Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Αιγόκερως ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 από την Αλίντα Κανάκη !


 

Γενικές αστρολογικές προβλέψεις

Το 2022 αναμένεται να είναι μια ζωντανή περίοδος της ζωής σας, γεμάτη εκπλήξεις και απρόοπτα. Στο πλευρό σας θα βρίσκεται ο Κρόνος, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, καθώς και ο Δίας, ο οποίος είναι συνήθως υπεύθυνος για τις φοβίες σας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Ο Άρης, που σας δίνει κατά παράδοση ώθηση και δύναμη για δράση, μέσα στην χρονιά αυτή θα είναι αδύναμος απέναντι στο ζώδιο σας και δεν θα μπορείτε να στηριχτείτε στην ευεργετική του παρουσία. Εξαιρετικά δυναμική και ενισχυμένη θα είναι όμως η Σελήνη, η οποία θα περιορίζει αρκετά τις δυνατότητες σας. Και καθώς η Σελήνη εκφράζει το συναίσθημα, το 2022 αναμένεται να είναι για το ζώδιο σας μια συναισθηματικά φορτισμένη χρονιά.

Θα βιώσετε μέσα στην χρονιά καταστάσεις που θα σας αναγκάσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Το θετικό είναι ότι δεν θα είστε μόνοι σας στις κρίσιμες αυτές περιόδους και με την συμπαράσταση των γύρω σας θα είστε σε θέση να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, όσο σημαντικό και αν είναι. Επιπλέον θα πρέπει να προσφέρετε την βοήθεια ή την στήριξη σας στους γύρω σας, όπου και όταν σας χρειαστούν. Με άλλα λόγια, μέσα στο 2022 δεν θα υπάρχουν πολλά περιθώρια για ξεκούραση. Αναφορικά με την καριέρα σας, μέσα στην χρονιά θα πρέπει να αλλάξετε πολλά πράγματα, να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα ή να ανακατευθύνετε την δράση σας. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια δική σας δουλειά, θα έχετε τις ευκαιρίες να κάνετε πράξη το όνειρό σας. Μοιραίες αποφάσεις προβλέπεται να χρειαστεί να πάρετε και στον τομέα των προσωπικών-συναισθηματικών σας σχέσεων, θα έχετε όμως την στήριξη των πλανητών, ώστε να κινηθείτε προς την σωστή κατεύθυνση, την κατάλληλη χρονική στιγμή. Σημαντικό είναι να μην επιτρέψετε να σας επηρεάσουν σε τέτοιο βαθμό οι γύρω σας, ώστε να αλλάξετε πορεία και να ακυρώσετε την πρόοδο σας. 

Η περίοδος μεταξύ Ιανουαρίου και μέσα Απριλίου θα είναι η δυσκολότερη του έτους για το ζώδιο σας. Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε θα οφείλονται στο ότι δεν θα είστε σε θέση να αποκρυπτογραφήσετε πολλά από όσα θα συμβαίνουν γύρω σας. Χώρια το ότι πολλές από τις αποφάσεις σας θα αντιμετωπιστούν στην καλύτερη περίπτωση με σκεπτικισμό, στις περισσότερες φορές όμως θα συναντήσουν άρνηση και απόρριψη. Συν το γεγονός ότι θα αλλάζετε ή να αναπροσαρμόζετε τα σχέδια σας πολύ συχνά, όχι όμως επειδή θα το απαιτούν οι καταστάσεις, αλλά επειδή θα αλλάζετε στα μισά της διαδρομής άποψη. Συνιστάται να μην ακυρώνετε προσπάθειες που έχετε ήδη ξεκινήσει, αλλά να είστε πιο ευέλικτοι στους χειρισμούς σας, παρακάμπτοντας κάποια πράγματα, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε πορεία. Κάντε μια στάση, πάρτε αποστάσεις από τα τεκταινόμενα, αξιολογήστε τις καταστάσεις και την πορεία σας και μετά περάστε στο επόμενο σημαντικό βήμα.

Στις επαγγελματικές σας δραστηριότητας θα διαπιστώσετε την περίοδο αυτή ότι έχετε πολλούς περισσότερους συμμάχους και υποστηρικτές από όσους φανταζόσασταν. Και αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια περιπέτεια στον τομέα της καριέρας σας, κάποιοι θα είναι πρόθυμοι να σας συνδράμουν. Αρκεί να έχετε ξεκάθαρη άποψη για το τί θέλετε να πετύχετε και να μην αλλάξετε πορεία στα μισά της διαδρομής. Μόνο έτσι θα αποδώσει η προσπάθεια σας καρπούς! Στην συναισθηματική σας ζωή η κατάσταση θα είναι ευκολότερη για τους δεσμευμένους παρά για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, γιατί θα έχετε ανά πάσα στιγμή την στήριξη του συντρόφου σας σε ότι και αν αντιμετωπίζετε. Οι ελεύθεροι ίσως να μην μπορούν να στηριχτούν το ίδιο αποτελεσματικά στο άμεσο περιβάλλον τους, επειδή θα επικρατεί μια σχετικά χαοτική κατάσταση και οι πιστοί τους φίλοι δεν θα είναι πάντοτε σε θέση να καλύψουν τα νώτα τους. 

Το διάστημα από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα παρουσιαστούν θεμελιώδεις αλλαγές στην ζωή σας. Στην παρούσα φάση θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο τα συναισθήματα  στην διαμόρφωση της πραγματικότητας στον τομέα της καριέρας σας. Θα πρέπει να παρουσιάσετε τον καλύτερο σας εαυτό στην δουλειά σας αλλά και να ανακαλύψετε τις αδυναμίες σας που δημιουργούν εμπόδια στην πορεία προς την επιτυχία. Θα πρόκειται για μια δοκιμασία που θα  σας θέσει το σύμπαν και θα πρέπει να ανταπεξέλθετε με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να υπονομεύσετε τις αρχές σας περί δικαιοσύνης και αρχοντιάς. Ως προς τα οικονομικά σας, ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και προβλήματα, μόλις τα επιλύσετε όμως θα κυλίσουν όλα ομαλά. Μπορείτε τους μήνες αυτούς να καταφέρετε περισσότερα από όσα φανταζόσαστε, κάτι που θα βοηθήσει την καριέρα σας σε μεγάλο βαθμό. Στην αισθηματική σας ζωή μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ και μην κάνετε ριζοσπαστικά βήματα πριν σκεφτείτε προσεκτικά τις πιθανές συνέπειες των πράξεων σας.

