Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 από την Αλίντα Κανάκη !


 

Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί και γάμος) και μετά τις 10.09 γυρίζει ανάδρομος, για να επιστρέψει τις τελευταίες μέρες του μήνας τον 6ο οίκο. Η διέλευση αυτή συμβουλεύει, εάν σας ενοχλεί κάτι στον επαγγελματικό χώρο ή στις προσωπικές σχέσεις, να μην προσπαθήσετε να το αγνοήσετε, αλλά να το συζητήσετε και να το διαπραγματευτείτε. Θα μπορέσετε το διάστημα αυτό να συνεννοηθείτε σε οτιδήποτε. Το δύσκολο με την διέλευση του Ερμή και την ανάδρομη πορεία του θα είναι για το ζώδιο σας, ότι δεν θα μπορείτε να κατασταλάξετε εύκολα σε απόψεις.  

 

 Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Τον 6ο οίκο σας ενεργοποιεί με την διέλευση της η Αφροδίτη το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου, το κομμάτι της ζωής σας που έχει σχέση με την δουλειά, την υγεία και τις υπηρεσίες γενικότερα. Θα σας απορροφήσουν τα καθημερινά καθήκοντα και υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί μέσα στον μήνα να φροντίσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορεί η ανάγκη ανιδιοτελούς προσφοράς στον σύντροφό σας να είναι πραγματική, υπάρχει όμως και κάποιο ενδεχόμενο να σας χειραγωγεί, οπότε έχετε το νου σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να ρίξετε το διάστημα αυτό μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του. Ο Άρης, ο πλανήτης που είναι υπεύθυνος για την ζωτικότητα και υγεία μας, θα βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και από την θέση του αυτή σας συνιστά να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας. Προέχει η άθληση και η σωστή διατροφή για την διατήρηση μιας καλής φυσικής κατάστασης και μιας καλής υγείας. Η υπερβολική δραστηριότητα ωστόσο, επαγγελματική ή εξωεπαγγελματική, θα σας επιβαρύνει, γι αυτό θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή. Κάτι τέτοιο γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό, καθώς ο Άρης θα παραμείνει για τους επόμενους επτά μήνες στην θέση αυτή. Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα με την καρδιά ή γενικότερα το κυκλοφορικό σας, το διάστημα που ακολουθεί θα χρειαστεί αρκετή προσοχή, στενή παρακολούθηση και τακτικές προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

 

Ευνοϊκές μέρες Σεπτεμβρίου: 23, 25, 27, 30

 

Δυσμενείς μέρες Σεπτεμβρίου: 7, 11, 15

 

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Σεπτέμβριο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Ο Ερμής θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 6ο σας οίκο (υπηρεσίες, υγεία και εργασία), μόνο που γυρίζει ανάδρομος στις 10.09 και στα τέλη Σεπτεμβρίου επανέρχεται στον 5ο οίκο. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορείτε να διευθετήσετε κάποιες λεπτομέρειες της δουλειάς σας, να κάνετε ένα προγραμματισμό δραστηριοτήτων και να εξομαλύνετε κάποιες σχέσεις, από τα μέσα Σεπτεμβρίου όμως και μετά θα επικρατεί εκνευρισμός και σύγχυση λόγω προβλημάτων, αναβολών και βλαβών. Οι παρεξηγήσεις δεν είναι σπάνιες με τον Ερμή ανάδρομο, όπως και τα λάθη και οι παραλήψεις.  

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, απιδιά) κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζουν τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση τους το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσουν περιπέτειες μέσα στον Σεπτέμβριο, ίσως να είναι λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχουν όμως δυσκολία να κατακτήσουν αυτό που θέλουν. Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, που είναι όμως υπεύθυνος για την ζωτική μας ενέργεια και την υγεία μας, θα βρίσκεται στον 2ο ηλιακό σας οίκο, τον κατ’ εξοχήν οικονομικό οίκο, ήδη από τις 20 Αυγούστου, μια διέλευση που θα διαρκέσει 7 μήνες. Στο διάστημα αυτό θα κατευθύνουν πολλοί του ζωδίου σας την δράση τους στο πώς να βγάλουν περισσότερα χρήματα. Και βγάζοντας περισσότερα χρήματα εκλείπουν τα άγχη και βελτιώνεται η υγεία σας. Μην αμελείτε ωστόσο την ξεκούραση σας γιατί κινδυνεύετε από το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης. Θα πρέπει να βρείτε υγιείς ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Ισορροπίες θα χρειαστεί να βρεθούν και στο φαγητό, γιατί θα σας έλκουν όλο και περισσότερο οι λιχουδιές, τα γλυκά και τα γρήγορα γεύματα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να πάρετε πολλά περιττά κιλά, πέρα από τα προβλήματα στην πέψη που θα αντιμετωπίσετε.

