Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Καρκίνος ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 από την Αλίντα Κανάκη !


Σύμφωνα με τις γενικές αστρολογικές προβλέψεις το 2022 θα είναι μια χρονιά φωτεινή και πετυχημένη, ωστόσο σε μεγάλο βαθμό απρόβλεπτη για το ζώδιο σας! Θα έχετε την δυνατότητα όμως και τα εργαλεία να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία και να πετύχετε στο τέλος αυτό που επιθυμείτε. Η Σελήνη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, δεν θα είναι πάντοτε σε θέση να σας παρέχει στήριξη και κάλυψη, λόγω των ιδιαίτερων πλανητικών συγκυριών του έτους. Ο Άρης, ο οποίος ευθύνεται για τα προβλήματα αλλά και τις φοβίες σας, μέσα στο 2022 θα είναι ενισχυμένος. Ο Κρόνος έχει παραδοσιακά μια δύσκολη σχέση με τον Καρκίνο, ενώ ο Δίας είναι ένα από τα σημαντικά στηρίγματα σας. Οι δύο αυτοί εξωτερικοί πλανήτες, Κρόνος και Δίας, θα διαδραματίσουν κυρίαρχο ρόλο μέσα στο 2022 και θα προκαλέσουν πλήθος απρόβλεπτων γεγονότων για το ζώδιο σας.

Ανήκετε στα λίγα ζώδια του ζωδιακού που θα πρέπει βασίζεστε περισσότερο στην διαίσθηση σας παρά στην λογική. Το γεγονός ότι είστε ένα ζώδιο του νερού, με έντονο συναισθηματικό κόσμο, θα σας βοηθήσει κατά την πλοήγηση του έτους. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε πάρα πολύ το τι θα συμβεί στο μέλλον, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να κάνετε μελλοντικά σχέδια. Θα υπάρξουν κατά την διάρκεια του έτους καταστάσεις, που θα πρέπει να τις προσεγγίσετε με την λογική, η δυσκολία ωστόσο θα βρίσκεται στο γεγονός, ότι δεν θα είστε ποτέ σίγουροι, εάν θα πρέπει να χειριστείτε μια κατάσταση με βάση το συναίσθημα ή με την λογική.

Με το ξεκίνημα του 2022, έως και τα μέσα Απρίλιου θα πρέπει να περιμένετε δραματικές και απρόβλεπτες ανακατατάξεις στην ζωή σας. Ωστόσο δεν θα είναι ουρανοκατέβατες, δεν θα σας επιβληθούν, αλλά θα οδηγηθείτε εσείς στην ανάγκη των αλλαγών και των αναπροσαρμογών. Σημαντικό είναι να είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε κάτι, για το οποίο δεν ήσασταν έτοιμοι. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι του ζωδίου σας θα πάρουν μια σημαντική απόφαση μέσα στους πρώτους μήνες του έτους για την σχέση ή τον γάμο τους. Κάποιοι θα αποφασίσουν να εμβαθύνουν στην σχέση και να περάσουν στο επόμενο λογικό εξελικτικό βήμα, ενώ κάποιοι άλλοι να κλείσουν έναν κύκλο στην συναισθηματική τους ζωή. Το κύριο μέλημα σας θα πρέπει να είναι, να είστε ευτυχισμένοι και σε αρμονία με τον εαυτό σας. Μην κάνετε κάτι από καταναγκασμό ή επειδή έχετε εγκλωβιστεί, γιατί θα καταλήξετε πάλι στο ίδιο σημείο, μόνο που θα είναι πολύ αργότερα και αφού θα έχετε ταλαιπωρηθεί ψυχικά. Όσοι είστε αδέσμευτοι, ίσως να χρειαστεί να κάνετε μια υποχώρηση ή μια θυσία, αλλά η τύχη θα σας χαμογελάσει.

Όλα θα είναι ωστόσο πιο εύκολα στον επαγγελματικό τομέα. Θα υπάρχει ένας ξεκάθαρος στόχος και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να κατακτηθεί ο στόχος σας θα είναι δεδομένα. Μην αμφιβάλετε για τις ικανότητες σας, γιατί μόνο με την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε την πίεση που θα δεχτείτε, αλλά και τον ανταγωνισμό. Και η ανταμοιβή σας θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που περιμένατε. Φθόνος θα υπάρξει από τους γύρω σας, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας απασχολεί. Το κυριότερο είναι, ότι το σύμπαν είναι με το μέρος σας και θα έχετε πολλές βοήθειες για να πετύχετε.

Από τα μέσα της άνοιξης μέχρι και τις αρχές του καλοκαιριού είναι ένα διάστημα σχετικής ηρεμίας, ισορροπίας και ανάπαυλας. Το πως θα διαχειριστείτε τον χρόνο σας, εξαρτάται απόλυτα από εσάς. Θα έχετε κάθε είδους ευκαιρίες, θα διαθέτετε και τους ανάλογους πόρους να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Επειδή όμως συνήθως θέλετε πολλά, αν όχι τα πάντα, θα πρέπει να περιορίσετε κάπως τις ορέξεις σας και να ιεραρχήσετε τους στόχους σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα έχει φτάσει η χρονική στιγμή, που θα πρέπει να κάνετε κάτι, και μάλιστα ριζικό! Μην τρομάζετε, γιατί δεν αναμένονται αρνητικές εξελίξεις, εκτός και αν τις θελήσετε ή τις προκαλέσετε εσείς. Ακόμη και να κάνετε λανθασμένους χειρισμούς το διάστημα αυτό, δεν αναμένεται να υπάρξουν δραματικές συνέπειες. Το κυρίαρχο όμως είναι να παραδεχτείτε να λάθη σας. Μόνο τότε θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε μια θετική κατεύθυνση. Τα πράγματα από εκεί και πέρα θα είναι τόσο απλά, που θα εκπλαγείτε, γιατί έχετε συνηθίσει σε πολυσύνθετες λύσεις. Η ικανότητα σας αυτή ωστόσο, να είστε δημιουργικοί στον χειρισμό των καταστάσεων, θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην επαγγελματική σας ζωή και κατά την διαχείριση των οικονομικών σας, χωρίς να καταφεύγετε σε υπερβολές. Το διάστημα αυτό του έτους θα πρέπει να βρείτε το δικό σας μονοπάτι, την διαδρομή εκείνη που είναι αποκλειστικά για σας και ανταποκρίνεται τις ανάγκες σας, και να την βαδίσετε μέχρι τέλους.

