Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !


 

Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες βδομάδες του πρώτου μήνα της άνοιξης στον 12ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, που σας παροτρύνει να εστιάσετε την προσοχή σας στην εσωτερική σας, πνευματική ζωή, ώστε να ισορροπήσετε και να βελτιωθείτε. Είναι μια περίοδος που συνιστάται να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ, να μείνετε μακριά από τα φώτα αλλά και από διενέξεις. Είναι για σας μια στιγμή ανάπαυλας και προετοιμασίας νέων επιτευγμάτων. Μέσα στον μήνα θα προσπαθήσετε να αναπτύξετε νέες στρατηγικές, να επεξεργαστείτε καινούργια σχέδια δράσης, τα οποία συνιστάται να μην κοινοποιήσετε μέχρι να έρθει η ώρα της υλοποίησης. Δείτε γύρω σας και αποφασίστε τι σας είναι πολύτιμο και αποτελεί την άγκυρα και την ασφάλεια σας στην ζωή, αλλά και τι είναι περιττό και έχει έρθει η ώρα να απαλλαγείτε από αυτό. Αφήστε πίσω σας χωρίς ενοχές τις καταστάσεις που έχετε ξεπεράσει. Ο Ερμής θα βρίσκεται την πρώτη βδομάδα του Μαρτίου στον 11ο οίκο σας, για να κάνει ένα γρήγορο πέρασμα μέσα από τον 12ο  μέχρι τις 27 Μαρτίου και να βρεθεί στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο στο κλείσιμο του μήνα. Οι διελεύσεις του Ερμή δηλώνουν ότι ο μήνας αυτός ίσως να αποδειχτεί λίγο δύσκολος για το ζώδιο σας, μια και θα επικρατεί ηρεμία. Κάποιες δράσεις θα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ για κάποιες νέες δεν θα έχει φτάσει ακόμη η στιγμή της υλοποίησης τους. Χρησιμοποιείστε τον διαθέσιμο σας χρόνο για βελτίωση των σχεδίων σας αλλά και για προσωπική σας ενδοσκόπηση ή αξιολόγηση των μέχρι στιγμής δράσεων σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Στις 6 Μαρτίου μετακινείται επιτέλους η Αφροδίτη στον Υδροχόο και στον 11ο οίκο σας, μετά από πολλούς μήνες παραμονής της στο ζώδιο του Αιγόκερου. Τον Μάρτιο λοιπόν και με βάση την μετακίνηση αυτή θα έχετε πολύ μεγαλύτερη διάθεση να βγείτε έξω, να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά ή να συμμετέχετε στην δημόσια ζωή. Σε κάποια δε από τις εξορμήσεις αυτές είναι αυξημένο το ενδεχόμενο να σας περιμένει ένα ερωτικό σκίρτημα, μια ρομαντική συνάντηση με ένα άτομο που θα μοιράζεται κοινά ιδεώδη με σας. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν προβλέπουν οι πλανήτες για σας προσωπικά κάποιο νέο ρομαντικό ενδιαφέρον, ο μήνας θα είναι θετικός, καθώς θα περάσετε όμορφα με φίλους, κάνοντας αυτό που πραγματικά σας αρέσει, χωρίς καταπιέσεις και περιορισμούς.

  