 

Ευνοϊκές μέρες Σεπτεμβρίου: 5, 11, 14, 18

 

Δυσμενείς μέρες Σεπτεμβρίου: 22, 25, 28

 

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη το διάστημα αυτό να νοιώσετε οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Ο Ερμής θα διανύει τον Σεπτέμβριο τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), αλλά από τις 10.09 και μετά επιστρέφει ανάδρομος και προς τα τέλη του μήνα (23.09) επιστρέφει στον 4ο οίκο. Προσοχή θα χρειαστεί να μην υποτιμήσετε κατά την διάρκεια του μήνα την βαρύτητα ενός προβλήματος, να το προσεγγίσετε επιφανειακά ή να μην το εξετάσετε έγκαιρα, γιατί τα ζητήματα που θα γεννήσει θα είναι σημαντικά για την δουλειά σας και μπορεί να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Μια συνάντηση με ένα πρώην συνεργάτη ή συνεταίρο μέσα στον μήνα θα πρέπει να προσεχθεί.  

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται από την Αφροδίτη κατά τον Σεπτέμβριο, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή σας εστία. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινα, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχουν ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και επαφές, αλλά θα προτιμήσουν την άνεση και θαλπωρή του χώρου τους, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες τους για μια νέα γνωριμία. Ο Άρης, ο πλανήτης που κυβερνά την σωματική δραστηριότητα αλλά και την υγεία μας, βρίσκεται ήδη από τις 20 Αυγούστου στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023! Το επτάμηνο που ακολουθεί θα γίνετε πιο ανθεκτικοί από άποψη υγείας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταχραστείτε την εύνοια αυτή. Θα πρέπει να βρείτε το σωστό για σας μέτρο μεταξύ δράσης και ξεκούρασης, για να μην βλάψετε τον εαυτό σας. Το διάστημα παρουσίας του πλανήτη στο ζώδιο σας θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να κόψετε κακές συνήθειες και να ξεκινήστε έναν νέο, πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Το καλό είναι ότι αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να δείτε τα θετικά αποτελέσματα των αλλαγών που θα κάνετε. Με τον Ήλιο δε στον 4ο οίκο σας, προσοχή στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες μέσα στον μήνα!

 

Ευνοϊκές μέρες Σεπτεμβρίου: 23, 25, 28, 30

 

Δυσμενείς μέρες Σεπτεμβρίου: 8, 13, 18

 