Το διάστημα από τον Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβριο αναμένονται και νέες αλλαγές για το ζώδιο σας. Θα υπάρξουν έκτακτα γεγονότα που θα απαιτήσουν γρήγορα αντανακλαστικά, καθώς δεν θα υπάρξει περιθώριο για σκέψεις και αναλύσεις. Οι εμπειρίες σας ωστόσο θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Μην ζητάτε βοήθεια από τους γύρω σας, γιατί είναι αμφίβολο εάν είναι σε θέση να σας την παρέχουν. Πρέπει να δράσετε μόνοι σας και ανεπηρέαστοι, ώστε και τις νίκες να τις απολαύσετε, και τις πιθανές ήττες να μην έχετε την ευκολία να τις χρεώσετε στους γύρω σας. Το διάστημα αυτό πιθανά να αποκαταστήσετε επίσης τις επαφές σας με παλιούς φίλους και μακρινούς συγγενείς.  

Οι τελευταίοι δύο μήνες του έτους θα είναι αρκετά ήρεμοι για το ζώδιο σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα είναι στρωμένα και υπό έλεγχο. Ότι δεν περνάει από το χέρι σας, θα πρέπει να το αποδεχτείτε σαν δεδομένο και να προχωρήσετε παρακάτω, αντί να κατατρώγεστε με τα «γιατί» και τα «αν». Αναφορικά με την συναισθηματική σας ζωή, οι ελεύθεροι θα συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας, κάτι που θα βοηθήσει στις επόμενες σχέσεις σας. Οι δε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Ακόμη και αν συναντήσετε στην πορεία σας προς το ποθούμενο εμπόδια, όποια και αν είναι αυτά για τον καθένα σας, μην τα βάζετε κάτω και θα δικαιωθείτε. Και μην ξεχνάτε ότι έχετε πολλά άτομα δίπλα σας, που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν, να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Στην καριέρα όμως και στην διαχείριση των οικονομικών σας θα πρέπει να έχετε διαφορετική προσέγγιση. Ακόμη και αν οι συνθήκες σας ωθούν πάρετε άμεσα αποφάσεις, θα πρέπει να έχετε σκεφτεί καλά τα βήματα που θα ακολουθήσετε, για να μην στραβοπατήσετε. «Σκεφτείτε πριν ενεργήσετε» θα είναι το μότο της περιόδου αυτής και αν το εφαρμόσετε, θα έχετε κάνει τα πρώτα σημαντικά βήματα ενός θαυμάσιου ταξιδιού!

 

Καρκίνος 2022 – Καριέρα

 

Στον τομέα της καριέρας σας θα πρέπει να ενεργείτε λίγο απρόβλεπτα μέσα στο 2022, ξεφεύγοντας από τις κλασσικές σας μεθόδους και προσεγγίσεις. Ο Άρης, που εν πολλοίς ευθύνεται για την συνεχή έλλειψη ενέργειας του ζωδίου σας, θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας προς την επιτυχία, εάν λάβετε αποφάσεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση ή πίεση. Ακόμη και η εκ γενετής ικανότητα σας να προσαρμόζεστε γρήγορα στις διαφοροποιούμενες συνθήκες δεν θα μπορέσει να σας σώσει. Αφήστε που το 2022 η ικανότητα σας αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί με σύνεση και προσοχή, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Ο σεβασμός των γύρω σας στην δουλειά είναι σημαντικός για το ζώδιο σας, και μέσα στο 2022 θα είναι ακόμη πιο σημαντικός ο παράγοντας αυτός και απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία. Θα απολαμβάνετε τον σεβασμό των γύρω σας, και πολλοί θα είναι έτοιμοι να σας εμπιστευτούν και να σας ακολουθήσουν. Το χειρότερο όμως που μπορεί να σας συμβεί, είναι να φανείτε ανάξιοι της εμπιστοσύνη τους. Γιατί μέσα στην χρονιά, θα υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες βγείτε μπροστά, που θα συνοδευτούν και από εξ ίσου μεγάλες υποχρεώσεις και ευθύνες απέναντι σε όσους σας ακολουθούν.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυναμικό για την καριέρα σας. Θα αντιδράτε κατά περίσταση, χωρίς όμως να χάνετε την εστίαση σας και να βγείτε από τον δρόμο σας. Εάν ο στόχος σας θα είναι να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, θα είναι κάτι που θα το καταφέρετε πολύ πιο εύκολα από όσο περιμένατε. Εάν όμως έχετε πολύ υψηλότερες βλέψεις, θα χρειαστεί πολύ περισσότερη δουλειά. Θα πρέπει πρώτιστα να πάρετε αποστάσεις από την τρέχουσα πραγματικότητα, για να έχετε μια πλήρη και όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική οπτική. Οι επιλογές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές, αρκεί να μπορέσετε να τις διακρίνετε. Αυτή η συνταγή ωστόσο ισχύει για όσους είναι υπάλληλοι. Εάν έχετε την  δική σας επιχείρηση το σύμπαν συνιστά να δώσετε προσοχή στις παραινέσεις και τις συμβουλές των γύρω σας. Ίσως να βλέπουν κάτι που εσείς δεν μπορείτε να αντιληφθείτε. Κάποιοι σύμμαχοι σας, ακόμη και ανταγωνιστές σας, μπορεί να σας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία, που δεν θα πρέπει να χάσετε. Σημαντικό είναι να μην παραμείνετε προσκολλημένοι σε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά και έχετε επιτυχία, αλλά να επέκτεινε την δράση σας και σε νέους τομείς.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα φέρει μερικές αναπροσαρμογές και αλλαγές στην δουλειά των Καρκίνων! Εάν είστε υπάλληλοι, η αλλαγές αυτές μπορεί να αφορούν έναν νέο χώρο εργασίας ή νέους συνεργάτες. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στο προσωπικό ή ένας συνεργάτης σας να αλλάξει ξαφνικά τους όρους της μεταξύ σας συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αποκομίσετε το μέγιστο δυνατό όφελος από τις αλλαγές αυτές. Προσπαθήστε ακόμη να εργάζεστε σαν ομάδα, σε οποίου είδους εργασίας και αν δραστηριοποιείστε, από το ακολουθείτε μια μοναχική και ανεξάρτητη πορεία. Εάν υπάρξουν δυσκολίες ή κολλήσετε στην πορεία ενός εγχειρήματος, καλό θα ήταν να επιμείνετε και να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια σας, πριν τουλάχιστον να είστε απόλυτα βέβαιοι, ότι δεν πρόκειται να σας οδηγήσει πουθενά. Γιατί μέσα στο 2022 προβλέπεται ότι μόνοι όσοι επιμείνουν θα κατακτήσουν αυτά που θέλουν. Και προς τα τέλη του έτους, μην τσιγκουνευτείτε να προσφέρετε την υλική βοήθεια σας σε λιγότερο τυχερούς της ζωής. Γιατί η στήριξη και η αγάπη που θα δείξετε στους γύρω σας, εάν γίνει ανιδιοτελώς, θα επιστρέψει σε σας αργότερα σαν ευλογία!

