Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2022 από την Αλίντα Κανάκη !


Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθούν ή να ταξιδέψουν για τις ανάγκες της δουλειάς τους. Από τις μετακινήσεις δε αυτές, θα αποκομίσουν νέες εμπειρίες που θα τους φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Ο Ερμής βρίσκεται στις πρώτες μέρες του μήνα ακόμη στον 2ο οίκο σας (χρήματα, αγαθά και αισθήματα), για να περάσει γρήγορα στις 13.06 στον 3ο (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς), όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Ο Ερμής έρχεται να προσθέσει την δική του δυναμική στην ενεργοποίηση του τομέα των χρημάτων και των περιουσιακών σας στοιχείων. Δεν θα σας λείπει ωστόσο η ικανότητα πρακτικής προσέγγισης των προβλημάτων της καθημερινής ζωής. Θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι θέλετε και τι επιδιώκετε με την κάθε σας κίνηση, και ο μόνος τρόπος να βγείτε από τα ρούχα σας τον μήνα αυτό, θα είναι να μην έχετε αρκετό χρόνο να προετοιμάσετε τις δράσεις σας. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιθανά κάποια σύντομα επαγγελματικά ταξίδια ή συναντήσεις και διαπραγματεύσεις με νέους ή παλιούς εταίρους ή πελάτες. Σημαντικές πληροφορίες μπορεί να φτάσουν στα χέρια σας, που θα επηρεάσουν τα μελλοντικά σας σχέδια!

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά 

 

Η Αφροδίτη διέρχεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου τον 2ο ηλιακό σας οίκο, το κομμάτι της ζωής σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, τα αγαθά που κατέχετε αλλά και τα συναισθήματα σας. Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή.

 

 

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατεξοχήν οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Στις αρχές Ιουνίου βρίσκεται ο Ερμής στον 1ο σας οίκο, όπου θα περάσει το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, για να συνεχίσει στις 13.06 στον 2ο οίκο σας. Μέσα στο μήνα θα πρέπει να γίνετε πολύ πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί, ώστε να μπορέσετε να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη στις δουλειές που απαιτούν απρόσκοπτη επικοινωνία και ανταλλαγή σκέψεων, ιδεών και απόψεων. Οικονομικά ο μήνας θα πρέπει να εξελιχθεί ικανοποιητικά, ειδικά κατά το δεύτερο μισό του. Μπορείτε να κερδίσετε αρκετά υλικά οφέλη, επικοινωνώντας με άτομα που είναι ταλαντούχα, έχουν γνώσεις αλλά και πνευματική κατάρτιση.  

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Στις 28 Μαΐου μετακινήθηκε η Αφροδίτη στον 1ο οίκο σας, σ΄ αυτόν που απεικονίζει την προσωπικότητα σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του Ιουνίου. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η προθυμία και η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με το τονισμένο σας σεξ απιλ, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτο και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί Ταύροι θα αναζητήσουν την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνουν. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχουν έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα.

  

 

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος βρίσκεται στον ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο μας πολλές φορές γινόμαστε ατομικιστές και εγωκεντρικοί, αποδίδει ωστόσο καρπούς ο οπορτουνισμός και η ανάληψη ρίσκου. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Ο Ερμής θα σας ταλαιπωρήσει κάπως μέσα στον Ιούνιο με τα γρήγορα περάσματα του και τις ταχείες εναλλαγές ενεργειών. Η αρχή του μήνα τον βρίσκει στον 12ο οίκο σας (παρασκήνιο και απόκρυφα), για να περάσει στις 13/6 και πάλι στον 1ο οίκο και στο ζώδιο σας. Το πρώτο δεκαήμερο θα είναι κάπως δύσκολο και ίσως να χρειαστεί να μείνετε για λίγο μόνοι, να σκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να εμπιστευθείτε περισσότερο την διαίσθηση σας. Ακόμη και αν όλα φαίνονται εξωτερικά τέλεια, η εσωτερική σας φωνή θα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, και με το δίκιο της. Το υπόλοιπο του μήνα όμως θα είστε πανέτοιμοι να βγείτε στον κόσμο και να κατακτήσετε τα πλήθη. Θα έχετε ευγλωττία, θα είστε επικοινωνιακοί και θα ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Η απόλυτη εικόνα της επιτυχίας! 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία) από τις αρχές του μήνα, όπου και θα παραμένει μέχρι το τέλος Ιουνίου. Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης στον 12ο οίκο, μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσουν μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσουν ορισμένοι στον προηγούμενο τους σύντροφο.

