Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Τοξότης ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 από την Αλίντα Κανάκη !


 

Γενικές αστρολογικές προβλέψεις


Το 2022 θα είναι μια τυχερή χρονιά για το ζώδιο σας, ειδικά στους τομείς των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Ο Ερμής, ο οποίος αποδυναμώνεται στο ζώδιο σας, θα ενισχυθεί την χρονιά αυτή από τον Δία, τον κυβερνήτης σας, με αποτέλεσμα να έχετε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος σας. Το σημαντικό είναι, ότι οι ευκαιρίες αυτές δεν θα συνοδεύονται από περιορισμούς. Θα πρέπει όμως να δώσετε μεγάλη βαρύτητα στις προσωπικές σας σχέσεις. Λόγω της δυσμενούς θέσης της Σελήνης προς το ζώδιο σας είναι πολύ πιθανές κάποιες ανεξέλεγκτες συναισθηματικές εκρήξεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τσουνάμι γεγονότων. Μέσα στο 2022 το πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει την ευχέρεια επιλογής του τρόπου που θα χειριστείτε τις καταστάσεις της ζωής σας. Μπορείτε να παρακάμψετε ή να λύσετε ζητήματα με πονηριά, μπορείτε να είστε συνετοί και ευγενείς, μπορείτε επίσης να στραφείτε για βοήθεια σε φιλικά σας πρόσωπα. Η χρονιά αυτή αναμένεται να προσφέρει πλήθος σημαντικών γεγονότων και καλό θα ήταν να έχετε στηρίγματα και συμμάχους γύρω σας, γιατί ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι πραγματικά δύσκολος.

Από τον Ιανουάριο μέχρι και τα μέσα Απριλίου θα είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος από την άποψη ότι θα είστε από τα λίγα ζώδια που θα κατανοούν στην ουσία όσα συμβαίνουν γύρω μας. Το γεγονός αυτό θα σας επιτρέψει να προβλέψετε καταστάσεις και να προετοιμαστείτε για τις αλλαγές στην καριέρα σας, που θα εκπλήξουν την πλειοψηφία του κόσμου. Βοηθήστε τους γύρω σας, μόνο εάν αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς, ότι δεν κινδυνεύετε οι ίδιοι. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, αλλά θα πρέπει να αξιολογήσετε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Και στα προσωπικά σας θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες παρεμπιπτόντως δεν θα οφείλονται σε δικές σας ενέργειες ή επιλογές. Θα είναι όμως μια χρονική στιγμή που θα κληθείτε να επανεξετάσετε τις θέσεις σας και να πάρετε αποφάσεις, κάνοντας τις επιλογές σας.

Από το δεύτερο μισό του Απριλίου μέχρι και τα τέλη Ιουλίου θα είναι ένα πιο ήρεμο χρονικό διάστημα, αλλά μην βιαστείτε να χαλαρώσετε. Είναι ένα διάστημα που θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσης και θα υπάρξει αυξημένη κινητικότητα στον τομέα αυτό. Αποφύγετε σαν γενική συμβουλή τα οικονομικά ρίσκα, για να μην χάσετε κεφάλαια. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να στηρίζονται σε καλά επεξεργασμένες στρατηγικές, αφού θα έχετε υπολογίσει με χαρτί και μολύβι τον παραμικρό οικονομικό αντίκτυπο της κάθε επιλογής σας. Ας έχετε ωστόσο πρόχειρες εναλλακτικές λύσεις, μια και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αλλάξετε καθ’ οδόν στρατηγική. Στην επαγγελματική σας ζωή θα έχετε επιλογές μπροστά σας, και καλό θα ήταν να κάνετε χρήση των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν. Στην συναισθηματική ζωή όλα είναι στον αέρα και η έκβαση αβέβαιη, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που σας στενοχωρεί ή σας στρεσάρει ιδιαίτερα. Υπάρχει το ενδεχόμενο ωστόσο να πάρετε κάποιες αστραπιαίες αποφάσεις και να κλείσετε κύκλους. Έτσι θα αποκτήσετε κάποιο ελεύθερο από υποχρεώσεις χρόνο, που συνιστάται να τον αφιερώσετε στην αυτοβελτίωση σας.

Μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου θα πρέπει να θέσετε προτεραιότητες, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες. Προβλήματα που θα εμφανιστούν την περίοδο αυτή, ιδίως στην υγεία σας, θα πρέπει να τα επιλύσετε στην καλύτερη περίπτωση μέχρι την εκπνοή του Οκτωβρίου, διαφορετικά κινδυνεύουν να παραμείνουν για πολύ καιρό άλυτα. Από την άλλη, η προσωπική σας ζωή σταθεροποιείται επιτέλους προς τα τέλη του καλοκαιριού. Μην προσπαθείτε ωστόσο να παρακάμψετε τα ζητήματα ή να τα αγνοήσετε κατά την προσφιλή σας μέθοδο, αλλά να τα λύσετε. Οι λύσεις δεν είναι πάντοτε απλές ή εύκολες, θα έχετε όμως την δυνατότητα αλλά και τα εργαλεία να τα λύσετε. Συνιστάται όμως να αποφύγετε την ανάμειξη τρίτων, όσο και αν τους εμπιστεύεστε, για να μην περιπλέξετε τις καταστάσεις. Γιατί η όποια λύση επιλέξετε, αναμένεται να έχει σημαντικό αντίκτυπο και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Επαγγελματικά και οικονομικά απαγορεύονται τα ρίσκα, ειδικά εάν κινδυνεύετε να χάσετε χρήματα, ιδίως εάν δεν είστε απόλυτα εξοικειωμένοι με τους κανόνες του παιχνιδιού. 