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται μέχρι τις 20 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 11ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας στο επίκεντρο της ζωής σας ότι σχετίζεται με κοινωνικές σχέσεις, ομαδικές δραστηριότητες αλλά και την ανάγκη σας για συνδιαλλαγές και επαφές. Η επιτυχία μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό από συλλογικές δράσεις ή έργα ή μέσα από μια δραστηριότητα που θα ξεκινήσετε με φιλικά πρόσωπα. Μέσα στον Μάρτιο θα σας είναι πολύ πιο εύκολο  να δημιουργήσετε νέες επαφές, ενώ παράλληλα έχετε την δυνατότητα να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, ιδίως εάν λάμβανε υπόψη σας κάποιες κοινωνικές ευαισθησίες ή παραμέτρους. Με άλλα λόγια όσα περισσότερα προσφέρατε στο κοινωνικό σύνολο ή στην κοινότητά σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανταμοιβή που θα απολαύσετε. Ο Ερμής φαίνεται να τρέχει με υψηλές ταχύτητες μέσα στον Μάρτιο και θα διέρχεται τον 10ο οίκο σας μέχρι τις 10/3, για να περάσει μετά στον 11ο έως τις 27/3 και να καταλήξει στο κλείσιμο του μήνα στον 12ο ηλιακό σας οίκο. Λόγω των ταχύτατων περασμάτων του, οι ενέργειες του θα είναι μάλλον ανάμικτες και το αντίκτυπο του στις δουλειές σας δεν θα είναι άξιο λόγου. Καλό είναι ωστόσο να ασχοληθείτε μέσα στον μήνα με την προσέλκυση  νέων συνεργατών, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, χορηγών ή επενδυτών στην επιχείρηση σας και την σύναψη των ανάλογων συμφωνιών. Μέσα στον μήνα οι συμφωνίες αυτές μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικά πετυχημένες. Θα μπορέσετε εύκολα να ξυπνήσετε τον ενθουσιασμό των γύρω σας και να τους προσελκύσετε στην δουλειά σας. Στο τέλος του μήνα καλό θα ήταν να κάνετε έναν έλεγχο πεπραγμένων και ένα μίνι απολογισμό, για να ξέρετε πως θα συνεχίσετε.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Στις 6 Μαρτίου μετακινείται επιτέλους η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και τον 9ο οίκο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο. Ωστόσο μέσα στον Μάρτιο θα είστε εξαιρετικά απασχολημένοι με την δουλειά, την καριέρα σας ή θα κυνηγάτε μανιωδώς την επίτευξη κάποιων συγκεκριμένων στόχων, που οι ρομαντικές σας σχέσεις περνάνε αυτόματα στο παρασκήνιο. Κάποιο όμως μεταξύ σας ενδεχομένως να πετύχουν αυτό που κυνηγούν σε επίπεδο καριέρα, εξαιτίας ή με την βοήθεια της ερωτικής τους σχέσης. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο μπορεί οι ελεύθεροι του ζωδίου σας να ξεκινήσετε μια νέα ρομαντική σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, από ανώτερη κοινωνική θέση ή που κατέχει θέση εξουσίας.

 

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Στον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος) θα βρίσκεται ο Ήλιος κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του Μαρτίου και θα διακατέχεστε από την ανάγκη να αναγνωρίσουν την δουλειά σας, να ξεχωρίσετε από τους συναδέλφους σας και να αποκτήσετε φήμη στον χώρο σας. Στον αγώνα σας όμως για αναγνώριση, στην κατάκτηση δύναμης και εξουσίας, δεν θα σας περνάει από το μυαλό, ότι θα φορτωθείτε με πολλές περισσότερες ευθύνες και να σηκώσετε μεγαλύτερο φόρτο δουλειάς. Η δουλειά σας απορροφά απόλυτα το διάστημα αυτό, με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στην οικογενειακή σας ζωή λόγω της παραμέλησης των καθηκόντων  σας. Ο Ερμής θα βρίσκεται τις πρώτες μέρες Μαρτίου στον 9ο  ηλιακό σας οίκο για να μετακινηθεί μεταξύ 10 και 27.3 στον 10ο , και να καταλήξει τις τελευταίες μέρες του μήνα στον 11ο. Με τις τόσο γρήγορες διελεύσεις του δεν θα είναι σε θέση να αφήσει το στίγμα του στα επαγγελματικά σας, μπορεί ωστόσο μέσα τι πρώτες μέρες του Μαρτίου θα έχετε κάποια νέα και πρωτότυπη ιδέα, για την ανάπτυξη της οποίας θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο μέσα στο μήνα. Αναζητήσετε συμμάχους στην προσπάθεια σας προς τα μέσα του μήνα και παρουσιάστε τους τις ιδέες σας, γιατί μπορεί να θελήσουν να σας στηρίξουν. Τις τελευταίες μέρες δεν αποκλείεται να βρείτε εθελοντές που θα προσφερθούν να συστρατευθούν αμισθί στην προσπάθεια σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ξυπνώντας την διάθεση σας για εξερεύνηση και περιπέτεια. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα πρέπει να βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε την ανάγκη σας αυτή, δοκιμάζοντας μια καινούργια δραστηριότητα με το ταίρι σας που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Για στην αντίθετη περίπτωση θα βαριέστε και θα πέφτετε ψυχολογικά. Όσο για τους αδέσμευτους, το διάστημα αυτό θα σας προσελκύουν άτομα από διαφορετικό πολιτιστικό περιβάλλον, πρόσωπα που έχουν μια ασυνήθιστη δραστηριότητα ή έχουν έναν αντισυμβατικό, ασυνήθιστο τρόπο ζωής που μπορούν να σας προσφέρουν καινούργιες εμπειρίες ζωής. Οι συνηθισμένοι άνθρωποι και οι κλασσικές σχέσεις σας προκαλούν πλήξη και ανία και αναζητάτε κάτι που θα σας ταξιδέψει, έστω και νοητικά. 

