Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Όψεις και διελεύσεις Νοεμβρίου 2021 από την Αλίντα Κανάκη !


Φτάσαμε αισίως και στο προτελευταίο μήνα και αυτού του έτους και μπαίνουμε στον χειμερινό διάδρομο εκλείψεων, ο οποίος θα ολοκληρωθεί λίγο πριν από την εκπνοή της χρονιάς. Ο Νοέμβριος είναι ένας ακόμη δύσκολος μήνας, όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό από την χρονιά που διανύουμε. Εάν παρατηρήσει κανείς την εξέλιξη του 2021, θα διαπιστώσει ότι υπάρχει μια ακολουθία γεγονότων, μια σταδιακή κλιμάκωση από μήνα σε μήνα της έντασης και των συμβάντων που παίρνουν δειλά μορφή.

Δεν είμαστε σε θέση να προβλέψουμε ακόμη ποια πορεία θα πάρουν τα γεγονότα, πόσο μεγάλη ένταση θα έχουν ή πόσο θα διαρκέσουν, εκείνο όμως που μπορούμε να πούμε με σχετική ακρίβεια, είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα αποβλέπει στο να μας περάσει στην επόμενη μεγάλη εποχή της ανθρωπότητας. Καμία μετάβαση δεν είναι εύκολη, πόσο μάλλον όταν εμπλέκονται πολλά δισεκατομμύρια ψυχές και τεράστια οικονομικά συμφέροντα. Μέσα όμως από την διαδικασία αυτή, έχουμε την πρωτόγνωρη εμπειρία να παρακολουθούμε έκθαμβοι τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος να συνεργάζονται μέσα από τις διελεύσεις και τις όψεις τους με την ακρίβεια μιας καλοκουρδισμένης ορχήστρας, για να φέρουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα ή να ανοίξουν τους δρόμους εκείνους που πρέπει. Και δεν μπορεί παρά να μας μαγεύει η άπειρη σοφία του σύμπαντος. Γιατί εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, φτάσαμε και ξεπεράσαμε προ πολλού το σημείο χωρίς επιστροφή και κάτι έπρεπε να αλλάξει δραστικά.

Ο Νοέμβριος λοιπόν αποτελεί το επόμενο σκαλί που θα μας οδηγήσει προς το άγνωστο μας μέλλον. Και έχει πολύ ένταση, ζήλια, φθόνο, διαπληκτισμούς, συγκρούσεις, ενδοοικογενειακές εντάσεις, βία και χωρισμούς. Η ένταση και τα προβλήματα θα είναι ιδιαίτερα αισθητά στην προσωπική μας ζωή και εάν θέλουμε να προστατεύσουμε πολύτιμες για μας σχέσεις, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκρατημένοι στις αντιδράσεις μας. Ο μήνας θα μας φέρει αντιμέτωπους με συγγενείς, φίλους, συνεργάτες, συνεταίρους και αφεντικά, με αποτέλεσμα, εάν δεν υπάρξουν οι σωστοί χειρισμοί, να κινδυνεύουν να κλείσουν απότομα κάποιοι κύκλοι και να αποξενωθούμε από αρκετό κόσμο.

Οι συγκρούσεις στις σχέσεις ή στους γάμους θα έχουν τις περισσότερες φορές σαν κοινό παρονομαστή τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Θα προκύψουν λόγω της διαφοράς απόψεων μεταξύ των συντρόφων και θα γεννήσουν διαμάχες. Και στην επαγγελματική σφαίρα όμως τα πράγματα δεν θα είναι πολύ καλύτερα, καθώς δεν θα μας είναι εύκολο να αποδεχτούμε και να ακολουθήσουμε τις κατευθυντήριες γραμμές προϊσταμένων ή εργοδοτών, με αποτέλεσμα να υπάρξουν λάθη, παραλείψεις, εντάσεις και δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να μας στοιχίσουν την δουλειά μας.

Είναι ένας μήνας γεμάτος μηχανορραφίες, υπόγειες διεργασίες και πισώπλατα μαχαιρώματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή. Η ζήλια και ο φθόνος περισσεύουν και θα μπορούσαμε να τσακωνόμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους γύρω μας και οι εντάσεις να μην έχουν τελειωμό. Ας φιλάμε τα νώτα μας όσο καλύτερα μπορούμε, αποφεύγοντας να εμπλακούμε σε διαμάχες που δεν θα έχουν κανένα πρακτικό αποτέλεσμα. Και βέβαια όλη αυτή η διαρκής ένταση μπορεί να έχει επίπτωση στην ψυχική μας υγεία και κατ’ επέκταση στην σωματική μας υγεία.