Από τα μέσα του καλοκαιριού μέχρι και τα μέσα του φθινοπώρου του 2022 θα αντιμετωπίσετε ένα νέο κύμα αλλαγών στην ζωή σας. Τίποτε δεν θα είναι προφανές, τίποτε δεν θα μείνει αμετάβλητο. Μόλις αποφασίσετε όμως να ασχοληθείτε σοβαρά με μια υπόθεση που σας απασχολεί, τα πράγματα θα πάρουν τις σωστές διαστάσεις και τα προβλήματα θα επιλυθούν. Αυτός είναι και ο λόγος που τα άστρα συμβουλεύουν να μην καταπιάνεστε με πολλά ανοιχτά μέτωπα ταυτόχρονα, γιατί δεν θα καταφέρετε τίποτε. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, πάρτε πρωτοβουλίες και εισάγετε νεωτερισμούς. Μην φοβάστε τις αλλαγές, ακόμη και αν είναι δραστικές. Εάν είστε υπάλληλοι, φροντίστε να προωθήσετε τις ιδέες σας στους ανωτέρους σας. Οι φιλόδοξοι του ζωδίου σας θα έχετε το διάστημα αυτό την ευκαιρία να ξεχωρίσετε από την σωρό και να έχετε μια πολύ καλύτερη επαγγελματική πορεία με ταυτόχρονη βελτίωση των οικονομικών σας. Στην αισθηματική σας ζωή θα βοηθήσουν τα έντονα συναισθήματα και το συναισθηματικό δέσιμο με το ταίρι σας να ξεπεράσετε προβλήματα και να ομαλοποιήσετε την κατάσταση. Το διάστημα όμως αυτό θα βιώσετε αρκετά έντονα συναισθήματα! Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας εάν θέλουν να δημιουργήσουν μια καινούργια σταθερή σχέση, θα πρέπει να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις και κυρίως να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και με το άτομο που έχουν απέναντι τους. 

Το τελευταίο διάστημα του έτους, από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2022 θα είναι λιγότερο δυναμικό, αλλά δεν θα έχετε την πολυτέλεια να χαλαρώσετε. Σας περιμένουν σημαντικά γεγονότα, και θα πρέπει να είστε έτοιμοι γι’ αυτά. Στα επαγγελματικά σας αρχίζουν να παίρνουν τελική μορφή οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε, οπότε θα είστε και σεις σε θέση να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε και να χαράξετε την δική σας πορεία. Στα συναισθηματικά σας θα υπάρξουν εκπλήξεις, οι οποίες δεν θα είναι καταστροφικές, αλλά θα σας δώσουν τροφή για σκέψη! Ενεργήστε όπως κρίνετε εσείς, αποφεύγοντας τις έξωθεν παρεμβολές, γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός και θα οδηγηθείτε σε ατραπούς που δεν θα θέλατε. Το 2022 απαιτεί από σας σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αλλά τουλάχιστον θα κλείσει με θετικό πρόσημο. Δεν αποκλείεται δε, εάν είστε πραγματικά συνεπείς και συνετοί να δεχτείτε ένα απρόσμενο δώρο του σύμπαντος.


Αιγόκερως 2022 – Καριέρα

 

Το 2022 είναι μια σημαντική χρονιά για την καριέρα σας, στην οποία θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε σημαντικά βήματα. Αυτό όμως για να το καταφέρετε θα πρέπει ενδεχομένως να αποκτήσετε νέες δεξιότητες ή να αλλάξετε τομέα επαγγελματικής δράσης. Εάν δεν κάνετε ριζικές αλλαγές, και πάλι θα σημειώσετε βήματα προόδου, αλλά δεν θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε πλήρως την πλανητική εύνοια. Η ανάγκη της αλλαγής θα πρέπει να γεννηθεί μέσα σας, για να είστε σε θέση να κάνετε τα βήματα που πρέπει. Τα άστρα θα σας δείξουν τον δρόμο, την δουλειά όμως θα την κάνετε μόνοι σας. Η χρονιά αυτή είναι ιδανική για την επανεκτίμηση των αξιών σας, την αναθεώρηση των σχεδίων σας, την αλλαγή στρατηγικών. Εάν σκέφτεστε να ανοίξετε δική σας δουλειά ή να επεκτείνετε μια υφιστάμενη, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή. Ανεξάρτητα από τον τομέα που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά, θα διαμορφωθούν συνθήκες τέτοιες, που θα σας προσφέρουν ευκαιρίες να δράσετε και να μεγαλουργήσετε. Εάν καταφέρετε να τις εκμεταλλευτείτε, θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες στην επαγγελματική σας ζωή και σας περιμένει μια λαμπρή πορεία στο μέλλον.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 είναι σημαντικό για τα επαγγελματικά σας, γιατί τα πάντα θα εξαρτηθούν από την δυνατότητα σας να προσαρμοστείτε στις τρέχουσες συνθήκες. Νικητές της περιόδου θα είναι όσοι καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους και να ακολουθήσουν από κοντά τα γεγονότα. Τα μεγαλύτερα εμπόδια που θα αντιμετωπίσετε μέσα στο πρώτο εξάμηνο, θα είναι αυτά που θα δημιουργήσετε από μόνοι σας στον εαυτό σας. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση έχετε πάντοτε το νου σας για ευκαιρίες και να αναζητάτε συνεχώς εναλλακτικές λύσεις ή διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης ενός ζητήματος. Εάν είστε υπάλληλοι, η πεπατημένη δεν μπορεί να σας βγάλει από το τέλμα. Θα συνεχίσετε να κάνετε σταδιακά και μικρά βήματα, αλλά τίποτε το θεαματικό. Εάν θέλετε περισσότερα, θα πρέπει να χαράξετε νέα μονοπάτια, να δοκιμάστε καινούργια πράγματα, να προσεγγίσετε την δουλειά σας με διαφορετικό τρόπο.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πιο δυναμικό και ασυνήθιστο για την καριέρα σας! Τώρα δεν πρέπει να αφήσετε να σας προσπεράσει καμία ευκαιρία. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, πιθανότατα να μην έχετε τον χρόνο να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Επειδή όμως θα είναι σημαντικές, συνιστάται να ακολουθήσετε μια πιο αποκεντρωμένη διαχείριση, ώστε να δημιουργήστε χώρο και χρόνο. Θα πρέπει να εκχωρήσετε  τμήμα της εξουσίας και την δύναμης σας, εάν θέλετε να επεκτείνετε την επιρροή σας στην αγορά. Δεν θα είναι εύκολη η απόφαση, γιατί θέλετε να έχετε τον έλεγχο των πάντων, δυστυχώς όμως δεν θα έχετε την δυνατότητα και να κρατάτε σταθερά τα ινία, και να επεκτείνετε την δράση σας. Αναφορικά δε με τις επενδύσεις που είναι πιθανόν τα χρειαστούν, προτείνεται να μην τσιγκουνευτείτε τα έξοδα, εάν θέλετε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Εάν είστε υπάλληλοι συνεχίστε τον δρόμο που χαράξατε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Μην επιτρέπετε να σας βγάλουν από την πορεία σας, γιατί κάποιοι θα προσπαθήσουν κάποια στιγμή να σας σαμποτάρουν.