 

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο διάστημα του Μαρτίου στον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, εκπαίδευση, ταξίδια) και το διάστημα αυτό πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα επενδύσουν στην εκπαίδευση τους και στην απόκτηση νεών γνώσεων ή επαγγελματικών δεξιοτήτων. Είναι μια περίοδος κατανόησης του κόσμου γύρω σας, μέσα από εξερεύνηση νέων γνωστικών μονοπατιών, καθαρά διανοητικών. Κάποιο μεταξύ σας θα ενδιαφερθούν για κάποιο είδος πνευματικής διαδικασίας, που σε κάποιες περιπτώσεις θα συνδέεται με θρησκευτικές παραδόσεις, σε κάποιες άλλες ενδεχομένως με new age κινήματα αφύπνισης. Ο Ερμής θα βρίσκεται κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη στον 8ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει μεταξύ 10.3 και 27.3 στον 9ο και να καταλήξει τις τελευταίες μέρες του μήνα στον 10ο. Τα περάσματα αυτά δεν θα είναι τα πιο εύκολα ή ευχάριστα για το ζώδιο σας και συνιστάται να είστε προσεκτικοί, ιδίως στις αρχές του μήνα. Προς τα μέσα του μήνα ίσως αισθανθείτε ότι έχετε γνωστικά κενά στην δουλειά σας και να αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια σεμινάρια ή εξειδικευμένα μαθήματα να καλύψετε τα κενά. Από τα τέλη του μήνα και μετά, με τον Ερμή στον 10ο ηλιακό σας οίκο θα έχει έρθει η χρονική στιγμή να σκεφτείτε σοβαρά την καριέρα σας και να οργανώσετε την επόμενη μέρα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα εισέλθει στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας στις 6 του μήνα, όπου και θα παραμένει μέχρι τις αρχές Απριλίου, γεννώντας σας την επιθυμία για περιπέτεια και ανανέωση της σεξουαλικής σας ζωής. Οι δεσμευμένοι θα αισθανθούν έντονα το βάρος της ρουτίνας το διάστημα αυτό, ειδικά στην σεξουαλική τους ζωή, και θα θελήσουν να δώσουν μια νέα πνοή, δοκιμάζοντας νέους τρόπους έκφρασης. Θα αισθάνονται όμως και κάποιες ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να κρύβουν επιμελώς τα βαθύτερα συναισθήματά τους από τον σύντροφό τους. Οι αδέσμευτοι αναζητούν την περίοδο αυτή σχέσεις που να είναι συναρπαστικές και σεξουαλικά εκρηκτικές και όπου βρουν τον συνδυασμό αυτό θα ρίξουν άγκυρα, τουλάχιστον για το επόμενο χρονικό διάστημα.   

 

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Με τον Ήλιο στο 8 σπίτι σας (σεξ και πάθη) κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, η ανάγκη σας για το νέο, το ασυνήθιστο και το πρωτόγνωρο είναι μεγάλη. Θέλετε να γνωρίσετε σε βάθος καινούργια πράγματα, να βιώσετε μη συμβατικές καταστάσεις, να ξεφύγετε από την μονότονη πραγματικότητα σας και να γνωρίσετε άγνωστες για σας πτυχές της ζωής. Μπορεί να ασχοληθείτε με την αυτό-βελτίωση σας το διάστημα αυτό, επενδύοντας χρόνο και προσπάθεια να διεισδύσετε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Ίσως δε, να σας προσελκύουν άγνωστοι και απαγορευμένοι τομείς της ζωής, μεταφυσικά ζητήματα ή οι αποκρυφιστικές τέχνες. Και καθώς το πνεύμα ξυπνά και οι γνώσεις γίνονται πιο βαθιές και ουσιαστικές, γεννάται η ανάγκη για αλλαγές στην ζωή σας που θα συμβάλλουν στην πνευματική σας ανάπτυξη. Ο Ερμής πραγματοποιεί μέσα στον Μάρτιο γρήγορα περάσματα, αγγίζοντας τρείς οίκους σας, τον 7ο κατά το πρώτο δεκαήμερο, τον 8ο μεταξύ 10-27.3, για να καταλήξει τις τελευταίες μέρες του Μάρτη στον 9ο. Μέσα στον μήνα συνιστάται να κάνετε προσεκτικό οικονομικό προγραμματισμό, ειδικά εάν έχετε την δικά σας επιχείρηση και να αναπτύξετε νέες στρατηγικές των δραστηριοτήτων σας. Σύμμαχός σας θα είναι η οξεία σας διαίσθηση που θα σας επιτρέπει να «διαβάζετε» τους συνομιλητές σας, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να σας παραπλανήσουν ή να σας εξαπατήσουν.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 7ο οίκο, φέρνοντας στο προσκήνιο την σχέση ή τον γάμος σας, όσοι είστε σε μόνιμη σχέση. Είναι το διάστημα που ο ρόλος του συντρόφου σας αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα στην ζωή σας, σε κάποιες φορές και για την επαγγελματική σας επιβίωση ή εξέλιξη. Διαφωνίες θα υπάρχουν μεταξύ των συντρόφων, η Αφροδίτη όμως από την θέση της αυτή φροντίζει να βρεθούν συναινετικές λύσεις που να δημιουργούν ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση, το διάστημα αυτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε ή να αποδεχτείτε μια πρόταση γάμου ή να παντρευτείτε σε μια τελετή αστραπή. Όσο για τους αδέσμευτους, το βάρος της μοναξιάς θα είναι αρκετά μεγάλο τον Μάρτιο, οι πολλές σας όμως επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα αφήνουν πολλά χρονικά περιθώρια να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε κόσμο.