 

Καρκίνος 2022 – Οικονομικά

 

Για τους εκπρόσωπους του ζωδίου σας θα είναι το 2022 μια πολύ καλή χρονιά για τα οικονομικά σας. Το σημαντικότερο όμως εμπόδιο σας θα είναι, και εκεί θα πρέπει να εστιάσετε, να υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας. Για όσους έχουν εξαρτημένη θέση εργασίας, είναι δηλαδή υπάλληλοι, η περίοδος μπορεί να επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην τσέπη σας, μόνο όμως μέσα από μια παράλληλη απασχόληση ή από πρόσθετες πηγές εισοδήματος. Όσοι είναι αυτοαπασχολούμενοι ή έχουν την δική τους επιχείρηση, θα έχουν πολύ μεγαλύτερη γκάμα επιλογών, ως προς τον τρόπο που θα αυξήσουν την κερδοφορία τους, άρα και το εισόδημα τους. Εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε μια πιο δημιουργική πορεία στην δουλειά σας, εάν θέλετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ωστόσο, για να μπορέσετε να έχετε πιο δημιουργικές προσεγγίσεις, θα πρέπει να αγνοήσετε την πίεση και το άγχος, γιατί εκ παραδόσεων δεν αντιδράτε δημιουργικά, αντίθετα δε, μπλοκάρετε τελείως όταν σας πιέζουν.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα χαρακτηρίζεται για την γενική του σταθερότητα στον τομέα των οικονομικών σας. Εκ πρώτης όψεως, η αρχή του νέου έτους δεν θα διαφέρει σε τίποτε από το 2021. Οι διαφορές των δύο ετών μεταξύ τους θα αρχίσουν να γίνονται αισθητές προς την άνοιξη, και θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστείτε. Παρόλα αυτά, η ένταση και η έκταση των αλλαγών για τον καθένα δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί με ακρίβεια. Σημαντικό είναι να επικεντρώνετε την προσοχή σας στην επίλυση ενός ζητήματος την φορά, να το λύνετε και να προχωράτε στο επόμενο. Να είστε δημιουργικοί στην προσέγγιση των προβλημάτων, και στην πορεία θα ανακαλύψετε νέες πηγές εισοδημάτων, που δεν είχατε σκεφτεί. Εάν είστε υπάλληλοι, μέσα στο 2022 θα πρέπει να δίνετε περισσότερη προσοχή στο τι σας λένε οι συνάδελφοι. Μια τυχαία παρατήρηση ίσως σας οδηγήσει σε μια θαυμαστή καινούργια ιδέα!

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πολύ πιο δυναμικό για τα οικονομικά σας. Τους καλοκαιρινούς μήνες ωστόσο θα υπάρχουν ακόμη ασάφειες και ερωτηματικά. Για να βρείτε τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θα σας απασχολούν, μην ακολουθείτε την πεπατημένη. Σε ορισμένες όμως περιστάσεις, ο δρόμος θα έχει ήδη χαραχτεί για σας και απλά θα πρέπει να τον ακολουθήσετε. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση θα πρέπει να μείνετε πιστοί στις αρχές και τα πιστεύω σας, στην δική σας επιχειρηματική φιλοσοφία, διευρύνοντας ωστόσο τους ορίζοντες σας, παρακολουθώντας από κοντά την αγορά και τα δρώμενα στην διεθνή σκηνή. Και μέσα από την διαδικασία αυτή και τις αναπροσαρμογές που θα εμπνευστείτε να δρομολογήσετε, θα έρθει η αύξηση της κερδοφορίας σας. Εάν είστε υπάλληλοι, αποφύγετε τις μεγαλομανίες και την προσπάθεια να γίνετε ο άτυπος ηγέτης μιας ομάδας, ακόμη και αν αυτό θα εξυπηρετεί τέλεια τους στόχους σας, γιατί θα σας θέσουν εμπόδια και θα σας βάλουν τρικλοποδιές από πολλές πλευρές. Προσπαθήσετε μέχρι το φθινόπωρο να κλείσετε όλες σας τις παλιές εκκρεμότητες, γιατί ο χειμώνας θα απαιτήσει πολύ προσπάθεια και όλες σας τις δεξιότητες και τον χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε για να τα καταφέρετε. Το αποτέλεσμα όμως από οικονομικής άποψης θα κάτι περισσότερο από άξιο λόγου για την προσπάθεια που θα χρειαστεί να καταβάλετε.