 

Αιγόκεροι 2022 – Οικονομικά

 

Οι ουράνιοι προστάτες και ευεργέτες του ζωδίου σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας μέσα στο 2022 και θα σας ευνοήσουν με κάποια χρηματικά μπόνους. Το σημαντικό είναι ότι θα είστε σε θέση να γνωρίσετε  σε ποιο τομέα μπορείτε να βγάλετε χρήματα. Δεν θα μπορεί να σας εμποδίσει κανείς να πετύχετε μια νόμιμη αύξηση της κερδοφορίας σας, όσο και αν προσπαθήσει. Και το ποιο σημαντικό είναι, ότι δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνετε, γιατί όλοι θα έχετε ευκαιρίες επέκτασης των εισοδημάτων σας. Το ερώτημα είναι, θα έχετε το θάρρος να τις εκμεταλλευτείτε! Γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις θα απαιτήσουν δραστικές αλλαγές! Όσο μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσετε στην καριέρα σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η πιθανή κερδοφορία. Στα μέσα του έτους μπορεί να έχετε κάποιοι από σας ορισμένες σημαντικές γνωριμίες, που θα διαδραματίσουν πρωταρχικό ρόλο στην οικονομική σας ευμάρεια στα τέλη του έτους. Πολλοί δε του ζωδίου σας ενδεχομένως να λάβετε κάποια μπόνους στα τέλη του έτους, που δεν θα έχουν καμία σχέση με την κύρια επαγγελματική σας δραστηριότητα.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για τα οικονομικά σας. Την άνοιξη θα έρθετε αντιμέτωποι με διλήμματα και ανάλογα με τις επιλογές σας θα διαμορφωθούν οι προοπτικές τόσο των δικών σας εισοδημάτων, όσο και αυτά των ανθρώπων γύρω σας. Η πορεία της ζωής σας μπορεί το διάστημα αυτό να συνδέεται με τον πιο εκπληκτικό και απρόβλεπτο τρόπο με αυτήν συγγενών, συναδέλφων ή φίλων σας. Εάν είστε υπάλληλοι, δεν θα υπάρξει χρόνος για ανάπαυση, ακόμη και στα διαστήματα που θα κοπάζει η δουλειά. Εάν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μην φοβόσαστε να ρισκάρετε, γιατί οι συνθήκες θα διαμορφωθούν υπέρ σας και θα πετύχετε. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, την περίοδο του πρώτου εξαμήνου θα είναι τα πάντα σημαντικά, όσο ασήμαντα και αν σας φαίνονται. Λύνετε τα προβλήματα όσο πιο άμεσα μπορείτε.  

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι ένα αρκετά πιο βατό για τα οικονομικά σας χρονικό διάστημα αλλά και πιο ξεκάθαρο. Αυτό σημαίνει στην ουσία ότι θα μπορείτε να διακρίνετε ευκολότερα τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτείτε.  Εκείνο που θα πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι δεν θα υπάρξουν στο εξής δεύτερες ευκαιρίες. Εάν χάσετε το τρένο, απλά θα μείνετε στο σταθμό… Από το φθινόπωρο και μετά, και η παραμικρή σας απόφαση θα έχει επίπτωση στο πορτοφόλι σας, οπότε πάρτε προσεκτικές αποφάσεις. Για τους επιχειρηματίες είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να πάρουν σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με τα μελλοντικά τους σχέδια. Εάν είστε υπάλληλη, δεν θα είναι εύκολο να επιβάλετε την άποψη σας, καθώς τις αποφάσεις θα τις λάβει η διοίκηση της επιχείρησης που σας απασχολεί. Εάν καταφέρετε όμως να τους πείσετε για την ορθότητα των απόψεων σας, η επιρροή που θα έχει το γεγονός αυτό στην καριέρα σας θα ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες σας.