 

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει τις τρείς πρώτες βδομάδες του μήνα στον 7ο ηλιακό σας οίκο (συνεργασίες, συνεταιρισμοί, γάμοι) τονίζοντας την ανάγκη συνεργασίας για να μπορέσετε να πετύχετε τα όσα επιθυμείτε. Και η σχέση σας σε συναισθηματικό επίπεδο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο το διάστημα αυτό, καθώς η επιρροή τους συντρόφου σας αυξάνεται σημαντικά. Ίσως σε κάποιες επαγγελματικές σας προσπάθειες να χρειαστείτε την στήριξη ή την ενεργή συμμετοχή του. Εάν είστε αδέσμευτοι, την στήριξη αυτή μπορεί να σας την προσφέρει μια ισχυρή επαγγελματική συμμαχία ή μια δυνατή φιλία. Ο Ερμής θα συνεχίσει κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη να κινείται μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υπηρεσίες, υγεία, εργασία), για να περάσει μεταξύ 10 και 27.3 στον 7ο και να καταλήξει τις τελευταίες μέρες στον 8ο. Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα ψηλά γράμματα τυχόν συμφωνιών που θα κληθείτε να υπογράψετε. Το δεύτερο μέρος του Μάρτη θα κυλίσει με πολλές επαφές και συζητήσεις με έναν επαγγελματικό συνεργάτη, με τον οποίο έχετε διαφορές απόψεων. Ίσως να σας εκπλήξει η εξέλιξη των συνομιλιών, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να αμβλύνει την σκληρή του στάση και να θελήσει να δει τα ζητήματα και από την δική σας πλευρά.  

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρους του μήνα στον 6ο ηλιακό σας οίκο, τον τομέα της ζωής σας που αφορά την υγεία και την εργασία σας, ο μήνας δεν υπόσχεται πολλά από άποψη ρομαντισμού και φλερτ. Οι δεσμευμένοι και οι παντρεμένοι του ζωδίου σας θα καταπιαστούν με τις ευθύνες της οικογένειας, ίσως δε να κληθούν να αντιμετωπίσουν και κάποιες δυσκολίες που αφορούν την υγεία μελών της οικογένειας. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο και να ισορροπήσετε τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, εάν δεν θέλετε να διαπληκτίζεστε με το ταίρι σας για το παραμικρό.  Όσο για τους αδέσμευτους, μπορεί η παρούσα θέση της Αφροδίτης να μην είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα είναι και ένας τελείως άγονος μήνας. Ίσως να υπάρξει ένα ρομαντικό ενδιαφέρον στον χώρο της δουλειάς σας.