Το τελευταίο δίμηνο του έτους θα είναι το πιο σημαντικό διάστημα του 2022! Για τους περισσότερους γύρω σας οι συνθήκες θα είναι τελείως διαφορετικές από τις δικές σας, καθώς θα έχουν κατά την διάρκεια της χρονιάς τις ευκαιρίες εκείνες, που θα τους επιτρέψουν να κατακτήσουν αυτό που επιθυμούν. Εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όσα περισσότερα έργα μπορείτε και να κλείσετε εκκρεμείς υποθέσεις, ωστόσο ο ορίζοντας θα αργεί ακόμη να φανεί. Ωστόσο θα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε πολλά και σημαντικά πράγματα. Στην καριέρα σας δεν υπάρχει η σωστή ή λανθασμένη στρατηγική και τα αποτελέσματα που μπορείτε να πετύχετε εξαρτώνται από τις δικές σας επιλογές. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση ή κατέχετε μια θέση ευθύνης σε μια εταιρία δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες! Οι υπάλληλοι του ζωδίου σας συνιστάται να βελτιώσετε τα προσόντα σας, για να έχετε καλύτερες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον. Όσο για την συναισθηματική σας ζωή, οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι θα πρέπει να επανεξετάσετε την στάση σας στην ζωή. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι μπορείτε να πετύχετε σημαντικά πράγματα στην προσωπική σας ζωή και να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας, αρκεί να το θελήσετε και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για την πραγματοποίηση τους, μετά ωστόσο από προσεκτική σκέψη.

 

Τοξότης 2022 – Καριέρα

 

Η καριέρα σας προβλέπεται να εξελιχθεί πολύ καλά μέσα στο 2022, αλλά θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να σημειώσετε βήματα προόδου. Δεν θα είστε όμως οι μόνοι, καθώς το αυτό ισχύει για όλα σχεδόν τα ζώδια. Και για  τον λόγο αυτόν θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε μέσα στην χρονιά συμμάχους, που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Ερμής που συνήθως περιορίζει τις δυνατότητες σας στον επαγγελματικό τομέα, κατά την διάρκεια του έτους θα σχηματίσει θετικές για την καριέρα σας όψεις και θα σας επιτρέψει να έχετε καινούργιες προοπτικές και να ανοίξουν νέοι δρόμοι.

Οι ευκαιρίες κατά διαστήματα θα μπορούσαν να είναι αρκετές, μόνο που δεν θα έχετε τον χρόνο να τις αξιοποιήσετε όλες. Γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας. Κάποιες θα φαίνονται πιο ελπιδοφόρες από κάποιες άλλες, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Δεν θα πρέπει όμως να μείνετε άπραγοι. Γιατί όσοι θα είναι έτοιμοι να δράσουν εδώ και τώρα, θα έχουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες να πραγματοποιήσουν αυτό που επιθυμούν. Η αποφασιστικότητα θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά μόνοι σας δεν θα είστε σε θέση να ανοίξετε νέους ορίζοντες στην καριέρα σας. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αναζητήσετε συμμάχους.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 η επιτυχία σας θα εξαρτάται απόλυτα από την ετοιμότητα σας να αλλάξετε την επαγγελματική σας ζωή. Θα πρέπει να κάνετε δραστικές αλλαγές, όπως και πολλά άλλα ζώδια αυτή την περίοδο. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, ευκαιρίες που αφορούν μια επέκταση δραστηριοτήτων, την αλλαγή κατεύθυνσης ή το άνοιγμα σας σε έναν άλλο κλάδο του τομέα σας. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού σας ή να πραγματοποιήσετε αλλαγές στο προσωπικό σας. Το δεδομένο είναι ότι ένα πράγμα δεν είναι αρκετό και θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις σε πολλαπλά επίπεδα. Αλλά εάν κάνετε αλλαγές σε καθέναν από αυτούς τους τομείς, ο επαγγελματικός σας κόσμος θα αλλάξει δραματικά. Τότε θα είναι εγγυημένη η αυξημένη κερδοφορία και η ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια εταιρία, προσπαθήσετε να παίξετε τον δρόμο του ηγέτη και να πείσετε τους γύρω σας για την αναγκαιότητα των αλλαγών.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 δεν θα είναι τόσο προσοδοφόρο για τα επαγγελματικά σας, αλλά στα μέσα του καλοκαιριού προετοιμαστείτε για κάτι απρόοπτο. Δεν θα εξελιχθούν όλα σύμφωνα με τα πλάνα σας, δεν θα προκύψουν όμως και ιδιαίτερα δύσκολες ή κρίσιμες καταστάσεις. Εάν είστε υπάλληλοι, η επιτυχία θα έρθει ακόμη και χωρίς να το προσπαθήσετε πολύ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε αντοχή. Εάν είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες, καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε από τα γεγονότα και απαντήσετε με προκλητικότητα σε κάποιον που σας προκαλεί. Γιατί εάν προσπαθήσετε να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την βία, θα οδηγηθείτε σε πλήρη αποτυχία. Μόνο με την διπλωματία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε προβλήματα και να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Τοξότης 2022 – Οικονομικά

