Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Άλογο 2022 Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου



Στο κινέζικο ζώδιο του Αλόγου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, στις οποίες αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

 

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

 

2014               31.01.2014 – 18.02.2015                ξύλο

2002               12.02.2002 – 31.01.2003                νερό

1990               27.01.1990 – 14.02.1991                μέταλλο

1978               07.02.1978 – 27.01.1979                γη

1966               21.01.1966 – 08.02.1967                φωτιά

1954               03.02.1954 – 23.01.1955                ξύλο

1942               15.02.1942 – 04.02.1943                νερό

1930               10.01.1930 – 16.02.1931                μέταλλο

 

 

Άλογο 2022 – Συναισθηματικά

 

Το έτος του Τίγρη μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μια νέας ιστορίας αγάπης για το ζώδιο του Αλόγου μέσα στο σεληνιακό 2022. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για παθιασμένες γνωριμίες και σχέσεις για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, πολλές από τις οποίες θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια πάρτι ή φιλικών και κοινωνικών συναντήσεων. Χάρις στις δεξιότητες και τα χαρίσματα σας, δεν θα δυσκολευτείτε να εδραιώσετε νέες συναισθηματικές σχέσεις με άτομα με τελείως διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας. Όσο για τους δεσμευμένους και παντρεμένους, έχετε να αντιμετωπίσετε μέσα στο 2022 κάποιες δυσκολίες στην κοινή σας πορεία. Ένα διαρκές σημείο τριβής μέσα στην χρονιά με το ταίρι σας μπορεί να αφορά ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας του νοικοκυριού σας. Και ας μην ξεχνάμε το μουλαρίσιο πείσμα σας, που το παραμικρό πρόβλημα μπορεί να το μετατρέψει σε μέγα ζήτημα. Ίσως να αποφασίσετε να αναλάβετε εσείς κάποιες υποχρεώσεις του σπιτιού, χωρίς όμως να συνεννοηθείτε πρωτύτερα με το ταίρι σας, κάτι που θα αποτελεί αιτία πολέμου! Προσπαθήσετε να αποφύγετε προκλητικές ενέργειες και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα από κοινού με τον σύντροφό σας, για να μην φτάσετε στην οριστική διάλυση της σχέσης ή του γάμου σας λόγω των συνεχών εντάσεων.    

 

Άλογο 2022 – Επαγγελματικά

 

Ο Τίγρης, το ζώδιο του έτους, είναι συμβατό με το δικό σας, που σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να βελτιώσετε την καριέρα και τα οικονομικά σας μέσα στην χρονιά αυτή. Τα επαγγελματικά ταξίδια μπορούν να ανοίξουν νέες πόρτες για καινούργια εισοδήματα για το ζώδιο σας, μέσα από καινούργιες συμφωνίες, συμμαχίες ή από την υπογραφή νέων συμβάσεων. Εάν έχετε εργαστεί ευσυνείδητα την προηγούμενη χρονιά, θα ανοίξουν οι δρόμοι της επιτυχίας μπροστά σας. Οι δυνατότητες θα είναι τόσες πολλές, που θα χρειαστεί να επιλέξετε το πιο πρόσφορο για σας μονοπάτι, σύμφωνα με τις επιδιώξεις και τους στόχους καριέρας που έχετε.

 

Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι το έτος του Τίγρη φέρνει συχνά συγκρούσεις και αντιπαλότητες, τις οποίες όμως μπορείτε να αποσοβήσετε με την διπλωματία που έχετε και την ευελιξία που θα χρειαστεί να επιδείξετε, όταν θα διαπραγματεύεστε σημαντικά ζητήματα. Μέσα στην χρονιά θα υπάρξουν περίοδοι ύφεσης της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, ώστε να είστε έτοιμοι για νέες εξορμήσεις. Γύρω σας θα καταφέρετε μέσα στην χρονιά να συγκεντρώσετε άτομα που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία δουλειάς με σας, καθώς και κοινά οράματα, κάτι που θα σας βοηθήσει αφάνταστα να πετύχετε τους στόχους σας.       

 

 

Άλογο 2022 – Υγεία και ευεξία

 

Κατά το κινέζικο ωροσκόπιο, τα Άλογα θα αντιμετωπίσουν μέσα στο σεληνιακό έτους του υδάτινου Τίγρη πρόβλημα που θα αφορά την έλλειψη βιταμινών. Είτε προσλαμβάνετε βιταμίνες σε χάπια, είτε όχι, τώρα θα πρέπει να επανεξετάσετε την σχέση σας με το φαγητό. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες και εντάξτε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία στην διατροφή σας.  Αφιερώστε χρόνο στην προετοιμασία των γευμάτων σας, αποφεύγοντας τα πρόχειρα φαγητά και τις προμαγειρεμένες τροφές.

