Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 από την Αλίντα Κανάκη !


Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Στα τέλη Νοεμβρίου πέρασε ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό σας οίκο (ανώτατη εκπαίδευση, εξερεύνηση, ταξίδια), όπου και θα παραμένει μέχρι τις 21.12, για να περάσει μετά για το υπόλοιπο του μήνα στον 10 οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος). Το μεγαλύτερο τμήμα του Δεκεμβρίου θα το αφιερώσετε στην μάθηση, στις σπουδές και στην βελτίωση ή διεύρυνση των γνωστικών σας αντικειμένων ή για να κατανοήσετε σε βάθος τον κόσμο που σας περιβάλει ή τουλάχιστον κάποιες πτυχές του. Θα απολαύσετε αυτό που αγαπάτε να κάνετε: Να γνωρίζετε νέους τόπους, διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες. Όσοι δεν θα είστε τόσο τυχεροί να ταξιδέψετε, θα προσπαθήσετε να αφομοιώσετε όσο περισσότερα μπορείτε από άτομα διαφορετικών πολιτισμικών καταβολών ή από μακρινές και άγνωστες χώρες. Θέλετε να δείτε το καλύτερο πρόσωπο στην επικοινωνία σας με τους συνανθρώπους σας, τους οποίους θεωρείτε αδέλφια σας. Ο Ερμής βρίσκεται και αυτός τις πρώτες μέρες του μήνα στον 9ο, για να περάσει μετά τις 13.12 στον 10ο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Λόγω των γρήγορων περασμάτων του Ερμή και των ταχέων εναλλαγών, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια να διαμορφωθούν υπό την επιρροή τους σημαντικές για την καριέρας σας τάσεις, ωστόσο προς τα μέσα του μήνα αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα εκδηλώσετε μια αστείρευτη δίψα για μάθηση. Μέσα στο μήνα δε, θα είστε πρόθυμοι να αλλάξετε απόψεις σε σημαντικά ζητήματα, εάν σας πείσουν οι συνομιλητές σας και φωτίσουν μια οπτική που δεν είχατε υπολογίσει, και μέσα από την αναθεώρηση αυτή να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.   

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ενώ από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου 2022 θα κινείται ανάδρομα στον ίδιο οίκο. Μέσα στον Δεκέμβριο η παρούσα θέση της θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στο έργο σας, κάτι που θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε οτιδήποτε έχετε αυτή την στιγμή σε εξέλιξη. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι η Αφροδίτη μας επιστρέφει αυτό που εμείς δίνουμε στους γύρω μας. Εάν δώσουμε αγάπη, θα πάρουμε αγάπη και από τον κόσμο. Είναι σημαντικό ως εκ τούτου να διατηρήσουμε μια θετική στάση απέναντι στους άλλους, όποια και αν είναι τα προβλήματα ή οι δυσκολίες που τυχόν αντιμετωπίζουμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Τα θετικά αποτελέσματα στην καριέρα σας θα είναι τώρα στενά συνδεδεμένα με θετικές εξελίξεις στην προσωπική μας ζωή. Μόνο που με την Αφροδίτη στον 10ο θα έχουμε την τάση να αξιολογούμε τους γύρω μας σύμφωνα με την κοινωνική τους θέση και την οικονομική τους επιφάνεια. Το διάστημα μετά τις 19 Δεκεμβρίου που γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερου, αρχίζουν τα προβλήματα στην σχέση ή στον έγγαμο βίο, με φασαρίες, ζηλοτυπίες και συνεχείς διαπληκτισμούς. Είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να δείξετε διαλλακτικότητα, εάν δεν θέλετε να τινάξετε την σχέση ή τον γάμο σας στον αέρα.    

 

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Μέχρι τις  21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος θα διέρχεται τον 8ο ηλιακό σας οίκο (πάθη και σεξουαλικές ορμές), για να περάσει στην συνέχεια και για το υπόλοιπο του μήνα στον 9ο (εξερεύνηση, ταξίδια, ανώτατη εκπαίδευση). Σύμφωνα με τις διελεύσεις αυτές, κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις, θα μπορέσετε όμως να αντιδράσετε άμεσα, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις συνολικές επιπτώσεις. Θα έχετε την εύνοια να κάνετε τις σωστές παρεμβάσεις την κατάλληλη χρονική στιγμή και με τον τρόπο αυτό να εξουδετερώσετε τις αβεβαιότητες που υπάρχουν σε κάποιους τομείς της ζωής σας. Μέσα στο μήνα θα προσπαθείτε να φτάσετε στην  ουσία του κάθε ζητήματος που θα καταπιάνεστε, καθώς δεν θα είστε ικανοποιημένοι με την επιφάνεια και την εικόνα των πραγμάτων, κάτι που θα έχει θετική επίδραση τόσο στην καριέρα σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής βρίσκεται και αυτός στο ξεκίνημα του μήνα στον 8ο οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 13.12, για να περάσει μετά για το υπόλοιπο του μήνα στον 9ο οίκο σας. Τα γρήγορα αυτά περάσματα του Ερμή μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερο αντίκτυπο στα επαγγελματικά σας, θα σας κάνουν όμως αρκετά περίεργους και θα αυξήσουν την διάθεση σας για την σε βάθος κατανόηση κάποιων πραγμάτων ή των ανθρώπων που σας περιβάλουν. Η αφαιρετική σας ικανότητα και η αναλυτική σας σκέψη θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στα σωστά συμπεράσματα. Και αν αντιμετωπίσετε κάτι ακατανόητο ή μυστήριο, δεν θα ησυχάσετε μέχρι να βρείτε την λύση. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως να δείξετε ενδιαφέρον μέσα στο μήνα για την μεταφυσική, τον αποκρυφισμό, τον υπνωτισμό ή την αστρολογία.  