 

Το 2022 θα είναι για τα οικονομικά σας μια καλή χρονιά, δεν θα έρθει όμως τίποτε εύκολα, ούτε από μόνο του. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά! Όσο μεγαλύτερη προσπάθεια καταβάλετε, τόσο μεγαλύτερα εισοδήματα θα έχετε. Επενδύστε στην επαγγελματική σας εξέλιξη, αποκτώντας νέες γνώσεις ή δεξιότητες, με τις οποίες θα μπορέσετε να νικήσετε τον ανταγωνισμό. Το 2022 θα βοηθήσει το ζώδιο σας να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να κατακτήσετε όσα σας αξίζουν. Η περίοδος χαρακτηρίζεται από δικαιοσύνη, ανταμείβοντας όσους προσπαθούν πραγματικά πολύ, κάτι που ισχύει τόσο για σας, όσο και για τους γύρω σας ή τους συνεργάτες σας.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 είναι σημαντικό, γιατί θα πρέπει να επανεκτιμήσετε τις αξίες σας και να αξιολογήσετε τις προοπτικές σας. Η συνολική κερδοφορία του έτους θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρετε την άνοιξη! Το ευχάριστο είναι, ότι θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, εάν κάνετε λανθασμένες επιλογές. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας, χωρίς όμως να φτάσετε στο όριο της τσιγκουνιάς. Κάθε ευρώ που επενδύετε θα πρέπει να σας αποφέρει τουλάχιστον τα διπλά. Για να έχετε τις αποδόσεις που πρέπει, οφείλετε να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα ακόμη και το πιο ασήμαντο εκ πρώτης όψεως πρόβλημα. Όσοι είστε υπάλληλοι, τις προτεραιότητες τις θέτει η ηγεσίας της επιχείρησης, οπότε το δικό σας έργο δεν είναι τόσο σημαντικό. Για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, ίσως ήρθε η ώρα να αναζητήσετε έναν νέο εργοδότη ή ένα εντελώς καινούργιο πεδίο δραστηριοποίησης. Κάντε όμως προσεκτικές επιλογές!

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 δεν αναμένεται να είναι τόσο δυναμικό, ούτε τόσο ενδιαφέρον όσο το πρώτο. Ωστόσο το φθινόπωρο και τον χειμώνα θα υπάρξουν ευκαιρίες για την βελτίωση των απολαβών ή της κερδοφορίας σας. Δεν χρειάζονται επενδύσεις κεφαλαίων τώρα, παρά να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα αποφέρουν άμεση κερδοφορία. Για τον σκοπό αυτό αποφύγετε τις πολλές και περιττές κινήσεις, καθώς και να κοινοποιείτε στους γύρω σας τα σχέδια ή τις δραστηριότητες σας. Λίγη μυστικοπάθεια δεν βλάπτει.  Συνιστάται επίσης να αποφύγετε τις δραστικές επεμβάσεις στην επιχείρηση σας, ειδικά εάν ακολουθείτε το σχέδιο που έχετε καταρτίσει στις αρχές του έτους. Οι υπάλληλοι θα αντιμετωπίσετε αλλαγές μεγάλης κλίμακας στο εργασιακό σας περιβάλλον και το γεγονός αυτό ανοίγει προοπτικές για προαγωγές την αύξηση του μισθού σας.

 

 

Τοξότης 2022 – Συναισθηματικά

 