 

 

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί στις τρείς πρώτες βδομάδες του Ιουνίου στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε μια φάση εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση.  Ο Ερμής δεν θα μπορεί δυστυχώς να σας στηρίξει μέσα στον Ιούνιο ιδιαίτερα αποτελεσματικά, καθώς τα περάσματα του μέσα από τους οίκους σας είναι γρήγορα, αφήνοντας ένα αμελητέο αποτύπωμα στην καθημερινότητα σας. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα βρίσκεται στον 11ο  οίκο (φιλία και κοινωνικές επαφές), όντας μέχρι τις 3 Ιουνίου ακόμη ανάδρομος, για να περάσει στις 13/6 στον 12ο (απόκρυφα, μυστικά και παρασκήνιο). Στις αρχές του μήνα ευνοείται η ομαδική εργασία και η συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να συγκεντρώσετε μια ομάδα ατόμων-συνεργατών γύρω σας. Το δεύτερο μέρος του μήνα και όσο ο Ερμής θα βρίσκεται στον 12ο οίκο, η επικοινωνία με τους γύρω σας θα συναντά σημαντικές δυσκολίες και προβλήματα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα περάσει σχεδόν όλο τον μήνα στον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλίες, ομάδες, κοινωνική διάδραση) και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό τον μήνα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται.

 

 

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Κατά τις τρείς πρώτες βδομάδες του Ιουνίου θα φωτίζει ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια τους, ακολουθώντας τα κατά πόδας στις δραστηριότητες τους. Ο Ερμής φαίνεται να τρέχει με υψηλές ταχύτητες μέσα στον Ιούνιο, μετά το τέλος της ανάδρομοης πορείας του, και θα διέρχεται τον 10ο οίκο σας μέχρι τις 13.06, για να περάσει μετά στον 11ο έως τα τέλη του μήνα. Λόγω των ταχύτατων περασμάτων του, οι ενέργειες του θα είναι μάλλον ανάμικτες και το αντίκτυπο του στις δουλειές σας δεν θα είναι άξιο λόγου. Καλό είναι ωστόσο να ασχοληθείτε μέσα στον μήνα με την προσέλκυση  νέων συνεργατών, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, χορηγών ή επενδυτών στην επιχείρηση σας και την σύναψη των ανάλογων συμφωνιών. Μέσα στον μήνα οι συμφωνίες αυτές μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικά πετυχημένες. Θα μπορέσετε εύκολα να ξυπνήσετε τον ενθουσιασμό των γύρω σας και να τους προσελκύσετε στην δουλειά σας. Στο τέλος του μήνα καλό θα ήταν να κάνετε έναν έλεγχο πεπραγμένων και ένα μίνι απολογισμό, για να ξέρετε πως θα συνεχίσετε.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα τον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος), μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας σας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο επίσης με επιρροή στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείονται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερη ηλικίας ή που να συνεπάγονται οικονομικά οφέλη για σας.

 

 

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο σας και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά σας είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σας σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Στις αρχές Ιουνίου θα βρίσκεται ο Ερμής στον 9ο οίκο σας (ταξίδια, εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση), μέχρι τις 03.06 ακόμη ανάδρομος, για να περάσει στις 13.06 στον 10ο. Οι γρήγορες αυτές διελεύσεις δεν θα επιτρέψουν να υπάρξει σημαντικός αντίκτυπος στην δουλειά σας, ούτε θετικός, ούτε αρνητικός, αν και κάποιες δραστηριότητες δείχνει να τις ευνοεί, κυρίως επιχειρηματικές. Είναι η ιδανική περίοδος για να εφαρμόσετε μια νέα στρατηγική για την επιχείρηση σας, καθώς το διάστημα αυτό είναι απίθανο να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε μεμονωμένες λεπτομέρειες, αλλά στην συνολική εικόνα και στο τελικό αποτέλεσμα. Η οικοδόμηση δε σχέσεων καλής συνεργασίας με συνεργάτες ή συνεταίρους τον μήνα αυτό θα συμβάλει αποτελεσματικά στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα εγκατασταθεί μέσα στον Ιούνιο στον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνησης, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) θα σας τραβάει το ξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας προσελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε καν ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα από διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια.