Το κλίμα αυτό της έντασης οφείλεται εν πολλοίς στην πολυαστρία που παρατηρείται μέσα στον Νοέμβριο στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα ζώδιο που φημίζεται για την εριστικότητα αλλά και την μνησικακία του. Ο Ήλιος πέρασε στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου και κλείνει την διέλευση του αυτή στις 22 Νοεμβρίου για να περάσει στην συνέχεια στον Τοξότη. Ο Ερμής βρίσκεται στις αρχές του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, για να περάσει στις 5 Νοεμβρίου στον Σκορπιό και ακολούθως στις 24.11 στον Τοξότη. Η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη με το ξεκίνημα του Νοεμβρίου, για να περάσει στις 5.11 στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω της ανάδρομης πορείας της. Ο δε Άρης έχει περάσει στον Σκορπιό στις 30 Οκτωβρίου και αναμένεται να ολοκληρώσει την διέλευση του αυτή στις 13 Δεκεμβρίου. Όσο για τους εξωτερικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, οι μόνοι που συνεχίζουν να είναι αυτή την εποχή ανάδρομοι, είναι ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός.

Οι όψεις του Ήλιου

 

Ο κυρίαρχος του ηλιακού μας συστήματος, ο Ήλιος, σχηματίζει μέσα στον Νοέμβριο τρεις σημαντικές όψεις που θα μας απασχολήσουν και που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα.

 

Ήλιος αντίθεση Ουρανός

Είναι μια όψη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου και προϊδεάζει για απρόοπτες εξελίξεις, αλλαγές που θα είναι απότομες και απρόβλεπτες, θα υπάρξουν ανατροπές δεδομένων και δυσάρεστες εκπλήξεις. Με την επιρροή της όψης αυτής δεν επιτρέπεται να άγεται κανείς από πειρασμούς και να δρα παρορμητικά, γιατί θα γευτεί δυσάρεστες συνέπειες όχι μόνο στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική του ζωή. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις συνεργασίες μας, αλλά και στις οικονομικές μας δοσοληψίες. Δεν θα πρέπει να χάσουμε στιγμή την επαφή μας με την πραγματικότητα γιατί το τίμημα που θα κληθούμε να πληρώσουμε θα είναι βαρύ. Η όψη αφορά κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαήμερου.  

 

Ήλιος τετράγωνο Δίας

Η κορύφωση της όψης είναι στις 15 Νοεμβρίου και έχει τόσο τα θετικά της στοιχεία, όσο και τα αρνητικά της. Θα υπάρξει τύχη, εύκολες λύσεις και ευκαιρίες για επέκταση, ωστόσο θα είμαστε επιπόλαιοι, ανεύθυνοι, σπάταλοι και υπερβολικοί, με αποτέλεσμα να μην είμαστε πολλές φορές σε θέση να εκμεταλλευτούμε τα δώρα του Δία. Τις μέρες γύρω από το τετράγωνο δεν θα είμαστε σε θέση να λάβουμε εύκολα μια απόφαση. Θα αισθανόμαστε ευάλωτοι και έκθετοι στις αντιξοότητες της μοίρας. Παράλληλα όμως θα αντιμετωπίσουμε απώλειες, λάθη και έξωθεν παρεμβάσεις που θα θολώνουν την κρίση και θα μας απομακρύνουν από τον δρόμο μας. Στην επαγγελματική μας ζωή θα υπάρξουν προτάσεις που δεν θα είναι ξεκάθαρες, ενώ στα οικονομικά μας θα πρέπει να είμαστε πολλοί προσεκτικοί. Η όψη φέρνει συχνά οκνηρία και θλίψη, αν όχι κατάθλιψη, που δεν θα πρέπει όμως να επιτρέψουμε να μας κυριεύσουν. Αναμένεται να επηρεάσει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου. 