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Και η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 9ο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη την διάρκεια του Δεκεμβρίου, ενώ από τις 19.12 και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Η θέση αυτή του κυβερνήτη σας αυξάνει την δίψα σας για καινούργιες εμπειρίες, ενώ παράλληλα δείχνετε ανεκτικότητα απέναντι στις παραξενιές ή ιδιαιτερότητες των γύρω σας. Σε κάποιους του ζωδίου σας μπορεί ξυπνήσει η διάθεση να κάνετε με το ταίρι σας ένα μακρινό ταξίδι σε κάποια εξωτική χώρα. Εάν είστε αδέσμευτοι, σε ένα ταξίδι που μπορεί να πραγματοποιήσετε το διάστημα αυτό έχετε πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσετε μια γνωριμία και να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση. Ωστόσο το άτομο αυτό θα αποκλίνει αρκετά από τα πρότυπα των συντρόφων σας που έχετε συνηθίσει. Θα είναι όμως μια γνωριμία γεμάτη ρομαντισμό που θα σας απογειώσει. Μετά τις 19 Δεκεμβρίου θα χρειαστεί αρκετή προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει συχνά έριδες και προστριβές. Προσοχή επίσης στο πορτοφόλι σας, για να μην ξεφύγετε στις δαπάνες ή να μην αγοράσετε κάτι πολύ ακριβότερα από την πραγματική αξία του αντικειμένου.

 

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (συνεταιρισμοί, συνεργασίες, γάμοι) είναι ενεργοποιημένος από τον Ήλιο, και όχι μόνο, κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, για να περάσει στις 21.12 στον 8ο (πάθη και σεξουαλικές ορμές). Σύμφωνα με τις διελεύσεις αυτές, θα εστιάσετε κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στις σχέσεις σας με τους γύρω σας, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς και οι συνεργασίες σας θα είναι εξαιρετικές και  αποτελεσματικές. Είναι πιθανές επίσης κάποιες θετικές αλλαγές που έχουν σχέση με νομικά ζητήματα που εκκρεμούν, καθώς έχετε τώρα την δυνατότητα να διαπραγματευτείτε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό, που θα έχει ευνοϊκούς όρους για σας. Ο Ερμής θα βρίσκεται και αυτός στον 7οοίκο μέχρι τις 13.12, για να καταλήξει στον 8ο  για τα επόμενα δύο δεκαήμερα του μήνα. Τα γρήγορα περάσματα του μέσα από τους τομείς αυτούς της ζωής σας δεν αναμένεται να αφήσουν ιδιαίτερο ενεργειακό αποτύπωμα στις δουλειές και την καριέρα σας, ωστόσο θα σας επιτρέψουν να επιλύσετε προβλήματα στις συνεργασίες σας. Μέσα στον Δεκέμβριο έχετε εξαιρετική δεινότητα σαν διαπραγματευτές και μπορείτε εύκολα να καταλήξετε σε συμβιβασμούς που θα σας ευνοούν. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα κινείται και αυτή καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου καις τον 8ο οίκο σας, αλλά μετά τις 19.12 γυρίζει ανάδρομη. Είναι μια θέση που σας κάνει πιστούς στο ταίρι σας, όποιοι και αν είναι οι πειρασμοί γύρω σας. Είναι όμως και μια πλανητική θέση που φουντώνει τις φοβίες σας, ότι μπορεί να εξαπατηθείτε ή να προδοθείτε από τον σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να φουντώσει η ζήλια σας και να ταλαιπωρείτε το ταίρι σας με τις ανασφάλειες σας. Σε κοινωνικό επίπεδο η θέση αυτή βοηθάει πολύ να διευρύνετε τον κοινωνικό ή φιλικό σας κύκλο αλλά και να πραγματοποιήσετε νέες επαγγελματικές επαφές, που θα προκύψουν μέσα από τον φιλικό κύκλο. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας η παρούσα διέλευση της Αφροδίτης μπορεί να φέρει μια καινούργια γνωριμία και μια νέα σχέση με ένα άτομο, το οποίο θα σας βοηθήσει να ανελιχθείτε κοινωνικά και οικονομικά. Προσοχή ωστόσο θα χρειαστεί το διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, γιατί θα είναι ένα χρονικό διάστημα με πολλές προστριβές και διαπληκτισμούς μεταξύ των συντρόφων, αλλά και πολλές αναποδιές και απρόοπτα σε οικονομικό επίπεδο. 