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθούν ή να ταξιδέψουν για τις ανάγκες της δουλειάς τους. Από τις μετακινήσεις δε αυτές, θα αποκομίσουν νέες εμπειρίες που θα τους φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Ο Ερμής θα διέρχεται μέσα στον Σεπτέμβριο τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας (οικογένεια, ρίζες, οικογενειακή εστία), γυρίζει ανάδρομος στις 10.09 και τις τελευταίες μέρες του μήνα επανέρχεται στον 3ο οίκο σας. Πολλές από τις δραστηριότητες της περιόδου θα αφορούν την κατοικία σας, μπορεί να εργάζεστε από το σπίτι ή ακόμη και να έχετε κάποια άδεια. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα ίσως να το φέρουν οι συγκυρίες έτσι, ώστε να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας σε κάποιες οικογενειακές αξίες ή να επανεξετάσετε κάποιους κανόνες που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή και  τηρούσατε επί μακρόν.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον τομέα δηλαδή της ζωής σας που έχει σχέση με την επικοινωνία, τα αδέλφια σας και τους συγγενείς. Υπό το βάρος της διέλευσης αυτής, θα έχετε την παρόρμηση να επικοινωνήσετε με άτομα που συμπαθείτε, τα οποία όμως είναι λίγα και διάσπαρτα, ενώ εάν είστε αδέσμευτοι, θα σας ελκύουν άτομα με τα οποία θα μοιράζεστε κάποια κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Εάν εκ των συνθηκών βρίσκεστε το διάστημα αυτό μακριά από το ταίρι σας, η απόσταση αυτή θα σας επιβαρύνει αρκετά και θα ανταλλάσσετε μαζί του τρυφερά μηνύματα, γεμάτα λόγια αγάπης. Ο Άρης, ο πλανήτης που κυβερνά την ζωτικότητα και την υγεία μας σε προσωπικό επίπεδο, πέρασε στις 20 Αυγούστου στον 12ο οίκο σας, μια θέση που θα διατηρήσει για τους επόμενους επτά μήνες! Η διέλευση αυτή δείχνει έλλειψη δυνάμεων και για να βελτιώσετε την κατάσταση καλό θα ήταν να πάρετε πολυβιταμίνες. Εάν πάσχετε από χρόνια νοσήματα, μην αμελείτε να επισκέπτεστε τον θεράποντα ιατρό σας και να παρακολουθείτε στενά την εξέλιξη της ασθένειας σας. Το διάστημα που ακολουθεί υπάρχει για το ζώδιο σας αυξημένος κίνδυνος έξαρσης ασθενειών. Για αυτό θωρακίστε όσο καλύτερα μπορείτε το ανοσοποιητικό αλλά και το νευρικό σας σύστημα. Εάν έχετε προβλήματα ύπνου, κάτι που είναι πολύ πιθανό, συμβουλευτείτε έναν γιατρό και μην καταφεύγετε σε αυτοθεραπείες. 

 

Ευνοϊκές μέρες Σεπτεμβρίου: 7, 11, 14, 17

 

Δυσμενείς μέρες Σεπτεμβρίου: 23, 25, 29

 

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατεξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Ο Ερμής θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 3ο οίκο (επικοινωνία, συγγενείς, αδέλφια), στο σπίτι του, όπου είναι εξαιρετικά ισχυρός. Υπό την επιρροή του θα είστε επικοινωνιακοί, με ιδιαίτερη οξύτητα μυαλού και περιέργεια. Το πρόβλημα είναι ότι γυρίζει ανάδρομος στις 10 Σεπτεμβρίου και επιστρέφει στα τέλη του μήνα στον 2ο οίκο σας. Από τα μέσα λοιπόν του μήνα και μετά θα σας είναι δύσκολο να εκφραστείτε και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σύγχυσης σε ότι αφορά δημόσια έγγραφα ή στην ορθή κατανόηση κάποιων πληροφοριών. Είναι προτιμότερο μετά το πρώτο δεκαήμερο να αποφύγετε νέα ξεκινήματα ή υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη διέρχεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου τον 2ο ηλιακό σας οίκο, το κομμάτι της ζωής σας που σχετίζεται με τα οικονομικά, τα αγαθά που κατέχετε αλλά και τα συναισθήματα σας. Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή. Ο Άρης, ο πλανήτης που κυβερνά την ζωτικότητα και την υγεία μας, έχει περάσει από τα τέλη Αυγούστου στον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλία, ομάδες και κοινωνική δράση), μια θέση που θα διατηρήσει για τους επτά μήνες που ακολουθούν. Το διάστημα αυτό, ενώ θα είναι γεμάτο το πρόγραμμα σας, δεν θα έχετε την αίσθηση της κούρασης, με συνέπεια να εξαντλήστε οργανικά. Προσέξτε την διατροφή σας, αποκλείστε παχυντικές και ανθυγιεινές τροφές από την δίαιτα σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε. Τα διαστήματα που ο Άρης σχηματίζει τεταμένες όψεις με τον Ποσειδώνα (τρείς φορές μέσα σε επτά μήνες), θα είστε επιρρεπείς σε εθισμούς και στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Προσοχή λοιπόν!