 

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 6ο οίκο σας (υπηρεσίες, υγεία και εργασία), σηματοδοτώντας ένα πολύ θετικό μήνα για την καριέρα σας. Ενεργοποιηθείτε, αναλάβετε ευθύνες και εάν έχετε την ευκαιρία ή την δυνατότητα, ένα ηγετικό ρόλο στην δουλειά σας. Προσέξτε όμως τα κουτσομπολιά και τα σχόλια που θα γίνονται πίσω από την πλάτη σας, γιατί μπορεί να σας βλάψουν κάποια άτομα. Είναι ένας μήνας που σας κάνει πιο φιλόδοξους, οι οργανωτικές σας ικανότητες βρίσκονται στο απόγειο τους, και είστε σε θέση να διευθετήσετε με επιτυχία ακόμη και το πιο δύσκολο πρόβλημα. Προσέξτε επίσης την υγεία σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποιο ζήτημα με τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες. Είναι η ιδανική χρονική στιγμή να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Ο Ερμής θα βρίσκεται στις αρχές του μήνα στον 5ο οίκο σας (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), για να περάσει και αυτός στον 6ο μεταξύ 10 και 27 Μαρτίου. Ο κλείσιμο του μήνα τον βρίσκει πλέον στον 7ο ηλιακό οίκο, στον τομέα δηλαδή των σχέσεων, των γάμων και των συνεταιρισμών. Μέσα στον μήνα θα έχετε την μοναδική ικανότητα να εστιάζετε την προσοχή σας στην λεπτομέρεια και να κατανοήσετε τι είναι αυτό που κάνουν καλύτερα οι ανταγωνιστές σας από εσάς. Ιδιαίτερης σημασίας θα αποδειχτεί ο σχεδιασμός και η οργάνωση των δράσεων σας, αν και κάποιες λεπτομέρειες ίσως να διαφύγουν της προσοχής σας. Νέες ευκαιρίες μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικές δεξιότητες ή ταλέντα που διαθέτετε και συνιστάται να τις αδράξετε!

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η δημιουργικότητα, ο έρωτας και τα παιδιά θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσωπικής σας ζωής κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του Μαρτίου, με την Αφροδίτη να περνάει μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο. Οι δεσμευμένοι και παντρεμένοι του ζωδίου σας θα αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας στο ταίρι και τους απογόνους σας, ενώ συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να κάνετε κάτι για την αναθέρμανση της σεξουαλικής σας ζωής. Είναι ωστόσο μια επικίνδυνη περίοδος για τις σχέσεις, καθώς οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και εσείς δεν είστε πάντοτε εγκρατείς… Εάν γίνουν γνωστές κάποιες παρασπονδίες σας, ίσως να σας στοιχίσουν πολύ περισσότερο από όσο φανταζόσασταν. Η αδέσμευτοι δε, θα φαντάζουν ιδιαίτερα γοητευτικοί στα μάτια του αντίθετου φύλου, προσελκύοντας πολλούς θαυμαστές ή θαυμάστριες.

 

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Με τον Ήλιο στον 5ο γενέθλιο οίκο σας τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, αυτόν της δημιουργικότητας, του έρωτα και των παιδιών, ο Μάρτιος μπορεί να είναι ένας αρκετά καλός μήνας, με πολλά ευχάριστα γεγονότα για το ζώδιο σας. Οι επιθυμίες σας φαίνεται να εκπληρώνονται το διάστημα που ακολουθεί και στην δουλειά σας αναμένεται να επικροτήσουν και να επιβραβεύσουν την σκληρή σας δουλειά όλου του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Παρόλα αυτά το πρώτο μισό του μήνα η διάθεση σας δεν είναι αυτή που πρέπει και το μυαλό σας δεν είναι στην δουλειά. Θα έχετε μια τάση να καταφεύγετε στον τζόγο, κάτι που θα πρέπει να το αποφύγετε. Το τελευταίο δεκαήμερο με τον Ήλιο στον 6ο οίκο (υπηρεσίες, υγεία) επικεντρώνετε την προσοχή σας και πάλι στα επαγγελματικά σας καθήκοντα και τα πάντα επανέρχονται στην ομαλότητα. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ξεκίνημα του μήνα και για το πρώτο δεκαήμερο στον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, σπίτι), για να περάσει μεταξύ 10.3 και 27.3 στον 5ο , και να καταλήξει τις τελευταίες μέρες του Μάρτη στον 6ο (υπηρεσίες, υγεία, εργασία). Το μήνα αυτό κάποιοι από εσάς ίσως να σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια οικογενειακή επιχείρηση ή να συνεργαστείτε με κάποιον συγγενή ή με το ταίρι σας. Στα μέσα του μήνα με τον Ερμή να διέρχεται τον 5ο οίκο, θα έχετε οικονομική εύνοια και θα μπορούσατε να φανείτε τυχεροί σε επενδύσεις σε χρηματιστηριακές αξίες. Επαγγελματικά ευνοημένοι του μήνα είναι όσοι από το ζώδιο σας ασχολούνται με την ψυχαγωγία ή με το εμπόριο παιδικών ρούχων ή παιχνιδιών.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μετά τις 6 Μαρτίου μέσα από το 4ο ηλιακό σας σπίτι (οικογένεια, ρίζες και καταβολές, σπίτι), που είναι μια πολύ καλή διέλευση, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε την ηρεμία και την γαλήνη της οικογενειακής σας εστίας. Είναι μια περίοδος που μπορεί να ασχοληθείτε αρκετά με την βελτίωση της λειτουργικότητας των χώρων του σπιτιού σας, κάνοντας κάποιες μετατροπές ή αλλάζοντας τη διακόσμηση για να ανανεωθείτε μέσα από τις αλλαγές αυτές. Πολλές φορές μια τέτοια διέλευση της Αφροδίτης προαναγγέλλει την αύξηση των μελών της οικογένειας με την έλευση ενός παιδιού. Όσο για τους αδέσμευτους, ο καιρός αυτός δεν είναι ιδιαίτερα ευοίωνος για καινούργιες γνωριμίες και φλερτ. Θα αναζητήσετε ένα άτομο ενεργό και πετυχημένο, δίπλα στο οποίο θα θεωρείτε ότι στέκεστε επάξια. Τα άτομα αυτά είναι όμως συνήθως αρκετά περίεργα, επιθετικά στις κινήσεις τους και με έντονη την αίσθηση του κυρίαρχου του παιχνιδιού, οπότε ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