 

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Στον 6ο οίκο σας (υπηρεσίες, υγεία, εργασία) θα βρει τον Ήλιο η αυγή του Δεκεμβρίου, για να μετακινηθεί το τρίτο δεκαήμερο (21.12) στον 7ο (συνεταιρισμοί, συνεργασίες, γάμοι), όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου θα σας απορροφήσουν οι λεπτομέρειες ενός έργου που διαχειρίζεστε και η οριστικοποίηση των επί μέρους παραμέτρων. Αν και θα πρόκειται για δουλειά ρουτίνας, στο τέλος της μέρας θα αισθάνεστε οι περισσότεροι εξαντλημένοι, άδειοι από ενέργεια. Το διάστημα δε αυτό, θα μάθετε να ακούτε και να αποδέχεστε τις ιδέες και τις απόψεις των γύρω σας, γιατί μπορούν να σας προσφέρουν λύσεις που δεν φανταζόσασταν. Ο Ερμής βρίσκεται τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου και αυτός, στον 6ο οίκο, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο, και από εκεί να κάνει την είσοδο του στις 13.12 στον 7ο, όπου και θα παραμένει μέχρι τα τέλη του μήνα. Τα τόσο γρήγορα περάσματα του Ερμή μέσα από τους οίκους του ωροσκοπίου σας δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο αντίκτυπο στα επαγγελματικά σας, ωστόσο τα σημεία που αγγίζει δείχνουν, ότι μέσα στον Δεκέμβριο ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην δουλειά σας, με αντίστοιχη επίπτωση, κυρίως θετική, στα οικονομικά σας. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε αυξημένο εργασιακό όγκο, καθώς και επιπλέον αρμοδιότητες και σε στιγμές θα αμφιβάλετε, εάν θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα σε πέρας. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα κινείται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 7ο οίκο σας, μια πλανητική διέλευση που σημαίνει ότι θα επικρατεί ηρεμία, ομοφωνία και ρομαντισμός στην σχέση ή τον γάμο σας. Ακόμη και αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα με τον σύντροφό σας, θα κάνετε το παν να τα λύσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, γιατί η ιδέα και μόνο της μοναξιάς θα σας τρομοκρατεί. Εάν είστε μόνοι, μην χάνετε ούτε στιγμή! Αυτός ο μήνας θα είναι αρκετά ευνοϊκός για γνωριμίες και καινούργιες σχέσεις και μπορείτε να έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το σημαντικότερο από όλα είναι όμως, να πάρετε την μοίρα στα χέρια σας, και αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας, να δραστηριοποιηθείτε. Παρά όμως όλα αυτά τα θετικά που φέρνει η Αφροδίτη στον 7ο οίκο, μετά τις 19.12 θα γυρίσει ανάδρομη και θα ξεκινήσει μια περίοδος αρκετά δύσκολη για τις προσωπικές σας σχέσεις, με αρκετές έριδες και προστριβές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δείξτε διαλλακτικότητα, μέχρι να περάσουν οι δύσκολες μέρες. Προσοχή επίσης το διάστημα αυτό στα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να προκύψουν απρόοπτα.        

 

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει τις τρείς πρώτες βδομάδες του Δεκεμβρίου στον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), για να προχωρήσει ακολούθως στις 21.12 στον 6ο (υπηρεσίας, υγεία, εργασία). Οι θέσεις αυτές του Ήλιου ίσως να φέρουν κάποια απροσδόκητη τύχη σε αρκετούς εκπρόσωπους του ζωδίου σας σε τυχερά παιχνίδια και σε κάθε είδους κερδοσκοπικές κινήσεις. Είναι δε εξαιρετικά ευεργετικά περάσματα για άτομα που ασχολούνται με την τέχνη, γιατί θα παρουσιάσουν μια ασυνήθιστη δημιουργικότητα κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου. Η διέλευση δε του Ήλιου από τον 5ο οίκο ευνοεί την ενασχόληση με τα παιδιά ή γεννά τον θαυμασμό για τις δημιουργικές ικανότητες των απογόνων μας. Ο Ερμής θα βρίσκεται και αυτός στις αρχές του μήνα στον 5ο οίκο, για να περάσει μετά τις 13.12 και μέχρι τα τέλη του μήνα στον 6ο οίκο, χωρίς να έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις στα επαγγελματικά σας. Εκείνο που θα είναι προφανές μέσα στον Δεκέμβριο, είναι ότι θα είστε αισιόδοξοι, δημιουργικοί και καινοτόμοι στις δράσεις σας. Μεταξύ 1 και 13.12, που θα διέρχεται τον 5ο οίκο σας, θα κάνετε χρήση των πνευματικών σας ικανοτήτων για να επιτύχετε τους στόχους σας στις τέχνες ή την εκπαίδευση. Η ενασχόληση με τα παιδιά μπορεί το μήνα αυτό να είναι ιδιαίτερα πετυχημένη και εάν η επαγγελματική σας δραστηριότητα είναι ανάλογη, τότε θα απολαύσετε εξαιρετικά αποτελέσματα. 