 

Ευνοϊκές μέρες Σεπτεμβρίου: 17, 23, 25, 28

 

Δυσμενείς μέρες Σεπτεμβρίου: 10, 11, 13

 

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος βρίσκεται στον ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο μας πολλές φορές γινόμαστε ατομικιστές και εγωκεντρικοί, αποδίδει ωστόσο καρπούς ο οπορτουνισμός και η ανάληψη ρίσκου. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο πρώτο μισό του μήνα στον 2ο οίκο σας, που εκπροσωπεί το κατεξοχήν οικονομικό κομμάτι της ζωής σας. Δυστυχώς γυρίζει ανάδρομος στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις, αναβολές ή ακυρώσεις στα επαγγελματικά ή οικονομικά σας. Τα μηνύματα καθυστερούν, βλάβες εμφανίζονται από το πουθενά και πληρωμές δεν γίνονται στην ώρα τους. Στις τελευταίες δε μέρες του μήνα, επιστρέφει ανάδρομος στον 1ο οίκο σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Στις αρχές Σεπτεμβρίου μετακινείται η Αφροδίτη στον 1ο οίκο σας, σ’ αυτόν που απεικονίζει την προσωπικότητα σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η προθυμία και η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με το τονισμένο σας σεξαπίλ, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτο και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή.

Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχουν έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα. Ο Άρης, ο πλανήτης που σε προσωπικό επίπεδο κυβερνά τα ενεργειακά μας αποθέματα και την υγεία μας, διέρχεται ήδη από τις 20 Αυγούστου τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας (καριέρα και δημόσιος βίος), που υποδηλώνει την απόλυτη προσήλωση σας στο να οικοδομήσετε την καριέρα σας. Είναι δε μια διέλευση που θα διαρκέσει επτά μήνες, γι αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντική. Το διάστημα αυτό δεν είναι δυνατό να ζείτε και να αναπνέετε μόνο για την δουλειά και να εξαντλείτε τα ενεργειακά σας αποθέματα. Γιατί αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να καταστρέψετε την υγεία σας, ακόμη και αν δεν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας. Πρέπει να ξεκουράζεστε, πρέπει να χαλαρώνετε και πρέπει να αναφορτίζεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα με θετικά συναισθήματα, κάτι που θα το καταφέρετε στην επαφή σας με την φύση. Κολύμπι, τρέξιμο, γυμναστική και ποδηλασία θα αποδειχτούν σωτήρια για την διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας μεταξύ δουλειάς και υποχρεώσεων από την μια, και εκτόνωσης ή ξεκούρασης από την άλλη.

 

Ευνοϊκές μέρες Σεπτεμβρίου: 3, 7, 16, 19

 

Δυσμενείς μέρες Σεπτεμβρίου: 4, 13, 23

 

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί στις τρείς πρώτες βδομάδες του Σεπτεμβρίου στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε μια περίοδο εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που θα ήταν εξαιρετικά ευεργετικό για το ζώδιο σας, μόνο που στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου είναι ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι την περίοδο αυτή θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο εκείνα να έργα και οι δράσεις που θα συμβάλουν στην αυτοπραγμάτωση σας. Δεν αποκλείεται δε να γίνετε λίγο αυταρχικοί. Το δεύτερο μισό του μήνα ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε δράσεις και αποφάσεις που έχετε ήδη δρομολογήσει, καθώς θα χρειαστεί αναθεώρηση αρκετά πράγματα. Στις 23 Σεπτεμβρίου δε, επιστρέφει ανάδρομος στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία) και από την θέση του αυτή να σας οδηγήσει σε κάποια μορφή ψυχικής μεταμόρφωσης.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα περάσει στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία) στις αρχές του μήνα, όπου και θα παραμένει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο, μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσουν μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσουν ορισμένοι στον προηγούμενο τους σύντροφο. Με τον Άρη δε στον 9ο ηλιακό σας οίκο μεταξύ 20 Αυγούστου και 25 Μαρτίου 2023, πολύ συχνά θα αισθάνεστε μια έλλειψη ενέργειας, που θα οφείλεται ενδεχομένως στην εξάντληση των προηγούμενων μηνών, αλλά και στην κακή διαστροφή ή τις κακές συνήθειες που έχετε, όπως είναι το κάπνισμά ή το αλκοόλ. Βελτιώστε τους μήνες που ακολουθούν τις διατροφικές σας συνήθειες, προσανατολιστείτε προς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και βρείτε την ισορροπία σας μέσα από την άσκηση, την γιόγκα ή τον διαλογισμό. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει επίσης να διαχειριστείτε τους θυμούς σας, που θα είναι πολλοί και έντονοι τους μήνες που ακολουθούν. 