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα συναισθηματικά σας θα είναι πολλές μέσα στο 2022! Αυτές θα αφορούν κυρίως την οικοδόμηση νέων σχέσεων, κάποιες ευκαιρίες όμως θα υπάρξουν και για τους δεσμευμένους ή για την αναζωογόνηση σχέσεων του παρελθόντος. Σχέσεις που τελείωσαν στο παρελθόν μπορεί να επανέλθουν με ανανεωμένο σθένος, αλλά την πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο θα πρέπει να την λάβετε εσείς. Οι μακροχρόνιες σχέσεις θα έχουν την δυνατότητα μέσα στο 2022 να εξελιχθούν πολύ περισσότερο, να εμβαθύνουν και να περάσουν σε άλλο επίπεδο ή σε ένα καινούργιο στάδιο. Ακόμη και αν είστε βέβαιοι ότι φτάσατε στο επίπεδο που θα μπορούσε να εξελιχθεί η σχέση σας και από δω και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο, οι καταστάσεις θα σας εκπλήξουν. Και οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, αλλά θα πρέπει να έχετε αποφασίσει μέχρι τα μέσα του έτους, τί είναι αυτό που θέλετε ή τι χρειάζεστε την δεδομένη στιγμή στην ζωή σας.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά ήρεμο για τα συναισθηματικά σας. Η καινούργια χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς εκπλήξεις, αλλά μέσα στην άνοιξη αναμένεται να συμβούν σημαντικά πράγματα. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες, συνιστάται όμως στους δεσμευμένους και παντρεμένους να μην λοξοδρομήσουν. Νέα άτομα στο περιβάλλον σας προορίζονται να αλλάξουν την ζωή σας, και αυτό θα συμβεί χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε κάποια προσπάθεια ή να αναλάβετε κάποια πρωτοβουλία εσείς. Εάν όμως κάνετε λανθασμένες επιλογές ή κινήσεις που δεν πρέπει, τις αρνητικές συνέπειες θα τις χρεωθείτε αποκλειστικά εσείς και θα επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό τι υπάρχουσες σχέσεις σας. Μην προκαλείτε εσείς λοιπόν κάποια επαφή, αλλά αντιδράστε κατά περίπτωση σε αυτές που θα σας έρθουν. Η περίοδος θα είναι λιγότερο περιοριστική για σας που είστε ελεύθεροι, καθώς θα έχετε ελεύθερο πεδίο να κινηθείτε κατά βούληση.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι για την συναισθηματική σας ζωή πιο σημαντικό από το πρώτο! Προς το τέλος του καλοκαιριού θα μάθετε κάτι σημαντικό, ενδεχομένως ένα μυστικό ενός στενού σας προσώπου και θα πρέπει να αποφασίσετε πως θα δράσετε, ανάλογα με τους στόχους ή τις επιθυμίες σας. Για σας που είστε σε σχέση ή είστε οικογενειάρχες, θα υπάρξει το φθινόπωρο ένα κίνητρο να αλλάξετε κάτι σημαντικό στην σχέση σας. Ίσως και να διαπιστώσετε ότι έχετε κάνει λανθασμένες επιλογές και έχετε πάρει λάθος πορεία, με αποτέλεσμα να έχετε απομακρυνθεί από αυτό που πραγματικά επιδιώκατε ή επιθυμούσατε. Η συνειδητοποίηση είναι η αρχή, από κει και πέρα στα άστρα εγγυόνται ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Για να πραγματοποιηθούν όμως θετικές αλλαγές, απαιτείται η συναίνεση και συμμετοχή του συντρόφου σας στην διαδικασία. Μαζί θα εξελίξετε αυτό που έχετε, καθώς η ευτυχία είναι δυνατή μόνο μέσα από την αρμονία στην σχέση. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να κυριαρχεί ο ένας από τους δύο σε μια σχέση που θέλει να λέγεται πετυχημένη. Και αυτό είναι που θα εμπεδώσετε μέσα στην χρονιά 

 

 

Τοξότης 2022 – Υγεία

 

Δεν αναμένονται κίνδυνοι για την υγεία σας μέσα στο 2022, κατά περιόδους όμως θα πρέπει να φροντίζετε λίγο περισσότερο την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Την άνοιξη και τις αρχές του φθινόπωρου κινδυνεύετε από γρίπες και κρυολογήματα, αλλά το καλοκαίρι και τον χειμώνα θα είστε προστατευμένοι, ακόμη και πλανητικά. Το 2022 είναι μια σημαντική χρονιά, γιατί θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε θεαματικά την φυσική σας κατάσταση. Η πραγματική πηγή των προβλημάτων σας ωστόσο και ο παράγοντας εκείνος που μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας, είναι η κακή σας ψυχολογία. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και η υπερένταση δεν δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για την σωματική σας υγεία. Τα γεγονότα που μπορούν να σας φορτίσουν μέσα στην χρονιά θα διαφέρουν κατ’ άτομο, το σημαντικό όμως είναι να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να δράτε κατόπιν ώριμης σκέψης. Αυτό άλλωστε συνιστάται να κάνουν και όλοι οι άλλοι γύρω σας, ανεξαρτήτως ζωδίου.  

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά δραστήριο. Εάν είστε επαγγελματίες αθλητές, η φυσική σας κατάσταση θα είναι εξαιρετική και θα έχετε την δυνατότητα, εάν εργαστείτε σκληρά, να πετύχετε μεγάλες επιδόσεις, ξεπερνώντας ακόμη και τις προσδοκίες σας.  Εάν αντιμετωπίζετε χρόνια προβλήματα υγείας ή σας ταλαιπωρεί μια ασθένεια για αρκετούς μήνες, αναζητήσετε λύση πριν το καλοκαίρι, που υπάρχουν θετικές για την υγεία σας πλανητικές όψεις. Οι κίνδυνοι δεν θα λείψουν κατά το πρώτο εξάμηνο, εάν προσέχετε όμως και δεν αναλαμβάνετε περιττά ρίσκα, δεν έχετε να φοβάστε τίποτε. Για τους άντρες του ζωδίου σας συνιστάται να ελέγξουν το έντονο ταπεραμέντο τους, γιατί αυτό είναι που θα τους προκαλέσει προβλήματα. Και βέβαια, να ξεκουράζεστε και να κοιμάστε επαρκώς, εάν θέλετε να απολαμβάνετε καλή υγεία. 

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι λίγο διαφορετικό. Θα υπάρχουν πολύ λιγότεροι κίνδυνοι για την υγεία σας και θα μπορέσετε να επιλύσετε καταστάσεις που σας ανησυχούν. Το φθινόπωρο προφυλαχτείτε από τις εποχικές γρίπες, που θα μπορούσαν να πάρουν άσχημη τροπή για την υγεία σας. Οι πλανητικές όψεις και διελεύσεις φροντίζουν να εξουδετερώσουν σε μεγάλο βαθμό τους εξωτερικούς κινδύνους, θα πρέπει όμως και σεις να φροντίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εαυτό σας. Το δεύτερο εξάμηνο ευνοεί τις γυναίκες του ζωδίου σας και είναι εξαιρετικό για εγκυμοσύνες και τοκετούς!