 

Αιγόκερως 2022 – Συναισθηματικά

 

Για τα συναισθηματικά σας θα είναι το 2022 ένα έτος προκλήσεων, γεμάτο πειρασμούς που δεν θα είστε εύκολα σε θέση να αντισταθείτε, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να ενδώσετε. Και θα είναι μια μοναδική εμπειρία, μια έκρηξη αισθήσεων και μετάγγιση ζωής. Τα άστρα προειδοποιούν όμως, ότι εάν είστε σε σχέση, έχετε δεσμεύσεις και φέρετε ευθύνες σε σχέση με το ταίρι σας και αργά ή γρήγορα θα κληθείτε να πληρώσετε τις ατασθαλίες σας. Όσοι από σας βρίσκεστε σε μια ήρεμη και αρμονική σχέση, θα έχετε μια αρκετά ήρεμη χρονιά, θα έχετε όμως και τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές ή αναπροσαρμογές στην ζωή σας, βελτιώνοντας αρκετά πράγματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε την τύχη και την ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα νέο συναισθηματικό ταξίδι που θα μπορούσε να διαρκέσει στον χρόνο και να έχει μια εξαιρετική πορεία. Εάν δεν ενδιαφέρεστε για κάτι τέτοιο, μια γνωριμία και μια ερωτική εμπειρία μέσα στην χρονιά θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη σας για τα χρόνια που ακολουθούν.     

 

Το πρώτο μισό του 2022 αναμένεται να είναι αρκετά ήρεμο για τα συναισθηματικά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν την τρέχουσα κατάσταση τους και να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι αυτό που θέλουν. Στην πραγματικότητα μπορεί να επιθυμούσατε κάτι άλλο από την ζωή σας και απλά να συμβιβάζεστε. Θα αντιμετωπίσετε διλήμματα, στα οποία μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε απαντήσεις, καθώς δεν υπάρχουν σωστές ή λανθασμένες επιλογές. Εξαρτάται από τι έχετε ανάγκη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και τι μπορεί να σας γεμίσει. Όσο πλησιάζουμε προς του καλοκαίρι, οι γνωριμίες γίνονται επιφανειακές και φευγαλέες, με έντονα ωστόσο συναισθήματα. Οι παντρεμένοι του ζωδίου σας θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα επικοινωνίας και κατανόησης μεταξύ των μελών της οικογένειας σας που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε επί της ουσίας, βλέποντας με κατανόηση και την πλευρά των υπολοίπων που μπορεί να έχουν μια διαφορετικό οπτική από την δική σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο δυναμικό από το πρώτο! Αυτό όμως δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα είναι και πιο θετικό. Είναι πιθανό να πήρατε μια σημαντική απόφαση για την συναισθηματική σας ζωή μέσα στο πρώτο εξάμηνο, οπότε τώρα πιά, εάν η επιλογή σας ήταν η κατάλληλη για σας, μπορείτε να απολαύσετε την ζωή. Εάν όμως διαπιστώσετε ότι δεν ήταν αυτό που θέλατε, τώρα θα πρέπει να κάνετε σημαντικές αναπροσαρμογές. Οι ελεύθεροι θα έχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν κόσμο και να ξεκινήσουν μια νέα σχέση, αλλά δεν θα πρέπει να τις αφήνουν ανεκμετάλλευτες. Πρόκειται για μια πολύ καλή περίοδο που μπορεί να σας φέρει μια μοναδική σχέση και να ζήσετε εξαιρετικές εμπειρίες. Θα πρέπει όμως να αναπροσαρμόσετε κάποια δεδομένα της ζωής σας για να μπορέσει να ανθίσει η σχέση αυτή. Ποια θα είναι αυτά, θα εξαρτηθεί από την εκάστοτε περίπτωση και τις αποφάσεις για το αν θα αναλάβετε τα ρίσκα που θα υπάρχουν, θα πρέπει να τις πάρετε μόνοι σας. Οι οικογενειάρχες ή όσοι βρίσκεστε σε μια μόνιμη και σταθερή σχέση συνιστάται να μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας, για να μην ρουτινιάσετε στην σχέση. Χρειάζεται λίγο αλατοπίπερο στην ζωή, εκπλήξεις, ρομαντικές βραδιές, δώρα και αποδράσεις για να διατηρήσετε την φλόγα ζωντανή. Εάν επενδύσετε στην σχέση και στο ταίρι σας, το τέλος του χρόνου θα είναι μαγικό για σας.

 

Αιγόκερως 2022 – Υγεία

 

Το 2022 αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές καλό για την υγεία σας και οι πλανητικές διελεύσεις και όψεις θα εξουδετερώσουν αρκετούς από τους κινδύνους που θα προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες. Αποφύγετε ωστόσο το άγχος και το να σκέφτεστε διαρκώς τα πολύ πιεστικά ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε, γιατί η ανασφάλεια που θα γεννήσει η επίπονη σκέψη, θα μπορούσε να έχει συνέπειες στην ψυχική και σωματική σας υγεία. Το πως θα καταφέρετε ωστόσο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να εξετάσετε με ψυχραιμία τα προβλήματα σας, αυτό θα είναι προσωπική σας υπόθεση. Συνιστάται όμως να ακούσετε την διαίσθηση σας. Το 2022 είναι θετικό για να βελτιώσετε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Οι εποχιακές ασθένειες δεν προβλέπεται να σας δημιουργήσουν προβλήματα πέρα από το φυσιολογικό, ενώ για να διατηρήσετε την ψυχική σας υγεία σε καλά επίπεδα, αναζητήστε εναλλακτικές διεξόδους, όπως θα μπορούσε να είναι η άσκηση ή η γιόγκα.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια ήρεμη περίοδος για τον τομέα της υγείας σας. Προσοχή τους πρώτους μήνες του έτους, τον χειμώνα δηλαδή, να μην κρυώσετε. Με την έναρξη της θερινής περιόδου ωστόσο συνιστάται να είστε πιο προσεκτικοί στους εξωτερικούς χώρους, ειδικά όταν βρίσκεστε στην φύση. Εάν σχεδιάζετε δραστηριότητες στην φύση, φροντίστε να έχετε εφόδια μαζί σας για κάθε πιθανή περίπτωση, ώστε να μην σας βρει κάτι έκτακτο απροετοίμαστους. Για όσους του ζωδίου σας δεν αγαπούν ιδιαίτερα τις πεζοπορίες, το ελεύθερο κάμπινγκ, τα εξτρίμ σπορ κλπ., η περίοδος δεν κρύβει ιδιαίτερους κινδύνους ή δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022  θα χρειαστεί λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία σας. Χωρίς να χρειαστεί να γίνετε υποχόνδριοι, εάν δείτε ωστόσο κάποια συμπτώματα να επιμένουν και να μην υποχωρούν, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον θεράποντα γιατρό σας. Ίσως να μην πρόκειται για τίποτε ιδιαίτερο. Υπάρχουν όμως αρκετές πιθανότητες, κάποια ήπια συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσετε μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, εάν δεν ακολουθήσετε την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, να γιγαντωθούν στο μέλλον και να σας δημιουργήσουν πολλά περισσότερα προβλήματα.

