Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Ζώδια : Δεκέμβριος 2021 Τα χαμόγελα της Αφροδίτης από την Αλίντα Κανάκη !


Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη από τις 5 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση που δεν την κάνει να αισθάνεται άνετα, και θα ολοκληρώσει την διέλευση της αυτή μόλις στις 6 Μαρτίου, λόγω και της εμβόλιμης ανάδρομης πορείας της. Μέσα στον Δεκέμβριο ωστόσο σχηματίζει κάποιες θετικές όψεις με άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, που μας επιτρέπουν να χαμογελάσουμε κάπως στα συναισθηματικά μας, κυρίως όσοι ανήκουν στα ζώδια της Παρθένου, του Καρκίνου, των Διδύμων, του Ταύρου και του Κριού.

Παρθένοι

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος ρομαντισμό και φλερτ για το ζώδιο σας! Θα βγείτε ραντεβού, θα γνωρίσετε κόσμο και θα σας εξομολογηθούν τον έρωτας τους ή θα δεχτείτε δώρα αγάπης. Οι ελεύθεροι θα ξεκινήσετε ένα νέο έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι θα εμβαθύνετε την σχέση σας με το ταίρι σας. Όσοι αναζητούσατε το τέλειο ταίρι, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να το γνωρίσετε, μόνο που θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε λίγο τις υπέρμετρες απαιτήσεις σας καθώς και να δαμάσετε τα ξεσπάσματα ζήλιας για να μην το χάσετε πριν αρχίσει το καλό. Στα τέλη του μήνα ή ανάδρομη πλέον Αφροδίτη συναντά τον Ερμή και τον Πλούτωνα και το διάστημα αυτό συνιστάται να προσέχετε τις αντιδράσεις και τα λεγόμενα σας. Ακόμη και το παραμικρό μπορεί να εκληφθεί σαν επιθετική αντίδραση από την πλευρά σας και να υπάρξουν προστριβές που θα κλιμακωθούν. Οι έρωτες που γεννιούνται δε με ανάδρομη Αφροδίτη είναι παθιασμένοι, σπάνια όμως αντέχουν στον χρόνο.

Καρκίνοι

Ο Δεκέμβριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τα συναισθηματικά σας! Οι παντρεμένοι θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν λίγο ρομαντισμό στην ζωή τους και να αναζωογονήσουν την ερωτική τους ζωή. Όσοι βρίσκονται ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση, μέσα στον μήνα θα θελήσουν να περάσουν στο επόμενο λογικό εξελικτικό στάδιο της σχέσης τους, είτε με μια συγκατοίκηση, είτε λαμβάνοντας την απόφαση να παντρευτούν. Για αρκετούς από σας είναι πιθανός ένας πολιτικός γάμος που μπορεί να υλοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την λήψη της απόφασης. Όσο για τους αδέσμευτους, θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν το άτομο των ονείρων τους, και ίσως να υπάρξουν περισσότεροι από ένας υποψήφιοι, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας. Το άτομο που θα συναντήσετε είναι πολύ πιθανό να είναι δημιουργικό, να έχει καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και να του αρέσει η όμορφη και άνετη ζωή, ενώ η γνωριμία σας μπορεί να προκύψει από έναν ιστότοπο γνωριμιών.

Δίδυμοι

Ένας μήνας αγάπης αλλά και πάθους σας περιμένει, με έντονα συναισθήματα, θετικά και αρνητικά να διαδέχονται το ένα το άλλο. Θα υπάρξουν οι όμορφες και ρομαντικές στιγμές, οι αποδράσεις και τα ρομαντικά γεύματα, αλλά θα υπάρξει και έντονη ζήλια, κτητικότητα και συναισθηματικές εκρήξεις από την πλευρά σας. Το ενδεχόμενο να απατήσετε ή να σας απατήσουν είναι εξαιρετικά αυξημένο μέσα στον Δεκέμβριο! Η ανασφάλεια σας μπορεί να σας οδηγήσει να παρακολουθήσετε το ταίρι σας ή να προσλάβετε έναν ιδιωτικό ντεντέκτιβ να παρακολουθεί τις κινήσεις του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχετε ευκαιρίες να δημιουργήσετε μια νέα σχέση και ο εκλεκτός της καρδιάς σας υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι εισοδηματίας, τραπεζίτης ή μεγαλοεπιχειρηματίας. Προσέξτε ωστόσο τα συναισθηματικά σας ξεσπάσματα για να μην χαλάσετε κάτι καλό εν τη γενέσει του.  

Ταύροι

Ο Δεκέμβριος και οι θετικές όψεις του κυβερνήτη σας υπόσχονται καλή τύχη στην αγάπη, ενδιαφέροντα ταξίδια και διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων. Κάποιοι μπορεί να ερωτευτείτε έναν αλλοδαπό, κάποιοι άλλοι έναν εκπρόσωπο μιας διαφορετικής κουλτούρας, πιθανά σε ένα ταξίδι. Ο νέος σας σύντροφος θα είναι στις περισσότερες φορές και ο πνευματικός σας δάσκαλος ή καθοδηγητής, αυτός που θα σας μυήσει σε ένα πιο πνευματικό τρόπο ζωής. Γι’ αυτό οι πιθανότητες να προσελκύσετε έναν καθηγητή πανεπιστημίου, έναν ιερέα, έναν ταξιδευτή ή ένα άτομο των μέσων ενημέρωσης είναι πολύ μεγάλες. Θα υπάρξει πάθος στην σχέση, αλλά και στοργή και διανοητική επικοινωνία. Προς τα τέλη του μήνα ο κύκλος των επαφών σας μπορεί να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο και να υπάρξουν πολλές νέες γνωριμίες.

Κριοί

Εάν έχετε θέσει σκοπό της ζωής σας να βρείτε τον απόλυτο έρωτα, τον Δεκέμβριο έχετε μεγάλες πιθανότητες να τα καταφέρετε! Τον μελλοντικό σας γαμήλιο σύντροφο μπορεί να τον γνωρίσετε στην δουλειά, σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σε μια κλειστή συγκέντρωση επαγγελματικής φύσης ή σε ένα σεμινάριο που θα παρακολουθήσετε. Ενδεχομένως όμως να είναι και το αφεντικό σας. Θα είναι ένα άτομο πολύ πιο ώριμο και έμπειρο από σας αλλά και αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας και στην αρχή της γνωριμίας ή της σχέσης σας θα προσπαθήσει να κρατήσει κάποιες αποστάσεις. Δεν θα μπορέσει να κάμψει όμως την αποφασιστικότητα σας, οπότε αργά ή γρήγορα θα ενδώσει.

Αλίντα Κανάκη     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.