 

 

Τοξότης 2022 – Κύριες όψεις του έτους ανά δεκανό

 

Α΄ Δεκανός (22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου)

 

Ο πρώτος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 22 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Δίας και κυβερνήτης του δεκανού σας είναι επίσης ο Δίας.

 

Με έντονο το στοιχείο του Δία, είστε άτομα πρωτοπόρα, δάσκαλοι και σοφοί ταυτόχρονα! Διαθέτετε ανεπτυγμένες διοικητικές ικανότητες και έχετε μια ηγετική προσωπικότητα. Είστε άτομα δημιουργικά, αγαπάτε την γνώση, κυρίως σε φιλοσοφικά και θρησκευτικά ερωτήματα, κατά φύση αισιόδοξα, που αγαπάτε την ελευθερία, την διασκέδαση, τα ταξίδια, τις περιπέτειες και γενικά την δράση. Ως παιδιά του Δία και οι πιο γνήσιοι Τοξότες, είστε πολύ τυχερά άτομα, είστε η ψυχή της παρέας τις κοινωνικές και φιλικές σας συναναστροφές, έχετε άφθονο χιούμορ, αλλά η ειλικρίνεια σας μπορεί να γίνει ενοχλητική πολλές φορές, καθώς δεν έχετε καθόλου τακτ και φίλτρα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα σας είναι ότι αναλαμβάνετε πολύ μεγάλα και χαζά ρίσκα, που πολλές φορές μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμούς ή να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή σας. Και είστε επίσης κουτσομπόληδες. Η καλύτερη διασκέδαση σας είναι να κάνετε τους πάντες άνω-κάτω…    

 

Μέσα στο 2022 θα δείτε να αποδίδουν οι επενδύσεις σας καρπούς στο δεύτερο μισό του χρόνου, όπως και οι καινούργιες σας σχέσεις ή οι παλιές που αναζωογονούνται. Το δίδαγμα της χρονιάς είναι ότι αξίζει τον κόπο να επενδύσει κανείς και να ανοικοδομεί τον κόσμο που τον περιβάλλει με φροντίδα, ώστε στο μέλλον να δει πολλά περισσότερα θετικά αποτελέσματα, ως αποτέλεσμα της ενέργειας που επενδύει.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να την καθημερινότητα σας:

 

26 Δεκεμβρίου 2021 με 15 Φεβρουαρίου 2022: Ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και σας ωθεί να εγκαταλείψετε την ασφάλεια του γνώριμου και να δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι ευκαιρίες για ανάπτυξη. Θα έχετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας, να δοκιμάσετε καινούργια, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα στην ζωή. Το κλειδί της επιτυχίας είναι στην στόχευση των δράσεων σας. Πρέπει να διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια σε συγκεκριμένα πλάνα, για να έχετε πραγματική απόδοση. Αποφύγετε τις υπερβολές, την απληστία και την υπερβολική αυτοπεποίθηση που θα μπορούσαν να θέσουν την προσπάθεια σας σε κίνδυνο. 

 

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου 2022: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου 2022 σε όψη χιαστί με τον δεκανό σας θα σας κάνει να αισθανθείτε ανασφάλεια, νευρικότητα και αναποφασιστικότητα. Ταυτόχρονα όμως σας ωθεί να πραγματοποιήσετε έναν στόχο που ονειρευτήκατε. Εάν καταφέρετε να επικεντρώσετε τις προσπάθειες σας στην επίτευξη ενός και μόνο στόχου, θα είναι πολύ πιο εύκολο να πάρετε αποφάσεις, θα αποβάλετε τις ανασφάλειες σας και θα επέλθει η εσωτερική ισορροπία.

 

8 Μαΐου με 3 Νοεμβρίου: Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας και σας δίνει αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, φέρνει ευκαιρίες και καλή τύχη. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να ξεκινήσετε σπουδές ή μια καινούργια σχέση, να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι, να αναλάβετε μια επαγγελματική δράση ή να ξεκινήσετε μια νομική διεκδίκηση. Θα είναι μια εποχή πνευματικής και υλικής ανάπτυξης. Παρόλα αυτά μην είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις σας, ιδίως την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Δία μεταξύ 29 Ιουλίου και 3 Νοεμβρίου. Η όψη αυτή αφορά μόνο όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 22 και 30 Νοεμβρίου. Θα την βιώσουν όμως οι πάντες του δεκανού σας στα τέλη του χρόνου, που θα επαναληφθεί η όψη.

 

10 Μαΐου με 3 Ιουνίου: Ο ανάδρομος Ερμής επιτείνει το ενδεχόμενο βλαβών στον υπολογιστή σας ή σε συσκευές τηλεπικοινωνίας, αυξάνει την νευρικότητα, φέρνει καθυστερήσεις σε ταξίδια και απώλεια αντικειμένων. Ίσως ακόμη και να κολλήσετε σε πράγματα, να γυρίσει η σκέψη σας στο παρελθόν ή να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν σας. Να είστε προσεκτικοί στην δουλειά σας και αποφύγετε λογομαχίες. Τυχόν επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα είναι ρευστές το διάστημα αυτό και υπάρχει περίπτωση οι συνομιλητές σας μην είναι όσο έντιμοι, όσο φαντάζεστε. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα έντονο την περίοδο που ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον δεκανό σας, μεταξύ 10 και 24 Μαΐου.