 

 

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε, να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Ο Ερμής βρίσκεται στο ξεκίνημα του μήνα στον 8ο οίκο σας (σεξ, πάθη και αναγέννηση), για να περάσει μετά τις 13.06 στον 9ο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια). Τα γρήγορα αυτά περάσματα του Ερμή μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερο αντίκτυπο στα επαγγελματικά σας, θα σας κάνουν όμως αρκετά περίεργους και θα αυξήσουν την διάθεση σας για σε βάθος κατανόηση κάποιων καταστάσεων ή των ανθρώπων που σας περιβάλουν. Κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου θα γίνετε ακόμη πιο σχολαστικοί, μη θέλοντας να θεωρήσετε τίποτε δεδομένο. Το ίδιο θα συμβεί και με τις επικοινωνίες σας, όπου θα προσπαθείτε να διαγνώσετε τι δεν πάει καλά. Μετά τις 13.06 θα αρχίσετε ωστόσο να βλέπετε τα πράγματα πολύ ευρύτερα και ίσως εγκαταλείψετε, έστω και προσωρινά, κάποιες από τις αναστολές σας. Το διάστημα αυτό θα έχετε επίσης μεγαλειώδεις ιδέες, που δεν θα βλέπετε την ώρα να θέσετε σε εφαρμογή.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη περνά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και θα σας κινήσει την περιέργεια για άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσουν με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής τους σχέσης, αλλά και αναζωογόνηση της ερωτικής τους ζωής. Οι σεξουαλικές σας επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες.

 

 

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να έχετε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Ο Ερμής θα περάσει με γοργούς ρυθμούς από τον 7ο οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί και γάμος) στον 8ο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) στις 13.06. Τα περάσματα του μέσα από τους τομείς αυτούς της ζωής σας δεν αναμένεται να αφήσουν ιδιαίτερο ενεργειακό αποτύπωμα στις δουλειές και την καριέρα σας, ωστόσο θα σας επιτρέψουν να επιλύσετε προβλήματα στις συνεργασίες σας. Μέσα στον Ιούνιο έχετε εξαιρετική δεινότητα σαν διαπραγματευτές και μπορείτε εύκολα να καταλήξετε σε συμβιβασμούς που θα σας ευνοούν. Μετά το πρώτο μισό του μήνα θα ήταν ωστόσο χρήσιμο να μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να επηρεάσουν την άποψη σας σε επαγγελματικά ζητήματα. 

 

 Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη μετακινείται στον 7ο ηλιακό σας οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί και γάμος), όπου και θα παραμείνει μέχρι σχεδόν τα τέλη του μήνα. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχουν την πιθανότητα να πραγματοποιήσουν μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσουν να δεσμευτούν με τα δεσμά του γάμου.

 

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται στις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό σας με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορούν να εντοπίσουν την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή τους και να αποφασίσουν κάποιες κινήσεις που θα τους βοηθούσαν να ξεφύγουν από την μοναξιά τους. Ο Ερμής βρίσκεται στον 6ο οίκο σας (δημιουργικότητα, έρωτας) τις πρώτες μέρες του μήνα, για να περάσει μεταξύ 13.06 στον 7ο οίκο, αυτόν που αφορά τις σχέσεις, του συνεταιρισμούς και τον γάμο σας. Τα τόσο γρήγορα περάσματα του Ερμή μέσα από τους οίκους του ωροσκοπίου σας δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο αντίκτυπο στα επαγγελματικά σας, ωστόσο τα σημεία που αγγίζει δείχνουν, ότι μέσα στον Ιούνιο ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην δουλειά σας, με αντίστοιχη επίπτωση, κυρίως θετική, στα οικονομικά σας. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προσφέρεται για να βελτιώσετε κάποιες επαγγελματικές σας δεξιότητες, ενώ το υπόλοιπο του μήνα θα αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στα επαγγελματικά σας κάποιες συνεργασίες σας. Επίσης, τα ανεπίλυτα ζητήματα που σας ταλαιπωρούν, μπορούν τώρα να λυθούν εύκολα και να παραμερίσετε εμπόδια από την πορεία σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Τον 6ο οίκο σας ενεργοποιεί με την διέλευση της η Αφροδίτη το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου, το κομμάτι της ζωής σας που έχει σχέση με την δουλειά, την υγεία και τις υπηρεσίες γενικότερα. Θα σας απορροφήσουν τα καθημερινά καθήκοντα και υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί μέσα στον μήνα να φροντίσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορεί η ανάγκη ανιδιοτελούς προσφοράς στο ταίρι σας να είναι πραγματική, υπάρχει όμως και κάποιο ενδεχόμενο να σας χειραγωγεί, οπότε έχετε το νου σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να ρίξετε το διάστημα αυτό μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του.

