Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Ζώδια : Δεκέμβριος 2021 - Η εύνοια του Δία και οι τυχεροί του μήνα από την Αλίντα Κανάκη !


Κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου σχηματίζει ο επεκτατικός και ευεργέτης Δίας μερικές πολύ ευνοϊκές όψεις με εσωτερικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, ευνοώντας κάποια από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Τις ευλογίες του προσφέρει ο Δίας λοιπόν σε Ζυγούς, Λέοντες, Καρκίνους και Ταύρους, σε ποιους όμως τομείς της ζωής τους;

Ζυγοί

Μέσα στον Δεκέμβριο θα έχετε τύχη σε ότι σχετίζεται με σύντομα ταξίδια και αποδράσεις, με την επικοινωνία, την διαφήμιση ή ακόμη και με μια μεταγραφή που μπορεί να σκέφτεστε. Ίσως να γνωρίσετε ένα άτομο που θα ερωτευθείτε, καθώς ο μήνας έχει έντονο ρομαντισμό και πολύ φλερτ, να γράψετε ένα νέο βιβλίο, εάν ασχολείστε με την συγγραφή ή να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε ένα νέο έργο, εάν δραστηριοποιείστε καλλιτεχνικά ή ασκείτε ένα δημιουργικό επάγγελμα.

Οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας θα είναι εξαιρετικές, οι συναντήσεις σας με φίλους αναζωογονητικές και ευχάριστες, και ο μήνας θα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης, αλλά και δημιουργικότητας. Μπορεί να έχετε απρόσμενα κέρδη από τυχερά παιχνίδια, ενώ θα είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά την αγορά ενός αντικειμένου ή ακόμη και του οχήματος που ονειρευόσασταν εδώ και καιρό. Κάποιοι μεταξύ σας δε, ίσως γίνουν αποδέκτες ενός ξεχωριστού δώρου από το ταίρι τους ή από ένα φιλικό πρόσωπο.

Λέοντες

Ο ευεργέτης Δίας αγγίζει την συναισθηματική σας ζωή μέσα στον Δεκέμβριο και σας χαρίζει τύχη στα συναισθηματικά. Για τους ελεύθερους αυτό μπορεί να μεταφραστεί με μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα γίνει ο μελλοντικός σας σύζυγος, ενώ όσοι βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να προχωρήσουν σε μια επισημοποίηση ή να οριστικοποιήσουν τις ημερομηνίες του γάμου τους.

Ο Δεκέμβριος είναι ευνοϊκός και για τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας ή με τους γονείς σας, καθώς θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά, ξεπερνώντας εμπόδια. Εάν σκέφτεστε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη εποχή. Ο μήνας όμως προσφέρεται και για νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή συνεταιρισμούς. Οποιαδήποτε καινούργια συνεργασία θα σας χαρίσει πολύ χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Αυτοί που θα δεχθούν την ευεργετική επίδραση του πλανήτη σε επαγγελματικό επίπεδο είναι οι δικηγόροι, οι ψυχολόγοι, οι καλλιτέχνες αλλά και όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των ταξιδιών.

Καρκίνοι

Η τύχη σας χαμογελά μέσα στον Δεκέμβριο σε επαγγελματικά και ακαδημαϊκά ζητήματα. Έχετε την δυνατότητα μέσα στον Δεκέμβριο να βρείτε μια νέα δουλειά, κύρια ή πρόσθετη, η οποία θα έχει πολύ καλές απολαβές ή μπορεί να σας αναθέσουν στην επιχείρηση που δραστηριοποιείστε νέα και πιο υπεύθυνα καθήκοντα με ανάλογες οικονομικές απολαβές. Καταβάλετε προσπάθεια, αναλάβετε ρίσκα και υπερβείτε τον εαυτό σας, γιατί θα αξίζει τον κόπο! Όσοι έχετε μια οικογενειακή επιχείρηση, ασχολείστε επαγγελματικά με την ψυχανάλυση ή την ψυχολογία, θα καταγράψετε σημαντικές επιτυχίες.

Ευνοούνται επίσης επαγγελματικά όσοι ασχολούνται με ασφάλειες, χρηματοδοτήσεις, επιστημονική έρευνα καθώς και οι χειρουργοί!  Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, τώρα μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία, γι’ αυτό προγραμματίστε την επόμενη σας επίσκεψη στον θεράποντα γιατρό σας. Η εποχή είναι επίσης κατάλληλη για χειρουργικές επεμβάσεις!   

Ταύροι

Ο Δίας χαρίζει τύχη στο ζώδιο σας σε επαγγελματικά ζητήματα, ειδικά σε επιχειρηματικά σχέδια και ότι έχει σχέση με μεγάλα χρηματικά ποσά!  Εάν κάνετε την δουλειά σας με υπευθυνότητα, η κερδοφορία σας θα εκτοξευθεί  μέσα στον Δεκέμβριο. Μπορεί επίσης να δεχτείτε μια οικονομικά συμφέρουσα πρόταση για μια νέα θέση εργασίας, ένα αξίωμα ή μπορεί ακόμη να γίνετε παραλήπτης ενός μεγάλου χρηματικού ποσού. Ο μήνας σας χαμογελάει σε κληρονομικά ζητήματα, καθώς είναι πιθανό να λάβετε μια κληρονομιά ή ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από υπέργηρους γονείς ή συγγενείς.

Εάν έχετε σκοπό να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση ή να δραστηριοποιηθείτε αυτόνομα, η τύχη είναι με το μέρος σας! Σε περίπτωση που σας λείπει κεφάλαιο κίνησης, δεν θα έχετε πρόβλημα να συνάψετε ένα δάνειο, πριν δανειστείτε όμως, καλό θα ήταν να έχετε ένα σαφές επιχειρηματικό πλάνο και να είστε σίγουροι, ότι τα χρήματα αυτά θα αποδώσουν το πολλαπλάσιο με τον τρόπο που θα τα επενδύσετε. Αύξηση της κερδοφορίας σας μπορείτε να πετύχετε με την δραστηριοποίηση στο ιντερνέτ, καθώς το διαδίκτυο εγγυάται το διάστημα αυτό σημαντική κερδοφορία για το ζώδιο σας. Σκεφτείτε επίσης το ενδεχόμενο μιας σύμπραξης, συμπιέζοντας έτσι τα έξοδα σας και αυξάνοντας τις πιθανότητες αυξημένης κερδοφορίας.

Αλίντα Κανάκη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.