 

15 με 24 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον δεκανό σας, που είναι μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου για την συναισθηματική και την ερωτική σας ζωή! Θα είστε πιο γοητευτικοί, χαρισματικοί και δημοφιλείς, πιο τρυφεροί με το ταίρι σας. Είναι επίσης εξαιρετικό χρονικό διάστημα για ερωτικές  περιπέτειες, για διασκέδαση και εξόδους, αλλά και να απολαύσετε την πολυτέλεια και την άνεση του σπιτιού σας ή την συντροφιά παιδιών. Στην δουλειά σας είστε πιο δημιουργικοί, ενώ στα ψώνια και στις οικονομικές σας τοποθετήσεις έχετε την τύχη με το μέρος σας.

 

13 Δεκεμβρίου 2022 με 23 Φεβρουαρίου 2023: Ο Δίας επιστέφει με την όψη τετραγώνου προς τον δεκανό σας, δημιουργώντας την ανάγκη για επέκταση υλική και πνευματική, να πειραματιστείτε και να γνωρίσετε νέα πράγματα, να διασκεδάσετε και να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Προσοχή μόνο στην ανηθικότητα και την υπερηφάνεια σας, γιατί θα σας στοιχίσουν. Ο κίνδυνος θα είναι ακόμη πιο αυξημένος, όταν η περίοδος της ανάδρομης πορείας του Δία θα επιδρά στον δεκανό σας, μεταξύ δηλαδή 22 Οκτωβρίου και 24 Νοεμβρίου.

 

 

 

Β΄ Δεκανός (2-11 Δεκεμβρίου)

 

Στον δεύτερο δεκανό του Τοξότη ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ   και  . Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Δίας, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι ο Άρης.

 

Με κυβερνήτη του δεκανού σας τον Άρη είστε άτομα μαχητικά, αγαπάτε την περιπέτεια και την δράση! Είστε παρορμητικοί, παράτολμοι σε φάσεις, καθώς σας συναρπάζει ο κίνδυνος, με κλίση στα αθλήματα και γενικά σε ότι έχει απαιτεί σωματική δύναμη και τόλμη. Είστε εύστροφοι, δημιουργικοί, με έντονο σαρκασμό και δεν μπορείτε να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα στην καθημερινότητα σας. Λόγω της επιρροής του Άρη έχετε μεγάλη συγγένεια με τον Κριό και είστε μαχητικοί, διεκδικητικοί, με επιχειρηματικές ικανότητες και πρωτοπόρο πνεύμα. Μπορείτε να επιβληθείτε στους γύρω σας και να επιβάλετε τις απόψεις σας με μεγάλη ευκολία, με έντονη πνευματικότητα και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις και τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στην πορεία σας με θάρρος και δυναμισμό. Στα μειονεκτήματα σας ανήκουν οι επιφανειακές σας σχέσεις και η αποστροφή σας στις δεσμεύσεις κάθε μορφής. Ο επιφανειακός επίσης τρόπος που προσεγγίζετε γεγονότα και καταστάσεις, αδιαφορώντας για την ουσία δεν ανήκουν στις πιο φωτεινές σας ιδιότητες.

 

Μέσα στο 2022 η ενέργεια στην ζωή σας μετακινείται και εστιάζει στο πάθος αλλά και στα ισχυρά άτομα που υπάρχουν στην ζωή σας. Υπάρχει η πιθανότητα να δεσμευτείτε κατά κάποιο τρόπο με ένα άτομο, που μπορεί να σας παρέχει υλική ασφάλεια και βοήθεια να πατήσετε σταθερά στα πόδια σας. Θα υπάρχουν επίσης αρκετές υποσχέσεις μέσα στην χρονιά για ενδιαφέρουσες και έντονες ερωτικές συναντήσεις.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

4 Δεκεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου 2021 στον δεκανό σας αναμένεται να είναι υπεύθυνη για μια έκρηξη ενέργειας, φέρνοντας ζωτικότητα και ενθουσιασμό. Θα είναι μια εξαιρετική περίοδος να πραγματοποιήσετε καινούργια ξεκινήματα. Θα μπορείτε να εκφραστείτε το διάστημα αυτό με μεγαλύτερη άνεση, η αυτοπεποίθηση σας  θα είναι τονισμένη και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Το ενδεχόμενο να σχηματίσουν κάποια άτομα σε υψηλά αξιώματα μια θετική εικόνα για σας είναι αυξημένο, κάτι που θα έχει σημαντική επίπτωση στην πορεία της καριέρας σας. 

 

7 Δεκεμβρίου 2021 με 16 Μαρτίου 2022: Ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας, μια όψη που εγγυάται σταθερή πρόοδο για την εκπλήρωση των στόχων σας. Έχετε την υπομονή, την επιμονή αλλά και την ψυχική δύναμη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες. Μπορείτε τώρα να εκφράσετε άφοβα τις ηγετικές σας βλέψεις και θα κληθείτε να αναλάβετε σημαντικά καθήκοντα. Είναι μια περίοδος που θα έχετε επιτυχία, αλλά κυρίως να καταγράψετε πρόοδο στην επίτευξη των μακροχρόνιων στόχων σας. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί για πολλούς από σας και αργότερα μέσα στο έτος, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος.