 

Καρκίνος 2022 – Συναισθηματικά

 

Και για την συναισθηματική σας ζωή θα είναι θετικό το 2022! Είναι πολύ πιθανό ότι από τις πρώτες μέρες του χρόνου θα υπάρξει μια θετική μεταστροφή και θα μπορείτε να πετύχετε με μια σχετική ευκολία αυτό που επιθυμείτε ή ονειρεύεστε για την προσωπική σας ζωή. Μόνο οι δικοί σας ηθικοί φραγμοί μπορούν να περιορίσουν ή να ακυρώσουν την δυναμική αυτή. Συνιστάται να μην ακυρώσετε ένα εν δυνάμει εξαιρετικό έτος, μόνο και μόνο από τον εγωισμό σας. Στην περίπτωση αυτή θα είναι πραγματικά απογοητευτικό το αποτέλεσμα. 

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι για την συναισθηματική σας ζωή μια ήρεμη περίοδος, ωστόσο γεμάτη με έντονα συναισθήματα. Θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις τους πρώτους μήνες του χρόνου, εάν δεν αισθάνεστε όμως ιδιαίτερα κοινωνικοί, δεν χρειάζεται να καταπιεστείτε και να μετέχετε σε εκδηλώσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν κάποιου είδους συναισθηματικής κορύφωσης κατά την διάρκεια της άνοιξης, χωρίς ωστόσο να είναι εμφανή τα γεγονότα που θα σας οδηγήσουν στο στάδιο αυτό, ούτε όμως και το είδος της κορύφωσης. Καλό είναι λοιπόν να είστε λιγάκι προσεκτικοί στις επιλογές σας. Όσο για τους δεσμευμένους, θα πρέπει να έχουν πλήρη επίγνωση των καταστάσεων που διαμορφώνονται, να προβλέπουν και να υπολογίζουν προσεκτικά τα επόμενα τους βήματα για να μην τους βρουν τα γεγονότα απροετοίμαστους. Οι ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις αναμένεται να σας απασχολήσουν πολύ, θα πρέπει να δώσετε λύσεις σε αρκετά ζητήματα και θα πρέπει να θέσετε όρια που δεν θα πρέπει να ξεπεραστούν. 

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο δυναμικό για την συναισθηματική σας ζωή, αλλά πολλά από τα γεγονότα θα είναι επιφανειακά. Για τον λόγο αυτό, το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι υποδεέστερο του πρώτου, από άποψης βαρύτητας των γεγονότων που θα υπάρξουν. Οι αδέσμευτοι θα έχουν καλύτερη αντίληψη των γεγονότων που θα διαδραματίζονται γύρω τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα φέρει η παρούσα περίοδος απαραίτητα θετικά γεγονότα ή ικανοποίηση. Κάτι μοναδικό μπορεί να σας συμβεί το διάστημα αυτό, ένα βίωμα που θα κρατήσετε στην μνήμη σας για το υπόλοιπο της ζωής σας, οπότε προσπαθήσετε να βιώσετε με όλες σας τις αισθήσεις την κάθε στιγμή. Οι δεσμευμένοι ίσως αντιμετωπίσουν κάποιες  δυσκολίες με το άλλο τους μισό. Για να καταφέρετε να λύσετε το πρόβλημα που θα προκύψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, θα πρέπει να αφήσετε τα πείσματα και τους εγωισμούς στην άκρη και να είστε διατεθειμένοι να κατανοήσετε τις θέσεις του συντρόφου σας, για να μπορέσετε να βρείτε την μέση οδό, άρα και την λύση. Εάν δεν καταφέρετε να χειριστείτε τις καταστάσεις με κατανόηση και διάθεση για συνεννόηση, θα υπάρξουν πιθανά ξαφνικές και απρόβλεπτες εξελίξεις προς το τέλος του έτους. Όσο για τις συγγενικές και φιλικές σας σχέσεις, το έτος προσφέρεται για πολυπληθείς συγκεντρώσεις, επικοινωνία, εξόδους και κοινωνικοποίηση.

 

Καρκίνος 2022 – Υγεία

 

