη Μεγάλη Επανεκκίνηση που ονειρεύονται μετά την πανδημία

οι κυβερνήσεις, ενορχήστρωσαν οι ελάχιστοι και αθέατοι και στοχεύει στην παγκόσμια διακυβέρνηση με πρότυπο τους τον φεουδαρχικό μεσαίωνα, διαφαίνεται ότι θα οδηγήσει τελικά στην Μεγάλη Αφύπνιση των ανθρώπων, μια αφύπνιση που θα φέρει τις αλλαγές που έχουμε ανάγκη ως ανθρωπότητα, τόσο για την δική μας επιβίωση, όσο και για την επιβίωση του πλανήτη μας. Γιατί η δράση (καταπίεση) γεννά νομοτελειακά αντίδραση (επανάσταση) και όσο προσεκτικά μελετημένα να είναι τα σχέδια των εμπνευστών μιας παγκόσμιας κυριαρχίας των λίγων, θα τιναχτούν τελικά στον αέρα από τον απρόβλεπτο Ουρανό και την ασυγκράτητη οργή των 7 δισεκατομμυρίων ψυχών, που ταλαιπωρεί η απληστία και μεγαλομανία τους.

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.