  

 Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη είναι και αυτή ήδη από τον Νοέμβριο εδραιωμένη στον 6ο ηλιακό σας οίκο, όπου και θα παραμένει για αρκετό καιρό ακόμη. Μεταξύ δε 19 Δεκεμβρίου και 29 Ιανουαρίου θα κινείται ανάδρομα. Δεν είναι η πιο ρομαντική θέση του πλανήτη, οπότε αντί για ερωτόλογα θα προσπαθήσετε να αποδείξετε την αγάπη και αφοσίωση σας στο ταίρι σας μέσα από έργα και χειρονομίες. Η ηρεμία και η αρμονία στην οικογένεια ή την σχέση είναι κεφαλαιώδους σημασίας για σας και θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να διατηρήσετε την ατμόσφαιρα αυτή. Μέσα στον Δεκέμβριο είστε το υπόδειγμα συντρόφου και βράχος σταθερότητας για τον σύντροφό σας. Όσο για τους αδέσμευτους, ο Δεκέμβριος δεν είναι ο πιο ευνοϊκός μήνας για καινούριες σχέσεις, κυρίως γιατί το μυαλό σας θα είναι στις δουλειές ή σε κάποια προβλήματα ρουτίνας που θα αντιμετωπίζετε. Την περίοδο όμως της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης χρειάζεται αρκετή προσοχή, τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε οικονομικά ζητήματα. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις θα υπάρξουν έριδες και προστριβές και θα χρειαστεί αρκετή ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση για να μην καταστρέψετε κάτι αξιόλογο. Όσο για τα οικονομικά σας, είναι μια περίοδος που θα φέρει πολλά απρόοπτα και ανατροπές, και χρειάζεται προσεκτική διαχείριση.    

 

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Για τις πρώτες τρείς βδομάδες του Δεκεμβρίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, ρίζες, σπίτι), για να περάσει μετά τις 21.12 στον 5ο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά). Υπό την επιρροή της διέλευσης θα έχετε την παρόρμηση να θυμηθείτε τις ρίζες σας, να έρθετε σε επαφή με μέλη της οικογένειας σας, με τα οποία χαθήκατε, να μάθετε για τους προγόνους σας και τις προγονικές εστίες. Ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ζωή σας που αφορούν τους συγκεκριμένους τομείς του ωροσκοπίου σας, όπως για παράδειγμα να μετακομίσετε σε μια νέα κατοικία ή σε άλλη περιοχή, να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να αγοράσετε νέα επίπλωση. Έχετε μεγάλη ανάγκη τον μήνα αυτό να αισθανθείτε ότι είστε μέρος της ευρύτερης οικογένειες, να αισθανθείτε προστατευμένοι και ασφαλείς υπό την σκέπη ενός μεγαλύτερου συνόλου, ενώ ταυτόχρονα παλεύετε με τις φοβίες σας, ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να χαθούν τα πάντα και να βρεθείτε μόνοι. Ίσως όμως και να υπάρξουν κάποια κληρονομικά ζητήματα που θα δημιουργήσουν ρήξεις στους κόλπους μιας οικογένειας με τον Ήλιο στον 4ο οίκο. Ο Ερμής θα βρίσκεται και αυτός στον 4ο οίκο μεταξύ 1 και 13.12, για να περάσει στον 5ο οίκο σας αμέσως μετά, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Δίχως να  μπορεί να έχει ιδιαίτερη επίπτωση στα επαγγελματικά σας, με τους ρυθμούς που μετακινείται, θα σας ωθήσει ωστόσο να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην ασφάλεια και την ευημερία της οικογένειας σας. Κάποιοι μεταξύ σας μπορεί να επιλέξετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, ενώ αντίθετα, κάποιο άλλοι ίσως να κληθούν να αποχωριστούν την οικογένεια τους για κάποιο χρονικό διάστημα για επαγγελματικούς λόγους. Οι περιοχές του ωροσκοπίου σας που αγγίζει με το πέρασμα του ο Ερμής συνδέονται συχνά με μικρές οικογενειακές κρίσεις ή σε βάθος συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο για σημαντικά ζητήματα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Και η Αφροδίτη θα συνεχίσει να κινείται καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου κατά μήκος του 5ου οίκου σας και σηματοδοτεί μια περίοδο που συνιστάται να χαλαρώσετε και να απολαύσετε, περιορίζοντας τις μεγάλες απαιτήσεις σας. Είναι ένα διάστημα που έχετε την δυνατότητα να περάσετε καλά με το ταίρι και τα παιδιά σας, να προγραμματίσετε εκδρομές ή δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν από την μία, αλλά θα σας βοηθήσουν να έρθετε και πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να δεθείτε περισσότερο σαν οικογένεια. Οι ελεύθεροι έχετε πολλές δυνατότητες και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αλλά για να έχει ελπίδες επιβίωσης μια νέα σχέση, χαλαρώστε και περιορίστε τις απαιτήσεις σας. Απολαύσετε την συντροφιά ο ένας του άλλου, κάντε μικρά αλλά σταθερά βήματα γνωριμίας, διασκεδάστε και το μέλλον θα δείξει. Από τις 19.12 ωστόσο και μετά, το κλίμα αντιστρέφεται σταδιακά, καθώς με την Αφροδίτη ανάδρομη αυξάνονται οι πιθανότητες για έριδες, προστριβές, ζήλιες και φασαρίες. Θα χρειαστεί αρκετή υπομονή και διαλλακτικότητα, για να μην καταστρέψετε κάτι όμορφο το διάστημα αυτό. Προσοχή επίσης και στα οικονομικά σας το διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, καθώς θα υπάρξουν αρκετά απρόοπτα.         