Το 2022 θα είναι μια χρονιά που αναμένεται να απολαύσετε άψογη υγεία και πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ζωδιακά δεν είστε από τα πιο υγιή άτομα, φέτος όμως θα σας προσφέρει εύνοια στον τομέα αυτό της ζωής σας ο Κρόνος, που θα σας προστατεύσει σε μεγάλο βαθμό από τους κινδύνους. Δεν θα εκλείψουν εντελώς, αλλά θα είναι λιγότεροι και με πιο ήπιες επιπτώσεις από το συνηθισμένο. Οι πλανήτες θα κάνουν την δουλειά τους, προστατεύοντας σας, αλλά δεν μπορούν να σας εμποδίσουν να κάνετε τα λάθη σας. Και από τα λάθη τα δικά σας θα προέρχονται οι περισσότεροι κίνδυνοι για την υγεία σας μέσα στο 2022! Προσοχή σε τραυματισμούς στον εργασιακό χώρο, αλλά και κατά την διάρκεια εκγύμνασης ή αθλητικών δραστηριοτήτων. Δεν πρέπει να υπερβάλετε, ούτε και να αγνοήσετε τα μέτρα ασφαλείας, γιατί θα είναι σαν να ψάχνετε για προβλήματα.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια ήρεμη περίοδος για την υγεία σας, χωρίς προβλήματα, κάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα και θα βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό η ψυχολογία σας. Από την άποψη αυτή, οι πρώτοι έξη μήνες του χρόνου θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικοί για το ζώδιο σας. Ακόμη και ένα κρυολόγημα ή μια γρίπη, θα είναι επιφανειακά και σύντομα θα είστε σε θέση να αναρρώσετε. Αυτό θα έχει ευνοϊκή επίπτωση στις σχέσεις αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς όλοι γύρω σας είναι συνηθισμένοι στις μακροχρόνιες απουσίες και τον δραματικό σας χαρακτήρα όταν δεν αισθάνεστε καλά. Μην πάτε όμως κόντρα στην καλή σας τύχη και δοκιμάζετε τα όρια του σύμπαντος, με το να γίνεστε παράτολμοι, γιατί τότε θα πηγαίνετε γυρεύοντας.

 

Και το δεύτερο εξάμηνο του 2022 δεν αναμένεται να αλλάξει ουσιαστικά η κατάσταση για τα ζητήματα υγείας του ζωδίου σας. Θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε την ουράνια προστασία, μόνο που οι συχνά εναλλασσόμενες συνθήκες θα επιδρούν στα σχέδια σας, με αποτέλεσμα να χάσετε κάποιες στιγμές την ψυχραιμία σας, κάτι που μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, για να αποφύγετε τα ατυχήματα, αλλά και να ακούτε το συναίσθημα περισσότερο από την λογική σας.

 

Καρκίνος 2022 – Κύριες όψεις του έτους ανά δεκανό

 

Α΄ Δεκανός (21.06-1.07)

 

Στον πρώτο δεκανό του Καρκίνου ανήκουν όσοι γεννήθηκαν από τις 21 Ιουνίου μέχρι και τις 1 Ιουλίου. Ο κυβερνήτης τους ζωδίου σας είναι η Σελήνη και ο κυβερνήτης του δεκανού σας είναι και πάλι η Σελήνη.

 

Το διπλό στοιχείο της Σελήνης (από ζώδιο και δεκανό) χαρίζει σε όσους ανήκουν στον πρώτο δεκανό έντονη διαίσθηση και ψυχικές ικανότητες. Το συναίσθημα είναι η δεύτερη σας φύση και εκφράζεται συνήθως με παρορμητικότητα. Είναι έντονες οι συναισθηματικές σας διακυμάνσεις και αναζητάτε συνεχώς συναισθηματική ασφάλεια. Η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι το κέντρο του κόσμου σας, χαρακτηρίζεστε για την γλυκύτητα, την τρυφερότητα και την φαντασία σας και είστε αγαπητοί στους γύρω σας. Τα μειονεκτήματα σας είναι εξ’ ίσου σημαντικά με τα θετικά χαρακτηριστικά σας. Είστε συχνά κυκλοθυμικοί, παρορμητικοί, απαιτητικοί συναισθηματικά, ζηλιάρηδες και τσιγκούνηδες.

 

Το 2022 προβλέπεται να διαδραματίσει ένα πολύ σημαντικό ρόλο η συναισθηματική σας ζωή. Θα είναι ένας τομέας της ζωής σας που αναμένεται να υπάρξει θετική εξέλιξη και πρόοδος, με αποτέλεσμα να φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και την αίσθηση ασφάλειας στην ζωή σας. Τα παιδιά θα παίξουν σημαντικό ρόλο την χρονιά αυτή και θα απαιτήσουν από σας υπευθυνότητα και αφοσίωση. Μέσα στο 2022 μπορείτε να γίνετε και σεις πάλι παιδιά και να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής, ανακαλύπτοντας την χαμένη σας αθωότητα.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

26 Δεκεμβρίου 2021 με 15 Φεβρουαρίου 2022: Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει αυτοπεποίθηση, ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης και καλή τύχη. Είναι ένα διάστημα που θα αισθάνεστε ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι για την ζωή. Αν και θα θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όσα έχετε, είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε, εάν θέλετε να είστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να σας προσφέρει οικονομική άνοδο εάν κάνετε την δική σας δουλειά, πραγματοποιήσετε επενδύσεις ή κλείσετε καινούργιες επιχειρηματικές συμφωνίες. Αποτελεί επίσης την ιδανική εποχή να διευρύνετε τους ορίζοντες σας μέσα από μελέτη, σπουδές ή μακρινά ταξίδια.

 

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου σε εξάγωνο με τον δεκανό σας, αυξάνει τα ενεργειακά αποθέματα σας, σας ωθεί στην ανάληψη πρωτοβουλιών και σε μια έκρηξη δημιουργικότητας. Η τονισμένη σας αυτοπεποίθηση και η αυξημένη επιρροή που ασκείτε στο περιβάλλον σας μπορεί να σας οδηγήσει ευκολότερα στην εκπλήρωση των στόχων σας. Τώρα θα είναι αρκετά πιο εύκολα να επιλύσετε προβλήματα που χρονίζουν, καθώς να εμπόδια εκλείπουν. Η παρούσα έκλειψη είναι εξαιρετική να ξεκινήσετε καινούργιες σχέσεις!