 

Ήλιος σύνοδος Ερμής

Στις 28 Νοεμβρίου έχουμε την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, μια όψη που συνοδεύεται από αυξημένες μετακινήσεις, συζητήσεις και συναντήσεις, επικοινωνιακή άνεση και καινούργιες επαφές με σημαίνοντα πρόσωπα. Τις μέρες επιρροής της όψης θα έχουμε την εύνοια να συμμετέχουμε στην υλοποίηση δημιουργικών έργων, να εκφράσουμε σε ένα ευρύτερο κοινό τις απόψεις μας και να αυξήσουμε το κύρος μας. Η διανοητική εργασία θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, εάν καταφέρουμε να μην αποσπαστεί η προσοχή μας. Εάν προγραμματίζουμε την υπογραφή συμβολαίων, συμβάσεων ή οποιασδήποτε μορφής σημαντικά έγγραφα τις μέρες αυτές θα έχουν καλή τύχη και μακροβιότητα. Η όψη ευνοεί το υλικό κέρδος και την αύξηση των εισοδημάτων μας, οπότε συνιστάται να εργαστούμε σκληρά και να ακονίζουμε τις δεξιότητες μας, προκειμένου να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Αφορά κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου.   

 

 

 Οι όψεις και διελεύσεις του Ερμή

 

Το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό στις 5 Νοεμβρίου συνοδεύεται από όξυνση της διαίσθησης μας ως προς το τι συμβαίνει γύρω μας ή πίσω από τις πλάτες μας. Κατακτούν νέα ύψη η εξυπνάδα και η λογική μας, είμαστε όμως και εκκεντρικοί πέραν του δέον. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού θα είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε έγκαιρα τους εχθρούς μας, πριν καταφέρουν να μας κάνουν σημαντική ζημιά, και να αποφύγουμε μεγάλα λάθη τόσο στην δουλειά, όσο και στην επαφή μας με τον κόσμο. Είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος, μέχρι τις 24.11 που θα ολοκληρωθεί η διέλευση, να απαλλαγούμε από την θλίψη μας, τα κόμπλεξ μας αλλά και τα άτομα του περιβάλλοντος μας, που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια και μας καταβάλλουν. Θα πρέπει να σβήσουμε από την μνήμη και να απομακρύνουμε από το περιβάλλον μας ότι μας καταπιέζει ή μας εμποδίζει να προοδεύσουμε πνευματικά.

 

Στις 24 Νοεμβρίου περνάει ο Ερμής το κατώφλι του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας μια αμφίρροπη και δύσκολη περίοδο, με πολλές ανασφάλειες και συναισθηματική αστάθεια. Θα χρειαστεί ωστόσο το διάστημα αυτό να επικοινωνήσουμε πολύ, να έχουμε επαφές με επιχειρηματικούς εταίρους ή πιθανούς νέους συνεργάτες. Οι δύσκολες στιγμές δεν θα λείψουν, με συγκρούσεις να δυναμιτίζουν τις προσπάθειες μας και να δημιουργούν αδιέξοδα. Θα πρέπει να ακούτε με ηρεμία την κριτική και τις απόψεις των γύρω σας, να διατηρήσετε την θετική σκέψη και αισιοδοξία, όσες και αν είναι οι αντιξοότητες και να τολμήσετε να ονειρευτείτε. Μακριά όμως από ψευδαισθήσεις που θα σας βγάλουν από τον δρόμο σας. Οι επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες αναμένεται να έχουν σημαντικές ευκαιρίες, αρκεί να μην τις αφήσουν να προσπεράσουν. Η εκπαίδευση, η επαγγελματική εξέλιξη και τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται με τον Ερμή στον Τοξότη!

 

Οι όψεις του Ερμή (πέρα από την σύνοδο του με τον Ήλιου που αναφέραμε παραπάνω) είναι πολλές μέσα στον μήνα, λόγω των γρήγορων διελεύσεων του μέσα από τα ζώδια, μετά από μια παρατεταμένη στάση στον Ζυγό, και για τον λόγο αυτό θα αναφερθούμε επιγραμματικά σ’ αυτές.

 

Ερμής τρίγωνο Δίας  

Από Ζυγό και Υδροχόο αντίστοιχα η όψη αυτή της 1 Νοεμβρίου θα φέρει επικοινωνιακή άνεση, ευχάριστες συναντήσεις και διασκέδαση, πιθανά κάποια ταξίδια ή εξορμήσεις, αλλά και θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά ζητήματα. Για κάποιους θα συνοδευτεί από την αγορά ενός μεταφορικούς μέσου ή μηχανολογικού εξοπλισμού απαραίτητου για την δουλειά τους. Δεν θα λείψουν δε οι φρέσκες και ανατρεπτικές ιδέες. Επωφελούνται ιδιαίτερα τα ζώδια του σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου. 