 

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις τρείς πρώτες βδομάδες του Δεκεμβρίου θα είναι ενεργοποιημένος ο 3ος ηλιακός οίκος του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς), καθώς θα διέρχεται ο Ήλιος μέσα από αυτόν. Κατά τον Δεκέμβριο θα έχετε την ανάγκη για εναλλαγές και ποικιλία στην ζωή σας, είστε ευέλικτοι και διψασμένοι για νέες εμπειρίες, και οποιεσδήποτε αλλαγές συντελούνται στην ζωή σας το διάστημα αυτό, θα είναι ευπρόσδεκτες και θα προσαρμοστείτε εύκολα σ’ αυτές. Το ενδιαφέρον σας θα είναι μεγάλο για ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων και δραστηριοτήτων, η επικοινωνία σας ενεργή και πολυδιάστατη και θα είναι δύσκολο για σας να παραμείνετε στάσιμοι σε κάποιο μέρος για μεγάλα διαστήματα. Σύντομα ταξίδια είναι πολύ πιθανά και οι αποφάσεις για την πραγματοποίηση τους θα λαμβάνονται στην στιγμή. Ο Ερμής θα βρίσκεται επίσης στον 3ο οίκο με το ξεκίνημα του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 13.12, για να προχωρήσει στην συνέχεια στον 4ο . Χωρίς να μπορεί λόγω της γρήγορης διέλευσης του να έχει ιδιαίτερη επιρροή στα επαγγελματικά σας, δίνει ωστόσο έμφαση στο ανήσυχο και περίεργο πνεύμα σας, που μπορεί το διάστημα αυτό να σας βοηθήσει να καλύψετε πολλά γνωστικά κενά της δουλειάς σας. Και ότι καινούργιο μάθετε ή ανακαλύψετε, θα σπεύσετε να το μοιραστείτε με τους πάντες, ή τουλάχιστον με όσους ενδιαφερθούν να σας ακούσουν.

       

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη παραμένει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 4ο οίκο σας και μετά τις 19 Δεκεμβρίου γυρίζει ανάδρομη. Από την θέση της αυτή, ότι αφορά την οικογένεια και το σπίτι ξαφνικά αποκτούν πολύ μεγαλύτερο ειδικό βάρος. Εάν κάτι δεν πάει καλά στον τομέα αυτό της ζωής σας κάποια δεδομένη χρονική στιγμή, θα παλέψετε με όλες σας τις δυνάμεις να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να επαναφέρετε την ηρεμία, αν όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί οι ίδιοι χρειάζεστε την ηρεμία και την αίσθηση της ασφάλειας που σας παρέχει ο σύντροφος και τα παιδιά σας. Εάν είστε ελεύθεροι, κάποιο μέλος της οικογένειας σας μπορεί να σας συστήσει έναν υποψήφιο μνηστήρα ή θα συναντήσετε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει μέσα από μια επαγγελματική συνεργασία ή επαφή. Μετά τις 19.12 ωστόσο τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν με την Αφροδίτη ανάδρομη και αναμένεται να υπάρξουν αρκετές δυσκολίες στις προσωπικές σχέσεις και στα οικονομικά σας.

 

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, τον οίκο εκείνο που είναι υπεύθυνος για τα χρήματα και ζητήματα ιδιοκτησίας, για να περάσει στις 21.12 στον 3ο, που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τα αδέλφια και τους συγγενείς. Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορούν να βελτιώσουν θεαματικά τα εισοδήματά τους μέσα στον Δεκέμβριο, και κάποιοι τυχεροί να γίνουν πραγματικά πλούσιοι με απροσδόκητους τρόπους. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο μπορεί να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση, που θα αποτελέσει εφαλτήριο για την επαγγελματική και εισοδηματική σας εκτόξευση στο άμεσο μέλλον. Μεγάλο κέρδος μπορούν να φέρουν οι επενδύσεις, αν και χρειάζεται αρκετή προσοχή λόγω τους ασταθούς οικονομικού περιβάλλοντος. Τον Δεκέμβριο οι Σκορπιοί έχουν έντονο το αίσθημα της ηθικής, θα τηρούν στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει και λόγω της ακεραιότητας του χαρακτήρα και της συνέπειάς τους, θα  εμπνέουν τον σεβασμό των γύρω τους. Ο Ερμής βρίσκεται επίσης στις πρώτες μέρες του μήνα στον 2ο οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 13.12, για να περάσει στον 3ο οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Και ο Ερμής έρχεται να προσθέσει την δική του δυναμική, παράλληλα με τον Ήλιο, στην ενεργοποίηση του τομέα των χρημάτων και των περιουσιακών σας στοιχείων. Δεν θα σας λείπει ωστόσο η ικανότητα πρακτικής προσέγγισης των προβλημάτων της καθημερινής ζωής. Θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι θέλετε και τι επιδιώκετε με την κάθε σας κίνηση, και ο μόνος τρόπος να βγείτε από τα ρούχα σας τον μήνα αυτό, θα είναι να μην έχετε αρκετό χρόνο να προετοιμάσετε τις δράσεις σας.   