 

10 Φεβρουαρίου με 28 Μαρτίου: Ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και σας ωθεί να εγκαταλείψετε την ασφάλεια του γνώριμου και να δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι ευκαιρίες για ανάπτυξη. Θα έχετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας, να δοκιμάσετε καινούργια, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα στην ζωή. Το κλειδί της επιτυχίας είναι στην στόχευση των δράσεων σας. Πρέπει να διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια σε συγκεκριμένα πλάνα, για να έχετε πραγματική απόδοση. Αποφύγετε τις υπερβολές, την απληστία και την υπερβολική αυτοπεποίθηση που θα μπορούσαν να θέσουν την προσπάθεια σας σε κίνδυνο. 

 

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου 2022 σχηματίζει χιαστί όψη προς τον δεκανό σας και φέρνει εκνευρισμό, συναισθηματική αστάθεια, απότομες αλλαγές διάθεσης και δυσκολία να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.  Το αυξημένο άγχος σας κάνει να αισθανθείτε ανασφαλείς και αβέβαιοι. Η συναισθηματική σας σταθερότητα θα επανέλθει, εάν καταφέρετε να συμβιβαστείτε με την εποχή και εάν προσαρμόσετε τις δράσεις σας στα δεδομένα της στιγμής.

 

1 Σεπτεμβρίου με 10 Δεκεμβρίου:  Ο Κρόνος σχηματίζει για μια ακόμη φορά όψη εξαγώνου με τον δεκανό σας και φέρνει πρακτικότητα, σοβαρότητα και πειθαρχία στην ζωή σας. Ίσως να σας προσφέρει μια πατρική φιγούρα ή ένας μέντορας συμβουλές και καθοδήγηση. Είναι μια περίοδος σταθερότητας στην ζωή σας, με μειωμένο άγχος. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει αργή αλλά σταθερή πρόοδος και είναι πιθανό να στραφείτε σε μακροχρόνιες επενδύσεις. Οι σχέσεις σας μπορούν να γίνουν πιο σταθερές και δυνατές μέσα από αμοιβαίο σεβασμό και δέσμευση. Η όψη αφορά μόνο τους γεννημένους μεταξύ 9 και 11 Δεκεμβρίου.

 

8 Νοεμβρίου 2022 με 20 Απρίλιου 2023: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2022 σχηματίζει όψη χιαστί με τον δεκανό σας και φέρνει εκνευρισμό, συναισθηματική αστάθεια, απότομες αλλαγές διάθεσης και δυσκολία να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.  Το αυξημένο άγχος σας κάνει να αισθανθείτε ανασφαλείς και αβέβαιοι. Η συναισθηματική σας σταθερότητα θα επανέλθει, εάν καταφέρετε να συμβιβαστείτε με την εποχή και εάν προσαρμόσετε τις δράσεις σας στα δεδομένα της στιγμής.

 

 

Γ΄ Δεκανός (12-21 Δεκεμβρίου)

 

Ο τρίτος δεκανός του Τοξότη αφορά όσους έχουν γεννηθεί από τις 12 μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Δίας, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι ο Ήλιος.

 

Ο Ήλιος προσδίδει στην προσωπικότητα σας λάμψη και ακτινοβολία. Έχετε μια πληθωρική προσωπικότητα, χαρακτηρίζεστε για την ευθυμία σας, και νοιώθετε χαρά για το παραμικρό γύρω σας. Αντιδράτε με αξιοπρέπεια, μεγαλοσύνη, υπερηφάνεια και σταθερότητα σε ότι σας παρουσιαστεί στην ζωή και αποζητάτε την γνώση μέσα από την αποκωδικοποίηση λεπτών φιλοσοφικών εννοιών. Έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση, αγαπάτε ωστόσο την ποσότητα στην ζωή σας αντί να εστιάσετε στην ποιότητα. Ο συνδυασμός Δία-Ήλιου σας προικίζει με αφθονία συναισθημάτων, ζεστό και δοτικό χαρακτήρα. Δεν λείπουν όμως και οι στιγμές αλαζονικής συμπεριφοράς, ειδικά όταν μάχεστε για τα κεκτημένα σας, ενώ σας είναι αδύνατον να παραδεχτείτε τα λάθη ή τις ήττες σας. αγαπάτε την χλιδή, τη καλοπέραση και την πολυτέλεια, ενώ το μειονέκτημα σας είναι ότι αναζητάτε την ευτυχία με ποσοτικά χαρακτηριστικά και όχι ποιοτικά.

 

Το 2022 σας προειδοποιεί να είστε έτοιμοι για κάποιες δραματικές αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας σας με τα άτομα που έχετε στην ζωή σας. δραματικές θα είναι όμως και οι αλλαγές που θα βιώσετε σε φιλικές και οικογενειακές σχέσεις. μια σχέση του παρελθόντος θα επανέλθει στο προσκήνιο κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά, και αναμένεται να είναι για σας ασφαλής και πολλά υποσχόμενη. Κυρίως όμως θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας σ’ αυτό που εσείς θέλατε στην ζωή σας, αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, και κυρίως, να επανασυνδεθείτε με το παρελθόν σας.     