 

Αιγόκερως 2022 – Κύριες όψεις του έτους ανά δεκανό

 

Α΄ Δεκανός (22-31.12)

 

Ο πρώτος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 22 και 31 Δεκεμβρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Κρόνος και κυβερνήτης του δεκανού σας είναι επίσης ο Κρόνος.

 

Με έντονο το στοιχείο του Κρόνου, όσοι ανήκετε στον πρώτο δεκανό του Αιγόκερου είστε άτομα συντηρητικά, ένα ώριμο πνεύμα, μια παλιά ψυχή.  Είστε οργανωτικοί, μεθοδικοί στην δουλειά σας, πειθαρχημένοι, έχετε μεγάλο αυτοέλεγχο, υπομονή και επιμονή. Η φιλοδοξία σας είναι έντονη και θέλετε να πετύχετε πολλά στην ζωή σας, που πέρα από την κοινωνική αναγνώριση, να σας εξασφαλίσουν και υλική ασφάλεια. Είστε επιφυλακτικοί με τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται στην ζωή, γιατί δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα σας, είστε ωστόσο από τα άτομα εκείνα που μαθαίνουν από το λάθη τους και βελτιώνονται στην πορεία.  Με στοιχεία αποκλειστικά κα μόνο του Κρόνου, μπορείτε με βεβαιότητα να ισχυριστείτε ότι είστε οι πιο γνήσιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας. Και ο Κρόνος σας χαρίζει μια έμφυτη σοφία, ωριμότητα, αλλά πολλές φορές και ένα αίσθημα υπεροχής. Τα βασικά μειονεκτήματα σας είναι ότι είστε πολύ σοβαροί, αυστηροί με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας και το ότι αυτοπεριορίζεστε, με συνέπεια να απομονώνεστε χωρίς να το θέλετε από τους γύρω σας. 

 

Το 2022 προβλέπει ότι ο κύριος τομέας προόδου και επέκτασης για τον δεκανό σας είναι η συναισθηματική σας ζωή, καθώς θα αναζητάτε σταθερότητα και ασφάλεια στο κομμάτι αυτό της καθημερινότητας σας. Τα παιδιά θα διαδραματίσουν αρκετά σημαντικό ρόλο μέσα στην χρονιά, καθώς θα απαιτήσουν την προσοχή αλλά και την αφοσίωση σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαρεί για όσα καλά σας συμβαίνουν και σας χαρίζει καθημερινά το σύμπαν και μην επικεντρώνεστε σ’ αυτά που σας λείπουν ή δεν έχετε καταφέρει να κατακτήσετε ακόμη. 

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

26 Δεκεμβρίου 2021 με 15 Φεβρουαρίου 2022: Ο Δίας σχηματίζει όψη εξαγώνου προς τον δεκανό σας και χαρακτηρίζει μια περίοδο γεμάτη χαρά και αισιοδοξία. Όμορφα πράγματα θα συμβαίνουν στην ζωή σας, θα είστε κοινωνικοί και οι σχέσεις με τους γύρω σας θα είναι αρμονικές. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλά περισσότερα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες και είναι πιθανό να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι. Είναι επίσης έντονη η πιθανότητα να αυξήσετε την περιουσία σας ή να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση μέσα από επενδύσεις, από πετυχημένες επιχειρηματικές συμφωνίες ή ακόμη και από καθαρή τύχη.

 

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου σχηματίζει τρίγωνο προς τον δεκανό σας, μια όψη που αναμένεται να έχει θετική επιρροή, φέρνοντας αρμονία και ηρεμία. Η εσωτερική σας ηρεμία και η ισορροπία θα έχει θετικές επιπτώσεις στις υπάρχουσες σχέσεις σας, ενώ είναι μια ιδανική χρονική περίοδος να ξεκινήσετε νέες φιλικές ή συναισθηματικές σχέσεις, καθώς θα είστε σε θέση να προσελκύσετε το κατάλληλο άτομο. Κέρδη αναμένεται να υπάρξουν και στην επαγγελματική σας ζωή, μια και η τονισμένη σας αυτοπεποίθηση θα δημιουργήσει αίσθηση στο εργασιακό σας περιβάλλον. Είναι μια θετική έκλειψη για σας, απολαμβάνετε την ζωή αλλά και πετυχαίνετε κάποιους από τους επαγγελματικούς σας στόχους.

 

8 Μαΐου με 3 Νοεμβρίου: Ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και σας ωθεί να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να δοκιμάστε καινούργια πράγματα, να διασκεδάσετε περισσότερο και να βγάλατε περισσότερα χρήματα. Είναι πολύ πιθανό να έχετε σε στιγμές την εύνοια της τύχης, θα πρέπει να αποφύγετε ωστόσο ανήθικες συμπεριφορές και υπεροψία, καθώς θα το πληρώσετε πολύ ακριβά, ιδίως κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Δία, μεταξύ 29 Ιουλίου και 3 Νοεμβρίου.