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Τις δυνάμεις της θα έρθει να προσθέσει και η Αφροδίτη στον 3ο επίσης ηλιακό σας οίκο, μια διέλευση που φέρνει πολύ συχνά πετυχημένους γάμους και ευχάριστες ειδήσεις για την άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Θα είναι ένας μήνας με σύντομα ταξίδια, έντονη κοινωνική δραστηριότητα, διασκέδαση, φλερτ, ενδιαφέρον για τις τέχνες και τα γράμματα. Σε ένα βαθύτερο επίπεδο ίσως να συνειδητοποιήσετε με την διέλευση αυτή ότι κάτω από την σκληρή και αδιάφορη επιφάνεια σας κρύβεται μεγάλη αγάπη για τον σύντροφό σας και θα αποφασίσετε να αφιερώσετε χρόνο για να φέρετε την σχέση σας και πάλι σε ένα επίπεδο άνθισης. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα που κρύβετε θα γίνουν πλέον πιο προσιτά στο ταίρι σας και έτσι να αρχίσετε να οικοδομείτε από κοινού το υπόλοιπο της πορείας σας. Δυστυχώς όμως για σας, μετά τις 19 Δεκεμβρίου το κλίμα επιδεινώνεται, με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω. Θα αρχίσουν οι εντάσεις, οι παρεξηγήσεις, οι αντιπαραθέσεις και οι ζήλιες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, υπομονή και ψυχραιμία για να βγείτε αλώβητοι από το δύσκολο αυτό διάστημα.    

 

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα στον 1ο ηλιακό σας οίκο, τον οίκο που αντιπροσωπεύει τον εαυτό σας, την προσωπικότητα σας, την εμφάνιση και την εξωτερική συμπεριφορά σας, για να περάσει αμέσως μετά στον 2ο, τον καθαρά οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Ο φυσικός κύκλος του ζωδίου σας θα βρίσκεται το διάστημα αυτό στο αποκορύφωμά του, καθώς κλείνει με τα γενέθλια σας ένας ετήσιος κύκλος και ανοίγει ένας νέος, με ανανεωμένες ελπίδες και όνειρα. Το διάστημα που φιλοξενείτε τον Ήλιο στον πρώτο σας οίκο θα είναι πολύ εύκολο να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας και να αυξήσετε την προσωπική σας επιρροή στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Θα έχετε αρκετή ενέργεια, τονισμένη αυτοπεποίθηση, ευκαιρίες και την δυνατότητα να επιλύσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν για καιρό. Προσπαθήσετε απλά να μην δώσετε και άλλη τροφή στο ήδη υπερτροφικό σας «εγώ». Στις αρχές Δεκεμβρίου θα βρίσκεται και ο Ερμής στον 1ο σας οίκο, όπου θα περάσει τις 2 πρώτες βδομάδες του μήνα, για να συνεχίσει στις 13.12 στον 2ο οίκο σας (χρήματα, αισθήματα και αγαθά). Μέσα στο μήνα θα πρέπει να γίνετε πολύ πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί, ώστε να μπορέσετε να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη στις δουλειές που απαιτούν απρόσκοπτη επικοινωνία και ανταλλαγή σκέψεων, ιδεών και απόψεων. Οικονομικά ο μήνας θα πρέπει να εξελιχθεί ικανοποιητικά, ειδικά κατά το δεύτερο μισό του. Μπορείτε να κερδίσετε αρκετά μεγάλα οφέλη επικοινωνώντας με άτομα που είναι πνευματικά προικισμένα, έχουν γνώσεις αλλά και πνευματική κατάρτιση. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη διέρχεται ήδη από τον Νοέμβριο τον 2ο οίκο σας και αναμένεται να παραμείνει σ’ αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς γυρίζει ανάδρομη στις 19 Δεκεμβρίου. Θα είναι μια περίοδος που θα προσελκύετε την τύχη με μεγαλύτερη ευκολία, καθώς και τον υλικό πλούτο. Οι σχέσεις που ξεκινούν με την Αφροδίτη στον τομέα αυτόν του ωροσκοπίου σας έχουν συνήθως οικονομικό κίνητρο ή λαμβάνουν υπόψη τους σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό επίπεδο που κατέχει το ταίρι τους και τα οφέλη που μπορεί να αντλήσει κανείς από έναν πλούσιο σύντροφο. Όσοι βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση θα αντιμετωπίσουν γκρίνιες και έριδες από το ταίρι τους, γιατί θα έχουν την τάση να ξεφεύγουν στις δαπάνες. Μετά τις 19 Δεκεμβρίου ωστόσο το κλίμα γίνεται πιο βαρύ με την Αφροδίτη ανάδρομη και χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσοχή στις συναισθηματικές σας σχέσεις, αλλά και στην οικονομική σας διαχείριση.     