 

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα διέρχεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου από τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον οίκο που αφορά την οικογένεια, τις ρίζες και το σπίτι. Τα κύρια γεγονότα του μήνα θα έχουν σαν επίκεντρο το σπίτι σας, την οικογένεια και τα μεγαλύτερης ηλικίας μέλη της οικογένειας σας και για αυτό θα πρέπει να προσαρμόσετε τις προτεραιότητες σας. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν εργασίες συντήρησης ή επισκευές στο σπίτι, μπορεί όμως και λόγω έκτακτων συνθηκών να πρέπει να δουλεύετε από το σπίτι, κάτι που είναι πολύ πιο πιθανό! Είναι ένα χρονικό διάστημα που λόγω της θέσης του Ήλιου θα αισθάνεστε ασφαλείς και ικανοποιημένοι με την κοινωνική σας θέση, την περιουσιακή σας κατάσταση αλλά και τα οικονομικά σας, παρόλες τις δυσκολίες της εποχής. Ο Ερμής θα βρίσκεται κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα στον 3ο οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς), για να περάσει μετά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 4ο. Ίσως να αποφασίσετε να παρακολουθήσετε στις αρχές του μήνα κάποια σύντομης διάρκειας μαθήματα ενημέρωσης πάνω στα δρώμενα στην δουλειά σας, ενώ οι επαφές σας με πελάτες θα είναι πολλές. Προς τα μέσα του μήνα που έρχεται στο προσκήνιο η οικογένεια, αυτό μπορεί να σημαίνει για την επαγγελματική σας ζωή ότι θα υπάρξει ένα σύντομο διάστημα εργασίας από το σπίτι, ότι ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια συνεργασία με συγγενείς ή να αναλάβετε την διαχείριση της οικογενειακής σας επιχείρησης. Ιδέες θα έχετε πολλές μέσα στον μήνα, με την γόνιμη φαντασία σας, δεν θα είστε ωστόσο πρόθυμοι να εμπιστευθείτε απόψεις ή ιδέες τρίτων.  

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Τον Μάρτιο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 3ο  οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς), μια θέση που θα σας προικίσει με ιδιαίτερη γοητεία, όταν θα επικοινωνείτε με τους γύρω σας, ιδιαίτερα με το αντίθετο φύλο. Αυτό θα οδηγήσει νομοτελειακά σε νέες ρομαντικές γνωριμίες και αρκετά ραντεβού. Και μέσα από τις καινούργιες αυτές επαφές, υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Με την θέση αυτή της Αφροδίτης γεννώνται πολύ συχνά ρομαντικές σχέσεις μεταξύ στενών φίλων. Για όσους είναι ήδη σε μόνιμη σχέση ή είναι παντρεμένοι, οι πειρασμοί την περίοδο αυτή θα είναι πολλοί και μεγάλοι. Εάν δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο τη σχέση ή το γάμο σας, καλά θα κάνετε να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Η ανάγκη σας όμως για οικογενειακή ηρεμία και αρμονία ίσως υπερισχύσει το διάστημα αυτό και απολαύσετε μια ήρεμη περίοδο με το ταίρι σας.