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

2021 με 2025: Ο Ποσειδώνας σχηματίζει όψη τετραγώνου προς τον δεκανό σας και ίσως να σας αποπροσανατολίσει και ενδεχομένως να αναρωτιέστε τι είναι αυτό που πραγματικά αποζητάτε από την ζωή. Το διάστημα επιρροής του Ποσειδώνα μπορεί να σας λείπουν οι φυσικές δυνάμεις, να μην μπορείτε να ενθουσιαστείτε με τίποτε και να μαστίζεστε από ανασφάλεια, σύγχυση και απογοήτευση. Οι σχέσεις μπορεί να είναι απατηλές και να αφήσουν πίσω τους βαθιά τραύματα. Ο Ποσειδώνα θα βρίσκεται σε πλήρη ισχύ φέτος, για όσους γεννήθηκαν μεταξύ 12 και 16 Δεκεμβρίου, ενώ οι υπόλοιποι του δεκανού σας θα αισθανθούν την δύναμη κρούσης του από το 2023 και μετά.

 

19 Νοεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου σχηματίζει όψη χιαστί με τον δεκανό σας,  μια όψη που μπορεί να προκαλέσει εναλλαγές στην διάθεση, αδυναμία χαλάρωσης ή να επιτείνει την αίσθηση του ανικανοποίητου. Το διαρκές στρες μπορεί να έχει σαν συνέπεια την αύξηση της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας σας. Θα πρέπει να μάθετε να προσαρμόζεστε και να συμβιβάζεστε για να καταφέρετε να διατηρήσετε μια στοιχειώδη ψυχική ισορροπία, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό τις κρίσεις.

 

7 Μαρτίου με 20 Σεπτεμβρίου: Ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει πρακτικότητα, σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση. Ίσως να δεχτείτε συμβουλές και καθοδήγηση από ένα αντρικό πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, μια πατρική φιγούρα, ή να γίνετε εσείς μέντορας για κάποιο άλλο πρόσωπο. Είναι για σας μια περίοδος σταθερότητας και χαμηλού στρες. Θα καταγράψετε αργή αλλά σταθερή πρόοδο στα οικονομικά σας και σε τυχόν επενδύσεις σας, εστιάζοντας κυρίως στην μακροχρόνια κερδοφορία. Οι δε σχέσεις σας ενισχύονται και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Οι παρούσες προβλέψεις αφορούν κυρίως όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 12 και 17 Δεκεμβρίου. Η όψη θα επαναληφθεί αργότερα μέσα στο 2022 και θα αφορά τους πάντες του τρίτου δεκανού.

 

24 Μαρτίου με 13 Μαΐου:  Ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και σας ωθεί να εγκαταλείψετε την ασφάλεια του γνώριμου και να δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι ευκαιρίες για ανάπτυξη. Θα έχετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας, να δοκιμάσετε καινούργια, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα στην ζωή. Το κλειδί της επιτυχίας είναι στην στόχευση των δράσεων σας. Πρέπει να διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια σε συγκεκριμένα πλάνα, για να έχετε πραγματική απόδοση. Αποφύγετε τις υπερβολές, την απληστία και την υπερβολική αυτοπεποίθηση που θα μπορούσαν να θέσουν την προσπάθεια σας σε κίνδυνο.  Κάποιοι από εσάς θα έχετε επανάληψη της όψης αργότερα μέσα στην χρονιά με τον Δία πλέον ανάδρομο.

 

2 με 23 Απριλίου:  Ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 12.04 και φέρνει αυξημένο ρίσκο για απογοητεύσεις ή και ταπεινώσεις, εάν είστε υπερβολικά αισιόδοξοι. Το ενδεχόμενο εξαπάτησης είναι πολύ μεγάλο τις μέρες αυτές, γι’ αυτό προσέξτε στην εμπιστοσύνη που δείχνετε σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ίσως να γίνετε λίγο παρανοϊκοί, αλλά είναι σίγουρο ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε τα άτομα που γνωρίζετε καλά  και για πολύ καιρό. Θα πρέπει να αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια, τα ναρκωτικά και τ. ην συμμετοχή σας σε μικρές ή μεγαλύτερες απάτες.

 

22 Οκτωβρίου με 26 Δεκεμβρίου: Ο Δίας επιστέφει με την όψη τετραγώνου προς τον δεκανό σας, δημιουργώντας την ανάγκη για επέκταση υλική και πνευματική, να πειραματιστείτε και να γνωρίσετε νέα πράγματα, να διασκεδάσετε και να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Προσοχή μόνο στην ανηθικότητα και την υπερηφάνεια σας, γιατί θα σας στοιχίσουν. Ο κίνδυνος θα είναι ακόμη πιο αυξημένος, όταν η περίοδος της ανάδρομης πορείας του Δία θα επιδρά στον δεκανό σας, μεταξύ δηλαδή 22 Οκτωβρίου και 24 Νοεμβρίου. Η παρούσα όψη αφορά μόνο όσους γεννήθηκαν μεταξύ 19 και 21 Δεκεμβρίου!

 

25 Νοεμβρίου 2022 με 12 Μαρτίου 2023: Ο Κρόνος εξαγωνίζει τον δεκανό σας δεύτερη φορά μέσα στο έτος και σηματοδοτεί μια εποχή για σταθερή πρόοδο αναφορικά με τα μακροχρόνια σχέδια σας. Έχετε την υπομονή και την αντοχή, καθώς και αρκετή αυτοπεποίθηση στις ικανότητες σας να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας δώσουν την δυνατότητα να επιδείξετε τις αρχηγικές σας ικανότητες και ίσως κληθείτε να αναλάβετε μια σημαντική θέση. Είναι μια περίοδος που θα δουλέψετε για την ολοκλήρωση των μακροχρόνιων στόχων σας.

 

Καλή, ειρηνική και δημιουργική χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.