 

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά, απόκρυφα, όνειρα και ψυχολογία) και το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο να επανεξετάσετε τις προσκολλήσεις σας σε άτομα, αντικείμενα ή συνήθειες και να αναθεωρήσετε. Ότι έχει κλείσει τον κύκλο του θα πρέπει να μείνει στο παρελθόν και κάποια κεφάλαια της ζωής σας θα κλείσουν από μόνα τους. Το διάστημα αυτό θα ήταν καλό να μην ξεκινήσετε τίποτε καινούργιο. Χρησιμοποιήσετε τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα για να επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, ώστε να είστε πανέτοιμοι για δράση, όταν στο τελευταίο δεκαήμερο θα περάσει ο Ήλιος στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Γιατί με την υποδοχή του ήλιου στο ζώδιο σας ξεκινάει μια περίοδος εξαιρετικά θετική για διαπραγματεύσεις και υπογραφή νέων συμβάσεων. Εάν ψάχνετε για δουλειά, προσπαθήσετε να προγραμματίσετε τις συνεντεύξεις σας κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.  Ο Ερμής βρίσκεται στον ξεκίνημα του μήνα στον 12ο οίκο (παρασκήνιο και απόκρυφα) και να περάσει και αυτός μετά τις 13.12 στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο. Το πρώτο δεκαήμερο θα είναι κάπως δύσκολο και ίσως να χρειαστεί να μείνετε για λίγο μόνοι, να σκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Το υπόλοιπο του μήνα όμως θα είστε πανέτοιμοι να βγείτε στον κόσμο και να κατακτήσετε τα πλήθη. Θα έχετε ευγλωττία, θα είστε επικοινωνιακοί και θα ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Η απόλυτη εικόνα της επιτυχίας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας ήδη από τις 5 Νοεμβρίου και αναμένεται να παραμένει εκεί μέχρι  τις αρχές Μαρτίου, λόγω της εμβόλιμης ανάδρομης πορείας της. Η διέλευση αυτή στρέφει την προσοχή σας στην προσωπικότητα σας και αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές στην ζωή σας, ιδίως με την μικρή συγκέντρωση πλανητών που θα φιλοξενείτε. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να γίνετε ακόμη πιο εγωιστές και εγωκεντρικοί από ότι συνήθως. Με την παρουσία της Αφροδίτης στο πλευρό σας έχετε μεγάλη δύναμη αποπλάνησης και μπορείτε να κατακτήσετε όποιο πρόσωπο κινήσει την προσοχή σας. Το αρνητικό της διέλευσης αυτής είναι, ότι θα έχετε πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σας, μόνιμο ή περιστασιακό, με αποτέλεσμα να γίνεστε αποδέκτης κακών σχολίων που θα σας στοιχίσουν. Ο Δεκέμβριος θα συνοδευτεί από πολλές εναλλαγές στην διάθεση σας και από μια συναισθηματική αστάθεια που θα σας καταβάλει με το στρες που θα φέρει. Εάν θέλετε ωστόσο να διατηρήσετε την σχέση σας ή να δημιουργήσετε μια νέα, στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, το πρώτο και κυριότερο μέλημα σας θα πρέπει να είναι, το ταίρι σας να είναι ευτυχισμένο. Μετά τις 19 Δεκεμβρίου, που η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη, σας περιμένουν αρκετές δυσκολίες τόσο σε αισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καλά μελετημένες κινήσεις και στους δύο αυτούς τομείς της ζωής σας.       

 