 

Ευνοϊκές μέρες Σεπτεμβρίου: 23, 25, 28, 30

 

Δυσμενείς μέρες Σεπτεμβρίου: 5, 11, 17

 

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Κατά τις τρείς πρώτες βδομάδες του Σεπτεμβρίου θα φωτίζει ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια τους, ακολουθώντας τα κατά πόδας στις δραστηριότητες τους. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία) και από την θέση του αυτή να σας οδηγήσει σε κάποια μορφή ψυχικής μεταμόρφωσης. Θα ανατρέξετε μέσα σας στα πεπραγμένα των τελευταίων μηνών και μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε πράγματα που δεν λειτουργούν πλέον ή έπαψαν να είναι τόσο αποδοτικά. Στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα γυρίζει ωστόσο ανάδρομος και το διάστημα αυτό θα πρέπει να ακούσετε περισσότερο την εσωτερική σας φωνή. Οι συμβουλές που μπορεί να λάβετε από τρίτους θα σας είναι όχι μόνο άχρηστες, αλλά ίσως και επιβλαβείς. Το πλανητικό σκηνικό σας αναγκάζει με τον τρόπο αυτό να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας, χωρίς να έχετε περιθώρια να κατηγορήσετε κάποιον άλλον για τις αποτυχίες και τις ανεπάρκειες σας. Στις 23.09 δε επιστρέφει στον 11ο οίκο (φιλίες, ομάδες και κοινωνικές επαφές) του ζωδίου σας και επανεξετάζετε ή αναθεωρείτε τις ιδέες και σκέψεις που είχατε το προηγούμενο διάστημα στους τομείς αυτούς. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα περάσει σχεδόν όλο τον μήνα στον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλίες, ομάδες, κοινωνική διάδραση) και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό τον μήνα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται. Ο Άρης, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα βρίσκεται για τους επόμενους επτά μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο και από την θέση του αυτή πυροδοτεί τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, γεννά εντάσεις και απωθημένα. Τα έντονα αυτά συναισθήματα αλλά και τα πάθη που αναζωπυρώνει ο πλανήτης, μπορούν να έχουν άμεσες και πολύ βλαπτικές συνέπειες στην υγεία σας. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε θυμούς και ακρότητες και να βρείτε πιο θετικούς τρόπους εκτόνωσης της υπερβάλλουσας ενέργειας, όπως μέσα από τον αθλητισμό. Η διαρκής έντασης μπορεί να σας χτυπήσει στο στομάχι, οπότε μια κακή ή μη ισορροπημένη διατροφή θα γεννούσε επιπλέον προβλήματα. Η γιόγκα και ο διαλογισμός θα αποτελούσαν επίσης πολύ καλή λύση εκτόνωσης και εξισορρόπησης, για όσους δεν αγαπούν τον αθλητισμό. 

 

Ευνοϊκές μέρες Σεπτεμβρίου: 2, 6, 11, 15

 

Δυσμενείς μέρες Σεπτεμβρίου: 23, 25, 27

 

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο σας και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά σας είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σας σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Ο Ερμής θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 11ο οίκο (φιλίες, ομάδες και κοινωνικές επαφές) του ζωδίου σας και θα σας προικίσει με ένα καθαρό και οξύ μυαλό που θα γεννήσει καινοτόμες ιδέες. Συνιστάται ωστόσο να μην γίνετε άπληστοι και να μάθετε να μοιράζεστε με τους γύρω σας. Από τις 10.09 και μετά γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις, αναβολές, βλάβες και εκνευρισμό. Το διάστημα αυτό ενδεχομένως να χρειαστείτε την στήριξη των φίλων σας για να αντιμετωπίσετε φλέγοντα ζητήματα στην δουλειά σας. Στις 23 Σεπτεμβρίου δε επιστρέφει στον 10ο οίκο, που έχει σχέση με την καριέρα και τον δημόσιο βίο σας, και ίσως αναθεωρήσετε κάποιες προγενέστερες αποφάσεις.