 

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και είναι μια εξαιρετική περίοδος να διευρύνετε τις γνώσεις ή να καλύψετε κενά στο γνωστικό σας αντικείμενο. Διαβάστε, ενημερωθείτε, συλλέξτε πληροφορίες που αφορούν τη δουλειά σας από όσες περισσότερες πηγές μπορείτε. Είναι όμως και μια περίοδος που γίνεστε ανήσυχοι, εξαιρετικά ενεργητικοί, επικοινωνιακοί και θα αναζητάτε την περιπέτεια σε κάθε στροφή. Προσπαθήστε ωστόσο να μην βάλετε την καριέρα σας σε περιπέτειες. Αντί να αναζητήσετε αλλαγές που μπορεί να είναι ριψοκίνδυνες, αφιερώστε τον διάστημα αυτό σε δημιουργικές αναζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να έρθετε ένα βήμα πιο μπροστά στο αντικείμενο της εργασίας σας. Ο Ερμής θα περάσει το πρώτο δεκαήμερο του μήνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών σας, για να περάσει ακολούθως στον 3ο . Το πρώτο μέρος του μήνα ευνοεί την αύξηση της κερδοφορίας ή των εισοδημάτων σας μέσα από έξυπνες ιδέες ή λύσεις, θα πρέπει ωστόσο να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση σας. Από την άλλη, τώρα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να σας αναγκάσουν να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Το δεύτερο μισό του μήνα θα μπορούσατε να προγραμματίσετε την έναρξη μια διαφημιστικής καμπάνιας της επιχείρησης σας μέσα από το διαδίκτυο και να αυξήσετε την πελατειακή σας βάση.    

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Στον αισθηματικό τομέα θα είναι επιτέλους ένας καλό μήνας ο Μάρτιος. Οι παντρεμένοι ή όσοι έχουν μια μακροχρόνια σχέση αναμένεται να απολαύσουν ένα μήνα αρμονικό, με τη σχέση τους να γίνεται πιο ζεστή και εγκάρδια. Λόγω της θέσης της Αφροδίτης στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ίσως να βελτιωθούν τα οικονομικά του ζευγαριού από την αυξημένη οικονομική συμβολή του συντρόφου, κάτι που σαφώς θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα άγχη της καθημερινότητας. Και στον ερωτικό τομέα η διαφορά θα είναι εμφανής, καθώς θα υπάρξει αναθέρμανση της σεξουαλικής σας ζωής με το ταίρι σας. Όσο για τις αδέσμευτους, η Αφροδίτη θα φροντίσει να έχετε μια αρκετά έντονη κοινωνική και σεξουαλική ζωή, με τις γνωριμίες και αρκετά φλερτ. Θα σας διδάξει επίσης να μην δίνετε βαρύτητα στην οικονομική επιφάνεια του ατόμου που σας ενδιαφέρει, γιατί υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά ζητήματα στην ζωή από το χρήμα και το κοινωνικό status.

 

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο δεύτερος οίκους του ωροσκοπίου σας που αφορά τα χρήματα, τα αγαθά και τα αισθήματα θα είναι ενεργοποιημένος το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου, λόγω της διέλευσης του Ήλιου μέσα από αυτόν. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας θα επικεντρώσουν την προσοχή τους, στο πως να εξασφαλίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την οικονομική τους επιβίωση, τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον. Ίσως βρείτε κάποια πρόσθετη πηγή εισοδήματος από μια δεύτερη δουλειά, μπορεί και να σας προσφερθεί μια καλύτερη θέση ή μια θέση ευθύνης στην επιχείρηση που απασχολείστε με υψηλότερες απολαβές. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που θα καταφύγουν στα ψώνια, μόνο και μόνο για να ξεχαστούν και να επιβεβαιωθούν μέσα από τις καταναλωτικές τους δαπάνες. Ο Ερμής θα βρίσκεται το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, για να περάσει στην συνέχεια στον 2ο μεταξύ 10.3 και 27.3. Το πρώτο μισό του μήνα είναι πολύ πιθανό να είστε υπερδραστήριοι αλλά και υπερκινητικοί, καθώς δεν θα μπορείτε να καθίσετε στιγμή ήρεμοι. Είναι όμως και ένα χρονικό διάστημα που μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας επαγγελματικά και να καταφέρετε θαύματα. Και στην συνέχεια, με το πέρασμα του Ερμή στον οίκο των οικονομικών σας, θα έχετε την δυνατότητα να συνάψετε κερδοφόρες συμφωνίες.    