 

Άλογο 2022 – Τσάκρα

 

Κατά το κινέζικο ωροσκόπιο, το τσάκρα που αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας κατά το σεληνιακό έτος του υδάτινου Τίγρη, είναι αυτό της καρδίας. Η εύρυθμη λειτουργία του θα έχει σαν αποτέλεσμα να βελτιωθεί η ποιότητα του λόγου σας και θα επιτρέψει να φανεί σε όλο της το μεγαλείο η ειλικρίνεια, η γοητεία και καλοσύνη σας. Σε επίπεδο καριέρας, το τσάκρα της καρδιάς θα σας επιτρέψει να βρείτε μια δουλειά που να αγαπάτε. Θα σας βοηθήσει επίσης να εργαστείτε αρμονικά μέσα σε μεγάλα σύνολα ή σε έργα κλίμακας, όπου η συλλογική προσπάθεια είναι απαραίτητη. Νοητικά θα σας επιτρέψει να ξεχωρίσετε τις ουτοπικές σας επιδιώξεις από τις λογικές και ρεαλιστικές φιλοδοξίες, ώστε να μπορέσετε να κυνηγήσετε το όνειρό σας. Θα φέρει επίσης ποιοτικούς ανθρώπους στην ζωή σας, που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε μια γαλήνια ατμόσφαιρα στην προσωπική σας ζωή. Τα τρόφιμα ή μπαχαρικά που βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του τσάκρα της καρδιάς είναι το μπρόκολο, τα σμέουρα, τα αμύγδαλα, το γαρύφαλλο και ο βασιλικός. 

 

 

Άλογο 2022 – Τυχερά χρώματα και τυχεροί μήνες

 

Σύμφωνα με τον φένγκ σούι, τα τυχερά χρώματα σας για το σεληνιακό έτος του υδάτινου Τίγρη είναι το πράσινο του πεύκου, το πράσινο του μαλαχίτη και το κρεμ. Όσο για τους τυχερούς σας μήνες, αυτοί είναι ο Φεβρουάριος, ο μήνας του Τίγρη, ο Ιούνιος, ο μήνας σας, ο Ιούλιος, ο μήνας του Προβάτου και ο Οκτώβριος, ο μήνας του Σκύλου. Προσοχή θα χρειαστεί κατά τον Δεκέμβριο, τον μήνα του Αρουραίου, από ατυχίες, κακοτοπιές και αναποδιές.

 

Άλογο 2022 – Προστατευτικά πετρώματα

 

Για προστασία από τις κακές ενέργειες του έτους αλλά και προσέλκυση εύνοιας της τύχης, συνιστώνται από το φένγκ σούι για το ζώδιο σας τα πετρώματα του λαμπραδορίτη και του μαλαχίτη. Ο λαμπραδορίτης είναι μια πέτρα προστασίας, ιδανική για όσους εκπροσώπους του ζωδίου σας θέλουν να ξεφύγουν από την μοναξιά τους και να προσελκύσουν κόσμο γύρω τους. Ο κρύσταλλος αυτός, οι χρωματικές αποχρώσεις του οποίου κυμαίνονται μεταξύ μπλε και πράσινου, ευεργετούν όσους τον φορούν με την ικανότητα να χαίρονται και να εκτιμούν την συντροφιά των γύρω του. Στην επαγγελματική σας ζωή ο λαμπραδορίτης σας επιτρέπει να εκτιμήσετε την διαφορετική γνώμη των γύρω σας, ακόμη και αν δεν συμφωνείτε με αυτή, ενώ στην συναισθηματική σας ζωή, η παρουσία του κρυστάλλου δημιουργεί ένα προστατευτικό περίβλημα γύρω σας, ώστε να μην σας βλάπτουν οι αρνητικές ενέργειες των ατόμων που συναντάτε ή συναναστρέφεστε.

 

Στον μαλαχίτη έχουν αποδοθεί πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Φορώντας τον κατάσαρκα βελτιώνει την ομιλία, ώστε να είναι καθαρή, σίγουρη και να έχει ροή ο λόγος σας. Στην συναισθηματική ζωή διαδραματίζει καταπραϋντικό ρόλο και αποδεικνύεται σωτήριος σε έναν χωρισμό ή μια συναισθηματική απόρριψη, καθώς βοηθάει να αποδεχτεί κανείς το τετελεσμένο. Επουλώνει ψυχικά τραύματα και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, ώστε να μπορέσει κανείς να ξεφύγει από τις μαύρες σκέψεις και να ξαναχτίσει την ζωή του.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 3, 7

Τυχερά λουλούδια: άνθος κάλλας, ζαντεδέσκια και γιασεμί

Τυχερές κατευθύνσεις: ανατολικά, δυτικά και νοτιοδυτικά

Άτυχοι αριθμοί: 1, 5 και 6

Άτυχες κατευθύνσεις: βόρεια και βορειοδυτικά

 

 

 

Άλογο 2022 – Συμβουλή έτους

 

Άλογο με στοιχείο το ξύλο: Φροντίστε τον εαυτό σας!

Άλογο με στοιχείο τη φωτιά: Μειώστε ταχύτητα για καλύτερο έλεγχο των πεπραγμένων σας.

Άλογο με στοιχείο τη γη: Ανοικοδομήστε με ακρίβεια και πίστη.

Άλογο με στοιχείο το μέταλλο: Διατηρήστε θετική στάση, παρά τις δύσκολες περιστάσεις.

Άλογο με στοιχείο το νερό: Κινηθείτε έξυπνα!

 

Καλή κινέζικη χρονιά του Τίγρη!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.