 

8 Μαΐου με 3 Νοεμβρίου: Ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας, ωθώντας σας να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να απολαύσετε την ζωή και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση, αποφύγετε όμως τις υπερβολές ή επιλογές που δεν συνάδουν με την ηθική σας, εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα έντονο την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Δία, μεταξύ 29 Ιουλίου και 3 Νοεμβρίου. Η παρούσα πρόβλεψη ισχύσει για όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 21 και 30 Ιουνίου, θα επαναληφθεί όμως για όλους του πρώτου δεκανού μέσα στον Δεκέμβριο.

 

9 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου: Ο ανάδρομος Ερμής επιτείνει το ενδεχόμενο βλαβών στον υπολογιστή σας ή σε συσκευές τηλεπικοινωνίας, αυξάνει την νευρικότητα, φέρνει καθυστερήσεις σε ταξίδια και απώλεια αντικειμένων. Ίσως ακόμη και να κολλήσετε σε πράγματα, να γυρίσει η σκέψη σας στο παρελθόν ή να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν σας. Να είστε προσεκτικοί στην δουλειά σας και αποφύγετε λογομαχίες. Τυχόν επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα είναι ρευστές το διάστημα αυτό και υπάρχει περίπτωση οι συνομιλητές σας μην είναι όσο έντιμοι, όσο φαντάζεστε. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα έντονο την περίοδο που ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον δεκανό σας, μεταξύ 9 και 24 Σεπτεμβρίου.

 

5 Οκτωβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου 2022 σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας, μια όψη που θα έχει χαλαρωτική επίδραση επάνω σας. Η εσωτερική ηρεμία και ισορροπία βοηθάει στην βελτίωση των σχέσεων σας, αλλά και στην πραγματοποίηση νέων γνωριμιών. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην επαγγελματική σας ζωή. Η τονισμένη αυτοπεποίθηση αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην δημιουργία θετικής εικόνας σε προϊσταμένους και αφεντικά. Η παρούσα έκλειψη θα φέρει εξαιρετικές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.

 

13 Δεκεμβρίου 2022 με 23 Φεβρουαρίου 2023: Ο Δίας σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον δεκανό σας για μια ακόμη φορά και σας ωθεί να εξερευνήσετε και να διευρύνετε τα όρια σας, δημιουργώντας έτσι ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική πρόοδο και ανάπτυξη. Σε περίπτωση όμως απληστίας, υπερβολών ή μεγαλομανίας θα υποφέρετε από απώλειες. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην ταπεινοφροσύνη και την εγκράτεια.

 

 

Β΄ Δεκανός (02.-12.07)

 

Στον δεύτερο δεκανό ανήκουν όσοι από σας γεννήθηκαν μεταξύ 2 και 12 Ιουλίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι η Σελήνη, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι ο Πλούτωνας.

 

Λόγω της επιρροής του Πλούτωνα είστε άτομα με τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης και αντοχής! Είστε και σεις διαισθητικοί, μυστικιστές, έχετε πάθος και την δύναμη της αναγέννησης από τις στάχτες σας. Η σεξουαλικότητα σας είναι έντονη, είστε πληθωρικοί στο συναίσθημα και παθιασμένοι εραστές. Έχετε επιχειρηματικό μυαλό και την ικανότητα να βγάζετε χρήματα, μέσω των οποίων αισθάνεστε ασφαλείς. Στα αρνητικά χαρακτηριστικά του δεκανού σας ανήκουν η κτητικότητα, η ζήλια, η τάση κυριαρχίας, η μυστικοπάθεια και η ίντριγκά σας. Στις δύσκολες καταστάσεις πολλές φορές πελαγώνετε και για να βρείτε την  ισορροπία σας καταφεύγετε στο φαγητό.

 

Όσοι έχετε γενέθλια μέσα στον δεύτερο δεκανό, θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων μέσα στο 2022, μόνο που πολλές φορές αυτή δεν θα είναι εμφανής. Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας του έτους θα είναι να μοιράζεστε ένα κοινό πάθος με τους γύρω σας, αλλά και την αλήθεια σας, ώστε να επιτευχθεί ένα επίπεδο βαθιάς κατανόησης και συντροφικότητας. Και καθώς θα προχωρά η χρονιά, η δέσμευση, η συντροφικότητα και η συμπόρευση θα αποκτούν όλο και μεγαλύτερη βαρύτητα στην ζωή σας, όπως και οι συναισθηματικές σας σχέσεις.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

Απρίλιος 2021 με Μάιος 2023: Ο Ουρανός θα σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας, μια όψη που θα σας επιτρέψει να εκφραστείτε ελεύθερα, να είστε απλά ο εαυτός σας. Θα είναι μια λυτρωτική περίοδος για σας, με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Στην δουλειά σας υπάρχει το ενδεχόμενο να σας προσφέρουν μια καινούργια θέση εργασίας, να σας προτείνουν για προαγωγή ή στην χειρότερη των περιπτώσεων, να έχετε μια ευχάριστη αλλαγή. Εάν αναζητάτε μια θέση εργασίας, με το εξάγωνο του Ουρανού θα έχετε ευκαιρίες που δεν τις φανταζόσασταν. Στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή θα γνωρίσετε νέους, ίσως εκκεντρικούς αλλά εξαιρετικά ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα συσφίξετε τις σχέσεις σας με φίλους ή ομάδες.

 

4 Δεκεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου 2021 σε όψη χιαστί προς τον δεκανό σας μπορεί να γεννήσει αισθήματα ανασφάλειας, να υποφέρετε από άγχος και να είστε αναποφάσιστοι. Σας ωθεί όμως να παλέψετε για τους στόχους σας! Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι να αφιερώσετε τις δυνάμεις σας στην πραγματοποίηση ενός στόχου την φορά. Θα είναι για σας πολύ πιο εύκολο να πάρετε αποφάσεις και θα αποκατασταθεί η εσωτερική σας ισορροπία, περιορίζοντας άγχος και ανασφάλεια.