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει τις τρείς πρώτες βδομάδες του μήνα στον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλία και κοινωνικές επαφές), για να βρεθεί κατά την τελευταία βδομάδα του Δεκεμβρίου στον 12ο οίκο, αυτόν που αντιπροσωπεύει τα μυστικά, τα απόκρυφα και το παρασκήνιο στην ζωή μας. Στις αρχές του μήνα θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στις ομαδικές δραστηριότητες, τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς θα δείτε να υλοποιούνται πιο εύκολα τα σχέδια σας, εάν είστε ενταγμένοι σε ένα ευρύτερο σύνολο. Η μοναχική πορεία δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας και θα ταλαιπωρηθείτε με πολλά εμπόδια, αναβολές και ανατροπές, που θα πάνε τις δουλειές σας πίσω. Όταν περάσει ωστόσο ο Ήλος στον 12ο οίκο, ίσως να χρειαστεί να πάρετε λίγο αποστάσεις από τα πλήθη, να σκεφτείτε και να εξετάσετε την πορεία σας με ηρεμία, μακριά από τον κόσμο που σας περιβάλλει. Ο Ερμής δεν θα μπορεί δυστυχώς να σας στηρίξει μέσα στον μήνα ιδιαίτερα αποτελεσματικά, καθώς τα περάσματα του μέσα από τους οίκους σας είναι αρκετά γρήγορα. Τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στον  11ο οίκο (φιλία και κοινωνικές επαφές) και να περάσει στις 13.12 στον 12ο (απόκρυφα, μυστικά και παρασκήνιο). Το πιο πιθανό είναι ότι οι δουλειές σας θα προχωρήσουν απρόσκοπτα, χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες ή εξάρσεις, αλλά και χωρίς μεγάλα εμπόδια. Θα υπάρξουν ενδεχομένως κάποιες δελεαστικές προτάσεις μέσα στον μήνα, αλλά δεν θα είστε σε θέση να λάβετε αποφάσεις, γιατί δεν θα μπορέσει να οριστικοποιηθεί ακόμη τίποτε.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει και μέσα στον Δεκέμβριο την πορεία της μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου και τον 12ο οίκο σας, ενώ μετά τις 19.12 και για λίγο περισσότερο από ένα μήνα θα κινείται ανάδρομα. Είναι μια διέλευση που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αρμονική και σας προειδοποιεί ότι το διάστημα που έπεται θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Είναι μια περίοδος που θα φέρει αποκαλύψεις, είτε για κάτι που σας κρατάει εδώ και καιρό κρυφό ο σύντροφός σας, είτε για τις δικές σας ερωτικές ατασθαλίες, οπότε θα έρθουν τα πάνω κάτω στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρείς να γνωρίσετε κόσμο και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, αλλά τα πλανητικά του μήνα εφιστούν την προσοχή στα μυστικά που θα έχει το νέο σας ταίρι! Μετά τις 19.12 με την Αφροδίτη ανάδρομη πλέον, η ατμόσφαιρα εκτραχύνεται ακόμη περισσότερο και οι συγκρούσεις, οι καυγάδες και οι σκηνές ζηλοτυπίας θα ανήκουν στην ημερήσια διάταξη. Εάν καταφέρετε να διατηρήσετε την σχέση σας ανέπαφη, θα έχετε επιτελέσει άθλο!

 

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα το περάσει ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος) για να καταλήξει μετά τις 21.12 στον 11ο οίκο σας (φιλίες και κοινωνικές ομάδες). Το πρώτο εικοσαήμερο θα επικεντρώσουν οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας τις προσπάθειες τους στην καριέρα τους, προσπαθώντας να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό, με αποτέλεσμα να έχουν σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα αυτό. Θα αποδειχτεί πως είστε εξαιρετικοί συνεργάτες ή συνεταίροι, καθώς θα μπορείτε να αξιολογήσετε με ακρίβεια τις καταστάσεις, να ψυχολογήσετε τους συνομιλητές σας και να ταυτιστείτε με το έργο που θα κληθείτε να διεκπεραιώσετε. Στο τελευταίο μέρος του μήνα μπορεί να σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη η βοήθεια κάποιου προσώπου στην ολοκλήρωση μια επαγγελματικής δραστηριότητας ή να ενταχθείτε σε μια ομάδα έργου. Φίλοι και σύμμαχοι αναμένεται να διαδραματίσουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο την περίοδο αυτή. Τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου θα βρίσκεται και ο Ερμής στον 10ο και να καταλήξει στις 13 Δεκεμβρίου στον 11ο , όπου και θα παραμένει μέχρι τα τέλη του μήνα. Οι γρήγορες διελεύσεις δεν θα επιτρέψουν να υπάρξει σημαντικός αντίκτυπος στην δουλειά σας, ούτε θετικός, ούτε αρνητικός, αν και κάποιες δραστηριότητες δείχνει να τις ευνοεί προς τα μέσα του μήνα (δημοσιογραφία, συγγραφή, πωλήσεις, επικοινωνίες και διαφήμιση). Εάν ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα στο Δεκέμβριο, που να έχει σχέση με τον χώρο της διαφήμισης ή μια διαφημιστική καμπάνια για τα προϊόντα-υπηρεσίες σας, θα έχετε εξαιρετική επιτυχία, μόνο που θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε πριν τις 19.12, που θα γυρίσει η Αφροδίτη ανάδρομη.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα το 11ο σπίτι του ωροσκοπίου σας, για να περάσει μετά τις 19.12 σε ανάδρομη πορεία. Οι δεσμευμένοι του ωροσκοπίου σας δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες δυσκολίες ή εμπόδια στην συναισθηματική ή οικογενειακή τους ζωή, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα. Κατά το μεγαλύτερο διάστημα του Δεκεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να απολαύσετε φιλικές παρέες. Όσο για τους αδέσμευτους, τα δύο πρώτα δεκαήμερα προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας ενδιαφέρει και να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, το άτομο αυτό μπορεί να βρίσκεται στον εργασιακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον και να αποφασίσετε να το προσεγγίσετε. Μετά τις 19.12 ξεκινάει μια πολύ δύσκολη περίοδος, με πολλές έριδες, προστριβές και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας, κάτι που θα απαιτήσει μεγάλη ηρεμία και ψυχραιμία, εάν δεν θέλετε τινάξετε την σχέση σας στον αέρα.

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.