 

Ερμής τετράγωνο Πλούτωνας

Στις 2 Νοεμβρίου έχουμε το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα από Ζυγό και Αιγόκερω αντίστοιχα, μια δύσκολη όψη που συνοδεύεται από καχυποψία, δυσπιστία, υπονόμευση και συκοφαντίες, καθώς και ένταση, συγκρούσεις και εκδικητικότητα! Θα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ τις επαφές καθώς και τα λεγόμενα μας, ειδικά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου, γιατί ο Πλούτωνας δεν αστειεύεται…

 

Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη

Το θετικό εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης από Σκορπιό και Αιγόκερω στις 6 Νοεμβρίου αναμένεται να φέρει μια επικοινωνιακή άνεση και μια ευχέρεια στην έκφραση των συναισθημάτων μας. Ευνοεί τις γνωριμίες, το φλερτ και την ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων ή λόγων αγάπης. Αυτοί που ευνοούνται από την όψη είναι όσοι έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο των παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).    

 

Ερμής σύνοδος Άρης

Στις 10 Νοέμβριου έχουμε την επόμενη όψη του Ερμή, μια σύνοδο με τον Άρη, που αφορά κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Πρόκειται για μια όψη που θα φέρει ζωντάνια, ευστροφία, δυναμισμό, αποφασιστικότητα για δράση και αυθορμητισμό. Πολλές και ειλικρινείς θα είναι οι συνομιλίες που θα έχουμε, όπως και τα μαστορέματα και οι τεχνικές εργασίες που θα αναλάβουμε να διεκπεραιώσουμε με την όψη αυτή.

 

Ερμής τετράγωνο Κρόνος

Την ίδια μέρα, στις 10.11 δηλαδή, έχουμε επίσης και ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που από την μεριά του θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία, έλλειψη κατανόησης και καθυστερήσεις. Η ατμόσφαιρα θα είναι βαριά, θα υπάρξουν προβλήματα σε γραφειοκρατικά ζητήματα και πιθανές ζημιές στον τεχνολογικό μας εξοπλισμό. Ευάλωτοι στην όψη είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου. 

 

Ερμής αντίθεση Ουρανός

Η αντίθεης Ερμή-Ουρανού της 13 Νοεμβρίου προμηνύει εντάσεις, προκλητικότητα και επιθετικές συμπεριφορές. Οι ειδήσεις που μπορεί να λάβουμε θα είναι δυσάρεστες, το ίδιο και οι συναντήσεις που θα έχουμε. Θα υπάρχει έλλειψη υπομονής, ενώ δεν αποκλείονται νευρικά ξεσπάσματα ή κρίσεις υστερίας. Υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων, βλαβών του τεχνολογικού μας εξοπλισμού ή του μεταφορικού μας μέσου, κυρίως για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου, τους οποίους επηρεάζει η όψη.

 

Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας

Στις 18 Νοεμβρίου σχηματίζεται ένα τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα από Σκορπιό και Ιχθείς αντίστοιχα, που παραπέμπει σε καλλιτεχνία και ρομαντισμό. Υπό την επιρροή της όψης θα είναι έντονες οι φαντασιώσεις καθώς και η ονειροπόληση μας, θα επικρατεί αισιοδοξία, που πολλές φορές όμως δεν θα δικαιολογείται από τα γεγονότα. Εντονότερα θα αισθανθούν την επιρροή της όψης τα ζώδια του παρορμητικού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) του 3ου δεκαήμερου. 

 

Ερμής τετράγωνο Δίας

Στις 20 Νοεμβρίου, παράλληλα με την σεληνιακή έκλειψη θα έχουμε το τετράγωνο Ερμή-Δία που συνδέεται με επιπολαιότητα, αμετροέπεια, κουτσομπολιά, διασπορά ψευδών ειδήσεων, σκάνδαλα αλλά και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαήμερου, γιατί αυτοί είναι που επηρεάζονται ιδιαίτερα τις μέρες αυτές.

 

Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας

Λίγες ώρες μετά την έκλειψη, στις 21.11 σχηματίζεται το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα που αναμένεται να φέρει στην επιφάνεια μυστικά, διαβαθμισμένα έγγραφα ή να προσφέρει απαντήσεις σε μυστήρια που μας προβληματίζουν. Είναι μια όψη που ευνοεί την έρευνα, την συλλογή πληροφοριών και την παρακολούθηση που θα οδηγήσουν σε ξεσκέπασμα μυστικών και σε αποκαλύψεις. Ας προσέξουν ιδιαίτερα τα ζώδια του σταθερού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και παρορμητικού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) σταυρού του 3ου δεκαημέρου!