 

9 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου: Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει για τον δεκανό σας προβλήματα στις επικοινωνίες και στον τεχνικό ή τεχνολογικό εξοπλισμό σας, νευρικότητα, καθυστερήσεις ή ακυρώσεις ταξιδιών ή απώλεια πολύτιμων εγγράφων και αντικειμένων. Θα κολλάτε σε καταστάσεις, θα ανατρέχετε συναισθηματικά στο παρελθόν σας και ίσως να έχετε μια απρόβλεπτη συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ως προς το τι λέτε και να αποφεύγετε αντιπαραθέσεις. Προσοχή επίσης στις επιχειρηματικές σας διαπραγματεύσεις με αναξιόπιστους συνομιλητές. Η επιρροή θα είναι ιδιαίτερα έντονη, τις μέρες που ο ανάδρομος Ερμής θα τετραγωνίζει τον δεκανό σας, μεταξύ 9 και 24 Σεπτεμβρίου.

 

25 Οκτωβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου εξαγωνίζει τον δεκανό σας και σας χαρίζει ενέργεια, δημιουργικότητα και παρόρμηση για ανάληψη πρωτοβουλιών. Θα αισθάνεστε δυνατοί, η επιρροή σας θα είναι αυξημένη και θα μπορέσετε να πετύχετε το διάστημα αυτό κάποιους από τους στόχους σας. Τα προβλήματα θα μπορούν τώρα να βρουν πιο εύκολα λύσεις, καθώς τα εμπόδια θα εκλείπουν. Είναι μια καλή χρονική περίοδος να ξεκινήσετε νέες σχέσεις ή να ζητήσετε κάποια χάρη από τους γύρω σας.

 

13 Δεκεμβρίου 2022 με 23 Φεβρουαρίου 2023: Ο Δίας τετραγωνίζει τον δεκανό σας, ωθώντας σας να εγκαταλείψετε την ασφάλεια του γνώριμου και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν. Εμπόδιο στο δρόμο σας προς την επιτυχία θα αποδειχτούν η απληστία, η υπερβολές αλλά και η αλαζονεία σας. Το κλειδί για την επιτυχία σας θα είναι η μετριοπάθεια και η ταπεινότητα.

 

 

Β΄ Δεκανός (1-9.1)

 

Στον δεύτερο δεκανό του Αιγόκερου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1 αι 9 Ιανουαρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Κρόνος, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι η Αφροδίτη.

 

Με την Αφροδίτη να κυβερνά τον δεκανό σας, πρωταρχικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας είναι η συναισθηματικότητα και η τρυφερότητα. Είστε άτομα πιστά και αφοσιωμένα, με αγάπη στο ωραίο και μια πιθανή καλλιτεχνική φύση. Είστε άτομα που θέλετε να δημιουργήσετε και να αφήσετε μια παρακαταθήκη του έργου σας για τις επόμενες γενιές. Δεν έχετε ωστόσο ιδιαίτερα μεγάλη υπομονή στον τομέα των σχέσεων, προσωπικών ή επαγγελματικών. Το μελανό σημείο που έχετε λόγω της επιρροής της Αφροδίτης, είναι ότι αναζητάτε τις αδυναμίες των γύρω σας, και μηχανεύεστε τρόπους να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας κάποια δεδομένη στιγμή.

 

Ο συνδυασμός Κρόνου-Αφροδίτης του δεκανού σας, σας διαφοροποιεί αρκετά από τους τυπικούς Αιγόκερους του πρώτου δεκανού. Για σας διαδραματίζει πολύ μεγάλη σημασία η αγάπη και ό έρωτας στην ζωή. Δεν είστε τόσο άκαμπτοι στην συναισθηματική σας ζωή, δεν αδιαφορείτε για τα συναισθήματα των γύρω σας και προσπαθείτε να εκφράσετε τα δικά σας αισθήματα όσο πιο ξεκάθαρα μπορείτε. Η καριέρα δεν αποτελεί την προτεραιότητα σας, παρά η χαρά και η ευτυχία στην ζωή. Είστε συνήθως άτομα εμφανίσιμα, κομψά και με καλλιτεχνικές ευαισθησίες. Εάν εμπιστευθείτε κάποιο άτομο, ανοίγεστε και εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας, κυρίως με πρακτικό τρόπο.

 

Μέσα στο 2022 θα έχετε σημαντική υποστήριξη στην πορεία σας από ισχυρά άτομα, που θα φέρουν κάποιες όχι και τόσο εμφανείς αλλαγές στην ζωή σας, μόνο που στο μέλλον θα αποδειχτούν σωτήριες. Μοιραστείτε με τους γύρω σας τα ενδιαφέροντα σας, επικοινωνήστε ότι σας παθιάζει και σας δονεί. Όσο θα προχωρά η χρονιά, η εστίαση θα περνάει σε ζητήματα δεσμεύσεων, συντροφικότητας και ενίσχυσης των σχέσεων με τους σημαντικούς για την ζωή σας ανθρώπους.       

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

Απρίλιος 2021 με Μάιος 2023: Ο Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο προς τον δεκανό σας, επιτρέποντας σας να κάνετε πολύ σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας, που θα έρθουν με μια αξιοθαύμαστη ομαλότητα. Είναι μια περίοδος που θα είστε σε θέση να εκφράσετε την πιο χαλαρή, αυθόρμητη αλλά και πληθωρική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να γνωρίσετε καινούργιο και ενδιαφέροντα κόσμο. Ακόμη και οι μακροχρόνιες συναισθηματικές σας σχέσεις μπορούν να ευνοηθούν από την διάθεση σας για πειραματισμούς και το ανοιχτό μυαλό σας.

 

5 με 29 Ιανουαρίου: Η ανάδρομη Αφροδίτη σηματοδοτεί μια περίοδο εσωστρέφειας και αναπροσαρμογών των στόχων σας στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Παλιοί και χαμένοι φίλοι ή εραστές μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά, για να κλείσουν κάποιοι καρμικοί κύκλοι. Είναι πιθανές οι μοιραίες συναντήσεις και ενδεχομένως να συναντήσετε το διάστημα αυτό το άλλο σας μισό όσοι είστε ελεύθεροι. Ωστόσο, το διάστημα της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης θα είναι δύσκολο να δώσετε και να πάρετε αγάπη. Προσοχή επίσης στα οικονομικά σας, σε επενδύσεις, ψώνια ή αγορές πολυτελών αντικειμένων!

