Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Ακολουθήστε το στυλ των stars ανάλογα με το ζώδιο τους: Από την Αλίντα Κανάκη !



Κριός:

H Reese Witherspoon υιοθέτησε εδώ και χρόνια τις ξανθές ανταύγειες και δίνει στυλ στις εμφανίσεις της με ένα πιο παιχνιδιάρικο look! Υιοθετήσετε και εσείς το στυλ της για την έξοδό σας το Σάββατο βράδυ, φορώντας μία παιχνιδιάρικη φούστα!


Ταύρος:

Η Jessica Alba αναδεικνύει υπέροχα τις καμπύλες της σε κάθε της εμφάνιση! Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα της, φορώντας κομψά παπούτσια και να τονίσετε το look σας με τα αξεσουάρ που θα συνδυάσετε με το ντύσιμό σας!



Δίδυμοι :

Θα μοιραστείτε το ζώδιό σας με διάσημα μοντέλα-ηθοποιούς, όπως η Brooke Shields και η Naomi Campbell. Όταν πρόκειται για στυλ, εμπιστευτείτε τις ιέρειες της μόδας! Φορέστε ας πούμε ένα κλασικό, κομψό, μαύρο φόρεμα σε συνδυασμό με εντυπωσιακές κόκκινες γόβες.



Καρκίνος :


Η Jessica Simpson φαίνεται πάντα καυτή, με το σε σέξι στυλ της! Μπορείτε να αντιγράψετε το κομψό θηλυκό στυλ της, φορώντας μία στενή φούστα ή ένα ταγιέρ για το γραφείο!


Λέων :

Η Jennifer Lopez είναι Λέων και στις εξορμήσεις της για ψώνια πάντα φοράει ένα άνετο φόρεμα, καθώς αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια χαλαρή βόλτα!


Παρθένος : 

Η Le Ann Rimes επιλέγει τις πιο πολλές φορές το total black look που κρύβει τα πάντα και είναι διαχρονικά chic.



Ζυγός:

Η Alicia Silverstone λατρεύει ένα used boyfriend jeans κι ένα απλό t-shirt καθώς είναι ο πιο safe συνδυασμός για την καθημερινότητα!



Σκορπιός:

Η Julia Roberts καθώς θέλει να είναι άνετη και ευέλικτη, προτιμάει μαλακά, ελαστικά υφάσματα και ρούχα με άνετες γραμμές. 



Τοξότης:

Η Britney Spears λατρεύει το ασπρόμαυρο στυλ και το θεωρεί must, σύμφωνα με τις δηλώσεις της!



Αιγόκερως:


Η Kate Bosworth προτιμάει ένα κομψό, μεσάτο φόρεμα που είναι πολύ θηλυκό και άνετο. Μην το φοβάστε, τολμήστε το!



Υδροχόος:

Η Oprah Winfrey είναι λάτρης του απλού ντυσίματος. «Μερικές φορές, ένα κολάν και μια φαρδιά μπλούζα μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση» δηλώνει η ίδια.



Ιχθύες:

Η Drew  Barrymore αγαπάει το στυλ και προτείνει ένα καφτάνι, γι αυτές που ξέρουν από το καλό στυλ!



Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.