 

 Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα τον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος), μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας σας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο επίσης με επιρροή στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείονται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερη ηλικίας. Με τον Άρη από τις 20 Αυγούστου ήδη μέχρι και τις 25 Μαρτίου 2023 στο ζώδιο των Διδύμων και στον 7ο ηλιακό σας οίκο, προσοχή στο νευρικό σας σύστημα. Ευρισκόμενος απέναντι από το ζώδιο σας, ο πλανήτης του πολέμου θα αποσταθεροποιήσει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, με φασαρίες, καυγάδες και προστριβές να μην σταματούν λεπτό. Θα πρέπει ως εκ τούτου να βρείτε τρόπους εκτόνωσης των έντονων συναισθημάτων ή των αρνητικών σας σκέψεων μέσα από φυσικές δραστικότητες που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν χαλάρωση ή παρηγοριά. Εάν δεν το κάνετε, θα βλάψετε τόσο το νευρικό, όσο και το πεπτικό σας σύστημα. Όσοι δε από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα βάρους, τώρα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να επισπευτείτε έναν διατροφολόγο. Τα αποτελέσματα θα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα ορατά.

 

Ευνοϊκές μέρες Σεπτεμβρίου: 15, 22, 23, 25, 30

 

Δυσμενείς μέρες Σεπτεμβρίου: 3, 8, 13

 

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 10ο οίκο μέσα στον Σεπτέμβριο, που έχει σχέση με την καριέρα και τον δημόσιο βίο σας. Πρόκειται για την ιδανική διέλευση για τα ζητήματα καριέρας, μόνο που στις 10.09 γυρίζει ανάδρομος και αρχίζουν να πέφτουν οι ρυθμοί και να εμφανίζονται καθυστερήσεις και εμπόδια. Είναι ωστόσο εξαιρετική η συγκυρία να εξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και να τα αναπροσαρμόσετε, μέχρι να έχετε και πάλι την δυνατότητα να δράσετε. Ωστόσο τα ζητήματα της καριέρας θα απαιτούν την προσοχή σας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλά περιθώρια για την προσωπική σας ζωή. Στις 23 Σεπτεμβρίου δε, επιστρέφει στον 9ο ηλιακό οίκο και η προσοχή σας στρέφεται σε ζητήματα εκπαίδευσης, εξερεύνησης, αλλά και μετακινήσεων ή ταξιδιών, όπου μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή αναβολές.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα εγκατασταθεί μέσα στον Σεπτέμβριο στον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνησης, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) θα σας τραβάει το ξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας προσελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα από διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια. Ο Άρης, ο πλανήτης που είναι υπεύθυνος για την ζωτική μας ενέργεια και ως εκ τούτου για την υγεία μας, βρίσκεται ήδη από τις 20.08 στον τομέα της υγείας σας και θα παραμείνει σ’ αυτόν μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023! Κατά την διάρκεια της πολύμηνης παραμονής του αυτής, θα πρέπει να πάρετε πολύ σοβαρά την υγεία σας. Τονώστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει ευκολότερα τις έξωθεν επιθέσεις. Αποφύγετε την σωματική καταπόνηση αλλά και την συναισθηματική υπερφόρτιση. Διαφορετικά θα ταλαιπωρηθείτε από χρόνιες ασθένειες. Εάν παρατηρήσετε περίεργα συμπτώματα, επισκεφτείτε χωρίς δεύτερη σκέψη τον γιατρό σας. Η αμέλεια είναι εξαιρετικά επικίνδυνη το διάστημα που ακολουθεί. Προγραμματίστε και τηρήστε τα ραντεβού σας για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις και κυρίως, βελτιώσετε την διατροφή σας και αναπαυθείτε όσο χρειάζεται ο οργανισμός σας. Από την σωματική και ψυχική επιβάρυνση της περιόδου είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο γαστρεντερικό σας σύστημα.

 

 Ευνοϊκές μέρες Σεπτεμβρίου: 2, 5, 11, 15, 20

 

Δυσμενείς μέρες Σεπτεμβρίου: 22, 25, 29

 

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να έχετε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Ο Ερμής θα διέρχεται το μεγαλύτερο διάστημα του Σεπτεμβρίου τον 9ο οίκο σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και γυρίζει ανάδρομος μετά τις 10.09, για να επιστρέψει στα τέλη του μήνα στον 8ο οίκο σας. Ίσως το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι σας λείπουν γνώσεις και να επιστρέψετε στα θρανία, ενώ κάποιοι άλλοι ενδεχομένως να πραγματοποιήσουν ένα μακρινό ταξίδι. Νέες γνώσεις και εμπειρίες, εξωτικά μέρη και διαφορετικές κουλτούρες θα σας προσελκύουν. Στα δεύτερο μισό του μήνα θα συμβαίνουν αλλαγές που θα σας εκνευρίσουν, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και όλα θα πηγαίνουν ανάποδα. 