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 1ο οίκο σας, σ’ αυτό της προσωπικότητα σας, και θα φέρει τύχη στην αγάπη και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο πλανήτης του έρωτα και της σαγήνης θα σας χαρίσει γοητεία και την ικανότητα αποπλάνησης του αντίθετου φύλου, κάνοντας σας ικανούς να γοητεύσετε και τον πιο δύσκολο στόχο. Πολλοί από σας μπορεί να πραγματοποιήσετε μια νέα γνωριμία το διάστημα αυτό, που θα αλλάξει την πορεία της ζωής σας. Η ζεστασιά που εκπέμπετε θα τραβά τους μνηστήρες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι καλή επιλογή συντρόφου! Όσο για τους δεσμευμένους και παντρεμένους, δύο είναι τα πιθανά σενάρια του μήνα: ή θα διοχετεύσετε όλη αυτή την ερωτική ατμόσφαιρα στην σχέση σας, ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα και αναγεννώντας την σεξουαλική σας ζωή, ή θα γοητευθείτε από ένα «πειρασμό» και θα ξεκινήσετε μια παράλληλη σχέση. Προσπαθήστε να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις, εάν δεν έχετε σοβαρούς λόγους και εκμεταλλευτείτε τις όμορφες πλανητικές διελεύσεις για να αναζωογονήσετε την ερωτική σας σχέση με το ταίρι σας.

 

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο, της προσωπικότητα σας, κάτι που θα σας φέρει στο προσκήνιο των δράσεων. Τώρα θα είστε από κάθε άποψη πανέτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη για ότι συμβαίνει στην ζωή σας και να αναλάβετε δράση. Για να πετύχετε τους στόχους σας θα πρέπει να εργαστείτε πραγματικά σκληρά, κάτι που όμως δεν σας τρομάζει. Τα εμπόδια που ενδεχομένως εμφανιστούν στον δρόμο σας θα είστε έτοιμοι να τα ξεπεράσετε με σχετική άνεση. Κατά την διάρκεια του μήνα σας χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα να κατακτήσετε τους στόχους σας. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σε επαγγελματικό επίπεδο δεν θα πάνε χαμένες και θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας, των οποίων θα κερδίσετε τον θαυμασμό. Ο Ερμής μετακομίζει επίσης στον 1ο ηλιακό σας οίκο στις 10.3, συνδυάζοντας στις ενέργειες του με τον Ήλιο. Το πρώτο δεκαήμερο ωστόσο του μήνα σας βασανίζει με αμφιβολίες, για το αν ακολουθείτε την σωστή πορεία ή μήπως πήρατε λανθασμένες αποφάσεις. Αυτές όμως θα εξαφανιστούν γρήγορα. Στην συνέχεια του μήνα θα έχετε πολλές νέες ιδέες, το μυαλό σας θα βρίσκεται σε διαρκή κίνηση και θα είστε ανοιχτοί στην επικοινωνία, έτοιμοι να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας. 

  

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Στις 6.3 περνάει η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό σας οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Απριλίου. Η συναισθηματική ζωή των δεσμευμένων και παντρεμένων που δεν αντιμετωπίζει κάποια σημαντικά προβλήματα επικοινωνίας ή συμβίωσης, αναμένεται να είναι ήρεμη, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ή συμβάντα. Η διέλευση ωστόσο της Αφροδίτης από τον 12ο οίκο φέρνει πολλές φορές κάποιο είδους μυστικού ρομάντζο, μια σχέση που την σκεπάζει το μυστήριο ή που θα πρέπει να παραμείνει κρυφή. Όσοι δεσμευμένοι θα εμπλακούν το διάστημα αυτό σε μια παράλληλη μυστική σχέση παίζουν με την φωτιά, γιατί η δράση τους αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί και θα φέρει εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα με τον σύντροφό τους, αν όχι το τέλος της μόνιμης σχέσης τους. Οι αδέσμευτοι μπορεί να εμπλακούν σε μια σχέση που δεν θα τους αντιπροσωπεύει και να βιώσουν μια ακόμη απογοήτευση. Γι’ αυτό χρειάζεται αρκετή προσοχή το διάστημα αυτό.

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.