 

5 με 29 Ιανουαρίου: Η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον δεκανό σας και σηματοδοτεί μια περίοδο για επανεξέταση της προσωπικής σας ζωής. Παλιοί φίλοι και εραστές ίσως κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους στην ζωή σας, προκειμένου να επιλυθούν εκκρεμή καρμικά ζητήματα και να κλείσουν οριστικά κάποιοι κύκλοι. Μοιραίες συναντήσεις είναι πιθανές την περίοδο αυτή και ίσως να γνωρίσετε το άλλο σας μισό! Παρόλα αυτά, με την Αφροδίτη ανάδρομη θα είναι δύσκολο να δώσετε και να λάβετε αγάπη από τους ανθρώπους σας. Προσοχή θα χρειαστεί επίσης στις αγορές ειδών πολυτελείας ή σε τυχόν επενδύσεις σας!

 

10 Φεβρουαρίου με 28 Μαρτίου: Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει αυτοπεποίθηση, ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης και καλή τύχη. Είναι ένα διάστημα που θα αισθάνεστε ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι για την ζωή. Αν και θα θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όσα έχετε, είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε, εάν θέλετε να είστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να σας προσφέρει οικονομική άνοδο εάν κάνετε την δική σας δουλειά, πραγματοποιήσετε επενδύσεις ή κλείσετε καινούργιες επιχειρηματικές συμφωνίες. Αποτελεί επίσης την ιδανική εποχή να διευρύνετε τους ορίζοντες σας μέσα από μελέτη, σπουδές ή μακρινά ταξίδια.

 

10 με 27 Φεβρουαρίου: Ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, με κορύφωση της όψης τις 17.02, που φέρνει στον δεκανό σας καλή τύχη, ελευθερία κινήσεων και ευκαιρίες να κάνετε την ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Είναι η ιδανική χρονική στιγμή να καταπιαστείτε με δύσκολα θέματα που δεν καταφέρατε ακόμη να επιλύσετε. Η δημιουργικότητα και ο πειραματισμός σας μπορεί να φέρει νέες ιδέες που θα αποδειχτούν εξαιρετικά ευεργετικές για την καριέρα σας. Οι ευκαιρίες που θα έχετε τις μέρες επιρροής της όψης θα είναι απλά συναρπαστικές! 

 

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου σε εξάγωνο με τον δεκανό σας, αυξάνει τα ενεργειακά αποθέματα σας, σας ωθεί στην ανάληψη πρωτοβουλιών και σε μια έκρηξη δημιουργικότητας. Η τονισμένη σας αυτοπεποίθηση και η αυξημένη επιρροή που ασκείτε στο περιβάλλον σας μπορεί να σας οδηγήσει ευκολότερα στην εκπλήρωση των στόχων σας. Τώρα θα είναι αρκετά πιο εύκολα να επιλύσετε προβλήματα που χρονίζουν, καθώς να εμπόδια εκλείπουν. Η παρούσα έκλειψη είναι εξαιρετική να ξεκινήσετε καινούργιες σχέσεις!

 

8 Νοεμβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2022 σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας, χαρίζοντας σας εσωτερική ισορροπία και ικανοποίηση. Λαμβάνοντας αποστάσεις από προβλήματα και εξετάζοντας τα με αντικειμενικότητα θα είστε σε θέση να επιλύσετε προβλήματα σχέσεων, φιλικών ή αισθηματικών. Η συναισθηματική σας σχέση μπορεί να βελτιωθεί μέσα από τον αμοιβαίο σεβασμό και το συναισθηματικό σας δέσιμο. Είναι μια περίοδος, κατά την οποία η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει να κάνετε τα πρώτα βήματα σε μια συνεταιριστική σχέση ή να μετέχετε σε μια ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα. 

 

 

Γ’ Δεκανός (13-22.07)

 

Στον τρίτο δεκανό ανήκετε όσοι γιορτάζετε τα γενέθλια σας μεταξύ 13 και 22 Ιουλίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι η Σελήνη, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι ο Ποσειδώνας.

 

Η επιρροή του Ποσειδώνα είναι σημαντική για τον δεκανό σας, μετουσιώνοντας τις ψυχικές και πνευματικές σας ικανότητες (Σελήνη) σε τέχνη (Ποσειδώνας). Διαθέτετε φαντασία, ρομαντισμό, καλλιτεχνικά ταλέντα, ρέπετε στον ιδεαλισμό και πολλές φορές αμφιταλαντεύεστε μεταξύ πραγματικότητας και φανταστικού κόσμου. Είστε υπερευαίσθητοι και όταν πληγώνεστε απομονώνεστε για να γλύψετε τις πληγές σας. Λόγω της ρομαντικής εικόνας που έχετε για τον κόσμο και τους ανθρώπους, ανήκετε στην κατηγορία των ατόμων που εξαπατώνται εύκολα. Το μόνο αρνητικό χαρακτηριστικό του δεκανού σας είναι ότι συχνά καταφεύγετε σε ουσίες (αλκοόλ, ναρκωτικά, κλπ) ως διέξοδο λύτρωσης από τα προβλήματα σας.

 

Μέσα στο 2022 θα βιώσετε μια αναγέννηση της συναισθηματικής σας ζωής, μέσα από την γέννηση μιας καινούργιας σχέσης ή την αναγέννηση μιας παλιάς. Σημαντικός παράγοντας σταθερότητας και επιτυχίας για τον δεκανό σας θα αποτελεί η διέλευση του Κρόνου μέσα από τον 5ο οίκο σας, μεταμορφώνοντας την συναισθηματική σας ζωή και δημιουργώντας σταθερά θεμέλια για το μέλλον. Αυξημένος θα είναι και ο ρόλος των παιδιών στην διαμόρφωση της νέας πραγματικότητας.  