 

 Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη περνά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και θα σας κινήσουν την περιέργεια άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσουν με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής τους σχέσης, αλλά και αναζωογόνηση της ερωτικής τους ζωής. Οι σεξουαλικές σας επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες. Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου αλλά και της ενεργητικότητας και της υγείας, θα παραμείνει από τα τέλη Αυγούστου μέχρι και τα τέλη Μαρτίου 2023 στον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), δίνοντας ώθηση στην δημιουργικότητα σας, εκτινάσσοντας όμως και την λίμπιντο σας στα ουράνια. Το διάστημα του επταμήνου θα κινδυνεύετε εξ’ αιτίας της διέλευσης αυτής να εξαντληθείτε ενεργειακά, καθώς θα είστε σε διαρκή δημιουργικό οίστρο. Και η σεξουαλική σας ζωή όμως θα παρουσιάσει υπέρμετρη δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, αλλά και από αφροδίσια νοσήματα. Πάρτε λοιπόν τα μέτρα σας…

 

Ευνοϊκές μέρες Σεπτεμβρίου: 23, 25, 27, 29, 30

 

Δυσμενείς μέρες Σεπτεμβρίου: 5, 10, 13

 

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται στις τρεις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό σας με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορούν να εντοπίσουν την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή τους και να αποφασίσουν κάποιες κινήσεις που θα τους βοηθούσαν να ξεφύγουν από την μοναξιά τους. Ο Ερμής θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου στον 8ο οίκο σας (σεξ, πάθη και αναγέννηση) , θα γυρίσει όμως ανάδρομος στις 10.09 και τις τελευταίες μέρες του μήνα θα επιστρέψει στον 7ο οίκο. Στις αρχές του μήνα θα έχετε ιδιαίτερα οξυμένη διαίσθηση και θα σας είναι εξαιρετικά εύκολο να κατανοήσετε τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από τις πράξεις των ανθρώπων γύρω σας. Σηματοδοτεί δε μια πολύ καλή στιγμή για τον σχεδιασμό της στρατηγικής σας σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, δεν ενδείκνυται όμως για νέα εγχειρήματα την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη μετακινείται στον 7ο ηλιακό σας οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί και γάμος) στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχουν την πιθανότητα να πραγματοποιήσουν μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσουν να δεσμευτούν με τα δεσμά του γάμου. Ο Άρης, ο πλανήτης που είναι υπεύθυνος για τα ενεργειακά αποθέματα μας και την υγεία μας, περνάει στις 20 Αύγουστο στο ζώδιο των Διδύμων και στον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, ρίζες, σπίτι). Η διέλευση αναμένεται να διαρκέσει επτά ολόκληρους μήνες και στο διάστημα αυτό θα αντιμετωπίσετε πολλά και πολύπλοκα ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι σας και τις συγγενικές σας σχέσεις. Θα υπάρχουν κόντρες και ασυμφωνίες, εντάσεις και διαπληκτισμοί. Θα χρειαστεί να διατηρείτε την ψυχραιμία σας πολλές περισσότερες φορές από ότι θα θέλατε και να καταπιέσετε την οργή σας. Αυτό όμως θα σας επιβαρύνει ψυχικά και σωματικά και θα πρέπει να βρείτε τρόπους εκτόνωσης, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας.  Επιπλέον, μέσα στον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται σε αντίθεση ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας με την Αφροδίτη και τον Ήλιο. Εάν υπάρχουν μακροχρόνιες ασθένειες, πιθανόν να παρουσιάσουν έξαρση με τις όψεις αυτές. Προσοχή επίσης στην κατανάλωση αλκοόλ!

 

Ευνοϊκές μέρες Σεπτεμβρίου: 5, 7, 13, 27, 29

 

Δυσμενείς μέρες Σεπτεμβρίου: 11, 15, 22

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.