 

 

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Ιουνίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Ο Ερμής θα πραγματοποιήσει μια σειρά από γρήγορα περάσματα μέσα από τον Ιούνιο από τον 5ο (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά), στον 6ο (υπηρεσίες, υγεία και εργασία) στις 13.06, χωρίς να έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις στα επαγγελματικά σας. Εκείνο που θα είναι προφανές μέσα στον Ιούνιο, είναι ότι θα είστε αισιόδοξοι, δημιουργικοί και καινοτόμοι στις δράσεις σας. Μετά τις 13 Ιουνίου, που θα διέρχεται ο πλανήτης της επικοινωνίας τον 6ο οίκο σας, θα πρέπει να επικεντρώσετε την δράση σας σε πρακτικά ζητήματα. Προσοχή όμως στις εμμονές σας, γιατί θα θολώσουν την κρίση σας και θα χάσετε την συνολική εικόνα, στην προσπάθεια σας διευθετήσετε μια λεπτομέρεια άνευ ουσίας. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, απιδιά) κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζουν τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση τους το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσουν περιπέτειες μέσα στον Ιούνιο, ίσως να είναι λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχουν όμως δυσκολία να κατακτήσουν αυτό που θέλουν.

 

 

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Ιουνίου τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση, ακόμη και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Ο Ερμής θα πραγματοποιήσει γρήγορα περάσματα μέσα στον Ιούνιο μέσα από τον 4ο οίκο (οικογένεια, ρίζες και σπίτι) και τον 5ο μετά τις 13.06 (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά). Δίχως να  μπορεί να έχει ιδιαίτερη επίπτωση στα επαγγελματικά σας, με τους ρυθμούς που μετακινείται, θα σας ωθήσει ωστόσο να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην ασφάλεια και την ευημερία της οικογένειας σας. Κάποιοι μεταξύ σας μπορεί να επιλέξετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, ενώ αντίθετα, κάποιο άλλοι ίσως να κληθούν να αποχωριστούν την οικογένεια τους για κάποιο χρονικό διάστημα για επαγγελματικούς λόγους. Οι περιοχές του ωροσκοπίου σας που αγγίζει με το πέρασμα του ο Ερμής συνδέονται συχνά με μικρές οικογενειακές κρίσεις ή σε βάθος συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο για σημαντικά ζητήματα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται από την Αφροδίτη κατά τον Ιούνιο, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή σας εστία. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχουν ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και επαφές, αλλά θα προτιμήσουν την άνεση και θαλπωρή του χώρου τους, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες τους για μια νέα γνωριμία.

 

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη να νοιώσετε το διάστημα αυτό οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Ο Ερμής θα περάσει από τον 3ο οίκο (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς) στις 13.06 στον 4ο (οικογένεια, ρίζες και παιδιά), όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Χωρίς να μπορεί λόγω της γρήγορης διέλευσης του να έχει ιδιαίτερη επιρροή στα επαγγελματικά σας, δίνει ωστόσο έμφαση στην επικοινωνία ή στην συλλογή και επεξεργασία κάποιων πληροφοριών. Κατά τα μέσα του μήνα, ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα και σας απασχολούν ιδιαίτερα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον τομέα δηλαδή της ζωής σας που έχει σχέση με την επικοινωνία, τα αδέλφια σας και τους συγγενείς. Υπό το βάρος της διέλευσης αυτής, θα έχετε την παρόρμηση να επικοινωνήσετε με άτομα που συμπαθείτε, τα οποία όμως είναι λίγα και διάσπαρτα, ενώ εάν είστε αδέσμευτοι, θα σας ελκύουν άτομα, με τα οποία θα μοιράζεστε κάποια κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Εάν εκ των συνθηκών βρίσκεστε το διάστημα αυτό μακριά από το ταίρι σας, η απομάκρυνση αυτή θα σας φορτίσει αρκετά και θα ανταλλάσσετε μαζί του τρυφερά μηνύματα, γεμάτα λόγια αγάπης.

 

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.