 

10 Φεβρουαρίου με 28 Μαρτίου: Ο Δίας σχηματίζει όψη εξαγώνου προς τον δεκανό σας και χαρακτηρίζει μια περίοδο γεμάτη χαρά και αισιοδοξία. Όμορφα πράγματα θα συμβαίνουν στην ζωή σας, θα είστε κοινωνικοί και οι σχέσεις με τους γύρω σας θα είναι αρμονικές. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλά περισσότερα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες και είναι πιθανό να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι. Είναι επίσης έντονη η πιθανότητα να αυξήσετε την περιουσία σας ή να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση μέσα από επενδύσεις, από πετυχημένες επιχειρηματικές συμφωνίες ή ακόμη και από καθαρή τύχη.

 

10 με 27 Φεβρουαρίου: Το εξάγωνο Δία-Ουρανού, που θα κορυφωθεί στις 17.02, θα φέρει στον δεκανό σας καλή τύχη, ελευθερία κινήσεων αλλά και ευκαιρίες να κάνετε ενδιαφέρουσες αλλαγές στην ζωή σας. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να κλείσετε δύσκολα κεφάλαια που έφερναν εμπόδια στην εξέλιξη σας. Η δημιουργικότητα και η διάθεση σας για πειραματισμό μπορεί να γεννήσουν καινούργιες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

 

30 Απρίλιου με 25 Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου τριγωνίζει τον δεκανό σας και αναμένεται να φέρει αρμονία και χαλάρωση στην ζωή σας. Η εσωτερική σας ηρεμία και η ισορροπία θα έχει θετικές επιπτώσεις στις υπάρχουσες σχέσεις σας, ενώ είναι μια ιδανική χρονική περίοδος να ξεκινήσετε νέες φιλικές ή συναισθηματικές σχέσεις, καθώς θα είστε σε θέση να προσελκύσετε το κατάλληλο άτομο. Κέρδη αναμένεται να υπάρξουν και στην επαγγελματική σας ζωή, μια και η τονισμένη σας αυτοπεποίθηση θα δημιουργήσει αίσθηση στο εργασιακό σας περιβάλλον. Είναι μια θετική έκλειψη για σας, καθώς μπορείτε να απολαύσετε την ζωή αλλά και να πετύχετε κάποιους από τους επαγγελματικούς σας στόχους.

 

8 Νοεμβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου τριγωνίζει τον δεκανό σας και φέρνει μια αίσθηση ασφάλειας και αυξημένη αυτοπεποίθηση. Η εσωτερική σας ισορροπία και ηρεμία θα αποδειχτεί ευεργετική για τις σχέσεις σας, ενώ στην δουλειά σας θα είστε σε θέση να εστιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Θα είστε περισσότερο φιλόδοξοι και θα καταφέρετε αρκετά πράγματα στην καριέρα σας

 

 

 

Γ΄ Δεκανός (10-19.1)

 

Ο τρίτος δεκανός του Αιγόκερου αφορά όσους έχουν γεννηθεί από τις 10 μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Κρόνος, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι ο Ερμής.

 

Με έντονο το στοιχείο του Ερμή, είστε άτομα ευφυή, ακούραστε, με έντονη αίσθηση του χιούμορ. Είστε άτομα προσηλωμένα στον στόχο σας και αργάζεστε ακάματα, μέχρι να πετύχετε. Έχετε ένα θαυμάσιο αναλυτικό μυαλό και είστε σε θέση αν αναλύστε όλες τις παραμέτρους ενός ζητήματος, ώστε να υπολογίσετε με ακρίβεια τις κινήσεις σας, πριν αναλάβετε δράση. Το μειονέκτημα σας από την τόσο ισχυρή επιρροή του Ερμή είναι ότι δεν μπορείτε εύκολα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε, γιατί έχετε την ανάγκη να αποδεικνύετε συνεχώς και αδιαλείπτως στον εαυτό σας και στους γύρω σας την αξία σας.   

 

Ο συνδυασμός Κρόνου-Ερμή που έχετε στον δεκανό σας σας κάνει ρεαλιστές, έξυπνους, εργατικούς και επικοινωνιακούς. Μπορείτε να προσφέρετε γρήγορες και ρεαλιστικές λύσεις σε κρίσιμες στιγμές και το αναλυτικό και μεθοδικό μυαλό σας σας κάνει ιδανικούς για οικονομικούς αναλυτές, στατιστικολόγους ή μαθηματικούς. Είστε άτομα αρκετά αισιόδοξα, έχετε επιτυχίες στην ζωή σας και γνωρίζετε την καταξίωση.

 

Μέσα στο 2022 θα ανθίσει ή θα ξανανθίσει η συναισθηματική σας ζωή, και με την υποστήριξη του κυβερνήτη σας Κρόνου, που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις με το ταίρι σας ή να ξεκινήσετε μια νέα συναισθηματική περιπέτεια που θα σας αναγεννήσει.   

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

2018 με 2024: Η παρουσία του Πλούτωνα στον δεκανό σας προαναγγέλλει σημαντικές εμπειρίες που αλλάζουν την ζωή σας  με ριζικό τρόπο και πιθανά να φέρουν αλλαγή κατεύθυνσης. Γίνεστε πιο δυναμικοί, φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να πετύχετε, και στην προσπάθεια σας αυτή μπορεί να γίνετε αρκετά αδίστακτοι απέναντι σε όσους σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη ή την επιτυχία σας. Μπορείτε να πετύχετε τεράστια δύναμη και επιρροή στις ζωές των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Αλλά εάν προσπαθήσετε να ελέγξετε τους άλλους για προσωπικό όφελος, θα συναντήσετε ισχυρή αντίσταση. Για όσους γεννηθήκατε μεταξύ 11 και 14 Ιανουαρίου, η επιρροή της διέλευσης αυτής μειώνεται μέσα στην χρονιά. Εάν είστε γεννημένοι μεταξύ 15 και 18 Ιανουαρίου θα αισθανθείτε την επιρροή του Πλούτωνα ιδιαίτερα έντονα μέσα στο 2022. Οι γεννημένοι στις 19 Ιανουαρίου θα βιώσουν πιο έντονα την διέλευση αυτή μέσα στο 2023.