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

2018 με 2024: Ο Πλούτωνας απέναντι από τον δεκανό σας ενδεχομένως να επιτείνει την ανάγκη σας να αναλάβετε τα ινία της ζωής σας ή να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής των γύρω σας, κάτι που θα σας οδηγήσει σε ανοιχτές συγκρούσεις. Ωστόσο μέσα από την αντιπαράθεση και την πάλη για επικράτηση, θα κατακτήσετε ένα σημαντικό επίπεδο ενσυναίσθησης. Θα μάθετε πως να κάνετε σωστή χρήση της δύναμης και την επιρροής σας μέσα στις σχέσεις σας. Στο τέλος της περιόδου θα καταφέρετε να φέρετε σε ισορροπία τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες με τα δικαιώματα των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Η επιρροή της όψης είναι μειούμενη για τους γεννημένους μεταξύ 13 και 17 Ιουλίου, ενώ όσοι γεννήθηκαν από τις 18 μέχρι τις 21 Ιουλίου θα αισθανθούν την επέλαση του Πλούτωνα ιδιαίτερα έντονα φέτος. Οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του δεκανού θα αρχίσουν να αισθάνονται έντονα την επιρροή του μέσα στο 2023.

 

2021 με 2025: Ο Ποσειδώνας επιτείνει την ανάγκη σας για πνευματικότητα και σας κάνει πιο συμπονετικούς με τους γύρω σας, ευφάνταστους αλλά και ιδεαλιστές. Το διάστημα αυτό ακολουθείτε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι, χωρίς όμως να χρειαστεί να απαρνηθείτε τα υλικά αγαθά και την ασφάλεια που σας προσφέρουν. Θα έχετε την δυνατότητα να συνδεθείτε σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο με το ταίρι σας ή να γνωρίσετε τον ιδανικό σας σύντροφο, όσοι είστε ελεύθεροι. Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 17 Ιουλίου θα αισθανθείτε μέσα στο 2022 ιδιαίτερα έντονα την επιρροή του Ποσειδώνα. Οι υπόλοιποι να την βιώσουν στα χρόνια που έπονται.

 

19 Νοεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου φέρνει μια αίσθηση ασφάλειας και αυξημένη αυτοπεποίθηση. Η εσωτερική σας ισορροπία και ηρεμία θα αποδειχτεί ευεργετική για τις σχέσεις σας, ενώ στην δουλειά σας θα είστε σε θέση να εστιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Θα είστε περισσότερο φιλόδοξοι και θα καταφέρετε αρκετά πράγματα στην καριέρα σας.

 

24 Μαρτίου με 13 Μαΐου: Ο Δίας φέρνει θετικά συναισθήματα στους εκπροσώπους του δεκανού σας, ευεξία και αισιοδοξία. Μπορείτε να απολαύσετε επιτέλους τις στιγμές, καθώς οι δυσκολίες φαίνεται να υποχωρούν. Είναι η ιδανική περίοδος να κάνετε βήματα προόδου στην ζωή σας, ενώ δεν αποκλείεται να καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημα σας και το επίπεδο ευημερία σας. Κάποιοι του δεκανού σας θα έχετε την τύχη να βιώσετε την ευεργετική επίδραση του Δία και αργότερα μέσα στο 2022.

 

2 με 23 Απρίλιου: Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 12.04, φέρνει αρμονία, τύχη και ευκαιρίες. Είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος για πνευματική ανάπτυξη και εξέταση του κόσμου μας μέσα από μια διαφορετική οπτική. Ευνοούνται η εκπαίδευση, οι ομαδικές δραστηριότητες και τα μακρινά ταξίδια, καθώς και η φιλανθρωπία.

 

24 Απριλίου με 13 Μαΐου: Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα, που κορυφώνεται στις 3 Μαΐου, σας δίνει την δύναμη να κάνετε θετικές αλλαγές στην ζωή σας. Αισθάνεστε δυνατοί και ισορροπημένοι, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Το διάστημα επιρροής του εξαγώνου θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία και υλικό πλούτο ή αύξηση του εισοδήματός σας.

 

16 Μαΐου με 25 Οκτωβρίου: Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου σχηματίζει όψη τριγώνου με τον δεκανό σας, μια όψη που σας βοηθάει να ισορροπήσετε και να αισθανθείτε ασφαλείς και σίγουροι για τον εαυτό σας. Η εσωτερική σας γαλήνη θα αποδειχτεί εξαιρετικά ευεργετική και για τις σχέσεις σας. Στην δουλειά σας θα έχετε πλεόνασμα ενέργειας αλλά και φιλοδοξίες, κάτι που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας σε επίπεδο καριέρας.

 

22 Οκτωβρίου με 26 Δεκεμβρίου: Το τρίγωνο του Δία προς τον δεκανό σας επαναλαμβάνεται, μόνο που αυτή τη φορά αφορά τους γεννημένους μεταξύ 20 και 22 Ιουλίου! Είναι μια όψη που αναμένεται να φέρει αισιοδοξία, τύχη και συμπαντική γενναιοδωρία. Είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε σπουδές, να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι ή να ξεκινήσετε μια νέα προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Είναι μια εποχή υλικής και πνευματικής ανάπτυξης, που όμως δεν θα πρέπει να συνοδεύεται από υπερβολές και μεγαλομανίες, ιδίως την περίοδο από 22 Οκτωβρίου έως τις 24 Νοεμβρίου με τον Δία ανάδρομο.

Καλή, ήρεμη και δημιουργική Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη   

Δημήτρης Μήτρας      

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.