Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Άρης τρίγωνο Δίας 25 Ιουλίου 2019





Το τρίγωνο Άρη – Δία που πραγματοποιείται στις 25 Ιουλίου φέρνει την έντονη επιθυμία για ανταγωνισμό και επικράτηση! Σχεδόν οτιδήποτε ξεκινήσετε με αυτή την όψη θα στεφθεί με επιτυχία, καθώς αποτελεί μια από τις πιο ασφαλείς ενδείξεις επικράτησης σε τυχόν δράσεις. Επιτυχία σε πολεμικές συγκρούσεις και διαμάχες, σε ανταγωνισμούς, στον αθλητισμό, σε επίπεδο σεξουαλικής διεκδίκησης και στον επιχειρηματικό στίβο.

Η καλή τύχη που απολαμβάνουμε με την όψη αυτή προέρχεται από την ίδια μας την δύναμη και την πίστη στις δυνατότητες και ικανότητες μας και τις καλές μας προθέσεις. Με τόση θετική ενέργεια επικεντρωμένη σε μια δράση, δεν μπορεί να πάει τίποτε στραβά… Πρόκειται για μια από εκείνες τις σπάνιες στιγμές στην αστρολογία που συνιστάται η ανάληψη ρίσκου, καθώς είναι βέβαιο ότι θα αποδώσει τα αναμενόμενα!

Ακόμη και αν τα κίνητρα μας είναι εγωκεντρικά, εάν η δράση μας δεν αποβλέπει στο να βλάψει τους άλλους, τότε το αίτημα μας θα ικανοποιηθεί από το σύμπαν. Ακούστε το ένστικτό σας, πάρτε σημαντικές αποφάσεις και δράστε για να απολαύσετε αυτό που επιθυμείτε. Βασιστείτε στην αποτελεσματική σας κρίση για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν είτε σε προσωπικό, είτε σε υλικό ή πνευματικό επίπεδο.

Η περίοδος είναι εξαιρετικά θετική για την συναισθηματική σας ζωή, εάν αναζητάτε το άλλο σας μισό, αλλά και για σας που είστε σε σχέση, καθώς μπορείτε να βελτιώσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Για όσους είστε αδέσμευτοι, θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι προσελκύονται από την προσωπικότητα σας και την αύρα σας, που θα εκπέμπει σεξουαλικότητα αλλά και δυναμική παρουσία. 

Ιδιαίτερα θετικά επηρεάζονται όσοι ανήκετε στα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) με καλή τύχη! Οι ηγετικές σας ικανότητες και η σοβαρή σας ενασχόληση με τα ζητήματα, σας βοηθούν στην επίτευξη των στόχων σας. Αυτή η διέλευση δίνει ορθή κρίση ώστε να ψυχολογείτε σωστά τους γύρω σας ή τους εν δυνάμει αντιπάλους. Αν έχετε νομικά προβλήματα και δικαστικές διαμάχες σε εξέλιξη, ίσως ήρθε η χρονική στιγμή να κλείσετε τις διαμάχες αυτές με την επικράτηση σας!

Χρειάζεται όμως και λίγη προσοχή και αυτοσυγκράτηση, γιατί στις 25 Ιουλίου σχηματίζεται και ένα τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου και σύνοδος Σελήνης – Ουρανού, που διεγείρουν τον εγωισμό και την αλαζονεία και μπορούν να τινάξουν εύκολα τα πάντα στον αέρα, κάτι που δεν θα θέλαμε με τίποτε…


Αλίντα Κανάκη
Mήτρας Δημήτρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.