 

2021 με 2025: Το εξάγωνο του Ποσειδώνα σας βοηθάει να συνδεθείτε με πιο πνευματικούς τρόπους με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα έχετε αυξημένη ενσυναίσθηση και ανησυχία, που θα έχουν αναζωογονητική επίδραση επάνω σας. Θα ακολουθήσετε ένα μοναδικό ταξίδι φώτισης τα χρόνια αυτά, στο οποίο θα μπορούσαν να σας καθοδηγήσουν δάσκαλοι που θα βρεθούν στον δρόμο σας την κατάλληλη στιγμή ή ομάδες που αποζητούν πιο πνευματικά  μονοπάτια στην ζωή. Την ευεργετική επίδραση του εξαγώνου βιώνουν ήδη όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 11 και 15.1. Οι υπόλοιποι θα έχουν την ευκαιρία αυτή μέσα στα επόμενα χρόνια.

 

19 Νοεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2021 σχηματίζει όψη τριγώνου με τον δεκανό σας και σας βοηθά να αισθάνεστε άνετα στο πετσί σας, να έχετε αυτοπεποίθηση και να είστε ο εαυτός σας. Η εσωτερική αυτή γαλήνη αναμένεται να έχει ευεργετική επίδραση στις σχέσεις με τους γύρω σας. Στη δουλειά σας θα επιδείξετε φιλοδοξία και θα παράγετε αξιόλογο έργο. Εάν σας ενδιαφέρουν δημόσιες θέσεις και αξιώματα, η έκλειψη αυτή προσφέρεται να προωθήσετε τους στόχους σας στον τομέα αυτό.

 

24 Μαρτίου με 13 Μαΐου: Το εξάγωνο του Δία σηματοδοτεί μια περίοδο ευτυχίας και αισιοδοξίας και τα καλά φαίνεται να έρχονται όλο και πιο εύκολα στην ζωή σας. Είναι ένα διάστημα που θα αισθάνεστε πιο κοινωνικοί και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με όλους. Ευκαιρίες θα υπάρξουν για να αυξήσετε το εισόδημα ή να βελτιώσετε την οικονομική σας επιφάνεια μέσα από επενδύσεις, επιχειρηματικές συμφωνίες ή ακόμη και από απλή τύχη. Μερικοί από τον δεκανό σας θα έχετε την ίδια διέλευση και αργότερα μέσα στην χρονιά, λόγω της επανόδου του ανάδρομου πλέον Δία.

 

2 με 23 Απριλίου: Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα που συμβαίνει στις 12.4 φέρνει αρμονία, επέκταση, εύνοια και καλή τύχη. Είναι επίσης μια όψη που συνδέεται με πνευματική διαφώτιση, η οποία να αλλάξει την προοπτική σας για την ζωή, τις αξίες σας και την συνολική σας πορεία. Η ανάπτυξη και η επέκταση θα είναι δυνατές, αλλά θα έρθουν μέσα από περεταίρω εκπαίδευση, ομαδικές προσπάθειες, ταξίδια και αλτρουιστική προσφορά. Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε πνευματικότητα και οικονομική ασφάλεια, χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσετε τα επιτεύγματα σας. 

 

24 Απριλίου με 13 Μαΐου: Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα της 3 Μαΐου φέρνει θετικές αλλαγές στην ζωή σας, χαρίζοντας δύναμη και επιρροή. Θα έχετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε κάτι στην ζωή σας, την ίδια στιγμή που θα σας δοθεί η ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε. Η όψη συνοδεύεται από προσωπική, υλική και πνευματική πρόοδο και ανάπτυξη, αύξηση του υλικού πλούτου και ευκαιρίες για επαγγελματικά επιτεύγματα. Είναι μια περίοδος με επιτυχίες, που θα σας χαρίσει μεγάλη ικανοποίηση για τα επιτεύγματα σας.

 

16 Μαΐου με 25 Οκτωβρίου: Η έκλειψη Σελήνης του Μαΐου σχηματίζει εξάγωνο προς τον δεκανό σας και σας δίνει εσωτερική ισορροπία και ικανοποίηση. Έχετε την ικανότητα να βλέπετε αντικειμενικά τις καταστάσεις και για τον λόγο αυτό πετυχαίνετε ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις. Οι συναισθηματικές σας σχέσεις αναπτύσσονται μέσα από τον αμοιβαίο σεβασμό. Έχετε δε αυτοπεποίθηση και είστε αποτελεσματικοί στην δουλειά σας, με συνέπεια να έχετε εύνοια στην έναρξη νέων επιχειρηματικών προσπαθειών με συνεταίρος ή με νέους συνεργάτες.

 

22 Οκτωβρίου με 26 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας  για μια ακόμη φορά και φέρνει ευκαιρίες για ανάπτυξη και ευημερία. Νέες περιπέτειες θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας και θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Χαρακτηρίζει μια περίοδο υλικής και πνευματικής ανάπτυξης, χρειάζεται όμως προσοχή, να μην προκαλέσετε ζημιές από υπερβολική αυτοπεποίθηση το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Δία μεταξύ 22 Οκτωβρίου και 24 Νοεμβρίου. Η επανάληψη της όψης αφορά μόνο τους γεννημένους μεταξύ 17 και 19 Ιανουαρίου.       

Καλή, ειρηνική και δημιουργική χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτριος Μήτρας

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.