 

Ερμής εξάγωνο Κρόνος

Τέλος, στις 30 Νοεμβρίου έχουμε μια θετική όψη με τον Κρόνο που ευνοεί την οργάνωση και τακτοποίηση των υποθέσεων μας, την διευθέτηση εκκρεμοτήτων και την επίλυση πρακτικών και γραφειοκρατικών προβλημάτων. Οι τυχεροί που θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα δώρα της όψης ανήκουν στα ζώδια του μεταβλητού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου! 

 

 Ο Άρης και οι όψεις του μήνα

 

Ο Άρης θα διέρχεται τον Σκορπιό το διάστημα μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 13 Δεκεμβρίου. Όσο βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού η δράση του πλανήτη, περνώντας μέσα από το φίλτρο του Ζυγού επικεντρωνόταν στις διαπροσωπικές μας επαφές και στην επίδειξη των διπλωματικών μας ικανοτήτων. Περνώντας στον Σκορπιό, του οποίου ήταν παραδοσιακός κυβερνήτης, η ενέργεια αλλάζει και στρεφόμαστε πλέον στον εσωτερικό μας κόσμο και στις δικές μας ανάγκες αυτοβελτίωσης. Ο Σκορπιός φτάνει πολλές φορές τις καταστάσεις στα άκρα, προκαλώντας την τύχη του, γιατί και αν ακόμη καεί θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του.

 

Διέλευση του Άρη μέσα από τον  Σκορπιό μας παροτρύνει να γνωρίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τον εαυτό μας, ώστε να μπορέσουμε να κατακτήσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Θα είναι ένα διάστημα που ενδεχομένως να θελήσουμε να απομονωθούμε από τα πολύβουα πλήθη, θα έχουμε έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις, μπορεί να γίνουμε αρκετά γκρινιάρηδες και δύστροποι. Είναι όμως και μια περίοδος που θα μας χαρακτηρίζει το έντονο πάθος και η ερωτική επιθυμία. Τα αποθέματα ενέργειας που θα διαθέτουμε θα είναι ανεξάντλητα και γι’ αυτό καλό θα ήταν να βρούμε δημιουργικές διεξόδους και τρόπους εκτόνωσης.

 

Οι όψεις που σχηματίζει είναι αρκετές, ωστόσο δύο είναι οι σημαντικότερες μέσα στο μήνα:

 

Άρης τετράγωνο Κρόνος

Στις 10 Νοεμβρίου ο ΄Άρης εμπλέκεται σε δύο όψεις, σε μια σύνοδο με τον Ερμή που αναλύθηκε πιο πάνω και λίγες ώρες αργότερα σε ένα τετράγωνο με την Κρόνο. Υπό την επιρροή της όψης μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον με συνεργάτες, συναδέλφους, προϊσταμένους ή εργοδότες που θα βλάψουν σε σημαντικό βαθμό τα συμφέροντα μας. Φροντίστε να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες στις επαγγελματικές σας επαφές και συνομιλίες τις μέρες επιρροής της όψης, αποφεύγοντας τις υπερβολικές διεκδικήσεις, ενώ θα πρέπει να περιμένετε αρκετά εμπόδια στις εμπορικές σας συναλλαγές. Η όψη είναι επίσης επικίνδυνη για απώλειες χρημάτων, ενδεχομένως λόγω μιας γενικότερης αστάθειας στις αγορές. Προσέξτε επίσης να μην έρθετε σε σύγκρουση με τις αρχές! Αφορά κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαήμερου. 

 

Άρης αντίθεση Ουρανός

Στις 17 Νοεμβρίου, λίγες μέρες πριν την έκλειψη σελήνης στον Ταύρο, έχουμε την αντίθεση ακριβείας μεταξύ Άρη και ανάδρομου Ουρανού, μια όψη που μας προειδοποιεί να ακραία επιθετικότητα, προβοκατόρικες ενέργειες, αιφνιδιασμούς και ακαριαία και αναίτια χτυπήματα! Η οικονομική κατάσταση αναμένεται να είναι ασταθής και προτείνεται να μην αναλαμβάνετε ρίσκα. Τα όποια οικονομικής φύσης προβλήματα αναφύονται τις μέρες αυτές θα πρέπει να επιλύονται άμεσα για να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν. Αλλά και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες, φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή με το ταίρι μας δεν αποκλείονται προβλήματα, προστριβές και διαμάχες. Με την όψη αυτή θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!     

Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.